Eurooppa Kulttuuri Rikos

Ensimmäinen homo- ja lesbolapsille tarkoitettu päiväkoti avataan Berliinissä

Drag queen-satutuokio. Kuvituskuva: Piqsels (CC0 1.0).

Berliinissä avataan ensi vuoden alussa ensimmäistä kertaa homo- ja lesbolapsille tarkoitettu päiväkoti. Toiminnanharjoittajan mukaan vanhemmat ovat jo rekisteröineet 60 lasta, joille näytetään, ”millaista on olla homo tai lesbo”.

Bild-sanomalehden uutisen mukaan Berlin-Schönebergiin rakennetaan homojen neuvontakeskuksen yhteyteen eri sukupolvia palveleva homo-, bi-, trans- ja intersukupuolisten ihmisten talo. Siihen kuuluu neuvontakeskus, hoitopalveluja ja päiväkoti.

”Kiinnostusta päiväkodille on ilmennyt. Kaikkiaan 93 paikkaan on nyt 60 ennakkoilmoittautunutta osallistujaa. Lapset tulevat sateenkaariperheistä ja lähistöllä asuvista perheistä, jotka tarvitsevat päivähoitopaikan. Näille lapsille näytetään, millaista on olla homo, lesbo, transsukupuolinen tai intersukupuolinen.”

”Päiväkotilasten ei tarvitse vielä tietää, ovatko he homoja, heteroja vai lesboja. Kaikki lapset voivat osallistua. Jos lapset eivät myöhemmin halua olla heteroseksuaaleja, heidän pitäisi olla helpompi tulla julkisuuteen”, raportissa sanotaan.

Toimitusjohtaja Marcel de Groot selittää päiväkodin pedagogisen lähestymistavan: ”Esimerkiksi käytössä on kymmenen perinteistä lastenkirjaa ja kolme lastenkirjaa, joissa prinssi menee naimisiin prinssin kanssa”.

Ja hän jatkaa: ”Sinänsä konseptimme on kuitenkin sama kuin muissakin päiväkodeissa. LGBTQ-elämäntavan pitää yksinkertaisesti olla näkyvämpi.”

Saksalainen pedofilian puolestapuhuja Rüdiger Lautmannin kuuluminen homoseksuaalien neuvontapalvelun johtokuntaan on herättänyt raivoa. 86-vuotias Lautmann julkaisi vuonna 1994 kirjan ”Die Lust am Kind – Portrait of the Paedophile” (”Lapsen himo – Pedofiilin muotokuva”), jossa hän pyrkii ymmärtämään pedofiilirikollisia.

Berliinin viranomaiset ilmoittivat tutkivansa päiväkodin organisaatiota.

Lähde: Kronen Zeitung

 

34 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Rudi

Oliskohan fiksumpaa keskittyä tarhalasten kanssa siihen että oppivat sanomaan ässän ja ärrän ja käymään potalla, kuin että pohtia heidän seksuaalisia ambitioita? V-ttu että maailma on niin sekaisin.

Ilkka Forsten

Onneksi tuo ei ole millään tavalla tarkoitushakuista toimintaa.. Ihan mennään sillä pohjalla että jos tunnet olevasi hintti tai transsu, niin tulit kuin sattumalta oikeaan paikkaan muualla olisitkin huningolla. Perustakaa varmuuden vuoksi viereen moskeija, niin suvaitsevaisuus aste kasvaa räjähdysmäisesti, sillä mehän tiedämme että muslimit rakastavat yli kaiken katolta heitettäviä. Älkää sitten ihmetelkö kun alkaa tapahtumaan, ja toisaalta, alan ymmärtämään islamilaista kulttuuria paremmin sillä se ei laita penskojaan alttiiksi tuolle ryönälle, jota EU:n pakottaman demokratian nimissä sanotaan kehitykseksi.

Jukkis

Minäkin olen miettinyt alkaisinko Muslimiksi. Nämä EU:n ja USA:n määräämät ja pakkosyöttämät sääntöpohjaiset yhteiset länsimaiset arvot, kuten woke, uusliberalismi, natotus, vihervouhotus, globalismi, intersektionaalinen feminismi ja sateenkaaripervoilu ei ole minun makuuni eikä vastaa omia arvojani millään lailla. Äänestys ei enää tässä tilantessa auta eikä kannata, pitää tehdä täydellinen täyskäännös jos haluaa muutoksen.

Toin sen näisin

Mietin vain, miten tämä edistää avoimuutta ja suvaitsevaisuutta. Jos kaikki seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen mukulat laitetaan ensin omiin päiväkoteihin ja sitten kai kouluihin, niin eiväthän ns tavan kansan taaperot koskaan pääse näkemään, että vähemmistöjen lapset ovat ihan ok. Toisaalta vähemmistöjen lapset eivät puolestaan tutustu heterojen ja CIS-väen lapsiin ja samalla heidän elämäänsä, leikkeihinsä ja sukupuolirooleihin. Vaikka vähemmistöperheen jälkeläinen tuntisi itsensä heteroksi ja kokisi vetovoimaa omalle sukupuolelleen perinteisesti kuuluvaan pukeutumiseen, ammattiin tai muihin asiiihin, häneltä jää saamatta niihin malli ja rohkaisu. Minusta tällä tuetaan pikemminkin eri ryhmien erkaantumista toisistaan ja ruokitaan ennakkoluuloja.

Leka

Ei nämä pervofeministit ajattele loogisesti eikä rationaalisesti joten ei tuossa ole mitään kummallista.

John Quiman

Ns. Franfurtin koulukunnan, tunnettu myös kulttuurimarxisteina, tavoite on saada etenkin länsimaiset ihmiset niin sekaisin, että ei enää juuri kynttilä sytytä ja yhteiskunta on ainakin henkisesti raunioina. Siinä rappeutuneisuuden ja rauhattomuuden tilassa ihmiset tulevat hyväksymään tarjotun totalitaristisen systeemin hallitsemaan ihmisiä, kosk totalitaristit lupaavat turvallisuutta ja yhteiskuntarauhaa. Orjuuden ne antavat, mutta sitähän eivät etukäteen mainosta.

Tuossa alla on parissa kommentissa Yuri Bezmenovin haastattelusta pari videota, joihin kannattaa tutustua, jos haluaa ymmärtää miksi maailma on tulossa hulluksi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Albert Camus:”The Welfare Of The People Has Always Been The Alibi Of Tyrants”

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009097956.html

Ja meidän styrangeilla riittää rahaa muttei hoitajille,aivan järkyttävää touhua!Miten tämä on mahdollista?Ja joku vielä luulee että nuo tekee hommia suomalaisten eteen…omiensa kyllä eli ei ole korruptiota Suomessa?
Törkeää touhua!

Kriittinen Kansalainen

Huoh… Eivät lapset, eivät pojat eivätkä tytöt, ennen aikuisiksi kasvamistaan tiedä mitä ovat. Jos vielä silloinkaan? No näillä aivopesukeskuksilla kyllä taattuun saadaan nämä aivopesulle uhratut ihmiset päästään täysin sekaisin. Tulevaisuudessa ovat sitten iso rasite yhteiskunnalle kun joutuvat mielenterveyshoitoihin tuon päänsekoittamisen takia turvautumaan. Mahdollisesti koko loppuelämänsä ajan?

voi hyvänen hallitus

”…Intersukupuolisten lasten itsemääräämisoikeutta vahvistetaan…”
https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/JulkaisuMetatieto/Documents/VNS_3+2020.pdf
Että kaikkea tuollaista se meidänkin eduskunta puuhailee.

Jarno Lehmussalo

Neuvostoliittoa ei enää ole, mutta tämä on.
Tämä on meidän korvien välissä, siis hyvin vaarallisessa paikassa.
(39) KGB:n upseeri kuvailee vapaan valtion tuhoamisen vaiheita – YouTube

John Quiman

Jos kuka ei rtuota videota ole vielä nähnyt, on hyvin suositeltavaa katsoa se nyt.

Tuo tieto on ollut julkisesti saatavilla jo iät ja ajat. Helposti saatavilla varmaan pari vuosikymmentä netissä. Ei vaan ole liian moni sisäistänyt sanomaa.

Tässä on samaisen miehen pitempi video:
https://www.youtube.com/watch?v=TDeHCxdBGd0

Kata

Ja pätee yhä vain paremmin tähän päivään…kammottavaa mutta totta.

Eka Kettunen

Aivopesua lapsille, todella sairasta touhua.

Ilkka Forsten

Ja huom, tuosta EI TULE lastensuojeluilmoitusta, mutta jos penska on minuutin ” äärioikeiston ” tilaisuudessa huutaa sossutantat kilpaa ettei tätä voi hyväksyä, lasta ei saa altistaa väärille asioille, he eivät itse hahmota missä ovat mukana. Päiväkoti-ikäiset siis osaavat hahmottaa että per****panot ja lutkuttamiset on ihan haitatonta, mutta mielipiteen muodostus joka vastustaa idiotismia nimeltään suvaitsevaisuus vailla järkeä, on heidän kehityksensä kannalta erittäin haitallista.

Kata

Ja commiefornian kuvernyssykkä uusisommi ilmoitti että sinne voi mennä lapset ”pukusuolenkorjaukseen” ilman vanhempien lupaa,miettikää mikä hirvittävä teko se on…mutta alkomahoolia saa vasta 21v!Ja ajokortin 16v mutta tuon voi saada lapsi jos ”haluaa”….ja veronmaksajien piikkiin.
Miten sairaaksi tämä vielä menee ennenkuin joku toppuuttelee….

Ilkka Forsten

Tiedätkö miksi rakastan aseita ? Siksi että se kädessä voi aina sanoa ei, ja sitä kieltoa myöskin kuunellaan.

