Maahanmuutto Muu maailma Politiikka Rikos Uutiset

USA: Muslimi pidätetty murhista

Albuquerquen kaupungin poliisi on pidättänyt miehen epäiltynä kahdesta murhasta. Kaikkiaan pidätettyä epäillään neljästä murhasta. Uuden Meksikon osavaltion viranomaisten mukaan pidätetty on 51-vuotias Muhammed Syed.

Heinä- ja elokuussa surmattiin ampumalla kolme 25-41- vuotiasta miestä, jotka kaikki kävivät samassa moskeijassa. Neljäs muslimi ammuttiin viime marraskuussa, ja hänen uskotaan olevan tappajan ensimmäinen uhri.

Muslimien murhat herättivät raivoa Yhdysvaltain muslimiyhteisöissä ja sekä presidentti John Biden että varapresidentti Kamala Harris tuomitsivat murhat.

Uusimeksikolaisen muslimijohtajan mukaan Muhammed Syed on kertonut syyksi murhiin sen, että hänen tyttärensä avioitui shiiamuslimin kanssa. Kaikki murhatut miehet olivat shiioja, ja kotoisin Pakistanista sekä Afganistanista.

Shiia- ja sunnimuslimien välit ovat olleet kireät jo 1400 vuotta, ja heidän kiistansa siitä, kenen olisi pitänyt johtaa muslimeja profeetta Muhammadin kuoltua vuonna 632, on vuosisatojen kuluessa johtanut usein väkivaltaan.

Lähde Al-Jazeera

21 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
MARAKATTI

ULLATUUS! Tämäkin kurkunleikkaaja tulee saamaan vankilaan paljon rakkauskirjeitä paikallisilta valkoisilta suvakkik .yrpäh. oroilta. Pitäs tutkia näidenkin humetti…

Eka Kettunen

Yön yli nukuttuani ymmärsin ettei tämä uutinen ollut lainkaan huono.

Rudi

Ei murhat tosiaan mukavia ole mutta onhan tässä nyt selkeesti lieventäviä asiainhaaroja. En tuomitse, mutta sillä on yhtä vähän merkitystä kuin Kamalan ja kamalamman tuomitsemisella sillä emme edusta tuomiovaltaa.

Sinkkic

Tappaisivatkin pelkästään toisiaan, mutta pitääkö osaamistaan ympäri maailman tulla esittämään .

juha II

Niin kauan kun listivät toisiiaan. Minulla ei ole mitään sanottavaa!

Enkä nyt sentään juhlimaankaan ala kuten eräät meitä ”uhriasemaltaan” korkeammalla tasolla olevat.

”Veikkaanpa”, että YLE ja SVT ovat saaneet pääuutisen, jossa asia keikautetaan ihan valkoiselleen pyllylleen.

Heikki

Teksti wc uuttisoi tänään otsikossaan et Mies pidätetty muslimimiesten murhista.Pelkän otsikon lukemalla saa vähä väärän käsityksen.Kyl yle osaa .

Ilkka Forsten

Sinänsä huvittavaa ettei meillä voida sanoa etnisyyttä, vaikka kaikki uutiset kopioidaan USA:sta, jossa etnisyys mainitaan.

jupi

taas oiva esimerkki siitä ettei apinat edes keskenään pysty olee apinoiksi

murre riepunen

Välillä hyviäkin uutisa, koska riidan siemen on kylvetty 1400 vuotta sitten, otaksua voipi, että ählämit ampuvat toisiaan, toivon mukaan kiivaampaan tahtiin, jos paukkuja ,riittää.

Minervan Pöllö

Mikäli me tällä vuosituhannella elävät tolkun ihmiset tekisimme murhia siksi, että naisemme avioituisivat muslimien kanssa, pitäisi se hautausurakoitsijat kiireisinä.

Ilkka Forsten

Profeetan kuolemasta on vasta niin lyhyt aika, ja jo nyt tapellaan siitä kenellä on oikeus jakaa kuolemantuomioita muille. Rauhanuskonto.. Näinhän meille on kerrottu.

Kata

Voivoi kamalan kamala ja bikerbidee varmaan olivat kuten eräs rouva Suomessa aikoinaan pizzeriajutussa ja heti syyllistivät pottunokat …niin sitä voi sattua että erehtyy mutta mitään anteeksipyyntöä ei tule.Sori siitä!

On se gauheeta kun tytär nai väärästä jengistä…siihen ei tuhat vuotta riitä että hieman tulis muutakin mieleen kuin tämän herran touhut!

Kotoutusta kotoutusta kuulemma lissää.Vielä se ei ainakaan näy missään!

Ilkka Forsten

Ei syntymähulluista voi kuntouttaa mitään, eikä ne kotoudu joten jääkö enää vaihtoehtoja mitä pitäisi tehdä ?

Kata

Ei todellakaan jää!Törkeen hyvä safka ei riitä ja siitäkin oon eri mieltä!

Ilkka Forsten

Muistaakseni eilen oli tarjolla uutinen jossa kerrottiin että maapallon pyörisnopeus on kasvanut, toisin kuin aiemmin on olettu. Koulussahan opetettiin että maapallon pyöriminen hidastuu kaiken aikaa. Nyt siis mennäänkin tuntemattomasta syystä kovempaa. Tiede on hämillään, koska tarkentavaa selitystä ei ilmiölle ole, mutta onneksemme VIHREÄT sanoivat jo syyn. Ilmastonmuutos sulattaa napajäätiköt ennätystahtia, joten maapallo kevenee ja pyörimisnopeus kasvaa. Uskallanko nyt olettaa että tämä teesi lukeutuu välittömästi, ja sen paremmin miettimättä faktaksi, jolloin polttonesteiden jakeluvelvoitetta on syytä kiristää ettei SUOMALAISET tuota lisää pyörimisnopeutta ?? Voi vattu etten paremmin sano..

Kata

Voi halavattu mitä puppuporinaa taas! Vai että lujaa mennään!No ilimankos Joekin kaatu pyörällä vaikka kuulemma ”osaa ajaa”…

Maapallo kevenee ja hei me lennetään!Ainakin vihreet lentää ulkoavaruuteen ja heiputihei vaan!

Ja kyllä toki suomalaiset lisää maapallon pyörimisnopeutta ja kohta esittää kaavion totinen sisäministeri vihreässä kaavussaan.Mikkonen säestää Ja Emma täristää,hampaitaan.

Joo voi vattu…uskomatonta!

Ilkka Forsten

George W. Bush onnistui kaatumaan laitteella joka on kuulemma mahdoton kaataa, nimittäin Segway. Yksinkertainen mies joka kirjoittaa nimensä kaksinkertaisella W:lä oli siis mestari ja aikaansa edellä. Nyt rypee prompterinlukija vaikka uskallan olettaa että apupyöriä ei ole vielä irrotettu.

Kata

😀 Ei ole kun ei takkikaan mene päälle kuin vaimon avulla!

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c36d39c9-e0dc-4ef9-a50a-1f0a35b293e5?fbclid=IwAR0Mr0afkiMJ20kCHjVu5O46hXhpLRD_xJM0vhwwU7ksJkmsKbWVxVBEr2c

Vanha juttu mutta niin ajankohtainen!Eli miten sekoa kaikki on ja juurikin noiden tollukoiden takia!Yhtä intersektionaalista sekametelisoppaa!Ei järjen hiventä!

Rudi

Voi helvata, tää on kyllä paha 😀

Coccomobil

Ilmaston lämpenemisen vuoksi tukaliksi muuttuvat elinolot tulevat ajamaan vähintäänkin sata miljoonaa kummankin ”lajin” edustajaa kohti pohjoista, eli Eurooppaan.

Ilkka Forsten

Lopetetaan heti autoileminen suomessa niin asia korjaantuu. Näin sitä tullaan pikapuoliin selittämään, ja onhan meillä jo nyt hyvin ahdistunut ja epätoivoinen nuoriso joka kokee että islamilla ei ole tarpeeksi tilaa, mitä vielä kavennetaan sulattamalla napajäätiköt ” turhalla autoilulla ” jolloin jääkarhut, pingviinit, eskimot ja muslimit menettävät kotinsa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten