Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Etnistä värinää Saksassa: Syyrialaiset sieppasivat afrikkalaisen voodootaikurin, joka ei loitsinutkaan heistä rikkaita

Kuva: Wikimedia Commons.

Saksalainen veronmaksaja kustantaa tämänkin oikeudenkäynnin.

Saksassa asuva syyrialainen perhe on joutunut syytteisiin näiden siepattua vangikseen kamerunilaisen voodootaikurin, joka ei loitsinutkaan heitä rikkaiksi mustalla magialla.

Madgebrugissa asuva perhe oli antanut 15 000 euroa käteistä voodootaikurin haltuun tämän luvattua kaksinkertaistavansa rahat ”taikanesteensä” avulla. Taikuri ilmoitti heille tapaamispaikan- ja ajan rahojen palauttamista varten muutamaa päivää myöhemmin, mutta mies ei ilmestynyt paikalle. Syyrialaiset onnistuivat jäljittämään miehen asunnon, mistä he sitten sieppasivat tämän.

Syyrialaisperheen isä oli kahden aikuisen poikansa kanssa naamioituneet putkihuiveilla ja vieneet voodootaikurin väkisin asunnostaan. He olivat vaatineet rahojaan takaisin ja pahoinpidelleet afrikkalaista tämän kieltäydyttyä kertomasta rahojen sijaintia.

Muutamaa päivää myöhemmin syyrialaiset palasivat taikurin asunnolle oletettuaan rahojen olevan kätkettynä sinne. Poliisi sattui olemaan paikalla ja he päätyivät pidätetyksi

Syyrialaiset joutuivat syytteisiin vapaudenriistosta ja kamerunilainen petoksesta.

Lähde: Remix 

 

Tilaa
Ilmoita
6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
n/a

Ei ole tyhmä se joka pyytää…

Peter Kreisler

Syyrialaiset eivät ymmärtäneet, että olisi tullut kääntyä kuluttaja-asiamiehen puoleen.

Vappu Simanen

      Onko kukaan tutkinut kuinka paljon voodoo-nukkeja löytyy poliittisten päättäjien kaapeista?

Jack Continent

Uskalsivat siltikin käydä moisen pimeiden voimien kantajan kimppuun. Ehkä heidän taivas-isukki oli jotenkin viekkaampi. Tosin muslimit harjoittavat rukoilua pudonneelle.

Marko Kristian

Siellä on taas oikeen älynjättiläiset rikastamassa.
Järkevämpää olisi ollut laittaa rahat 2 kertoimella johonkin pitkävetoon, lopputulos olisi voinut olla sama, mutta huomattavasti todennäköisemmin ne rahat olisi tuplaantunut kuin jollain voodoolla.

Kauko Aalto

Palvelun tarjoajan lupaama tulos ja asiakkaan odotukset eivät kohdanneet, joten jonkinasteinen mukilointi oli odotettu seuraus. Suomessa ovat voodootaikureita Kela ja Sossu, ne johtavat jos ei heti mutta kuitenkin ennen pitkää rikkauteen, on vain opittava kunnolla lypsämään ja sivutyönä heittää lestiä (mikäli ymmärrätte mitä tarkoitan).