Kotimaa Kulttuuri

Suomi Herää -tapahtuman ensimmäinen puhuja julkaistu

Kuva: Suomi Herää.

”Itsenäisyyspäivänä 6.12.2023 isänmaalliset suomalaiset tulevat marssimaan poliittisen uudelleenitsenäistymisen ja kulttuurillisen uudelleenheräämisen puolesta. Suomalainen kulttuuri on taistellut läpi historian olemassaolonsa puolesta. Kulttuurimme kohtaa juuri nyt vahvemman vihollisen kuin koskaan aiemmin: juurettoman ja kansainvälisen materialismin aatteen, joka tekee kokonaisista kansakunnista tasapaksua kuluttajamassaa.”

Kolmas Suomi Herää -tapahtuma järjestetään 6.12.2023. Jo perinteeksi muodostuneessa tapahtumassa olivat viime vuoden puhujina kansallismielinen toimija ja Sinimustan Liikkeen jäsen Pyry-Lii Soinio, Sinimustan Liikkeen varapuheenjohtaja Tapio Rantanen, kirjailija ja kansallismielisen kentän monitoiminainen Jasmina Jalonen ja Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru.

Tämän vuoden ensimmäinen puhuja on julkaistu

Suomi Herää-tapahtuman ensimmäinen puhuja on 28-vuotias Werner Toivonen. Hänet tunnetaan teoksen Kansallissosialismi – Luonnonsuojeluaate kirjoittajana. Hänen ajatteluaan kuvaavat biologisuus ja kansallismielinen syväekologia. Hän näkee luonnon olevan riippuvainen terveestä kansasta ja kansan riippuvainen terveestä luonnosta. Hän vaatii niiden voimien lyömistä, jotka uhkaavat Suomen kansaa ja sen elinympäristöä.

Kuva: Kansallismielisten Liittouma.

Valmistaudu hyvissä ajoin saapumaan itsenäisyyspäivän viettoon Helsinkiin.
Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi Suomi Herää -kulkueeseen Helsinkiin itsenäisyyspäivänä 6.12. Tulemme päivittämään sivuille lisää käytännön tietoa tapahtumasta lähitulevaisuudessa. Seuraa tiedotusta sivuillamme ja kanavillamme.

Seuraa Suomi Herää ‑sometilejä täällä: X, Telegram

Kansalainen seuraa myös kulkueen tiedotusta ja tiedotamme tapahtumasta lisää aina kun uutta tiedotettavaa tulee.

Suomi Herää

Tilaa
Ilmoita
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit