Eurooppa Rikos

Brittimiehelle kaksi vuotta vankilaa kansallismielisten tarrojen liimaamisesta

Kuva: Wikimedia Commons.

Englantilaisen Patriotic Alternative-järjestön jäsen Sam Melia on saanut kahden vuoden ehdottoman vankeuden liimattuaan tarroja, joissa varoiteltiin kansanvaihdosta, groomausjengeistä sekä todettiin olevan ok olla valkoinen. Kyseessä on malliesimerkki siitä, miten painostavaksi yhteiskunta voi mennä poliittisessa vainossaan.

Tuomio tuli ”rotuvihaan yllyttämisestä” sekä ”rohkaisemisesta rodullisesti motivoituneeseen vandalismiin”, eli tarrojen liimaamiseen. Melia vangittiin siltä istumalta ja hän on tällä hetkellä vankilassa kärsimässä poliittista tuomiotaan.

Melian raskaana olevan vaimon mukaan hän kävi ennen tuomiota ehdonalaisvalvojan arviossa. Tämä oli kirjoittanut paperin, jossa todettiin, että mikäli tuomio tulee, ei ehdottomalle vankeudelle ole tarvetta. Tuomari jätti tämän paperin huomioimatta.

Tuomari, joka antoi tuomion, vaikuttaa avoimelta kommunistilta. Hän on lisännyt sosiaaliseen mediaan kuvan, jossa hän osoittaa kunnioitusta terrorismista vankilassa istuneelle Nelson Mandelalle. Eräs sosiaalisen median käyttäjä löysi myös hänen antaman tuomion, jossa lapsipornosta tuomittu vältti vankilan.

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Kun valvonta tiukkenee, on aika opetella kirjoittamaan tavalla, jossa asia tulee esille, mutta sanat ovat politrukkien algoritmeille tuntemattomia.

Ruoste Iskee

No, kohta on Suomessa sama laki tai vieläkin pahempi. Siellä ursulat ja Ylva ylpeänä säätävät uutta eurooppaan tulevaa vihapuhelakia, joka tulee olemaan samaa kastia kun Kanadassa, eli varustakaa itseänne te kaikki terveet päästänne olevat ihmiset, kohta me kaikki istutaan elinkautista.

Teuvo Kauppi

kyllä maailma on tullut hulluksi

Marko Kristian

Vankilassa mielenkiintoiset keskustelut: Mistäs sinut on tuomittu? Murhasta ja kidnappauksesta. Entäs sinä? Toin maahan 300 kiloa huumeita. Mitenkäs sinä siellä? Liimasin tarran lyhtypylvääseen…