Kolumnit

Texas pakottaa murrosikäisen sukupuolenvaihtoon

Texasia on tottunut pitämään konservatiivisena osavaltiona. Siksi onkin yllättävää, että Yhdysvaltojen historian mahdollisesti järkyttävin laillistettu lapsen kaltoinkohtelu on noussut maan valtakunnallisiin otsikoihin nimenomaan Texasista. Suomen valtamedia ei ole kirjoittanut sanaakaan tapauksesta, jossa Texasin osavaltio on antanut äidille luvan pakottaa lapsensa sukupuolenvaihtoon – vastoin lapsen omaa tahtoa.

 

Oikeustapaus etenee hitaasti, kuten tämän kokoluokan tapaukset yleensä. Vielä ei ole tietoa, aiotaanko tapausta käsitellä korkeimmassa oikeudessa. Koko tämän ajan lapsi, James Younger, ehtii kasvaa nopeaa tahtia ja hänen kehityksensä vääristyä peruuttamattomasti.

Jamesin äiti Anne Georgulas alkoi kertoa Jamesille tämän olevan tyttö lapsen ollessa leikki-ikäinen. Myöhemmin James on usein nähty vaaleanpunaiseen mekkoon puettuna, ja hänen äitinsä on vaatinut, että häntä kutsutaan koulussa nimellä ”Luna”. Forbes on uutisoinut, että ”Texas pelkää 7-vuotiasta transsukupuolista tyttöä”. Ei, texasilaiset eivät pelkää lasta, vaan lapsen kaltoinkohtelun sallivaa Texasin osavaltiota.

Oikeuskäsittelyt alkoivat pian sen jälkeen, kun äiti oli aloittanut lapsensa manipuloinnin. Jamesin isä, Jeff Younger, sai pienen voiton vuonna 2019, kun oikeus päätti, että äidillä ja isällä on tasavertainen oikeus päättää lapsensa huollosta ja lääkityksestä. Isän mukaan lapsi ei hänen seurassaan osoittanut koskaan mitään merkkejä siitä, että haluaisi olla tyttö. Äiti oli yrittänyt estää lasta tapaamasta isäänsä, sukupuolikysymys keskiössä, vaikka ex-pariskunnalla oli ilmeisesti ollut myös avioeron aikana riitoja. Isän mukaan äiti on sähköpostitse ilmaissut halunsa lapsensa peniksen irtileikkaamiseen.

Vuonna 2020 oikeuslaitos teki täyskäännöksen ja päätti antaa äidille täydet oikeudet päättää lapsensa transhoidoista, kuten murrosiän estolääkityksestä ja ”psykoterapiasta”. Lapsen isä määrättiin myös maksamaan 5000 dollaria kuussa ”perheterapiasta”. Tuolloin 8-vuotias James oli itse vastustanut sukupuolenvaihto-operaatiota useaan otteeseen. Isän mukaan James vihaa sitä, että häntä kohdellaan tyttönä.

Vuonna 2021 oikeus päätti luovuttaa lapsen huoltajuuden yksin äidille, mutta kielsi murrosiän estolääkitykset ja transleikkaukset. Lapsen psykologinen pakkotransitiointi kuitenkin jatkuu edelleen.

Viime aikoina tapaukseen liittyvää todistusaineistoa sekä SaveJames.com-sivusto on kadonnut mystisesti. Syytä tähän ei tiedetä. Facebookista kuitenkin edelleen löytyy ”Save James” -niminen sivu.

Video, jossa tuolloin 3-vuotias James kertoo olevansa tyttö, koska äiti on niin käskenyt, on piilotettu katsojien nähtäviltä. Breitbart kuitenkin ehti tallentaa transkription videon sisällöstä ennen sen katoamista:

On his Save James website, which serves as a crowdfunding site, Jeffrey Younger, the father of now seven-year-old James, features a video he recorded of his son at age three. In the video, Younger asks his son, “You’re a boy, right?”

“No,” James replied. “I’m a girl.”

“Who told you you’re a girl?” the father asked.

“Mommy,” the boy responded.

