Kulttuuri Muu maailma

Disney myöntää: Kuvat uudesta ”Lumikista” ovat aitoja

Disneyland, Kalifornia. Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 2.0) / Tomás Del Coro from Las Vegas, Nevada, USA.

Se näytti liian nololta ollakseen totta – ja Disney kiisti, että julkisuuteen vuodetut kuvat tulevasta Lumikki-elokuvasta olisivat aitoja. Nyt viihdejätti on kuitenkin myöntänyt, että kuvat ovat todellakin elokuvasta.

Daily Mail -lehden ensin julkaisemat kuvat herättivät viime viikolla laajalti irvailua. Monet pitivät kuvia vitsinä ja poliittisen korrektiuden pilkkana.

”Lumikki ja seitsemän… poliittisesti korrektia kumppania?” oli brittilehden vitsaileva otsikko.

Kuvissa on Lumikin näyttelijän korvike – nainen, joka on peräisin jostain kolmannen maailman maasta. ”Seitsemän kääpiötä” eivät näytä olevan lainkaan kääpiöitä vaan normaalipituisia – yhtä lukuun ottamatta. Useat heistä ovat afrikkalaisia ja yksi heistä on jopa afrikkalainen nainen.

Tämän jälkeen Disneyn edustaja esiintyi Daily Beast -lehdessä väittäen, että kuvat olivat ”väärennettyjä eivätkä peräisin tuotannostamme”.

Nyt Disney on kuitenkin muuttanut mieltään ja myöntänyt samalle lehdelle, että kuvat ovat todellakin Lumikin kuvauksista, mutta ne eivät ole ”virallisia” kuvia,  New York Post kertoo.

Viime vuonna Disney totesi, että se ”neuvotteli lyhytkasvuisten yhteisön jäsenten kanssa” välttääkseen ”vahvistamasta stereotypioita” vuoden 1937 klassikkosarjakuvasta. Se selitti, että kääpiöt voitaisiin korvata ”maagisilla olennoilla”, jotta kukaan ei olisi ”vaarassa tulla loukatuksi”.

Uusi Lumikki on tarkoitus julkaista ensi vuonna.

Disneyn klassikkosadusta tulossa woke-elokuva. Elokuvan traileri YouTubessa.

Lähde: Fria Tider

13 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
n/a

Koska tomaatti on peruna ja jopa vihreän värinen

ilkka

Onnekseni en ole enää siinä iässä että satujen lukeminen tai satufilmien katsominen olisi koko päivän huippu. Tätä ei kuitenkaan tule tulkita niin ettenkö olisi satujen kanssa tekemisissä, sillä YLE:n kaltainen toimija tuottaa ja ohjaa niitä nimellä uutis-media. Sielläkin ” lumikki ” on korvattu rumikilla, jossa kumivenehuulinen läpättäjä nimittelee meikäläisiä rasisteiksi ja kokee syvää ahdistusta, kun paha äitipuoli Riikka Purra yrittää syöttää totuuden omenaa ja muuttaa kullatun kebabin kurpitsaksi jota hiiret vetää puolenyön jälkeen.

Marko Kristian

Snow white on vähän turhan etuoikeutettuja valkoisia ylistävä nimi, ehdotan että sadun nimi vaihdetaan ”sand brown”..

Marko Kristian

Suomeksi sitten vaikka hiekan ruskea ja seitsemän koneinsinööriä.

Marko Kristian

+ vihreä fatima.
Eihän fatimaa voi jättää pois.
Kun nyt on kaikesta persujen sanomisista vedetty herneitä nenään urakalla, niin fatima sen korruptio sähköpyöränsä päältä sanoi, että ainoa syy asua maaseudulla on vaimon hakkaaminen ja insesti.
Mun mielestä toi on paljon törkeämmin sanottu kuin mikään mitä joku persu on sanonut.
Mitä se fatimakin täällä Suomessa tekee?

ilkka

Fatima puhui oikeasta kotimaastaan, eihän se ole suomalainen vaikka miten asiaa vääntäisi. ja kyllähän sitä insestit läpikäynyt tietää parhaiten asiat.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by ilkka
n/a

Tasan puoli tusinaa

ilkka

Tiedostava taho voidaan nimetä myöskin muodossa ” slow white.” Hidasjärkisyys on niin silmiinpistävää.

n/a

Mirror mirror on the wall, who is the darkest of them all?

Ilkka Manttari

Tuo käsitys että ketään ei saisi loukata on levinnyt kummallisen laajalle yhteiskuntaan. Ihmiset ovat niin erilaisia että voisi sanoa: Jos et loukkaa ketään, tuskin sinulla on mitään tähdellistä sanottavaakaan. Ristiriidat ovat aina asioita jotka vievät tätä yhteiskuntaa eteenpäin, ja yleensä joku aina loukkaantuu.

John Quiman

Kuinka kääpiöt voisivat loukkaantua, jos tuossa elokuvassa on seitsemän pientä kääpiötä?

Ainakin ne seitsemän olisivat iloissaan, kun tuli kerrankin hyvä duuni elokuvassa peräti seitsemälle.

Vihevassut loukkaantuvat, jos olen eri mieltä. Jos sitä pitäisi välttää, pitäisi vain myötäillä heidän mielipiteitään. Miksi he eivät myötäile minun mielipiteitäni? No siksi, että minua saa loukata, koska olen väärää mieltä. Tuokin on heille vain vallanhimon väline.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by John Quiman
n/a

Kääpiöt pyyhitään historiasta, eihän rotujakaan ole olemassa, terrieri on myös villakoira

Toni Lajos

Kääpiöt, n–kerit transut, mustilaiset nuo aikamme vähemistöön kuuluvat jotka enemmistöä vievät kuin hepo kelloa, inhoa tuottavat tämä aikamme kummajaiset.

Uusimmat uutiset