Maahanmuutto Muu maailma Rikos Uutiset

Arabi epäiltynä 12 ihmisen hapolla pahoinpitelemisestä Britanniassa

Kuvakaappaus: YouTube

Epäillylle oli myönnetty turvapaikka seksirikostuomiosta huolimatta.

Britannian poliisi etsii afganistanilaista Abdul Ezediä epäiltynä 12 ihmisen hapolla pahoinpitelemisestä Lontoon Claphamin kaupunginosassa.

Ezedi oli viskannut happoa naisen päälle, jonka kerrotaan olleen parisuhteessa hänen kanssaan. Myös naisen 3 -ja 8-vuotiaat tyttäret kärsivät vahinkoja happohyökkäyksessä, kuin myös 9 muuta ihmistä, jotka olivat tulleet tilanteeseen avuksi.

Epäilty afgaani oli saapunut Britanniaan rekan kyydissä vuonna 2016 ja saanut myönnetyn turvapaikan 2022 kahden epäonnistuneen yrityksen jälkeen perusteltuaan kääntyneensä kristinuskoon. Ezedi sai vuonna 2018 tuomion seksuaalisesta väkivallasta ja itsensä paljastelusta. Konservatiivipuolueen parlamentin jäsenet ovat vaatineet tutkimuksen aloittamista siitä, miksi miehelle ylipäätään myönnettiin turvapaikka.

Poliisi on julkaissut kuvia Ezedistä ja pyytää kansalaisilta ilmoituksia havainnoista.

Lähde: The Guardian 

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Olen nähnyt monta samalla olemuksella viilettävää arabia vuosien aikana, ja pitäisin hyvänä asiana että heidät kaikki karkotettaisiin.

Huvittava sinällään että ensin suvaitsevaiset puhuvat miten muslimit ei eroa millään tavalla kristityistä, mutta kun muslimi tekee rikoksen, muistetaan ikään kuin lieventävänä asiana mainita hänen kääntyneen kristityksi. Eikö rikos olekaan aina rikos, no ei ole, koska muslimina hän saa kaiken anteeksi viimeistään silloin kun kertoo olevansa harras kristitty.

Kauko Aalto

Geneven pakolaissopimus on pahin ihmisoikeusloukkaus, mitä sivistynyt yhteiskunta on koskaan saanut aikaa, se sai 1500-vuotisten takaisten sääntöjen mukaan elävien  barbaarien sairaat  laumat liikkeelle.  

John Quiman

Suvakit kehittivät väärinkäytön ja saivat massat liikkeelle.