Eurooppa Maahanmuutto

EU tunnustaa väestönvaihdon Pohjoismaissa

Euroopan unionin tilastokeskus Eurostatin mukaan Pohjoismaiden väestörakenne tulee muuttumaan suuresti vuoteen 2100 mennessä.

Suurin muutos tapahtuu arviolta Ruotsissa, jonka väkiluku kasvaa nykyisestä 10,4 miljoonasta asukkaasta 13 miljoonaan jo vuonna 2070. Vuoteen 2100 mennessä Ruotsissa asuu arviolta 13,6 miljoonaa ihmistä, tämä pelkän massamaahanmuuton vaikutuksesta. Eurostat on laskenut, että ilman massamaahanmuuttoa Ruotsin väkiluku putoaisi 8,6 miljoonaan asukkaaseen. EU arvioi näin ollen, että Ruotsissa tulee asumaan vuoteen 2100 mennessä noin 5 miljoonaa maahanmuuttajaa enemmän kuin tällä hetkellä. Tällä hetkellä Ruotsin väkiluku kasvaa vuosittain noin 60 000 – 80 000:lla maahanmuuttajalla, eli Suomen mittakaavassa keskisuuren kaupungin asukasmäärällä joka vuosi.

Suomelle EU odottaa väestökatoa riippumatta siitä, päästääkö Suomi maahan maahanmuuttajia vai ei. Eurostat ennustaa Suomen nykyisen 5,5 miljoonan asukkaan laskevan 4,7 miljoonaan vuoteen 2100 mennessä. Ilman maahanmuuttoa EU uskoo Suomen laskevan 3,2 miljoonaan asukkaaseen samana aikana. Mikäli maahanmuuttajat siis lasketaan mukaan tämän määrän päälle, niin on heitä oleva ainakin puolitoista miljoonaa.

Norjalle ja Tanskalle arvioidaan myös väestömäärän kasvua. Norjan nykyinen 5,3 miljoonan väkiluku laskisi 3,9 miljoonaan ilman jatkuvaa maahanmuuttoa. Norjan osalta voidaan olettaa massamaahanmuuton jatkuvan, ja vuonna 2100 asukasluvun nousevan 7 miljoonaan asukkaaseen. Samanlaista kehitystä ennustetaan myös Tanskassa. Maahanmuuton myötä EU uskoo maan väestön kasvavan 5,8 miljoonasta 6,2 miljoonaan vuoteen 2100 mennessä. Ilman maahanmuuttoa Eurostat arvioi väkiluvun laskevan 4,7 miljoonaa. EU:n nykyiset tilastot eivät laske mukaan Pohjoismaissa jo nyt asuvia maahanmuuttajia erikseen, joten voidaan olettaa, että vieraat synnyttävät jossain määrin lisää lapsia ja lisäävät siten myös osuuttaan Pohjoismaissa pelkän maahanmuuton lisäksi.

Ennusteiden toteutuessa voidaan odottaa suuria yhteiskunnallisia ja poliittisia muutoksia koko Pohjoismaissa.

Lähde: Eurostat

51 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Timovaan

Mielestäni aika varovainen arvio,jossa ei ole otettu huomioon sotaa ja ruokakriisin vaikutuksia.
Liian moni Afrikan maa on ollut riippuvainen,tai kokonaan riippuvainen Ukrainan sadoista.
Todelllinen massamuutto pohoismaihin on vasta alkamassa.
Lisäksi,kun täällä jo asuvien maahanmuuttajien eduista joudutaan lopulta tinkimään,alkaa ensin mellakat ja kivisota,sitten sisällissota.
Onko Nato silloin Ruotsin ,tai Suomen tukena…tuskin.

Eetu

EU kusettaa kaikkia jonkin aikaa ja hölmöimpiä kaiken aikaa. Mutta ei kaikkia kaiken aikaa, siksi valveutuneemmat ovat heränneet tähänkin kusetukseen. Jo 1800-luvulla englantilainen väestötieteilijä teki havainnon, että kun johonkin porukkaan on saatu ujutettua 16% muslimeita, koko yhteiskunta on islamilainen muutamassa vuosikymmenessä.

EU:n satraapit kyllä tietävät tämän. Ne tietävät, että kyseessä on tarkoitushakuinen, suunniteltu strategia, jonka tavoitteena juuri on nyt tunnustettu väestönvaihto. Mutta kun myötäilemällä tätä suunnitelmaa saa makeita hillotolppia, niin reaalitodellisuus ja erityisesti satraappien omien touhujen seuraukset himmenevät, hämärtyvät ja häviävät kokonaan. 

Kultakolikkojen läpi ei näe, eikä edes halua nähdä.

Nyt tehty ilmoitus ei ole tunnustus, että sorge vaan, mehän kusetettiin teitä koko ajan. Ilmoitus on ukaasi, että näin tässä tulee käymään, ettekä te mitään sille mahda. Eikä suurin osa teitä edes ymmärrä, mitä on tapahtumassa. Ei, vaikka me ihan näin röyhkeästi ja ylmielisesti tämän teille kerromme. Eli tottukaa ajatukseen, että te teette työtä, elätätte valtaajaherrat ja annatte niille erikoisoikeuksia lastenne ja lakienne suhteen.

Aina ennen on historiassa ollut niin, että kun korkeakulttuuri on saavuttanut hedonistisen velttouden asteen, idästä tulee raakalaiskansa, joka alistaa velton kulttuurin orjakseen.

Niin nytkin, Allahu akbar.

ike

Niin, edes nykyisen ”tiedonvälityksen” aikoihin tuota ei vielä ymmärretä.

juha II

Taas yksi ”salaliittoteoria” murtui kuin nälkkileipä!!!

Eikäpä sekään ole salaliittoteoria, että NWO – globalistit käyttävät rajoituksetonta muslimi invaasiota läpinäkyvän ”troijan hevosen” eli ”pakolaisten vastanottamisen” varjolla tarkoituksena tuhota länsimaiset yhteiskunnat ja kristinusko. Ja kun tuo päämäärä on saavutettu. Sen jälkeen nytkin jo kaikkein tiheimmin asuttu mantereista on kuin kypsä hedelmä poimittavaksi yhdelle maailmanhallitukselle.

Tämän päämäärän eteen toimivat niin Suomen valtiojohto kuin kaikki Suomen viranomaiset sen jokaisella haaralla ja toimialueella aina koululaitoksesta lähtien päättyen populaarikulttuuriin.

Esimerkkinä tästä mainokset, joissa ei valkoista suomalaista juuri ole kuin korkeintaan silloin kuin myydään pistolapioita!!!

Ilkka Forsten

Minulla on vahva epäilys siitä ettei Ohisalo tai Iiris Suomela / Emma Kari ole vallassa niin pitkään että skenaariot toteutuisi. Vihreiden poliittinen per*smäki oli lyhyt mutta liukas.

Kata

Toivottavasti näin!

Hh1488

Onneks tää järjestelmä tulee tuhoutumaan ennen tätä skenaariota

ike

Kukaan ei enää ajattele että tähän voitaisiin myös vaikuttaa. Lapsiperheiden asia pitäisi tulla ensisijaiseksi, suomalaisten lapsiperheiden. Ei näistä maahanmuuttajista koskaan suomalaisia tule, ainakaan noin syvällisessä mielessä, en usko että voivat paljoa vaikuttaa omaan geeeniperimäänsä. Vaikka väkiluku laskisikin niin ei sen tarvitse olla mitenkään kohtalokasta. On paljon pienempiäkin kansakuntia kuin suomalaiset, ja varakkaampia. Kyse on vain siitä mihin rahat laitetaan. Tätä persutkin ovat toitottaneet jo kauan mutta ei vaan mene perille tuo asioiden priorisointi, muussa kuin siinä tilanteessa että sitä joudutaan tekemään sairaalassa.

John Quiman

Vihervassujen mielestä suomalaisten ja eurooppalaisten ylipäätänsä tulee tehdä ilmastoteko ja olla tekemättä lapsia. Vaativat eurooppalaisten sukupuuttoon kuolemista ja samaan aikaan haalivat ”siirtolaisia”, jotka pääsääntöisesti elävät eurooppalaisten kustannuksella. Heidän ideologiansa mukaan eurooppalaisten tulee rahoittaa se, millä korvataa sukupuuttoon kuolevat eurooppalaiset.

Mitä tulee näihin ahmetteihin, aharikkalaisiin ja muihin maahanmarssijoihin, ei niille opeteta, että pitäisi rajoittaa lasten määrää.

