Kotimaa Kulttuuri

Ensi viikolla Awakening-seminaari Hyvinkäällä – muista ostaa lippusi ajoissa!

Kuva: Awakening.

Ensi viikon lauantaina 27.4. on Hyvinkäällä Kulttuurikeskus Otsolassa (Koneenkatu 11, Hyvinkää) Awakening-seminaari, jota järjestää Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru. Tapahtumassa on puhujia seitsemästä eri maasta.

Otsolan kapasiteetti on rajallinen ja lippuja myydään sen verran hurjaan tahtiin, että kannattaa ostaa omasi pois ja varmistaa tulo paikalle esimerkiksi nyt saman tien. Liput voi ostaa sähköpostilla osoitteesta: awakeningfinland@protonmail.com. Laita mukaan nimesi ja lippujen määrä, niin saat paluuviestinä maksutiedot.

Tapahtumassa on puhujia Saksasta, Englannista, Italiasta, Ruotsista, Suomesta, Unkarista ja USA:sta. Kyseessä on mahdollisesti vuoden kovin seminaari, joten siihen kannattaa osallistua. Samalla pääset tapaamaan kansallismielisiä aktiiveja sekä verkostoitumaan näiden kanssa.

Paikalla on Kurun mukaan myös useita kauppoja, joiden tuotteita ostamalla tuet kansallismielisen infrastruktuurin rakentamista. Ainakin vaatteita, kirjoja ja musiikkia on tarjolla.

Kuva: Awakening.