Kotimaa Rikos

Turun terroristi-iskun tekijä tuomittiin vankilan vartijoiden väkivaltaisesta vastustamisesta

Turun terroristi-iskun tekijä Abderrahman Bouanane. Vuoden 2018 oikeudenkäynnissä Bouanane herätti huomiota ilveilemällä ja välihuudoin.

Turun terrori-iskusta elinkautista vankeutta istuva Abderrahman Bouanane tuomittiin tänään viiden kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen kahdesta virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Bouanane istuu parhaillaan elinkautista vankeusrangaistustaan. Oikeus katsoi, että Bouananea ei voida tuomita ehdolliseen vankeuteen aiemman rikostaustansa vuoksi.

Oikeuden mukaan Bouanane vastusti Turun Saramäen vankilan vartijoita kolme eri kertaa vuoden 2020 lopulla. Häntä syytettiin kahdesta virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja yhdestä virkamiehen vastustamisesta, mutta syyte virkamiehen vastustamisesta hylättiin. Bouanane on sittemmin saanut siirron pois Turusta. Hän istuu nyt Riihimäen vankilassa.

Syytteen mukaan Abderrahman Bouanane puri lokakuussa 2020 yhtä vartijaa sormesta, kun tämä oli suorittamassa hoitotoimenpidettä. Purema aiheutti syyttäjän mukaan vertavuotavan haavan.

Vartija kertoi oikeudessa, että purema oli aiheuttanut kipua ja että hän oli joutunut tapauksen jälkeen käymään verikokeissa useita kertoja selvittääkseen, oliko hän saanut puremasta jonkin sairauden.

Bouanane myönsi tapauksen sinänsä, mutta kiisti syytteen. Hänen mukaansa kyse oli virkamiehen vastustamisesta, koska väkivalta oli vähäistä.

Oikeuden mukaan kyse oli kuitenkin virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Oikeus myös määräsi Bouananen maksamaan vartijalle 500 euron korvaukset kivusta ja särystä.

Potkaisi vartijaa nivusiin

Syyttäjän mukaan Bouanane potkaisi 31. lokakuuta 2020 toista vanginvartijaa nivusten alueelle, kun häntä oltiin viemässä selliinsä ulkoilun jälkeen.

Bouanane oli käsiraudoissa, kun häntä vietiin ulkoilemaan. Ulkoilupihalla käsiraudat riisuttiin, ja Bouanane vietti ulkona noin tunnin. Kun Bouananea oltiin viemässä takaisin sisälle, Bouanane yhtäkkiä potkaisi portaiden yläpäässä taaksepäin.

Vartija oli Bouananen takana. Potku tuli yllättäen häntä kohti. Mies tarttui kaiteeseen ja onnistui pitämään tasapainonsa. Jos mies ei olisi pysynyt pystyssä, hän olisi voinut pudota alas portaikkoon.

Bouanane otettiin sen jälkeen hallintaotteeseen ja hänet kannettiin eristysselliinsä.

Puolustuksen mukaan Bouananen terveydentila oli tapahtumahetkellä huono.

Oikeus määräsi Bouananen maksamaan vartijalle 300 euron korvauksen kivusta ja särystä.

Kolmas syyte hylättiin

Yksi syyte koski virkamiehen vastustamista, joka tapahtui 13. lokakuuta 2020. Syytteen mukaan Bouanane teki törkeän ja loukkaavan eleen vanginvartijalle, kun häntä oltiin viemässä vankilan ulkoilutilaan. Bouanane itse kertoi oikeudelle kääntyneensä hyppäämällä nopeasti ja sitten takaisin.

Bouananen mukaan hänen tarkoituksenaan ei ollut uhata vartijaa. Hänen puolustuksensa mukaan hän oli ollut ”pahalla päällä” ja kääntyi, mutta tarkoituksena ei ollut uhata. Tämä syyte hylättiin.

Istuu elinkautista Turun terroristi-iskusta

Bouanane on tuomittu Turun terrori-iskusta elinkautiseen vankeuteen. Hän puukotti Turun keskustassa kesällä 2017 kymmentä ihmistä, joista kaksi kuoli. Poliisi pysäytti miehen ampumalla.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi Bouananen elinkautiseen vankeusrangaistukseen kesäkuussa 2018. Tuomio tuli kahdesta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta sekä kahdeksasta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhan yrityksestä. Käräjäoikeuden tuomion mukaan teot olivat harkittuja ja ajatus jonkinlaisesta ääri-islamin käytäntöjä noudattavasta teosta oli itänyt Bouananessa jo pitkään. Juttu ei koskaan edennyt hovioikeuteen.

Bouananen puhelimesta löytyi suuri määrä väkivaltaista ja raakaa Isis-materiaalia, jota hän oli kertomansa mukaan katsellut kuukausia.

Lähde: MTV, Kansalainen

26 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lieväasteinen

”Vartija oli Bouananen takana. Potku tuli yllättäen häntä kohti. Mies tarttui kaiteeseen ja onnistui pitämään tasapainonsa. Jos mies ei olisi pysynyt pystyssä, hän olisi voinut pudota alas portaikkoon.

Bouanane otettiin sen jälkeen hallintaotteeseen ja hänet kannettiin eristysselliinsä.”

Miten kävisi Bouananelle, jos hän olisi hyökännyt vartijan kimppuun yhdysvaltalaisessa vankilassa? Tulisiko kuula kalloon vai onko äärivasemmistolainen hysääminen ja mädätys levinnyt myös yhdysvaltalaisiin vankiloihin?

Kata

On levinnyt.

Pahnojen pohjimmaisina makaa 6th January immeiset,aseettomina olleet.Oikeudenkäyntejä ei vieläkään…kuulemma pahempi tapaus kuin 911…sannoopi kamalasti kaklattaen vp ja nännci vietti italiassa Itsenäisyyspäivää.Yksityiskone tottakai ja ratista kärähtänyt ukkeli mukana.Bensa ja kerosiini halpaa…

https://www.foxnews.com/politics/pelosi-hits-italian-beach-luxury-vacation-husband-faces-dui-charge?utm_campaign=later-linkinbio-foxnews&utm_content=later-28097101&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio

Hyviä kommentteja…. 😀

Lieväasteinen

”Vartija kertoi oikeudessa, että purema oli aiheuttanut kipua ja että hän oli joutunut tapauksen jälkeen käymään verikokeissa useita kertoja selvittääkseen, oliko hän saanut puremasta jonkin sairauden.”

Esim. rabieksen eli eläinten raivotaudin.

Hh1488

Tätäkin rottaa pitäis hakata ja kiduttaa vankilassa.suomi on niin typerä ja heikkovaltio joka tuhoutuu omaan typeryyteen ja heikkouteensa.suomessa pitäis olla käytössä a) huomattavasti kovemmat tuomiot,b) elinkautinen ilman mahdollisuutta päästä elävänä vapaaksi ja c)kuoleman tuomio.suomesss pitäis olla myös oikeus puolustaa itseään,läheiståån ja omaisuuttaan kun ei täällä nämä pride poliisit siihen kykene ,eikä heitä edes kiinnosta

Ilkka Forsten

Suomessa on oikeus puolustautua. Ainoa mitä siinä tilanteessa vaaditaan on toisaalta täysin absurdia. Tapa jolla puolustautuu pitää kyetä sovittamaan tilanteen mukaiseksi. Eli yksinkertaisemmin ilmaistuna, jos sinua uhataan aseella, voit kyllä ampua, mutta jos vastustajalla on aseen sijasta veitsi, ei saisi huitoa veitsellä takaisin. Mikä siitä veitsestä tekee niin ” vaarattoman ” hyökkääjän käsissä että sitä vastaan ei saisi käyttää samaa välinettä onkin arvoitus.

Niin tai näin, jos tilanne on päällä niin siitä vaan samalla mitalla takaisin, selvitellään oikeuskysymykset sitten kun ollaan ensin saatu koijari haudattua.

Ilkka Forsten

Niin huonokuntoiseksi mieheksi kovin on voimissaan, ja varmaan rahamies kun kannattaa kerätä lisää maksuja entisten jatkoksi. Paitsi että hän ei koskaan maksa mitään, ja ettei hän ole huonokuntoinen mutta voi kyllä esittää sellaista. Tyypillinen latva B2 tapaus, jota edesauttaa huomattavasti uskonnollinen vakaumus mikä tuottaa läjäpäin latva B2 yksilöitä.

Miksi noilla on aina tuo typerä simpanssin parta leuan alla, sillä eihän kukaan tiedä miltä profeetta näytti kun hänestä ei saanut, eikä saa tehdä kuvia eikä kuvailla hänen olemustaan muutenkaan. Silti kaikki leikkii olevansa muhamedeja ja näyttää tosi typerältä.

Terroristithirteen

Itse kannatan kuolemantuomiota tälle ja monelle muulle ihmisroskalle. Toivottavasti saa jonkun taudin ja kuolee pois.

GLGL

Tuo tämän uutisen kuvituskuva kannattaa tallettaa kotihakemistoon. Aina, kun asiat tuntuvat menevät päin h..vettiä tai muuten on henkisesti haastava tilanne, niin kaiva esiin tuo kuva. Katso kuvaa ja mieti, mitkä kaikki asia sinulla on paremmin, kuin tuolla tyypillä, jonka loppuelämä on jo käytännössä taputeltu (tosin, ei pidä koputtaa puuta).

ike

En ymmärrä miksi meidän pitää elättää noita tyyppejä suomessa. Passitus kotiin saatteella että kotivankilassa olot olisivat mahdollisimman ”oikeudenmukaiset”. Jos ei meinaa löytyä oikeaa vankilaa niin murto-osalla suomen kustannuksista saa varmaan aikaan jotakin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Mika

Kuolemantuomio pikaisella aikaitaululla käyttöön suomesssa! Nyt ei asuta enää lintukodossa vaan rotankolossa. Lintukodossa voitaisiin olla edelleenkin, mutta kun globalistieliitti ei sitä halunnut.

Los6666

miten toi alpakan näkönen vuohirakastaja on ylipäätään hengissä vielä?

Ilkka Forsten

Samassa läävässä asuu muitakin alpakan näköisiä. siinä syy noin pähkinänkuoressa.

Peter Kreisler

Terrorismista olisi tarkoituksenmukaista antaa kuolemantuomio, yleensä ns. ”katutason” terroristi on niin aivopesty omaan aatteeseensa ettei hän siitä parane. Sitä paitsi tässä tapauksessa kuolemantuomio olisi ns. win win tilanne, tekijä pääsisi lukuisten neitsyiden pariin ja Suomen kansa säästäisi rahaa.

ike

Jollakin tasolla tuohon ehkä voisi yhtyä. Nyt on sitten toinen asia. Oikeuslaitos tekee niin paljon vääriä pätöksiä että en menisi tuohon koska tuo tuomio on kuitenkin lopullinen eikä sitä voi perua, vaikka kyseessä olisi esim. lavastus.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Peter Kreisler

En tietenkään tarkoita, että Suomen nykyinen oikeuslaitos langettaisi kuolemantuomioita, sillä sehän on politisoitunut ja tavallaan osa terrorismia sekä rikollisuutta osallistuen mm. näihin mainitsemiisi lavastuksiin.

Ilkka Forsten

Kyllä sen voi perua. Venäjälläkin rehabilitoidaan yhtenään Stalinin vainojen luita, ja Tombstonen kaupungista löytyy hautakivi jossa lukee vapaasti suomennettuna. ” Hirtimme väärän miehen, hän oli oikeassa, olemme pahoillamme.”

ike

Näinhän se historia etenee. 😊. Aivan kuin suomen historiassa muistellaan näiden ”tyttöjen” töitä. Stalinista kuitenkin päästiin eroon, miten näistä kotimaisista parasiiteista.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Lieväasteinen

NLKP:n Keskuskomitean entinen pääsihteeri Konstantin Tšernenko, joka oli muuten kansallisuudeltaan tofalar, on rehabilitoinut aikoinaan (vielä elävän) Molotovin. Molotov oli toistuvasti anonut NL:n korkeinta johtoa rehabilitoimaan hänet ja palauttamaan puoluejäsenyytensä. Vuonna 1984 Tšernenko on hyväksynyt Molotovin anomuksen. Rehabilitoinnin hetkellä Molotov oli 94-vuotias ja Tšernenko n. parikymmentä vuotta nuorempi. Koska tuolloinen Neuvostoliitto oli aikamoinen gerontokratia ja pääsihteerit kuolivat toistensa perään, siellä vitsailtiin, että Tšernenko on puuhaamassa itselleen seuraajaa. Muuten Tšernenko kuolikin ennen Molotovia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Hh1488

Kunnes sitten luokitellaan terrorismiksi totuuksien puhuminen.parempi vaan saada se kuoleman tuomio samoilla perusteilla kun usassa

Kata

Cum laude ja silleen…hohhoijaa…

Ilkka Forsten

” Kumilauta akrobaatti” tai manne cum laude abrobatur, eli parhailla arvosanoilla manneksi valittu.

Kata

No melkein pääsi lukiosta ylioppilaaksi… 😀 En voi käsittää että jäbä heti vaan lukioon…tyhymiä päättäjiä!!!!

oikea koukku

Miksei annettu epävirallista pikatuomiota kuten joskus 1950-luvulla olisi tehty ?

On silkkaa veronmaksajien halventamista taluttaa tuollaisia rupukonnia kallispalkkaisten juristien pihviksi.

Ilkka Forsten

Tulee mieleen vitsi jossa mies päätyi kuoleman jälkeen pirun juttusille, jolloin hän kysyi onko täällä oikeasti niin helv***stä kuin sanotaan. Piru vastasi että meillä on täällä paljon naisia, joita voit vapaasti käyttää. Mies innostui ja sanoi että haluaa kokeilla heti tätä sallittua etua. Kun sitten alkoi aktin vaihe, mies huomasi ettei naisilla ollut lainkaan ” piparia ” josta hän valitti pirulle, joka vastasi. No ei tämä mikään helv****i olisikaan jos asia olisi toisin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Kata

😀

Mitens nyt tollei

Mutta mutta sehän on kunniakansalainen.