Kotimaa

Verkkolehti Kansalainen siirtyy uudelle toimijalle – Kansalainen ry sekä säilyttää että uudistaa

Kuva Unsplash / Scott Graham.

Vapaan sanan tuki ry:n ja Kansalainen ry:n välinen sopimus siirtää 1.12.2021 alkaen Verkkolehti Kansalaisen uuden toimijan hallintaan. Sopimuksen molemmat osapuolet haluavat turvata kansalliskonservatiivisen, EU- ja maahanmuuttokriittisen uutis- ja blogialustan, joka tarjoaa jatkossakin luotettavaa ja ajankohtaista tietoa lukijoille.

Uusi yhdistys Kansalainen ry perustettiin hallinnoimaan laajapohjaisen ja monialaisen joukon toimintaa verkkolehden taustalla. Kansalainen ry:n puheenjohtajana toimii Terhi Kiemunki, sihteerinä Lauri Hokkanen ja hallituksen jäsenenä Pyry-Lii Soinio. Verkkolehti Kansalaisen vastaavana toimittajana aloittaa Jasmina Ollikainen.

– Verkkolehti Kansalainen on huolella rakennettu ja ylläpidetty kokonaisuus, media joka on ansainnut paikkansa ja lukijakuntansa luottamuksen uskottavalla journalismilla. Saamme haltuumme valmiin, toimivan alustan jonka eteen on nähty paljon vaivaa. Otamme vakavasti mahdollisuuden jatkaa tätä työtä, vieläpä vahvan perehdytyksen kautta, kiittelee Kansalainen ry:n puheenjohtaja Terhi Kiemunki.

– Tavoitteemme on säilyttää nykyinen lukijakunta ja mahdollisesti kasvattaa sitä entisestään. Mitään radikaalia uudistusta ei ole tulossa heti alkuun, mutta tiimissämme on esimerkiksi audiovisuaalista osaamista jota on tarkoitus hyödyntää jatkossa. Nuorehko toimittajakunta varmasti tulee näkymään toimituksellisessa sisällössä. Meillä on sitoutuneita toimijoita monelta eri alalta ja runsaasti erilaisia näkökulmia, joten toivon, että se näkyy positiivisesti monipuolistaen Kansalaisen tarjontaa, Kiemunki jatkaa.

– Verkkolehti Kansalainen on nyt kuusivuotias ja onnistunut ottamaan paikkansa suomalaisessa pienmediakentässä. Vapaan sanan tuki luovuttaa julkaisun hyvin mielin uudelle toimijalle, sillä siirto takaa toiminnan jatkuvuuden ja jopa laajenemisen, toteaa julkaisun tähänastinen vastaava toimittaja ja Vapaan sanan tuki ry:n puheenjohtaja Petri Saarela.

– Kulunut aika on opettanut paljon mediakentästä ja vahvistanut käsitystä, että uusia näkökulmia etsivälle rehelliselle medialle on kova tarve myös Suomessa. Siksikin luotan Verkkolehti Kansalaisen toiminnan jatkuvuuteen myös tulevaisuudessa, Saarela jatkaa.

Sääntöjensä mukaan Kansalainen ry:n tarkoituksena on varmistaa kansalliskonservatiivisen mediaympäristön olemassaolo ja laadukkaan sekä totuudenmukaisen mediatuotannon julkaisutoiminta. Syksyllä 2015 perustettu Verkkolehti Kansalainen on kotimainen, konservatiivinen ja kansallismielinen uutissivusto verkossa. Kansalaisen tehtävänä on edistää sananvapauden toteutumista sekä tarjota käyttäjilleen tarkkaa ja rehellistä uutisvirtaa. Kansalainen toteuttaa toiminnassaan journalistin ohjeita sekä hyvää lehtimiestapaa.

69 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
ArchieRandall

Hei, ikävää jos juttu vaikutti avohakkuiden mainostamiselta. Sen tarkoitus on kertoa metsänhoitoyhdistyksen toiminnasta ja valottaa ihmisille, millä eri tavoilla metsää voi hoitaa – tai olla hoitamatta. Kuten https://pullahiiri.com MHY Roineen toiminnanjohtaja jutussakin toteaa, metsän voi antaa halutessaan antaa olla tai sitä voi suojella erilaisilla tavoilla. 

Sari Saarela

Tervetuloa takaisin.

Sinol palaa paremmin.

Kiemunki on Sinimustan Liikkeen perustajajäsen ja sihteeri,.. Jaa tän sivun voikin sitten poistaa suosikeista, onnea uskon kokouksiinne, puolustakaa siittiölapsianne ja muistakaa, että korvakoru on synti..”Kaikki synnit anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä” vai mitäs teikäläiset nyt sanookaan..Toivottavasti se päivä koittaa kun teidätkin pakotetaan kumartamaan suurta johtajaanne kuka se nyt sitten silloin onkaan ja valtio määrää kaiken kuten toivotte. Se on moro!

John Quiman

Turha hätäillä ennen kuin näkee.

Ei kai sinimusta liike ole kansallissosialistinen?

Lasol

Toi ”uudistaa” kuulosta pahaenteiseltä..

Eka Kettunen

Hianooooo……uutta matskua on kaivattukin.

Ilkka Forsten

No niin, nyt alkaa taas sujumaan asiapitoisen uutisoinnin tarjonta. Hyvä, ja onnea uusille toimijoille,

John Quiman

Forstenin paluu on myös hyvin tervetullut!

Kata

Joo tuosta voisi saada elokuvan nimen! 😀

Ilkka Forsten

Se oli tekeillä mutta joku varasti idean ja syntyi Jedin paluu.

Kata

😀 Niin arvelinkin!

Ilkka Forsten

Mie kiitän siint…

Kata

Onpa hauska ”nähdä” pitkästä aikaa!

Ilkka Forsten

Kiitos, kuin myös.

murre riepunen

Kansa on raivona, eikä syyttä, kaikki tuhottu, mukulat pötköttää hoitolaitoksissa, pöpilöissä, vankkiloissa, sijaiskodeissa jne. Meidän vanhusten ei asiat sen paremmin, lonkkanivelet naksuen laahustamme lähimmälle ruokaa jakavalle järjestön teltalle, kyyneleitä pyyhkien.

ike

Vihervasemmisto pelastaa maailmaa, eivät hoida niitä jotka tässä maassa ovat heidät kouluttaneet ja verot maksaneet. Tuosta nuorten keskuudessa syntyy aika iso harha. Se mitä vihervasemmisto tekee nyt on juuri sitä mistä on sanottu että maksajat ovat tulevat sukupolvet, näiden vihervasemmiston lapset, vaikka en ole kovin uskonnollinen niin joku vanha sanonta jopa raamatusta tulee mieleen. Katsokaa nyt sitten lapsianne. Olisiko muuten hyvä juttu laittaa eläkkeet vähän siihen malliin että jos sinulla ei ole muita perheenjäseniä kuin kissa niin saat sitten eläkkeen sen mukaan. Jos sinulla on kolme lasta niin taitavat olla tuottavampia kuin kissa voisit ehkä saada eläkkeen sen mikaan, olet itse myös ollut aika tuottava jos olet heidät kouluttanut.

John Quiman

Tuossa olisi ideaa, että eläkkaisiin vaikuttaisi perheen kasvatettujen lasten määrä. Nythän monet ovat sitä mieltä, että eivät halua lapsia, vaan haluavat pelkästää rillutella pitkin poikin ilman vastuuta. He eivät vahvista kansakuntaa omalla panoksellaan.

Tuumailija

Aivan oikein. Kuten tuolla toisesssa ketjussa mainitsin asiasta, vanhemmat ”kasvattavat” nuoret elämään hedoniassa vastikkeettomasti, kaikki maksetaan ja tuodaan eteen, ainoa mitä ”vaaditaan” on valkolakki. Enää ei kotoa saa sitä elämisen ja oppimisen mallia kuten aiemmin.
Kun on kotona passattu ja paapottu, niin ei ole pienintäkään hajua itsenäisestä elämästä ja arjen selviämisestä, puolisokin otetaan vain sen vuoksi että pärjää taloudellisesti ja on joku joka jatkaa oman kodin meininkiä. Todella haastavissa tilanteissa (vaikka kaavakkeen täytössä) tukeudutaan ulkopuoliseen apuun heti; vanhemmat, kaverit, puoliso.
Miten tällaisille edes voisi kuvitella vastuuta omasta lapsesta, jos ei ole saatu / opittu mitään itsenäisesti pärjäämään perusarjessa omillaan?
Se on fakta ettei kaikki haluakkaan lapsia, se on jokaisen omassa harkinnassa, se ei ole pakko eikä velvoite. Mutta kun siitä on tullut enemmän hype kuin valinta, niin silloin se on väärällä uralla koko ajatus.

Kata

Kyllä minäkin ihmettelen miten ei oikeastaan vaadita mitään tekemään kotona,nykylapsilta.Käsittämätöntä!Kaikki tuodaan eteen kun meikäläiset oli jo pikku tenavina kevätpyykkiä jäisissä vesissä huuhtomassa.Ja kaikkea muuta siltä väliltä.Ja silti oli aikaa myös leikkiä.
Nyt panikoidaan taas hulluna uutta muunnosta..vaikka kukaan ei vielä tiedä siitä mittään mutta kun se etelä-afríkkalainen lääkäri kehtas sanoa että oireet on lieviä…on se kauheeta.
https://www.youtube.com/watch?v=LKT7fGL_Uh0
Melko selventävä video ja ei voi kuin odottaa miksi se osoittautuu mutta meillä jo taas syytellään rokottamattomia tehojen kauheasta tilasta.
Siis 300 sairastunutta hoidoissa,noin 50 tehoilla..siihenkö Suomi on ajettu että silloin romahdetaan?Onko se kansalaisten syy ettei ole henkilökuntaa?Minusta ei ole.
1957,1800 kuollutta ”aasialaiseen”,miten silloin sairaalat selvisivät?
Kolmasosa suomalaisista sairastui….nyt 185622….
Ja kuten muualla kysyin miten me sitten selviäisimme vaikka suuresta lento-onnettomuudesta jossa selviytyneitä mutta pahasti loukkaantuneita…vaikkapa 50-100…siis ei mitään mahiksia?

Ilkka Forsten

Morjens Kata, tässä oli pitkä väli piti tyytyä vähemmän tyydyttäviin sivuihin, mutta nyt ollaan taas raitella.

John Quiman

Että oli meidän ylläpitämämme keskustelu vähemmän tyydyttävää? Grrr!

Kata

Mie olen kyllä kiitollinen että oli joku taho missä puida asioita ja tasomme oli mitä parhain! 😀
Melkoinen skaala tulikin puitua!

Ilkka Forsten

Ei toki, pyydän anteeksi mikäli synnytin sen mielikuvan ?

ike

Oli vaan ensireaktio

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Kata

Morjens ja näin on!
Toki on tullut raatattua muutama tuhatneljäsataa tai jotain kommenttia tässä pari kuukautta että ollaan jotenkin pysytty kartalla maailman menosta.
Saa nähä mihin taas johtaa tämä vari-antti meät.

John Quiman

Niin, vihervassut ”pelastavat maailmaa”, itse asiassa heidän toimintansa maailman pelastamisessa on lumetta. Siinä sitten hylätään omat lapset, oma kansa ja kaikkien heidän tulevaisuus, jotta voitaisiin leikkiä hyviä ihmisiä, jotka tosiasiassa eivät saa mitään hyviä tuloksia. Kaiken lisäksi he haluavat oman toimimattoman ideologiansa hallitsevan maailmaa, mieluiten diktaturiana.

ike

Hylkäävät lopulta myös oman kissansa.

John Quiman

Niinpä. Kissahan tuhlaa luonnonvaroja siinä kuin lapsetkin, paitsi, jos lapset eivät ole valkoisia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
vesku

TÄNÄÄN ON ENERGIAA,,, se siitä Ilmasto-vouhotuksesta,,,,,meidän rannalla,, rannikolla,,, ovat tänään menneet miehet, kalamiehet pilkille jäälle,,, mitä ei ole tapahtunut,,, 29.11, 20neen,,vuoteen ,,,-14-15,,,,elämmekö poikkeustilassa tällä GloBaalipallolla,,,,,puita palaa monessa luukussa,,,,

vesku

Juha Keskinen kirjoitta hienoa asiantuntemusta osoittaen,,,,MAAPALLON VÄESTÖN KASVU ON JUURII SYY ILMASTOVOUHOTUKSEEN,,,,Olen ollut samaan asiaan samaa mieltä pitkään,, se vaan kun SUOMESSA asiasta ei mainita mitään,, ei edes AFRIKKA-KOMISSAARI URPILAINEN ,, tukijoukkoineen,,, JOKO EI YMMÄRRÄ,,, TAI EI HALUA TUODA ASIAA ESIIN,,,,jokainen ymmärtää,,, jos AFRIKAN MIES kiertää ,,3-6 savimajaa päivässä,,, mikä on tulos,,,,

ike

Tuo väestönkasvu on koko ongelman ydin. Nykyisellään yhtälö maailman hyvinvoinnista on mahdoton. Katsotaan ”pakolaisiin” rajoilla,kun syntyvyyttä, etenkin kehitysmaissa tulisi leikata rajusti. Väestönkasvu on syy miksi näihin ongelmiin on ylipäätään ajauduttu. Syntyvyys tulee siis taittumaan luonnollisista syistä, jos sen annetaan taittua.Tulee vielä aika että vihreätkin alkavat laittamaan rajoja kiinni. No menee vielä vuosikymmen tai kaksi, kun ovat niin jääräpäitä että oma uskonto menee aina ylitse kaiken muun. Kuten aina vihreiden kohdalla, ovat aina myöhässä. Kehitysapu on negaatio kaikelle järkevälle ajattelulle. Olisi tietenkin hyvä että voisimme kehitysavun myötä opettaa että lapsia ei pidä tehdä enempää kuin on kyky elättää. Ei toimi maailmassa. Eniten korpeaa tuo heidän ajatuksensa (kai peruja jostakin Niinistön ajoilta) että he ovat jotenkin pragmaattinen (se siis tarkoittaa tieteeseen ja järkeen perustava) puolue. Mikään ei ole enemmän pielessä. Mikään noista määrittelyistä ei osu kohdalleen.

Ilkka Forsten

Flegmaattiset ihmiset mahdollistaa sen että vähemmän pragmaattinen puolue on saanut liian suuren jalansijan.

Horace Smith

Läntiset maat ampuvat itseään jalkaan kehitysavulla. Demokratioissa kunnioitetaan muita kulttuureita siinäkin tapauksessa, että siihen kuuluu hallitsematon lisääntyminen, sukupuolielinten silpominen ym muut kivikautiset tavat ja käytännöt.
Näitä sitten yritetään korjata rahalla, joka johtaa siihen että ihmismäärä vain kasvaa.

Ylikansoituksesta keskustelu on tabu, koska valtavan kakaralauman hankinta seurauksista välittämättä on ihmisoikeus. Sen lauman kanssa voidaankin nillittää kurjuutta ja nälkää, jonka seurauksena täällä järjestetään nenäpäivä. Sen tuotoilla saadaan lisää ruokittavia.

Mutta vanha klisee ”luonto hoitaa” pitää paikkansa. Järjestelmät hakeutuvat aina tasapainoon ja se koskee myös ihmisiä. Kun epätasapaino kasvaa riittävästi, joku vastareaktio, luonnonvoimat, taudit ym palauttaa tasapainon ennemmin tai myöhemmin. Tietysti afrikkalaisten kannalta olisi mukava, jos itse ymmärtäisivät, mutta se taitaa mennä ns kantapään kautta.

Lieväasteinen

Esimerkkinä on Maon Kiina. Vaikka kuinka köyhä kehitysmaa oli, noudatti tiukasti yhden lapsen politiikkaa. Ei tarvitse edes yhden lapsen, kahden lapsen politiikka riittäisi nykyoloissa mainiosti.

puutarhuri

Länsijohtajat eivät uskalla puhua syntyvyyden säännöstelystä, koska kemumaat syyttäisivät heitä rasisteiksi.

Eli sitten kun sata miljoonaa ilmastopakolaista vyöryy tallomaan Euroopan kukkapenkit, niin voidaan tyytyväisinä huudahtaa: ”eipä oltu ainakaan rasisteja !”

Ilkka Forsten

Mikäli hän kiertää kolme savimajaa päivässä, on tulos kolme kierrosta, tai jos kierroksia lisätään kolmella on luku kuusi kierrosta. Ehkä ymmärsin väärin asian mutta matemaattisesti se näyttäisi tältä. Heh heh.

John Quiman

Tulos olisi toisenlainen, jos hän piipahtaisi kunkin savimajan sisällä suvunlisäämisprosessille. Varmaan tätä tarkoitettiin, mutta päätelmäsi oli kerrottuun nähden oikea.

Ilkka Forsten

En uskaltanut puuttua väestöpolitiikkaan, se on kuuma peruna ja kielletty puheenaihe.

John Quiman

Niin, siitä saa äkkiä ison kasan leimakirveen osumia pitkin kroppaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

En minä sitä kirveestä piittaisi mutta kun samalla voi tulla korona.

John Quiman

Koronaakin vaarallisempi suvakkivirus on uhkana, kun oikein huitelevat. Ovat moniin pehmoihin sen jo saaneet tartutetuksi huidellen ja uhkaillen leimakirveillään.

ike

Koskaan ei ole ollut kyse rokotus-suojasta. Koskaan ei ole ollut kyse muusta kuin rahasta ja vallasta. Koskaan sitä ei ole tapahtunut minun elinaikanani. Haluatteko todella näitä ihmisiä päättämään asioistanne. Muistakaa että jos joku edes mainitsee rokotuspakon teidän täytyy nousta vastaan, jopa en voi sanoa miten koska se on kielletty. Eivät hekään mitään lakeja noudata. Miksi munun täytyy ”taiteilla” jotta voin sanoa mitä haluan.

John Quiman

Kokeellisen rokotuksen pakko tai siihen painostaminen on laitonta Suomen lakien mukaan ja myös kansainvälisten lakien mukaan sekä kansainvälisten sopimusten mukaan. Esim. rokotuspassi on yksioikoisen selvästi painostamiseen tehty väline, eikä se perustu vähääkään terveyteen.

Tässä Lääkäriliiton etiikka-sivu. Siellä on Hippokrateen vala ja muita julistuksia sekä tietysti Lääkäriliiton oma etiikka esiteltynä. Kaikkia näitä vastoin toimivat lukuisat lääkärit, tutkijat ja tietysti poliitikot.
https://www.laakariliitto.fi/laakariliitto/etiikka/

Jos jonain päivänä tulee Nürbergin oikeuden kaltainen oikeusistuin, jossa tuomitaan tämän päivän rötöksistä, pääsee tuomiolle vallan moni poliitikko, kansanedustajia ja ministereitä myöten. Sen lisäksi suuri määrä ihmisiä, jotka ovat osallistuneet tämän rokotusvimman toteuttamiseen ja luonnollisesti myös lääketehtaiden johto ja tutkijat, jotka ovat harhaanjohtaneet ihmisiä. Sellaiseen oikeudenkäyntiin on aihetta ja on olemassa jo hyvin merkittävien lakimiesten, lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden muodostamia ryhmiä, jotka pyrkivät saattamaan tähän pandemiatouhuun syyllistyneet juuri sellaiseen oikeuteen.

Niin, todellakin elämme laittomuuden aikoja ja lakien rikkojat ovat vallassa ja merkittävissä asemissa yhteiskunnassa sekä taloudellisen eliitin jäseniä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Rokotepassi on suurinta tuubaa mitä kuvitella saattaa. Eikö yhdelläkään poliitikolla ole sen vertaa päättelykyä ettei virus tunne kellonaikoja, jolla viittaan siihen että ravintoloihin yms paikkoihin pääsee myöhemmin kun on joku naurettava koronapassi esitettävänä. Niin ikään fakta on että ne passin omaavat henkilöt tartuttavat yhtä lailla muita, ja heidän itsensäkin osalta tarttuvuus ei ole mitenkään pois-suljettua. Väännetään vielä rautalangasta sama.
Et pääse ravintolaan ilman passia, vaikka olisit täysin terve, mutta ne joilla on olevinaan takuu terveydestä jonkun typerän passin muodossa, voivat mennä riekkumaan mielensä mukaan, ja tartuttaa kanssaolijat. Oletus sitä että näin saadaan kattava varmuus ja este taudin leviämiselle, on siis läpälässyn lää sarjaan kuuluvaa öyhötystä. Oma veikkaukseni on että tässä pikkujoulujen huumassa, ja etenkin sen jälkeen ilmenee huomattava loikka tapausten lisääntymisen muodossa. Ketähän silloin syytetään ?

John Quiman

Syytetään rokottamattomia, jotka eivät edes päässeet bileisiin.

Nykyään, jos olet rokottamaton, laitetaan karanteeniin tavalla tai toisella. Siis käsitellään rokottamattomuutta kuin sairautta. Rokotettu on terve, vaikka olisi täynnä viruksia ja pärskisi niitä ympäriinsä.

Nythän rokotettujen testaamista on rajoitettu siten, että pienillä oireilla ei testata. Tällä saadaan kauniimpia tilastoja, kun halutaan positiivisten testitulosten olevan enimmäkseen rokottamattomilta. Siis huijataan tilastotehtailussa jo testivaiheessa. Eikä se testikään ole luotettava, etenkään niillä monistuskertoimilla, joita Suomessa käytetään.

Kata

Voi helevetonhempuli!No tällä sitä jatketaan jakoa ihmisten kesken voi yxi styranki!Ja sitten vielä lähes vuoden päästä kolmas piikki eli se jatkuu hamaan tappiin ja tapistakin to the end and beyond! Karseeta!

Kata

Juu ei pääsekään Raskasta Joulua katsomaan mutta pitäköön tunkkinsa.Todellakaan tuo passi ei takaa mitään!
Katsotaan miten käy kun ”terveet ihmiset” ovat liikkeellä ja ne hm saas***et ei päässeet pilamaan hyviä kekkereitä.Luotto passiin on kova kun lukee kommentteja kun päätös tuli…”Nyt saamme vapaasti juhlia ilman pelkoja”… 🙂

Miten ihmiset ovat vailla mitään epäilyksiä vaikka jo kolmatta jabbia ollaan antamassa pikapuoliin?
Miksei hoitoja kuten esim Japanissakin..se vanha kunnon i-ver-mekt-iini?Tai kyllähän se porttipilli kertoi että on pilleriä tulossa jossa siis on tuota osana….Oli kai liian halpaa.

Kata

Sanopa muuta!Sitä sitä ihmettelee joka ikinen päivä!
Mutta niin se on kaikkialla nyt…korruptio jyllää ja laiton on oikeassa ja lain noudattaja väärässä..Miksi näin sitä me olemme ihmetelleet jo muutaman vuoden….
Kauanko tätä pitää vielä sietää?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Katariina Pihl
Ilkka Forsten

Noin puolitoita vuotta, silloin on uudet vaalit. Sen jälkeen ei enää tarvita sietämistä.

John Quiman

Niin, mikäli äänestys vaikuttaa eduskunnan koostumukseen aika radikaalisti.

Onko Ilkka jo tarkistanut rihlausten kunnon ja lähetetyn viestin lentoradat sille varalle, että äänestämällä ei tule mistään mitään? 🙂

Ilkka Forsten

Huomion sivutuulen ja derivaatiopoikkeaman, kuten myöskin etäisyyden joten ballistinen kokonaisuus on varmalla pohjalla.

Kata

Onko tämä lupaus?Toivon mukaan näin…

Kata
Kaino-Vieno Huttunen

Toivotaan, että Kansalaisen linja säilyy. Kun puhutaan kansalliskonservatiivisuudesta ja etenkin konservatiivisuudesta, mennään kuin huomaamatta fundamentalismin puolelle ja artikkelit alkavat vilistä ”Homous on syntiä” – vihjailuja. Itse vanhana vihervasemnistolaisena (kun vihreät vielä suojelivat luontoa ja vasemmisto puolusti köyhiä ja sillä oli isänmaa) liberaalina lesbofeministinä olen tykännyt Kansalaisen ilmavasta älyllisyydestä. Kristilliskonservatiiveilla on Oikea media, joten heidän ei tarvitse vallata tätä.

Ei hajaannusta

Ei kannata ruveta luomaan vastakkainasetteluja isänmaallisten keskuuteen. Kyllä tänne kristitytkin mahtuu mielipiteineen. Jos joskus päästään niin hyvään tilanteeseen, että meillä on varaa ja aikaa riidellä arvoista, niin tapahtukoon se vasta sitten.

Kaino-Vieno Huttunen

Mitä vastakkainasetteluja muka olen luonut? Älä itse syyllistä. En sanonut, etteivät he mahdu tänne Toivoin, etteivät he valtaa tätä Konservatiiviset kristityt yleensä muotoilevat itsensä erittäin tuomitsevasti. Myös minulla on oikeus esittää toiveita.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kaino-Vieno Huttunen
Kaino-Vieno Huttunen

Tuo on ns puskasta tulevaa vaientamista. Siinä sivutetaan itse ongelma eli äärikristittyjen pyrkimys esiintyä tuomion äänenä. Kun teen asiasta näkyvän ja esitän pyynnön, että Kansalainen pitää linjansa eli pysyy neutraalina, syy onkin minussa.

Kaino-Vieno Huttunen

Olen itse vuodesta 2015 yrittänyt sovitella konservatiivisen ja liberaalin maailmankatsomuksen välillä ja nostaa esille sen, ettemme me kaikki vihervasemmisto ja sukupuolivähemmistöt kannata hallitsematonta maahanmuuttoa ja sukupuolineutraaliuteen aivopesua. Ja nyt minä olen jonkun random-huutelijan mielestä hajottaja.

Ilkka Forsten

Ole huoletta, uskon ettei lehden linjaus muutu eikä tästä tule mikään yhden politiikan pelikenttää. Puolustan oikeuttasi sanoa mielipiteesi, sillä olet hyvä kirjoittaja ja osaat perustella sanomasi. Voisi jopa sanoa että toivoisin lisää kaltaisia kirjoittajia tälle sivustolle, sillä se toisi esiin näkemyksiä mitkä on betonoitu kuviteellisiin oikea / väärä asetelmiin.
En muista että kukaan olisi aiemminkaan valittanut sinun ilmaisuistasi, koska jokainen käsittää, ettei sukupuoli tai siihen liittyvät henkilökohtaiset mieltymykset ole este järkeville mielipiteille.

vesku

Todella mukavaa,,,järkevääkin tekemistä ja lukemista näin pimeyden keskellä ja kun turhauttava BLACK FRIDAYKIN on ohitettu,,,,,

murre riepunen

tervetuloa uudet toimijat, menestystä.

John Quiman

Hyvä, että jatkuu. Vielä parempi, jos jatkuu aiemmassa hengessä. Saapa nähdä ovatko sanotut sanat ja tulevaisuus yhtä kauniita.

Kata

Just hieno homma!Toivon todellakin että aiempi henki säilyy eli asiat tosiasioina ja saa kommentoida!

Ilkka Forsten

Yritän olla yhtä sanavalmis kuin aiemminkin..

Tuumailija

Onneksi olkoon uusille omistajille, pidetään vapaa sana voimassa.

TimiT

Mahtavaa, että jatkossakin saamme lukea faktaa maamme- ja maailmanmenosta. Onnea ja menestystä uusille toimijoille lehdessä (josta saisi myös sillointällöin ilmestyä paperiversio) !!!

ike

Eipä tuosta paperiversiosta niin ole väliä. Kuitenkin onnea uudelle toimitukselle. On aika isot saappaat joihin joudutte, on sen verran hyvin toimitettu tuo alkuperäinen lehti.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Tuumailija

Siinä se olisi näky, kun vanhempi parrakas mies, piippu suupielessä lukisi kiikkustuolissa keskellä pirttiä kansalaista, takana seinällä roikkuisi pystykorva kekkosen kuvan vieressä……