Eurooppa Kulttuuri Politiikka Rikos

Espanja pyrkii laillistamaan eläimiin sekaantumisen – ”Vasemmistolaisuus on 2000-luvun rutto”, sanoo Puolan oikeusministeri

Puolan oikeusministeri Zbigniew Ziobro. Kuva: Flickr / (CC BY 2.0) / Piotr Drabik.

Espanjan parlamentti on sallinut jo 12-vuotiaiden lasten vaihtaa sukupuoltaan pyynnöstä. Toisen lakiesityksen hyväksyminen laillistaa puolestaan eläimiin sekaantumisen.

Puolan oikeusministeri Zbigniew Ziobro kutsui vasemmistolaisuutta 2000-luvun rutoksi ja viittasi samalla Espanjan parlamentin hiljattain hyväksymiin lakiehdotuksiin, jotka mahdollistavat 12-vuotiaiden sukupuolenvaihdokset pyynnöstä ja laillisen eläimiin sekaantumisen.

”Vasemmistolaisuus on 2000-luvun rutto. Espanjalaiset sallivat lasten vaihtaa sukupuoltaan pyynnöstä. Nyt he laillistavat eläimiin kohdistuvan seksin. Kun taas yksityishenkilöt, jotka käyttävät rotanloukkuja, voivat saada vankeusrangaistuksen. Vasemmistovirus leviää myös täällä Varsovassa, ja tartunnan saanut Trzaskowski (Varsovan pormestari) yrittää jo kieltää lihan syönnin”, Puolan oikeusministeri kirjoitti Twitterissä.

Espanjan parlamentti hyväksyi viime torstaina lain, jonka mukaan yli 16-vuotiaat voivat muuttaa laillisesti tunnustettua sukupuoltaan ilman lääketieteellistä arviointia. 12-13-vuotiaat tarvitsevat tuomarin hyväksynnän, kun taas 14- ja 15-vuotiaat tarvitsevat vain vanhempien luvan. Parlamentin molemmat kamarit hyväksyivät tasa-arvoministeriön valmisteleman lain.

Myös parlamentin alahuone, edustajainhuone, hyväksyi eläinten hyvinvointia koskevan lakiesityksen, jossa kielletään kotitalouteen tunkeutuvien hiirien ja käärmeiden tappaminen sekä rotanmyrkyn käyttö enintään kahden vuoden vankeusrangaistuksella.

Tähän asti Espanjan lainsäädäntöön sisältyi ehdoton koti-, tai laumaeläimiä koskeva eläinsuojelukielto. Nyt Espanjan parlamentti päätti kumota kiellon ja sallii näin mahdollisuuden olla sukupuoliyhteydessä kaikkien selkärankaisten eläinten kanssa, paitsi jos eläin on vahingoittunut.

Espanjan erityislainsäädäntöön sisältyy nyt säännös, jonka mukaan ”sukupuoliyhteys eläimen kanssa on laitonta, jos kyseinen teko aiheuttaa vamman, joka vaatii eläinlääkärin hoitoa selkärangattoman terveyden palauttamiseksi”.

Ennen kuin laki hyväksytään, se on hyväksyttävä ylähuoneessa, senaatissa. Jotkut konservatiivit toivovat, että senaattorit korjaavat lakiehdotusta ja pitävät eläimiin sekaantumisen laittomana. Se ei kuitenkaan ole todennäköistä, sillä enemmistö paikoista on vasemmistokoalition hallinnassa.

Puolan oikeusministeri Zbigniew Ziobro viittasi twiitissään myös ilmastonmuutosta vastaan työskentelevän C40-kaupunkijärjestön kulutusraporttiin. Aloitteeseen kuuluu kaupunkeja eri puolilta maailmaa, myös Varsova.

Viime päivinä jotkut konservatiivipoliitikot ovat syyttäneet Varsovan kaupungin pormestaria Rafał Trzaskowskia siitä, että hän tukee raporttiin sisältyviä ehdotuksia rajoittaa esimerkiksi lihan ja maitotuotteiden kulutusta.

Lähde: Remix

21 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Rike

Lesbotkinhan on homoja kun himoitsevat samaa sukupuolta olevia. Ihminenki on pohjimmiltaan eläin, eli kanssakäyminen eläimen kanssa on hyväksyttävää. Me kaikki kuolaan aikanaan, joten kuolleeseen sekaantuminen on luonnollista. Tällaisella sanaleikillä feministit kääntää kaikki asiat myönteiseksi kehitykseksi.

Anomaster

Hiiret tykkäävät laista, joka kieltää niiden tappamisen, mikäli tunkeutuvat jonkun kotiin. Näin hiiret voivat lisääntyä aiempaa runsaammin, asustella turvallisesti ihmisten kodeissa ja lopulta hiiret perivät valtakunnan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
juha II

Kun kerran on tarkoitus islamilaistaa Eurooppa niin onhan se ”tuokin” sallittava ”pahan päivän varalle”! Ja sosialistit ja muslimit ovatkin olleet perinteisesti kuin ”perspuoli ja paituli” Uskoakseni ”hengenheimolaisuus” juontaa yhteisestä käsityksestä nk. ”toisuskoisiin” tavalla, jossa paras oppositio on KUOLLUT oppositio. Vain Kiinassa nämä kaksi AHDASMIELISTÄ ja TOTALITÄRISTISTÄ aatesuuntaa TÖRMÄÄVÄT toisiinsa kuin vuoripukit ja CCP EI jätä MITÄÄN sattuman varaan. Eli ”limuhetket” jäävät vähiin toisin kuin ”naapurimaassamme Ruotsissa”!!!

stetsonlogi

Seuraavana kohteena panemiselle on takuulla ruumiit. Vihervassereiden mielihaluja kuvaamaan ei ole keksitty tarpeeksi iljettävää ilmaisua.

Sipe

Kohta kai saa mennä vainajan kanssa naimisiinkin, oikein kirkkohäissä, Häävieraat tuodaan sikalasta ja lampolasta. Suomen ev.lut. mätäkirkon naispapit odottaa kiihkosta täristen tätäkin uudistusta, eli parannusta vainajien oikeuksiin.

Ilkka

Saako rotanloukkuun jääneen hiiren kanssa ” nuhhia ”, ja onko kyse silloin selkärangattomasta ? Ainakin minä näkisin että sekaantuja on selkärangaton.

Ilkka

Joku sanoi silloin kun suomessa alkoi ensimmäisen kerran puheet homoliittojen sallimisesta, että seuraavana tulee transut, pedofilia, eläimet ja lopulta nekrofilia.. menikö arvaus paljonkaan pieleen ?

Lieväasteinen

Ja viimeiseksi kriminalisoidaan heteroseksi.

Anomaster

Niinpä, koska ihmisiä on liikaa, kielletään tuotanto. Avioparit saavat niitä Schwabin kehumia virtuaalisia lapsia.

Jone

Väärästä päästä lähdetään kieltämään ihmistuotanto. Sitä pitäsi rajoittaa siellä, missä se on suurinta. Sama on ilmastonsuojelussa. Vaikka suomessa lopetettaisiin hengittäminen se ei auta, ilmastoa pitää suojella siellä, missä sitä eniten pilataan.

Ali

Vihdoinkin rottat saavat oikeus suojan,,,,kun näillä eduskunnan rotilla, se on ollut vaikka kuinka kauan,,,eläköön tasa-arvo!!

Jone

Rotan elämällä on väliä. Viemärirotalla on jakamattomat oikeudet ja ja se on feministisessä intersektionaalisessa arvohierarkiassa kärkipäässä.

Jokeri

Eiköhän vihreät kohta ehdota Suomessakin lakimuutosta jolla myös eläinten kanssa voi mennä naimisiin.

Ilkka

Tätyyy siis vältellä poliittikkojen kanssa seurustelua niin säästyy eläimiin sekaantumiselta. 😉

Sairasta touhua!

Kulttuuri vaihtuu, marakatit sanelevat jatkon ja mieltymykset. Vajakki-vihervasemmisto myötämielinen näille fantasioille.

murre riepunen

Maamme änkyrä vasemmistolle oiva vaaliteema, voipi muutkin puolueet sitä käyttää kannatuslukujen nostattamiseen.

juu

Edelleen kaiken tämän mahdollistaa media, valtamedia jonka toimittajat on lähes kaikki vasemmistolaisia.
Ei niin kauan aikaa sitten mediaa vielä sanottiin vallan vahtikoiraksi, tätä nykyä jopa p-koreassa ollaan kateellisia länsimaiden propagandakoneistolle.

Juha

Espanja tarvitsee Francisco Francoa puhdistamaan maa saastasta

Ilkka

Hän saattaa on pientä päivitystä vaille tätä nykyä. Ainakin kannattaa ravistaa mullat pois ja vähän ehostaa julkisuuskuvaa.

Juha

Heh, voi olla mullat jo karisseet kun on pyörinyt hyrränä haudassa.
Espanja oli ennen mukava maa lomailla. Moni on bilettäny nuorena ja nättinä ibizan, mallorcan, benidormin tms yökerhoviidakoissa ja tullut iloisena ja rentoutuneena takaisin sateiseen Suomeen. Itse en ole enää nuori.. nätti tosin.. mutta se ei estäisi lähtemästä. Mutta maa ei ole enää entisensä ja viidakko on muuttunut vaaralliseksi. Ei voi nuoriso enää yhtä huolettomasti siellä lomailla kuin ennen.

Ilkka

Minulla on tunne ettei Espanja ole enää se mihin lomalla suunnataan. Portugal on kiinnostavampi, ja jos haluaa vielä vähän enemmän etelään, kannattaa käydä Madeiralla. Saarta sanotaan euroopan Hawaijiksi, eikä syyttä. Vaikka sielläkin näkee hamppareita, se ei ole ainakaan vielä niin läpimätä loukko. Portugalin poliisi on myöskin epeli minkä kanssa ei leikitä. Niillä ei ole annettu ohjeita silittää käkkäräpäätä ja viedä pizzalle. Narkit ja muut pysyy ihmeen hyvin kurissa ja nuhteessa.