Plöc

Onhan kyseisessä päiväkodissä myös kiintiö POC-lapsille? Voisivat sijoittaa etenkin muslimien lapsia tuohon päiväkotiin.

Ilkka Forsten

Sieltä et tule löytämään yhtään Ahmedia tai Muhamadia, mutta sitäkin enemmän Günthereitä ja muita vakionimiä. Onneksemme tämä ei millään tavalla synnytä polarisaatiota, pelkkää suvaitsevaisuutta ja rakkautta.

Kovvoo hommoo ja hoonausta...

Milloikohan peppu-pekan ja hänen toyboyn esikoinen syntyy?

Ilkka Forsten

Raskaus on kuulemma edennyt normaalisti, lapsi synty jo 2035 mikäli laskettu aika pitää paikkansa.

Kata

😀 Näin jo Instassa kuvan miten mieskin voi saada kokemuksen lapsen synnyttämisestä…oli jo monen väristä kapulaa,vauvan näköistä ja sitten eiku ”kakka kovalla”ikäänkuin….
En edes ymmärrä että kirjoitan tällaista koska se on niin surrealistista mutta näin oli kuva…ja tarina myös.

murre riepunen

Aiemmin niin ylväs kansakuntaa kontillaan ja rappion katkeraa kalkkia joutuvat nieleskelemään.

Erdgas macht frei !

Natsiajan perinnön itseruoskinta kesti aivan liian kauan, mikä puolestaan vaurioitti rationaalisen päätöksenteon kulttuuria (ydinvoima).
Lopputuloksena oli Schröderin-Merkelin linjan mukainen katumusvaltio, joka pelasi venäläistä energiarulettia saaden ”kuulan” Totenkopfiinsa.

Kemu

Nämä kehitysmaamuslimien kanssa samaan päiväkotiin! ✌🏻

Ilkka Forsten

Muslimi isäthän onkin jo tutustuneet lastentarhoihin ja tulos on nähty. 🤦‍♂️

Eki

Lännen arvoyhteisö näyttää parhaimpia puoliaan. Miten tuosta Goethen, Schillerin, Beethovenin ja Thomas Mannin kotimaasta on tullut tuollainen rappiollisten pervojen kaatopaikka? Uutta Hitleriäkö ne manaa esiin tuolla toiminnalla?

Leo Korhonen

Minusta tuntuu että Hitler vihasi kaikkia kun taas tuossa päiväkodissa opetetaan suvaitsemaan kaikki…Nyt taisi ekillä mennä vähän faktat sekaisin.

Kassu

Leo Leo, älä sano mitään kun et ymmärrä.

John Quiman

Leolla ei niitä faktoja näy olevan lainkaan. On vain suvakkilan uskomuksia.

jep

Entisaikaan olisi laitettu myllynkivi kaulaan tällaiselle päättäjälle.

Kata

Voi tuhannen tulimmaista että tämä lasten viaton maailma pilataan joka puolella ja vain koska ELÄMÄNTAVAN PITÄÄ OLLA VÄHÄN NÄKYVÄMPI….. 🙁
Miksei nuo voi elää kuin muutkin?Siis julkisuudessa?Onko se meriitti että on joku noista kirjaimista haha!Olkaa kuin ihmiset se riittää ja antakaa lasten kasvaa ja kysellä sitten kun se aika on ja vastata kuten lapsen ikä vaatii!Voi hitto heti sunnuntai-aamuna piti kiroilla!

Jaahas ja jos Rutiger kuuluu johtokuntaan niin pelin henki on selvä!Oksetus!

otto suni

Yhteiskuntamme on todella sairas ja jokainen voi pohtia sitä miksi esim. Britanniassa Savillen tapaiset pedofiilit saivat toimia kuolemaansa saakka ilman rangaistusta. Erinomainen esimerkki oli lordi Mountbatten, homoseksuaali ja pedofiili, sekä Dieppen maihinnousun 1943 sotilasjohtaja ja Intiassa kuningashuoneen edustaja Intian itsenäistymiseen asti Onneksi IRA auttoi hänet pedofiilien paratiisiin eli helvettiin!

Tuumailija

Lepakoiden ja homppeleiden ajatushan on olla lisääntymättä, siksi osa on tehnyt valintansa olla saman sukupuolen kanssa yhdessä. Luonnossa on syystä tai toisesta poikkeavuuksia, mutta niitä ei pidä normalisoida eikä etenkään markkinoida vaihtoehtoina.

Etenkin saksassa kyllä lapset näkee katukuvassa kumpiakin variaatioita riittämiin, ei sitä tarvitse erikseen päiväkodissa ”näyttää”, vanhempien vastuulla on sitten se asian selventäminen kun kysymys tulee lapsen suusta.

Totta, tarkoitusperä paljastuu kun Rutigerin nimi liitetään tähän yhteyteen.

Ilkka Forsten

Apinarokkoa pukkaa tulevaisuutemme.. Onneksi Pfizer kehittää viikossa toimivan rokotteen ja niin voi taas orgiat jatkua. 🐵👙💋💄

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten