Tietosuoja

Kansalainen.fi sivustolla voimme kerätä ja käyttää palvelun käyttäjien käyttäytymistietoja ja käyttäjän tietokonetta ja muuta päätelaitetta koskevia tietoja.

Keräämme tietoja siitä, miten palvelun käyttäjä käyttää kansalainen.fi sivustoa, kuten vierailun kesto sekä minkä hakulauseiden ja -sanojen tai hakukoneen kautta vierailu on tehty, millä sivuston alueella käyttäjä käy sekä käyttäjän tietokonetta tai mobiililaitetta koskevia teknisiä tietoja.

Palvelussamme on käytössä kolmannen osapuolen toimintoja, kuten Facebookin Jaa-painike. Facebook, Google, X (Twitter) ja muut vastaavat palveluntarjoajat voivat kerätä tietoja kävijän vierailusta kulloinkin voimassaolevien ehtojensa mukaisesti.

Mikäli käyttäjä ei halua, että me tai yhteistyökumppanimme kohdistamme mainontaa tai sisältöä internet-käyttäytymisen perusteella, käyttäjä voi estää tämän kieltämällä haluamansa evästeet selaimensa asetuksista ja asentamalla mainosten estoon tarkoitetun lisäosan. Voit kieltäytyä kohdennetusta mainonnasta Googlen osalta täältä. Mainoksia silti näytetään, mutta ne eivät välttämättä enää vastaa kiinnostuksesi kohteita.

kielletyt kirjat