Muu maailma Rikos

Chicagolainen nainen jätettiin aivokuolleeksi kahdeksan kertaa tuomitun rikollisen hyökättyä hänen kimppuunsa junassa

kahdeksan kertaa tuomittu rikollinen Mijawon Johnson. Kuvakaappaus: YouYube.

61-vuotiaan chicagolaisnaisen kerrotaan olevan aivokuollut ja saattaa olla elämän loppuun saakka sen jälkeen, kun häntä pahoinpideltiin ryöstön aikana junassa.

Teosta epäilty on kahdeksan kertaa tuomittu rikollinen, joka on ehdonalaisessa vapaana toisesta ryöstöstä.

”Tuomari William Fahy myönsi osavaltion vaatimuksen pidättää Mijawon Johnson, 36, yleisen turvallisuuden vuoksi pidettäväksi kuulemisen aikana Leightonin rikostuomioistuimessa. Osavaltion viranomaiset ovat myös pyrkineet peruuttamaan hänen ehdonalaisensa”, julkaisu totesi.

Häntä syytetään naisen toistuvasta lyömisestä päähän ja vatsaan sekä jalkojen tallomisesta ennen junasta poistumista.

Sivulliset löysivät hänet tajuttomana, minkä jälkeen uhri vietiin hengityskoneeseen. Syyttäjien mukaan hän on aivokuollut eikä odoteta elävän kovin kauaa.

Epäilty tunnistettiin, ja poliisit löysivät hänet ja ottivat hänet kiinni, kun he huomasivat hänet matkustamassa Chicagon liikennelaitoksen bussilla. Hänelle on nyt asetettu syytteitä murhayrityksestä sekä kahdesta törkeästä pahoinpitelystä tapauksessa.

Syyttäjät syyttivät häntä myös lähestymiskiellon rikkomisesta, koska hän oli väitetysti mennyt 27-vuotiaan Old Town -naisen asuntoon uudenvuodenaattona saatuaan määräyksen pysyä poissa.

Epäillyn ehdonalaisuus alkoi elokuussa sen jälkeen, kun hän oli suorittanut osan tuomiostaan huumepoliisin agentin ryöstämisestä vuonna 2021. Tuolloin hän oli ehdonalaisessa vapaudessa viranomaisen törkeästä pahoinpitelystä.

Epäillylle on annettu useita vankilatuomioita narkoottisista aineista useiden vuosien aikana, CWB Chicagon artikkelin mukaan.

Sosiaalisen median käyttäjät kommentoivat raporttia, yksi henkilö kirjoittaen: ”Saatte mitä äänestätte Chicago!!!”

Toinen käyttäjä totesi: ”Hämmästyttävää, että 8x rikollinen jatkaa rikollista toimintaa.”

Joulukuussa Chicagon ”edistyksellinen” pormestari Brandon Johnson väitti, että kaupungissa oli tapahtunut vähenemistä murhissa ja ampumisissa, ja että raha ”restaurointiin ja korvauksiin” auttaisi käsittelemään kaupungin asukkaita vaivaavaa ”väkivallan kiertoa.”

Lähde: Breitbart