Kotimaa Kulttuuri Uutiset

Suomi Herää -tapahtuman toinen puhuja julkaistu

Kuva: Suomi Herää.

”Itsenäisyyspäivänä 6.12.2022 isänmaalliset suomalaiset tulevat marssimaan poliittisen uudelleenitsenäistymisen ja kulttuurillisen uudelleenheräämisen puolesta. Suomalainen kulttuuri on taistellut läpi historian olemassaolonsa puolesta. Kulttuurimme kohtaa juuri nyt vahvemman vihollisen kuin koskaan aiemmin: juurettoman ja kansainvälisen materialismin aatteen, joka tekee kokonaisista kansakunnista tasapaksua kuluttajamassaa.”

Tämän vuoden toinen puhuja on julkaistu

Tapahtuman toinen puhuja on Petri Nordman, 36-vuotias pitkäaikainen kansallismielinen aktiivi Tampereelta. Jo vuonna 2010 kansallisradikaalissa liikkeessä aktivoitunut Nordman kertoo radikalisoituneensa tultuaan nuorena tietoiseksi valkoista rotua uhkaavasta sukupuutosta, jonka hän koki ajatuksena sietämättömäksi ja päätti näin ollen omistaa elämänsä rotumme olemassaolon turvaamiseen.

Aiemmin julkaistu puhuja on Werner Toivonen.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi Suomi Herää -kulkueeseen Helsinkiin itsenäisyyspäivänä 6.12. Tulemme päivittämään sivuille lisää käytännön tietoa tapahtumasta lähitulevaisuudessa. Seuraa tiedotusta sivuillamme ja kanavillamme.

Tiedotuskanavat: X, Telegram.

Valmistaudu hyvissä ajoin saapumaan itsenäisyyspäivän viettoon Helsinkiin!

Kansalainen seuraa myös kulkueen tiedotusta ja tiedotamme tapahtumasta lisää aina kun uutta tiedotettavaa tulee.

Suomi Herää

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Toni Lajos

Suomi-neito se vaan köllöttelee ruususenunta, ei meitä mikään uhkaa, me seuraamme tilannetta, homma hanskassa, todellisuudessa kaikk päin pe…tä. Kansa vaatii todellisen herätyksen, pilvilinnat voipi unohtaa.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa