Kotimaa Politiikka

Viikonloppuna on kolme koronarajoituksia ja pakkorokotteita vastustavaa mielenosoitusta Helsingissä

Kuva Twitter

Muun muassa koronarajoituksia vastustava Convoy Finland 2022 -moottorimarssi jatkuu sunnuntaihin asti. Lisäksi Helsingissä järjestetään viikonloppuna Save Sote ja Vapauden puolesta -mielenosoitukset.

 

Koronarajoituksia vastustavan Convoy Finland 2022 -mielenosoitusliikkeen protesti Helsingin keskustassa on edennyt tällä viikolla rauhallisesti. Viime viikon perjantaina ja lauantaina mielenosoitus pysäytti liikenteen Mannerheimintiellä.

Convoy Finland 2022 -nimellä kulkeva mielenosoitusliike vaatii koronarajoitusten poistamista, polttoaineveron alentamista ja hallituksen eroamista.

Mielenosoituksen on ilmoitettu jatkuvan sunnuntaihin 13. helmikuuta asti. Viime viikon perjantaina alkanut Convoy Finland 2022 -mielenosoitus jatkuu Kansalaistorilla ja ympäri kaupunkia sunnuntaihin asti joka päivä kello 10–22.

Helsingin poliisin mukaan mielenosoittajat ovat ajelleet torviprotesti-autokulkueina pitkin kaupunkia koko viikon.

Poliisi pitää mielenosoitukset erillään toisistaan

Lisäksi lauantaina 12.2. järjestetään sairaanhoitajien pakkorokotuksia vastustava Save Sote -mielenosoitus sekä sunnuntaina 13.2. Vapauden puolesta-mielenosoitus.

Save Sote -mielenosoitus alkaa lauantaina Senaatintorilta noin kello 14 ja siirtyy sieltä Narinkkatorille. Save Sote ja Freedom Convoy tiedottavat järjestävänsä yhteismarssin.

Moottorimarssin on määrä kulkea Save Sote -jalkamarssin edellä. Autojen kokoontumispaikka ennen Save Sote -jalkamarssia klo 13.00 Töölön kisahallilla jossa kokoontuminen ja ryhmittyminen. Freedom Convoy -mielenosoitus jatkuu omana marssinaan klo. 15.00 alkaen.

Vapauden puolesta -mielenosoitus alkaa myös sunnuntaina Senaatintorilta kello 12. Tiedossa on kulkue ja paluu Senaatintorille.

Poliisin mukaan kaikki kolme mielenosoitusta järjestetään erikseen, eikä niitä yhdistetä keskenään.

19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
tohtori Vautsi !

”Idea siitä, että virusvariantit tulevat jatkuvasti kehittymään lievemmiksi on virheellinen. Uusi variantti voisi esimerkiksi olla jopa deltavarianttia enemmän tautia aiheuttava”, Warwickin yliopiston professori, virologi Lawrence Young sanoi Observerille.

Nykyisetkin koronavariantit olisivat tappaneet jo kymmeniä miljoonia jos niiden olisi annettu levitä yhtä välinpitämättömästi kuin Espanjantaudin aikoinaan (vrt. TV-dokumentti)

Siinä tapauksessa nykyinen rajoitusten totaalinen hylkääminen vastaisi samaa kuin sotilaiden komentaminen pois rintamalta kesken sodankäynnin.

Kata

Virukset taistelevat koska aikovat pysyä ja pysyvätkin hengissä kehittämällä variantteja mutta tässä on nyt nähty että oli 1,2,3 tai ei yhtään jabbia niin samaa sakkia eli taudinkuva ihan sama ja osa ei saanut tautia ollenkaan.
Lievä tauti,flunssa.
Eli piikeistä ei ole mitään hyötyä ainakaan omicrouunin estämiseen.
Meillä kaikilla on immuunivaste.Toisilla parempi,toisilla huonompi mutta se on.Period.
Sanokoon taas yksi asiantuntija mitä haluaa,heitä on riittänyt viimeiset 2 vuotta ihan niinku liikaa.Pelkop****a.

John Quiman

Tokihan ne puhua pulputtavat, eivätkä tule ehkä koskaan myöntämään laajamittaista huijaustaan kaikkien sulkutilojen, maskien ja rokotusten suhteen. Ei ole edes vaikeaa jäljittää, että huijaavat. Missä huijaavat, voi olla vaikeampaa selvittää tarkoin, mutta median, ”asiantuntijoiden” ja poliitikkojen puheiden valheellisuus on helppo nähdä.

K.M

Tohtori Charles Hoffe: mRNA-piikitykset tappavat parissa vuodessa suurimman osan rokotetuista
Kanadalainen tohtori Charles Hoffe raportoi hälyttävistä mikroskooppisisista havainnoista potilaistaan, että mRNA-rokotteet tukkivat heidän verisuonensa, aiheuttaen kehkovaltimon hypertension, jonka seurauksena useimmat mRNA-rokotetut kuolevat vain muutamassa vuodessa sydämen vajaatoimintaan.
Piikkiproteiinit mRNA-rokotettujen ruumiissa ovat vakavien verihyytymien syy. Haitallisia vaikutuksia on havaittavissa vähintään 60 prosentilla rokotetuista ihmisistä. D-dimeeritestillä suoritetut mikroskooppiset havainnot antavat odottaa, että nämä ihmiset kuolevat muutamassa vuodessa sydämen vajaatoimintaan. Näin kertoi tohtori Charles Hoffe, joka harjoittaa lääketiedettä Kanadassa

John Quiman

Samaa ovat kertoneet jotkut muutkin. Viimeksi kai patologit, jotka tekevät ruumiinavauksia, kertoivat, että rokote on tuhonnut kudoksia sydämeen liittyen. Nyt on tehty jonkin verran ruumiinavauksia, joita on kovasti vältety aiemmin. Mutta eihän mm. Suomen viherfasistinen hallitus ja eduskunta sellaisista pikkuasioista välitä.

rokkorokoteko

Useimmat asiantuntijat näyttävät olevan eri mieltä kuin tuo Hoffe:
https://www.kamloopsthisweek.com/local-news/despite-claims-by-lytton-doctor-interior-health-says-covid-19-vaccines-are-safe-4448171
Jos miljoona ihmistä rokotettaisiin pelkällä steriloidulla vedellä, niin sadat saisivat mitä ihmeellisempiä oireita. Placebo-efekti toimii sekä hyvässä että pahassa.

John Quiman

Tuo ”useimmat asiantuntijat” taitaa olla ihan tuulesta temmattu. Valtamedia toki sanoisi juuri noin.

Placebo ei runtele sydäntä ja verisuonia, eikä aiheuta kaikenlaisia järkyttäviä kramppeja ja vie ihmistä teholle tai ruumishuoneeseen.

Placebo ei nosta nuorten ja lasten sydänongelmiin kuolemisia radikaalisti.

Kata

https://www.instagram.com/tv/CZ4uwJaJHuc/?utm_source=ig_web_copy_link

Näin kävi hänellekin…no ei enää buustereita mutta silti tuo ”Hyöty on parempi kuin haitta” jota yhä viljellään.
Kuka senkin sanonnan keksi?Vautsi?

ike

Yksi aivopesun muoto on välttää sanomasta mitään tarkkaa mihin voitaisiin puuttua, yleistä mölinää ja sanontoja vain.

sinimusta fani

VKKn Tiina Keskimäki tuomitsi eilen alkupeäisen katuja valtaavan Convoy Finlandin. VVKn Panu Huhtanen taas toimi poliisin ja persujen puolella kansaa vastaan Convoy Finlandin mannerheimintien tukkimisessa. Asiasta uutisio Laiton Lehti. Harmi että myyrä Huhtanen järjestää Save Sote miekkarit niin ei sinne tule porukkaa.

I'm only assking

Jos lisäisivät listalle vaatimukset kahvin ja sähkön hintojen laskusta, EU-erosta, hyvinvointiyhteiskunnan palauttamisesta sekä oikeudenmukaisesta virkamieshallinnosta, niin vot.

John Quiman

Ja nuiva maahanmuuttopolitiikka takaisin, paitsi oikeasti tarpeellisen työperäisen maahanmuuton osalta. Työperäistä on huippuosaajien ja muiden tarpeellisten osaajien maahanmuutto. Sossun jonoista tulee purkaa ulkomaiset apujen norkoajat ja palauttaa ne kotimaihinsa, vaikka olisivat olleet vuosikymmeniä maassa. Elättinä olemisesta ei saa tehdä elinikäistä oikeutta ulkomaalaisille. Turvapaikkaa hakeneet, joiden kotimaat ovat riittävän turvallisia, pitää palauttaa ja oikeus sossuun pois, siis lakkauttaa turvapaikkaviisumi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
I'm only assking

Kannatetaan. Miten pääsikin itseltä unohtumaan tuo yksi tärkeimmistä asioista.

veli pirinen

Poliisi pitää erillään, mutta minäpä kerron yhden faktan. Ja se on niin, että rintaliivit nostaa vajonneet ja yhdistää eronneet

Kata

https://www.instagram.com/tv/CZ4l-BVsFIx/?utm_source=ig_web_copy_link

Tryddedyy on päätynyt tähän…mitä siitä seuraa sen näemme ja kuulemme kohtapuoliin…Siis omiaan kohtaan tämä…miksi sitä kutsutaankaan?

Ruupo Kustaa

Hyvä, että ihmiset jaksaa sen ansiosta se kollaakin kesti. Ja nyt toivomus on, että korona ei tee kollaita

Puolueeton

Hallitus voisi pelastaa nahkansa potkimalla ulos nykyiset neuvonantajat ja ottaa uusia päteviä neuvoja Suomen älyeliitiltä, jos sen jäseniä vielä on mahdollista jostakin löytää ja löydetyt suostuvat auttamaan.

John Quiman

Suomen älyeliittinä mainostettu joukko on tosin kovin suvakkia ja vailla älyä. Pitäisi saada oikeasti älyllisiä neuvomaan, että hallitus uusiksi ja poliitikkojen kieroilut julkisiksi, koska äänestäjillä on oikeus tietää.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
murre riepunen

Mielenilmaisut usean asian puolesta ajavat jo sisäministerin pakokauhunvaltaan, määräsi poliisit aseisiin, luotiliivit niskaan ja panssarit kaduille. Valehtelu poliisia kohtaan esitetyistä uhkailuista, hallitus pelkää otteensa lipeävän, otetaan kovat otteet käyttöön, lisää valheita, pimitystä, kaikki tapahtuu liian myöhään, maan on tuhottu, osa kansasta valtavissa ongelmissa, etenkin nuoret jotka ajelehtivat jengien pauloissa uhmaten yhteiskunta rauhaa.