Eurooppa Politiikka

EU haluaa pakottaa jäsenmailleen viharikosmääritelmät

Kuva: Pixabay

Pyrkimys sisällyttää ”viharikokset” EU:n perustamissopimuksiin on uusi Brysselin kiistakapula Unkarin ja Puolan kaltaisten maiden välillä.

Euroopan Komissio ehdottaa ”viharikosten” lisäämistä yhteen Euroopan Unionin perustamissopimuksista. Tämä antaa Brysselille enemmän valtaa rangaista jäsenvaltioita, jotka eivät sen mielestä puutu tehokkaasti vihapuheeseen, naisvihaan ja homofobiaan.

Tekstiluonnoksen nähneen Politicon mukaan ”ehdotus on seurausta yhteiskunnallisista liikkeistä, kuten #MeToo-kampanjasta ja Black Lives Matter -mielenosoituksista”.

Euroopan Komission tekstissä sanotaan, että ”viha on siirtymässä valtavirtaan, ja se kohdistuu yksilöihin ja ihmisryhmiin, joilla on tai joiden katsotaan jakavan ”yhteisen ominaisuuden”, kuten rodun, etnisen alkuperän, kielen, uskonnon, kansallisuuden, iän, sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, sukupuoli-identiteetin, sukupuolen ilmaisun, sukupuolen tunnusmerkit tai minkä tahansa muun perustavanlaatuisen ominaisuuden tai tällaisten ominaisuuksien yhdistelmän.”

Kuka tulee päättämään, mikä on “viharikos”?

Euroopan Komissio ehdottaa “vihan” torjumista lisäämällä sen Euroopan Unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen tekstissä olevaan rikosluetteloon.

Tällä hetkellä tähän luetteloon kuuluvat muun muassa terrorismi, huumekauppa, ihmiskauppa sekä naisten ja lasten seksuaalinen hyväksikäyttö. Toisin kuin ”viha”, nämä rikokset eivät kuitenkaan ole subjektiivisia. Huumeiden salakuljetus on selvästi laitonta, samoin kuin ihmiskauppa ja terrorismi.

Huolestuttavaa tässä viimeisimmässä ehdotuksessa on se, kuka päättää, mikä on ja mikä ei ole ”viharikos”. Ei tietystikään haluta nähdä vähemmistöjen, naisten tai LGBT-ihmisten kärsivän syrjinnästä. Mutta varmaankin nämä ovat sellaisia asioita, joiden pitäisi olla jäsenvaltioiden vastuulla ja joista niiden äänestäjien pitäisi päättää?

Lisäksi se, että ei-vaaleilla-valitut eurokraatit määrittelevät ”vihan”, ei ole ainoastaan epädemokraattista vaan myös vaarallista, ja sitä voidaan käyttää sananvapauden tai myös toisinajattelun rajoittamiseen. Se näyttää paluulta vanhoihin huonoihin aikoihin, jolloin yksipuoluehallitukset, diktatuuriset ja vaaleilla valitsemattomat hallitukset päättivät, mitä ihmiset saivat sanoa ja mitä eivät.

Euroopan Unioni pitää perustamissopimuksiaan kymmenen käskyn kaltaisina: Pyhiä ja kiveen kirjoitettuja. Ne ovat perusta, jonka varaan liitto on rakennettu, ja niiden sisältämiä artikloja käytetään usein rangaistukseksi jäsenvaltioille, jotka eurokraattien mielestä ovat menneet liian pitkälle. Puolalla ja Unkarilla on tästä kokemusta.

Mitä EU:n perustamissopimusten muuttaminen edellyttää?

Näiden perustamissopimusten muuttaminen on myös monimutkainen asia. EU:n perustamissopimuksiin tehtävät suuret muutokset edellyttävät kuitenkin kansanäänestyksiä joissakin jäsenvaltioissa, kuten Irlannissa. EU ei tietenkään halua enää kansanäänestyksiä, koska ihmiset ovat aivan liian arvaamattomia ja hankalia.

“Viharikosten” lisäämistä sopimukseen ei kuitenkaan pidetä merkittävänä muutoksena, eikä se aiheuta kansanäänestyksiä, joten EU voi huokaista helpotuksesta. Siitä ei kuitenkaan voida keskustella, että sopimusmuutos edellyttää Euroopan parlamentin ja Euroopan neuvoston tukea.

Ennustettavissa on, että ehdotus menee läpi Euroopan parlamentissa, koska se on ylivoimaisesti federalistisin elin, eikä jätä käyttämättä hyvesignaloimisen tilaisuutta. Euroopan neuvosto on kuitenkin täysin eri asia, sillä perustamissopimusten muuttaminen edellyttää kaikkien jäsenvaltioiden suostumusta.

Tämä tarkoittaa sitä, että niillä mailla, joihin ehdotettu muutos epäilemättä kohdistuu, on mahdollisuus hylätä se riippumatta siitä, mitä Euroopan Komissio, Euroopan parlamentti tai muut jäsenvaltiot sanovat. Ja juuri tässä kohtaa ajaudutaan poliittiselle törmäyskurssille.

EU:n kapinalliset Keski-Euroopan jäsenmaat

Ei liene epäilystäkään siitä, etteikö ”viharikoksen” lisääminen sopimukseen sisältyvään luetteloon olisi suunnattu tietyille Keski-Euroopan maille, kuten Puolalle, Unkarille ja Slovenialle, joiden kaikkien hallituksia EU paheksuu.

Pelkästään viimeisten kuuden kuukauden aikana EU on pakottanut Puolan alueita perääntymään LGBT-vastaisista päätöslauselmista uhkaamalla taloudellisilla seuraamuksilla. Myös Unkari on käynyt sotaa Brysselin kanssa EU:n mielestä homo- ja biseksuaalisuuden vastaisesta lainsäädännöstä. Tämä sai Slovenian pääministerin arvostelemaan EU:ta siitä, että se yrittää tyrkyttää Keski-Euroopan valtioille ”kuvitteellisia eurooppalaisia arvoja”.

Vaikuttaa siltä, että ”viharikoksen” lisääminen perustamissopimukseen on yritys saada nämä maat mukautumaan, mutta todennäköisempää on, että ne pysyvät lujana ja hylkäävät sen.

Läntiset jäsenvaltiot, Euroopan parlamentti tai Euroopan komissio eivät anna tässä periksi ilman taistelua. Ja niiden Keski-Euroopan maiden hallitusten päälle kaadetaan ämpäreittäin poliittista lietettä, jotta ne saadaan taipumaan.

Näyttää siltä, että EU:n painostus on tuomittu epäonnistumaan, sillä ehdotuksen tukeminen Puolassa, Unkarissa ja Sloveniassa olisi erittäin epätodennäköistä. EU joutuu siis jälleen kerran toteamaan, että nämä ärsyttävät ja ongelmalliset Keski-Euroopan jäsenvaltiot pistävät kapuloitaan poliittisen yhdentymisen suureen rattaaseen.

Lähde: BNN, Politico

44 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
YK:n salainen Agentti 2030

Noilla viharikoslaeilla yritetään tukkia kantaväestön suut kun ”humanitaariseksi maahanmuutoksi” nimetty käänteinen kehitysapu tuo ihmiset ja heidän ongelmakulttuurinsa auttavien maiden yhteiskuntiin.

Lieväasteinen

Silmukka yhä kiristyy. Pikkuaskelin kohti intersektionaalista woke-duktatuuria. Edesmennyt Neuvostoliittokaan ei muuttunut hirmuvaltioksi kertarysäyksellä. Toivottavasti kansa hoksaa ja herää. Ei tuo voi jatkua loputtomiin. Yhdysvalloissa ehkä räjähtää ensin. En tiedä missä, joko Commiefornian kodittomien telttakylässä tai raamattuvyöhykkeen punaniskojen Teksasissa. Viiveellä leviää toivottavasti Eurooppaankin. Heiluri kyllä menee toiseenkin suuntaan ja toivottavasti pysähtyy siellä. Sitten voivat yllin kyllin ihmetellä, loukkaantua ja pöyristyä. Itse ovat ansainnet. Nyt toivo kohdistuu ex-itablokkiin, jonka maiden asukkaat muistavat vielä kommunismin ja näkevät sen yhtäläisyyksiä Eurostoliitossa, USA:n demseissä sekä vihervasemmiston ”uusissa ja edistyksellisissä” aatteissa.

John Quiman

Uskoisin, että USA:ssa repeää ensimmäisenä vihervassusosialistien valta, joko verisesti tai poliittisesti, mutta repeää. Jos se repeää USA:ssa, globalistit ovat jo hävinneet ja muu maailma tulee nopeasti perässä.

dr.flipflop,esq.

Lieväasteinen on sinänsä oikeassa kaikessa mitä hän tuossa sanoo, mutta keskeinen asia tässä on, että kaikki tämä wokeismi on suunnattu ensisijaisesti VALKOIHOISIA eurooppalaisperäisiä ihmisiä kohtaan.
Jos tätä en ymmärrä, kaikki tämä puhe on vain epämääräistä jahkailua ”vasemmistolaisuudesta” ja kulttuurimarksilaisuudesta.
Jopa suomalaisia yritetään syyllistää kolonialismista, mutta oletteko yhtään ainutta kertaa kuulleet esim. turkkilaisilta vaadittavan anteeksipyyntöä massiivisista historiallisista Ottomaanivaltakunnan aikaisista ihmisoikeusloukkauksista? Armenialaisten joukkomurha poislukien. Entä kiinalaisilta, arabimuslimeilta, inkoilta, azteekeilta, zuluilta, jne..?

Ilkka Manttari

Viha on aika luonnollinen reaktio siihen jos suurta palkaa nauttivat poliittiset ”johtajat” alkavat käyttäytyä siten kuin eivät olisi niiden ihmisten palveluksessa jotka heidän palkkansa maksavat. Olisikohan niin että ”vihapuhetta” tarvittaisiin pljon enemmän kun tuo työnantaja/ työntekijä suhde ei oikein mene perille. Ei varmaan suurin osa suomen kansasta halua että maan omaisuus myydään ulkomaille ja maan verotuotto käytetään aivan muihin asioihin kuin niiden hyväksi jotka sen ovat tehneet, siis kantasuomalaisten. Tahallani tuo sana kun tiedän että joitakin niin korpeaa totuus.

John Quiman

Nykyisin poliittinen johto näkee kansan vain välineenä heidän henkilökohtaisille tavoitteilleen. He eivät edusta kansaa vaan jotain taistavoimia, jotka ovat luvanneet heille mahtavan uraputken. Tosin nämä kansansa pettäneet ovat ensimmäisten poistettavien joukossa, kun vallankumous on saatu läpi. Sitä tuskin saadaan läpi, sillä vapauteen tottuneet eurooppalaiset eivät alistu loputtomasti. Sopiva kipinä kansannousulle ja poliitikot kannetaan ulos toreille ja laitetaan jalkapuihin häpeämään.

Puolueeton

EU on jo pidemmällä ihmisten sorrossa kuin Neuvostoliiton kommunismi oli? Kommentoijat ottakaa tämä huonioon vertailussanne.
EU ottaa mallia kommunismista viittaukset osoittavat lyhytnäköisyyttä. Kommunistisessa NLssa tietyt asiat olivat kiellettyjä. Kiellon rikkoja voi jopa menettää henkensä tai joutua hullujen huoneelle. Sen aikaisen median tuli tarkoin varoa julkaisemasta kiettyjä uutisia, kouluissa oli opetuskieltoja tietyistä asioista.
Entäpä tämän hetken EU. Täällä opetuskieltojen sijaan on määräyksiä, mitä kouluissa tulee opettaa esimerkiksi seksuaaliruuteen liittyvät luonnottomuudet. Median tulee levittää tiettyjä uusitisia esimerkiksi ilmaston lämpenemisen tilalle on valittava sana ilmastonmuutos, koska ilmasto ei ole enää lämmennyt 20 vuoteen. Nyt sinut määrätään ottamaan piikkejä etujesi jopa vapautesi menettämisen uhalla. Piikkejä, jotka eivät edes toteuta vanhaa rokotteen määritelmää.
Tilastokeskus: ”Vuosina 1956–1958 riehui ”aasialainen” influenssa, johon kuoli yhteensä 1 800 henkilöä. Vuosina 1968–1971 vuorossa oli ”hongkongilainen”, johon kuoli noina vuosina runsaat 1 000 henkilöä. Vuosina 1975–1976 ”moskovalainen” aiheutti lähes 800 kuolemaa.” Nyt kuolleisuus on ollut 1421 vuosina 2020-2021, jolloin heikkokuntoisia on ollut varmasti enemmän.

Ilkka Manttari

Hyvä yhteenveto.

Kata

Todella hieno yhteenveto!Eli jostain se on muusta kyse ja senhän me jo tiedämmekin!

Lieväasteinen

Neuvostoliitossa kaikki pakkorokotettaisiin ja pakkorokotettiinkin. Muista asioista olet enimmäkseen oikeassa.

Lieväasteinen

Tai itse asiassa kommunismin versiot eroavat. NL:ssä elettiin marxismia-leninismiä + Stalinin valtiomonopolistista kapitalismia, ja ”Lännessä”/EU:ssa noudatetaan saman opin trotskilaisempaa, anarkoindividualistisempaa versiota + modernilisäykset kuten LGBTQ+, BLM, käänteinen rotuoppi, intersektionalismi ym. ja liikutaan kohti globaalimonopolistista kapitalismia. Periaate on kuitenkin sama: kielletään ja kriminalisoidaan kaikki ”taantumuksellinen” sekä sallitaan ja pakotetaan vain kaikki ”edistyksellinen”.

Kata

https://www.foxnews.com/sports/second-female-penn-swimmer-steps-forward-describes-teammates-in-tears
Tässä yksi esimerkki nykyhulluudesta.Paras nainen onkin mies!Mitä sanoo femakot?

Ilkka Manttari

No asia elää. Ei hyvään suuntaan. Vähän on hajua tuosta missä itänaapurissa mennään.

Eka Kettunen

Vihaan EU:ta.

Peter Kreisler

Minäkin vihaan EU:ta.

Kata

Kun näenkin yrzylän niin IBS:ni pahenee sekunnin murto-osassa.Samoin nämä muutamat meppiset puhumattakaan änzelästä.
Jeanclooood sentään steppasi joskus välillä.

John Quiman

Minä en sitä vihaa, mutta halveksun niitä, jotka ovat sen pilanneet ja käyttävät sitä välineenä omille tyrannimaisille haaveilleen totalitaristisesta liittovaltiosta.

Sen korjaaminen voi olla isompi työ kuin rakentaa uusi vapaakauppa-alue ilman nykyisen kaltaista mädännäisyyttä. Ns. suvakit ovat sen mädättäneet, eivätkä he ehkä katoa vallasta ennen kuin se kaatuu kuin Neuvostoliitto mahdottomuuteensa.

Markku Nieminen

EU;Rosvoliiton politbyroo vie meidän päättäjiämme miten tahtoo.

Nationalisti

Valkoisten kansojen sananvapautta yritetään kaventaa entisestään ja lopulta poistaa kokonaan.
EU on kommunistinen unioni, josta pitää pyrkiä eroon kaikin mahdollisin keinoin.
Ihmisten olisi hyvä miettiä aikaa ennen Euroopan Unionia ja nykyhetkeä.
Onko kaikki mennyt päin helvettiä?
Talous kurjistuu, pakkomonikulttuurisuutta ja väestönvaihtoa viedään kovalla vauhdilla eteenpäin, perinteiset perhearvot pyritään murskaamaan ja kohta et saa edes kritisoida tätä mielisairasta yhteiskuntaa enää!

Tuumailija

Näin toteutuu Coudenhove- Kalergin Practical idealismus, Paneuropean Verlag. Tästä opuksesta löytyy kaikki se mitä tähän asti euroopassa on tapahtunut, ajettu väkisin läpi ja mitä on vielä tulossa.
George Orwellkin sanoisi: 1984 oli varoitus, ei ohjekirja!

John Quiman

Kalergi, joka kirjoitteli eurooppalaisten ja afrikalaisten sekoittumisesta, sanoi itse, että Afrikasta ei pidä laskea Eurooppaan osaamattomia ihmisiä, koska ne olisivat ongelmallisia. Nykyisin nämä, jotka saavat tai yrittävät saada Kalergi-palkintoja, keskittyvät nimenomaan saamaan Eurooppaan osaamattomia barbaarisia elättejä, siis mahdollisimman ongelmallisia.

Tuumailija

Kalergi kirjoitti mainitsemassani opuksessa (1925):
K:n ”ennustuksen” mukaan tulevaisuuden euroopasta muodostuu todellinen eri ihmisrotujen sulatusuuni. Lisäksi yhteiskuntaluokat katoavat. Tuleva euraasialais-negroidinen rotu (kontrolloimaton ”maahanmuutto”, väestönvaihto), joka muistuttaisi ulkonaisesti antiikin egyptiläisiä, asettaisi kansojen erilaisuuden tilalle yksilöllisen monimuotoisuuden (kansallisvaltioiden tuhoaminen).
Hänen mukaansa Euroopan muodostuessa kristilliseksi olisi se silloin juutalainen ja mikäli Eurooppa olisi moraalinen, se olisi silloin myös juutalainen. C-K toteaa juutalaisista jalostuvan uuden henkisen kehittyneen rodun, joka tulee muodostumaan herrakansaksi Eurooppaan. Tämä ”juutalaisten” ylhäisöllisyys mahdollistuu muka heidän henkisestä ylivertaisuudestaan Euroopan kansoihin verrattuna.

John Quiman

Tässä eräs nainen kertoo j-kansan roolista Euroopassa:
https://www.youtube.com/watch?v=53A5AJoRxF0

murre riepunen

Suomi seisoo tässä ( kin ) eturintamassa, meillä vihapuhe, myös vihainen puhe tuomittavaa, meillä sallitaan vihervasemmiston sallima vaisuhko sanailu, ylpeuden aiheita on kaivettava esiin, kuten mallikkaasti tehty taxiuudistus, josta voimme ylepillä, rikostilastot saadaan seksuaalirikosten osalta huimaan nousuun, siis iloitkaamme.

John Quiman

Oli vihainen ilme – ei kun puhujalle vankeutta. Vähemmistöön kuuluva loukkaantui – ei kun puhujalle vankeutta. Joku keksi loukkaantua tai ainakin, että joku voisi loukkaantua 30 vuotta sitten sanotusta – ei kun sanojalle vankeutta.

Se, että sanotun aikaan sanottu ei ollut laitonta, ei merkitse mitään, koska sanottu on edelleen ihmisten mielissä ja löydettävissä jostain julkaisusta, joten se on edelleen aktiivinen, siis jatkettu rikos. Näinhän valtakunnansyyttäjä asian on ilmaissut.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Tuumailija

Jessica Arohan syytti Panu Huuhtasta vihakävelystä, koska tämä oli jossain seminaarissa kävellyt hänen ohitseen huomioimatta häntä. Tätä nauroi niin nauriit kuin tuomari (tod. näk. ei demlan jäsen).
On ollut myös eri yhteyksissä, vihakatsomista, vihavirkkausta yms. naurettavaa.

Kata

Voi hyvä luoja…tuskin Panu on kuitenkaan v….ja virkkaillut kuten nämä sentuhannen sekopäät.

Ilkka Forsten

Räkänauruhymiö on kuulemma natsisymboli, sitä ei voi käyttää. Että tähän tultu.

Tuumailija

ADL on kunnostautunut tällä saralla, symbolit, numeroyhdistelmät, käsimerkit yms. on rasistisia ja antisemitistisiä.
Saa katsoa ja nauraa: https://www.adl.org/hate-symbols
Valitettavasti jotkut tahot esim. euroopassa ottaa nämä todesta.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Tuumailija
Ilkka Forsten

Viimeisin väittämä taitaa olla että kansainvälisesti tunnettu keskisormen näyttäminen on sekin rasismia. Näin ollen tulen päätelmään että kirkkovenekin on rotu, vaikka rotuja ei virallisesti kuulemma ole.

John Quiman

Leftisteille A on olemassa, kun he heille sopii ja sitä ei ole olemassa, kun se heille sopii.

John Quiman

Jos se olisi sitä katsellut, olisi syyte tullut seksuaalisesta häirinnästä.

Lieväasteinen

”Oli vihainen ilme – ei kun puhujalle vankeutta.”

Kysymys henkilön mahdollisesta syntyperästä tulkitaan nykyään mikroagressioksi, toiseuttamiseksi ja rasismiksi, josta vähemmistön edustajalle voi aiheutua vakavia psyykkisiä oireita, jopa pysyvä elinikäinen trauma, joten pitää olla sananvastuu. Asiasta kirjoittaa Yle:

https://yle.fi/uutiset/3-12220801

Kuten John Quiman ilmeestä ehdottaa, voi mennä vielä pidemmälle. Otetaan käyttöön nanoagression ja naamanvastuun käsitteet ja kriminalisoidaan ”vääränlaiset” ilmeet ja katseet. Samalla voidaan kieltää ns. miesistuskelu ja miesselittely, sallitaan ne vain ei-valkoisille cis-miehille ja kaikille transmiehille. Kantaväestön valkoisille hetero-oletetuille cis-miehille keksitään jonkinlainen burka+aurinkolasit -ratkaisu, jotta ko. henkilön vääränlaiseksi tulkittu ilme tai katse tahi pelkkä olemus tai ulkonäkö ei vahingoittaisi metootarta, rodullistettua, etnisoitua tai muuta näkyvän vähemmistön edustajaa. Uraa, tovarištšit!

Ilkka Forsten

Nykyään riittää kun ” kokee ” jotain. Koin olevani uhattuna, koin olevani eriarvoistettu, koin nähneeni vihamielistä käytöstä, koin tulleeni syrjityksi, koin olevani muita huonompi jne jne.

Mutta jos kantaväestöön kuuluvaan kohdistuu, ei siis kokemuksena vaan todellisuudessa, uhka itseä kohtaan, tai näkee vihamielistä käytöstä, siitä ei saa sanoa mitään sillä se on rasistista toiseuttamista.

Se puolestaan on oikeuttavinaan värillisen yhä suurempaan vihaan valkoista vastaan,jolloin onkin jo oltava hiljaa, sillä oikeuslaitos puuttuu näin räikeään ja avoimeen rasismiin sen tullessa toteen näytetyksi, kun värillinen siitä muistaa nillittää.

Tämä on täysin absurdia asioiden vääristelyä, jolla ei edes pyritä mihinkään tasa-arvoon tai oikeudenmukaisuuteen, vaan luomaan valkoisista omaa syntyperäänsä ja kultuuriaan häpeilevä vähemmistö omassa maassaan.

Ja asiasta viidenteen. Keloapinat on taas tukkimassa katua helsingissä, eikä kukaan ole tehnyt asiasta virallista, ja lain vaatimaa ennakkoilmoitusta koskien mielenosoitusta. Poliisikin on paikalla ja ” tarkkailee ” tilanneta, eli ei tee mitään vaikka voisi ihan kylmästi nostaa koko lauman niska per***e otteella autoon, ja poistaa häiritsemästä julkista liikennettä. Onko ohjeet tulleet discosta coronapullo kourassa haahuilevalta ministeriltä, vai äitiyslomalla olevalta itukitisijältä joka hyväksyy moisen koska meillä on ilmastohätätila ja syömme liikaa punaista lihaa.

Äpyli tai potsi joka pie***ee laitumella on niin suuri uhka maapallon ilmastolle, että nyt olisi Joulun myötä syytä siirtyä hernemunakoisosoija kinkkuun ja tarjoilla se mieluiten runsaan jamssikääryleen kanssa, johon sopii kyytipojaksi jääkuutiot joita saa tähän vuodenaikaan räystään reunalta kun vaan viitsii käydä poimimassa. Joululahjaksi tämän hillittömän maailman luonnonvaroja tuhlaavan elintapamme vuoksi suositellaan purkillista hammastikkuja, tietenkin kierrätyspahvista valmistettuina ja valkaisemattomina. Valkoinen voisi viitata etniseen ylivertaisuuteen, joten ruskeat ovat korrektimpi ihmisoikeuksien kannalta nähtynä.

EU toivottaa kaikille hyvää ramadania vaatimalla kuudetta koronapiikkiä, joka poistaa jo etukäteen ensivuoden toukokuussa ilmaantuvan rumikron variantin, ja tekee samalla mahdolliseksi vaatia neljää koronapassia, mikäli on ajatellut poistua kotoaan. Tällä ennakoivalla tavalla on laskettu, että saamme tulevasta pandemiasta hallintaan jopa 2% jota pidetään kansanterveydellisesti hyvänä, erityisesti silloin kun valkoinen väestönosa on saatu rokotettua niin tönköksi että se pysyy pystyssä vaikka kuolleena ja ilman kainalosauvoja. Muiden rokotepakkoa ei voi ajatella, sillä väestönvaihto menisi myttyyn ja hillitolpat kaatuisivat kaikilta poliittisilta raakeilta kuten utta jurpilainen, komissaari der africa und europeiskaja unionen. Asiasta kantaa huolta ainakin Ursuja ja Ylva, sekä enenevässä määrin kulisseja pystyssä pitelevä Angela. Muita ei saa äänestää demokratian nimissä kuin demareita kokkareita ja vihreitä, joista syntyisi mukavasti vihreitä kokkareita makeiskaupan hyllyyn. Minä kuitenkin boikotoin muuan leipäverstasta, (joka tekee myöskin makeisia, ) heidän laitettuaan leipäpaketin kylkeen ruskuaisen kuvan, joka sinällään on jo hyvä meemi, sillä ”ressumiehiähän ” ne kuulema ovat vaikka ei siltä oikein vaikuta. Eivät osaa matkustaa kuin yhteen suuntaan, tai sitten osataan kun on saatu KELA:n kansssa työehtosopimukset neuvoteltua ja palkka juoksee. Silloin ei enää Mogadishukaan ole varallinen.

Mina laita tahan loppuun etta te olete vähäälyisiä, sivistäkää itsene, niin me voita kirjoita ja ilmaisu ola parempaa. Ai niin, vähäälyinen taitaa ola sana joka tarvita väliviiva, siis nain. Vähä-lyinen..

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Ilkka Forsten
Lieväasteinen

Kelpo manifesti jälleen!

jep

Vihani on enemmän kuin oikeutettu tätä globalistista ja vihervasemmistolaista härdelliä kohtaan. Pakkorokotukset, lgbt pakkosyöttö, vihapuhelait ja muut järjettömyydet muka pitäisi sietää kuin se kuuluisa neste sukassa. Heh heh.

John Quiman

Ei tarvitse sietää, voi nousta vastarintaan.

Ilkka Forsten

On erittäin toiseuttavaa sanoa vastarinta. Korrektimpi ilmaisu on vastarauhaset. Näin ei kukaan ” koe ” tulleensa eriarvoistetuksi. Mehän haluamme että tasa-arvo ja ihmisoikeudet toteutuu muuallakin kuin vain ajatuksissa ? Kun menemme ” perhe ” edellä puuhun, emme tule koskaan loukanneeksi niitä jotka kokevat, että heidän tapansa mennä perhe edellä joka paikkaan olisi jotenkin väärin. Näin syntyy ydinperhe, jossa isä ja isä perheilevät keskenään tuottaen todennäköisesti ihan perheen näköisen jälkeläisen.

Tämä perhettä ylistävä tapa on väestöliitonkin mielestä ainoa oikea suuntaus, sillä olemme kuulleet korkeasti oppineilta, että myöskin isä voi tuottaa perheensä kautta jotain, minkä tuotti aiemmin naisoletettu. Eräs aiemmin todennäköinen naisoletettu runoili ettei hän vieläkään tiedä ihan varmuudella omaa identiteettiään, mutta tullessaan ” raskautetuksi ”, ( Ei suomen kieltä, toimituksen huomautus, ) hän käsitti että kaksi perillistä on itse asiassa hyvä juttu, ja että heillä on nyt oikeus kutsua aiemmin naisoletettua isäksi, joka ei siis ole isä vaan äiti, mutta ihan vaan perheilläkseen vaatii lapsiltaan kuuliaisuutta tälle idiotismin muodolle. Miten me pärjäsimme ennen vanhaan, sitä sopii nyt ihmetellä, ja vieläkin suurempi ihme on, että tuolloin lapsista kasvoi ihan terveitä eikä niinkään perheilyyn taipuvaisia räkäkiiskiä joilla on latva B2 viimeistään tarha-iässä.

juha II

Vihalait ovat suoraa kommunismia ja niiden TODELLINEN tarkoitus on olla sortolakeja, joilla terrorisoidaan enemmistöryhmiä nostamalla marginaaliryhmät korokkeelle niin, että ensm. viedään sananvapaus ja mielipiteenvapaus.

Esim. kansanedustaja Päivi Räsänen.

Ilkka Forsten

Jonain päivänä eurooppa tulee vielä ottamaan oppia vanhoista itäblokin maista, tai yksinkertaisemmin ilmaistuna, liki sadan vuoden yhtäjaksoinen rauhan aika päättyy ja vain siksi, että EU:n poliittiset broilerit kuvittelevat voivansa hallita kansoja ilman minkäänlaista demokratiaa, tai vastuuta siitä mitä päätöksistä seuraa.

He eivät ole ottaneet opiksi kuinka kävi Romanian diktaattorille joka vain hetkeksi päästi langat käsistään, ja koki nöyryyttävän kuoleman kuten odottaa saattoi. He eivät ole vieläkään oivaltaneet ettei kommunistinen neuvostoliitto ole toisinnettavissa, tai valkoisen kansanosan alistaminen kehitysmaatasolle tule koskaan onnistumaan.

Te kaikki äänestysikäiset voitte toimia muutoksen voimana, ja jos parlamenttaarinen voima ei muuta mitään, on toisenlaiset keinot aina mahdollisia. Itävaltalaisen taidemaalarin ei koskaan uskottu pystyvän siihen mitä hän lopulta teki, silloinkin ihmiset jankuttivat että se ei ole mahdollista, ja ettei mikään taho tulisi hyväksymään hänen toimiaan, mutta toisin kävi. Historia toistaa aina itseään, vaikka Lii Andersson väittääkin muuta, mikä on jo sinällään naurettavaa että hän hamuilee yhä kommunismin perään ja olettaa että äärivasemmiston keinot tullaan suvaitsemaan.

Varautukaa, siinä minun sanomani. Varautukaa siihen mikä on väistämätöntä koska meille ei jätetä enää muuta mahdollisuutta. Sen rinnalla mitä on tulossa, koronapandemia on harmeista pienin. Minä en kumarra EU:n riepua enkä punaista rättiä jossa on sirppi ja vasara. Maailmassa on tilanteita joita ei voi ratkaista sanomalla että suvaitaan mitä tarjolla on, se johtaa alistamiseen, niin poliittiseen kuin uskonnolliseenkin. Sitä en halua, tuskin tekään. Allekirjoittakaan sinimustan liikeen kannatuskortteja, siinä on todellinen muutosvoima ja ryhmä ihmisiä asiansa takana. Älkää odottako että EU tarjoilee teille hyvää kultalautaselta, tai että maamme hallitus olisi teidän puolellanne.

Älkää siis jääkö odottamaan, toimikaa, ja jos tuntuu vaikelta ymmärtää mihin on sitoutumassa niin ajatelkaa itsenne vapaustaistelijoina, joilla on velvollisuus työntää vihollinen pois taistelukentältä. Minä olen puoleni valinnut enkä muuta kantaani. Jos viha ei ole luvallista, niin sillä kiellolla ei ole mitään merkitystä koska se sama tunnetila sallitaan nykyään kaikille muille mutta ei kantaväestölle. Jos ne toiset saavat vihata avoimesti, niin teen minäkin. Jos he saavat kiihottaa omiaan tekemään mitä huvittaa, niin saamme mekin. Jos laki ja oikeus ei turvaa kantavästön etuja, kenelle se on silloin laadittu, Ja ne kenelle niistä on hyötyä, jos mielivallalla ohitetaan niiden lakien ja asetusten alkuperäinen tarkoitus ? Menkää sankarihaudoille katsomaan montako ristiä tai hautakiveä löydätte jossa lukee muhamed alkuinen nimi.. Niitä ei ole, mutta heille tunnutaan valmistelevan oikeutta sanella maamme tulevaisuus. Se on rikos Isänmaata kohtaan, petos jossa on osallisena kaikki ne jotka hyväksyvät kehityksen tässä muodossa.

Armo ei kuulu niille jotka eivät käsitä mitä se pitää sisällään, tai kaikesta huolimatta rikkovat jokaista omaan kansaan liittyvää lakia nimittäen sitä oikeutetuksi, mikä tuntuu olevan kuitenkin kaikilla muilla mutta ei meillä joille se kuuluu tässä maassa.

Kata

Olet niin oikeassa…tämä sekopäisyys EU:n taholta johtaa vain dystopiaan…Ja meidän pakkorokotussekopäät seuraa kaikessa!Niin sapettaa niin sapettaa veteraanien ja kaikkien meidän puolesta!
Kerrassaan sairas EU!Fixit ja äkkiä!

John Quiman

Li Andersson uskoo, kuten monet muutkin, että heidän mallinsa on hyvä ja se voidaan saavuttaa vain pakottamalla kaikki sen mallin mukaiseen elämään. Hän ei halua suoda ihmsille vapautta kehittää yhteiskuntaa siten kuin he itse haluavat, koska Li tietää mikä on kaikille parasta.

Näitä ihmisiä on aina ollut, jotka tietävät mikä on sinun omaksi parhaaksi ja he riistävät sinulta oikeuden tietää itse mikä on sinulle parasta. Tosiasiassa nämä ihmiset haluavat valtaa sanoella muille kuinka elää, eikä siinä ole sijaa vapaalle tahdolle. Tuloksena on aina ihmisten tukahtuminen ja kurjuus juuri siksi, että he eivät saa itse päättää kuinka elävät ja mitä tekevät.

Horace Smith

Vihapuhe, vihainen puhe yms ovat toki kiellettyjä. Nyt mielensäpahoittajia varten pitää varoa, ettei syyllisty mikroaggressioon. https://yle.fi/uutiset/3-12220801

Fixit

VMP! No missähän se islam on koraaneineen tuosta listasta? Ai , mutta sehän on tuo lista.

Uusimmat uutiset