“So, Mommy told you you’re a girl?” Younger asked.

“Uh huh,” James said.

In response to his father’s questions, James said his mother puts dresses on him, paints his nails, and puts hair clips in his hair.

“She tells me I’m a girl,” James said.

“Do you think you’re a girl?” Jeffrey asked his son.

“Uh huh,” the boy replied.

Lähteet

https://www1.cbn.com/cbnnews/us/2020/august/texas-judge-reverses-save-james-decision-gives-mom-who-wants-gender-transition-for-boy-all-rights

https://churchleaders.com/news/364809-father-wins-small-victory-fight-save-james-gender-transition.html

https://www1.cbn.com/cbnnews/us/2021/august/court-gives-temporary-custody-to-mother-in-save-james-battle-but-no-gender-transition-allowed

https://www.breitbart.com/politics/2019/10/24/watch-james-younger-at-3-years-mommy-tells-me-im-a-girl/

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

”Uusi Uljas Maailmanjärjestys!!!”

Jegros

Mutta onneksi putin ja venäjä voi meidät tältä pelastaa vain ystävyys ja kaupankäynti vientitukia mahdollisesti korottamalla voi pelastaa tämän maan, venäjällä rakastetaan lapsia ja isäaurinkoinenkin on nostettu arvoisalleen jalustalle.

John Quiman

Jos tuo kerrottu on totta, pitäisi äiti heittää vankilaan tai vähintäänkin hoitoon ja vapauttaa lapsi äitinsä tyranniasta.

Kata

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7950655/Mother-trying-transition-son-girl-loses-court-judge-orders-parents-joint-custody.html

Vanha juttu jo mutta tuo ”mamma” kun on lääkäri niin uskotaan tottakai.Kyllä Texasin kuvernööri on yrittänyt myös estää tämän mutta mikä on lopputulos…tuo ”äiti”pitäs heittää kaltereiden taakse.Järkyttävää myös kaksoisveljelle.
”Tiedoksi 7-vuotiaan James Youngerin asiaa tutkivat Teksasin oikeusministeri ja Teksasin perhe- ja suojelupalveluministeriö”, Abbott twiittasi.(Siis kuvernööri.)

John Quiman

Se, että joku on lääkäri, ei tarkoita sitä, että olisi mielenterveys tallella tai että olisi viisas. Valitettavasti monet uskovat, että koska on lääkäri, on tietysti viisaskin.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

Sepäsepäse!

Kirjapaino Kursiivin tsuppari

Keijo Kaarisade voisi kirjoittaa tästä jonnekin LGBT-forumille 🙂

juu

Eihän se sekopäisyys tarvitse olla joka paikassa levitääkseen.
Sairastahan tää on, juuri sen takia en ole naton kannallakaan kun USA on reilussa vuodessa pilannut koko armeijan.
https://www.youtube.com/watch?v=MIYGFSONKbk

Kata

Juu Milley hakee vain trans-sunmuuta olevia yksilöitä.Koko touhu ihan ulalla.Kuin koko potatohead-porukka.

Puolueeton

Jos tarina ei ole satua ja on totta länsiomaisessa kulttuurissa, tarina on jälleen yksi esimerkki länsimaisen kulttuurin tuhosta. Vaikka tarina olisikin satua, jo tarinan levittely riittää osoittamaan länsimaisen kulttuurin paluuta pimeälle keskiajalle.

Rudi

Sinne keskiaikaakin pidemmälle tässä ollaan menossa takaperin. Sivilisaatiot on aina väliin tuhonneet itsensä ja se on ollut alku uudelle. Johonkin Tyynen meren pienille saarille ja Afrikan pimeään viidakkoon saattaa jäädä ripaus sitä uutta alkua. Sitten taas muutamien sukupolvien kuluttua huomaavat ettei lautasia kannata venytellä huulinahkan alle, tai ettei nuorten miesten miehuuskokeiden tarvitse olla sellasia joissa suurin osa pojista kuolee. Sitä kohti.

Maailma on sairas

Sairaiden naisten ei pitäisi saada lapsia.

Uusimmat uutiset