Eurooppa Kulttuuri Rikos

Brittimiehelle vaaditaan vankilaa ”on OK olla valkoinen”-tarrojen vuoksi

Kuvituskuva (ei liity kyseiseen uutiseen). Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 4.0) / Silar.

Brittimiestä syytetään kansallismielisen verkoston Hundred-Handersin johtamisesta. Kyseessä oli anonyymi verkosto, jonka ainut tarkoitus oli levittää tarroja. Lisäksi häntä syytetään ”rotuvihaa lietsovan materiaalin julkaisusta” sekä ”rikosten teettämisestä, avustamisesta tai kannustamisesta”, millä siis tarkoitetaan, että hän kannusti ihmisiä levittämään tarroja.

Sam Melian, 33, väitetään suunnitelleen ja tuottaneen vuosina 2019-2021 tarroja, jotka hän oli sitten liimannut julkisiin paikkoihin yhteisössään ja kannustanut tuhansia verkkoseuraajiaan tekemään samoin. Niihin kuului iskulauseita, kuten ”Hylkää valkoimen syyllisyys”, ”Nationalismi on kasvatusta”, ”Vuoteen 2066 mennessä meistä tulee vähemmistö omalla maaperällämme” ja ”Monimuotoisuus – suunniteltu epäonnistumaan, rakennettu vaihtamaan”, ”Englantilaiset rakensivat Englannin”, ”On OK olla valkoinen.”

Syyttäjä kuvaili Meliaa ”mediatietoiseksi” johtaessaan Hundred-Handersia, ja ”myös varovaiseksi varmistaakseen, että toimet, jotka tukevat lopulta rotuun liittyviä loukkaavia näkemyksiä, naamioituvat jonkinlaisen legitiimiyden verhon alle”.

Poliisi oli löytänyt Melian tietokoneelta tarroja, joissa oli ”avoimesti rasistisia” viestejä, kuten ”Massamaahanmuutto on valkoista kansanmurhaa”, ”Toinen sukupolvi? Kolmas? Neljäs? Sinun täytyy palata”, ”Valkoisia vastaan on sota” ja ”He hakevat valloitusta, eivät turvapaikkaa”, mitkä ilmeisesti ovat ”avoimen rasistisia viestejä”, joiden vuoksi tulee lukita vuosiksi vankilaan demokraattisessa Englannissa.

Poliisi oli myös löytänyt Oswald Mosleyn kirjan hänen yöpöydältään ja julisteen hänestä olohuoneessaan, oikeudelle kerrottiin. Tämä ei ole laitonta, mutta historiallisen henkilön julistetta käytetään perusteena antaa vankilaa.

Syyttäjä sanoi, että Melia oli kirjoittanut ennen kotinsa lähistöllä järjestettyä marssia rasismia vastaan, että hän aikoo mennä ulos ”raskaalla kädellä tarrojen kanssa” ja myöhemmin postannut valokuvan, jossa näkyy tarra lyhtypylväässä, jossa lukee ”Massamaahanmuutto on valkoista kansanmurhaa”.

Nämä olivat ”kaikki lopulta ajettu rasistisesta motivaatiosta”, oikeudelle kerrottiin.

Hundred-Handers -ryhmä, joka on nimetty kreikkalaisen mytologian sadalla kädellä varustetun jättiläisolennon mukaan, kuvattiin oikeudessa ”anonyymiksi, mikä tarkoittaa, että kukaan mukana olevista ei tarvitse tietää kenenkään toisen henkilöllisyyttä; tämä oli selvästi keino, jonka kautta syytetty pyrki suojelemaan sekä itseään että muita mahdolliselta tutkinnalta”. Ryhmä oli aktiivinen Isossa-Britanniassa ja useissa muissa maailman osissa, oikeudelle kerrottiin.

Tarroissa oli myös paljon anti-BBC-, anti-lockdown- ja anti-maskiviestejä liittyen Covid-19-pandemiaan, mukaan lukien: ”Elä pelossa, se tekee sinut helpommaksi hallita.”

Oikeudenkäynti jatkuu. Sam Melia kirjoitti Telegram-sivullaan jäävän valamiehistön päätettäväksi, onko hän vapaana näkemässä toisen lapsensa syntymää.

Lähde: The Guardian

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

USA:n pressanvaalien varastamisen jälkeen vasemmisto / globalistieliitti alkoi aivan avoimesti jahtaamaan ja lätkimään tuomioita poliittisille vastustajilleen., sitä ennen on tietysti oikeuslaitokset, virastot, poliisi ja media miehitetty samanmielisillä.

Ilkka

Pitää aloittaa R.A.H.O.V.A.

John Quiman

Nyt tarvitsisi jotain sanakirjaa, jotta tietäisi mihin ryhtyy aloittaessaan.

John Quiman

Ei saa arvostella suvakkien politiikkaa, pitää myötäillä ja osoittaa iloa parempien ihmisten maahan saapumisesta.