Hh1488

Suomelle hyvä väkiluku olisikin max 2 miljoonaa ja ne valkoisia suomalaisia, matut v..tuun

John Quiman

Hyvin se 4 miljoonaakin toimi jokunen vuosikymmen sitten. Alkoi lukumäärään tulla haittaa vasta sitten, kun vihervassut onnistuivat rahtaamaan Suomeen tuontitapauksia sossun jonoihin. Silloinkin haitta liittyi tuontimääriin.

Lieväasteinen

Toisin kuin suvakit luulee, määrä ei korvaa laatua.

Eka Kettunen

Näin taas yksi salaliittoteoria muuttui todeksi, ikävä kyllä.

ike

Se on ollut salaliittoteoria vain ihmisille jotka eivät ole avanneet silmiään, ja mainoksen sanoin ”eikä siinä vielä kaikki”.

Ihmettelijä

Ei tuo vaikuta salaliittoteorialta, näin jo useita vuosia sitten EUn suunnitelman, jossa Suomen väkiluvuksi oli merkitty 62 miljoonaa ja naapurimaa Ruotsin 83 miljoonaa, Norjan lukua en tullut katsoneeksi. Ajattelin, että vähäväkisille, mutta avaraa tilaa omaaville valtioille on suunniteltu pakolaisia enemmän, kuin niille, joissa väkiluku on lähellä 100 miljoonaa ja tila käy ahtaaksi.

ike

EU yrittää kaiketi saada uuden suursodan aikaiseksi, ainakin toimista päätellen. Se siitä rauhan organisaatiosta.

Kolmossivun tyttö

Myöntävätkö ne nyt tämän, kun katsovat, ettei orjakansa voi kehitykselle enää mitään. Olemme niin tottuneet etnisiin jännitteisiin, siihen, että valloittajat läpsyttelevät joka paikassa kuin omistaisivat tämän maan ja täyttävät bussit ja junat kovaäänisellä äbläväblällä.

Mietin kuitenkin sitä, että Suomen väestö saavutti 5 miljoonan lähes sataprosenttisesti omin voimin vuonna 1990. Tuolloin maahan tulivat ensimmäiset 51 somalia, vuonna 1991 jo 1319. Maahanmuuttajia Suomessa oli v 2019 423 500, eli väestönkasvu vuodesta 1990 selittyy melkein kokonaan maahanmuutolla.

Kun Suomen väestö ensimmäisen kerran laskettiin vuonna 1749, se oli 410 400. Kehitys on siis ollut huima. Herää siis kysymys, miksi kantasuomalaisen väestön kasvu on hidastunut/pysähtynyt 90-luvulla? Onko kehitys luonnollista vai onko taustalla kenties syitä, joille tulisi tehdä jotain. Jos väestönkasvu on tavoiteltava asia, miksi siihen pyritään tietoisesti maahanmuuton avulla, mikä on vaikeampi, kalliimpi ja tuhoisampi tie.

Jos väkiluku vuoteen 2100 mennessä putoaa 4.7 miljoonaan 5 miljoonasta niin ymmärtääkseni ei voida puhua romahduksesta, vaan kasvun taittumisesta ja kääntymisestä laskuun.

Jouni S.

Tuo 90-luvun käänne vosi selittyä vaikkapa sillä, että 40-luvun lopun suuret ikäluokat olivat lapsensa hankkineet ja samaan aikaan tuli lama, joka ei (itse itsensä elättäviä) ihmisiä motivoinut lapsein hankintaan, koska eräänlainen selviytymisstrategia-moodi oli päällä ja taloudelliset huolet painoivat. Ei oikein jaksettu uskoa siihen, että ”elämä kantaa”, koska notkahdus oli iso takaisku, peilaten siihen, että koko sodanjälkeinen aika /trendi oli ollut jonkinlaista kasvua, osin toki inflaatiovetoista, mutta kuitenkin. No, isot yhtiöt (joilla oli paljon velkaa) pelastettiin, mutta joillekin muille kävi vähän heikommin, kuten tiedämme.
Mainitusta 90-luvun lamasta noustiin, pitkälti Nokian + eräiden muiden vientiyritysten vetämänä. Vauhtikin oli kova, joidenkin kaupunkien osalta tuli selviä virhearvioita, kun Nokia tuli ”käymään vaan ei olemaan”, eli rakennettiin toimitiloja ja perustettiin uusia virkoja, jotka jäivät olemaan ja ”käsiin”, kun mainittu yritys sitten lähti. Rakennuksiin etsittiin uusia vuokralaisia, huonommalla tai paremmalla menestyksellä, mutta paisunut virkakuntahan on sellainen asia, jota ei Suomessa millään saada nopeasti sopeutettua, koska poliitikkojenkin lusikat ovat siinä sopassa…
Ikävin asia tässä on se, että (Nokian & Co) jälkeen on vallinnut lamatunnelma, joka vaikuttaa edelleen (itsensä elättävien) ihmisten mielissä siihen, minkälaisia päätöksiä tulevaisuuden suhteen tekevät. Ja vaikka tämä hallitus nyt kertookin työllisyyden parantuneen, väitän että kyse ei täysin ole aidoista työpaikoista, vaan julkisella rahalla on osuutensa. Velan kasvukin puhuu omaa kieltään siitä. Ja voisi lyödä vetoa, että nykyhallitus (”viisikko” ainakaan) ei ymmärrä mikä ero on aidoilla ja keinotekoisilla työpaikoilla. On monta kertaa kuultu repliikki ”käyvät töissä ja maksavat veroja”, kun hallitus puhuu maahanmuuttokoordinaattoreista, tulkeista yms. joiden palkan kustantavat ns. aidot veronmaksajat. Ja saavat siinä kaupan päälle vielä kaikki muutkin haitat, joita tämä maailmanparannus tuo mukanaan.

Myyty maa

Siitä ”90-luvun lamasta noustiin” narratiivista olisi jo korkea aika luopua. Se on osa vallanpitäjien valheellista peittelypropagandaa.
Silloin näennäisesti _pysäytettiin_ yhteiskunnallinen/taloudellinen romahdus, mutta oi, kuinka monen (sukupolven) kustannuksella ja kasvavalla velanotolla, julkisella sektorilla, veroilla jne. , pazkalla sosiaalijärjestelmällä joka on pullollaan väliinputoajia, superhyödyntäjiä, yrittäjyyden kannattamattomuutta ja maksimaalista riskialttiutta.
Ei! 90-luvusta ei ole noustu tähänkään päivään mennessä, vaan kansanomaisuus myytiin, porsastelijat rikastuivat ja kansa sai omat kastittomat ryhmänä kasvamaan. Suomelle 90-luku 2008 jne. koronakurjistukset ym. ovat kaikki osa samaa Suomen lamajatkumoa ja lamoistahan hyötyy rikkaat kun silloin hankitaan monopoliasemat.

Juho

Ei tule onnelaa tällä tavalla ei, on se hyvä kun kuolee täältä helvetistä kohta pois.

Peke

Näin se on, meidät aiotaan hävittää, ja se sanotaan julkisesti. Eikö se nyt tässä tilanteessa olekkaan kansanmurha tai hologaust?

ville vallaton

Olet kiteyttänyt asian hienosti! Valkoinen heteromies on kirosana Suomessa ja siksi ihmettelen kansan riemua kun Leijonat voittavat kultaa, miksi Leijonissa ei ole ”Värin värinää” pelaajien joukossa. Suomalainen on maailmassa eräs harvinaisimmista ja geneettisesti erityisen lahjakkaista ihmisistä koostuva ryhmä, mikä on valitettavasti poliittisesti lahjaton, kuten Paasikivi aikanaan totesi! Äänestämällä eduskuntaan vuodesta toiseen itsensä poliittiseen eliittiin asemoineen ryhmän edustajia suomalaiset ajavat itsensä hautaan tästä esi-isiemme valloittamasta ja asuttamasta maasta!

Wyatt Earp

”…voidaan odottaa suuria yhteiskunnallisia ja poliittisia muutoksia…”

Ovatpahan keksineet ironisia ilmauksia kuvaamaan villin lännen kaltaista hyökkäävien heimojen, pyssysankarien ja vetäytyvän virkavallan pohjolaa.

ike

Eli sisällissotaa.

Lieväasteinen

Taas ”äärioikeiston salaliittoteoria” on osoittautunut todeksi ja toteutuu silmiemme edessä.

Jonne Lövkvist

Nyt puhutaan eläkepommista, mutta onko sekään todellinen? Joidenkin lähteiden mukaan eläkerahastoissa on tarpeeksi fyrkkaa, ja ylikin. Entä tarvitaanko kasvavan automaation ja robotiikan aikana väestönkasvua? Entä jos vähenevä väki muuttuukin etutilanteeksi? Historiallisina aikoina suomessa on ollut aina vähemmän väkeä kuin viimevuosisadalla.

Ja se on paljon parempi

Joo eläkepommin tilalle tulee matupommi.

ike

Ilet asian ytimessä, oikeastaan se on jo sitä. Eihän tällaiseen asioiden hoidon laiminlyöntiin mikään raha riitä, oli sitten minkälaisia kansainvälisiä sopimuksia tahansa.

Ilmari

Ei eläkepommia ole. Eläkerahastot kasvavat sillä, että työssä käyvät maksavat eläkkeellä olevien eläkkeet.

Pommi muodostuu sitten, jos maahan muuttaa ihmisiä, jotka eivät ole maksaneet eläkemaksuja, mutta joille aletaan maksaa eläkettä. Heidän kohdallaan on kyse takuueläkkeistä, jotka Kela maksaa.

Tuumailija

Eläkepommeista on puhuttu vuosikymmeniä, ainoa pommi on se että ei ole mitään eläkerahastoja muilla kuin vakuutusyhtiöillä joista iso osa valveutuneita, maksukykyisiä ihmisiä on ottanut eläkevakuutuksen (tai sijoittaneet tuottaviin kohteisiin) ja näin osaltaan turvanneet eläkkeensä.
Nyt jo otetaan lainarahaa eläkkeiden maksuun, vaikkei siitä puhuta. Ns. eläkeyhtiöt tekevät veronamaksajien maksamilla osilla miinusmerkkistä tulosta, suurin kakun syöjä on alihankkijoina olevat sijoitusyhtiöt joiden palveluiden hinta on suhteeton.

Eläkeläisten määrä on nousussa, mutta se ei tarkoita kantaväestöä vaan muualta tulleita elintasoturisteja. Perheeenyhdistämisissä tuotetaan porukkaa suoraan eläkeputkeen joko iän tai ”sairauksien” vuoksi.

Ollaan aika kestämättömässä tilanteessa tuon kieroutuneen eläkejärjestelmän suhteen, koska työmarkkinoilta vähenee koko ajan enemmän maksajia kuin sinne tulee. Elintasosurffarit kun pääosin eivät työllisty, mutta nauttivat kaksoisstandardien luomia erioikeuksia/vapauksia joita ei omille kansalaisille suoda.

Kata

Ei,emme tarvitse väestönkasvua.Se on näiden nwo-hullujen unelmaa ei muuta.Todellakin robotiikka tulee hoitamaan hommia joten mites ne elätettävät sitten…eivät ainakaan töissä.
Ellei tapahdu suurta muutosta työhaluille…eppäillä soppii.
Suuret ikäluokat lähtee muihin sfääreihin aika joukolla lähivuosina.Ja eläkerahastoissa on todellakin ”muutama miljardi!”
Työeläkejärjestelmän sijoitusvarojen yhteenlaskettu määrä maaliskuun 2022 lopussa oli 248 miljardia euroa. Varat laskivat ensimmäisen vuosineljänneksen aikana noin seitsemällä miljardilla eurolla. Yksityisalojen sijoitusvarojen osuus oli 156 miljardia euroa ja julkisalojen sijoitusvarojen osuus 93 miljardia euroa.
Miksi sijoitusvaroja…?Eikö nämä ole eläkkeisiin varattu?
ps://www.tyoelake.fi/teemat/miksi-elakevaroja-sijoitetaan/
Joillakin on siis aika huikeita eläkkeitä….

Ilmeisesti pohjolassa on ollut liian hyvää elämää silloin ennen näitä sekoiluja…

ville vallaton

Emme todellakaan tarvitse väestönkasvua ja eläkerahastojen kasvu on tosiasia sillä suuret ikäluokat kerryttivät nämä varat, mutta hallituksemme vuodesta toiseen EU: liittymisestä lähtien ovat hyväksyneet eläkevarojen käytön valtion velkojen vakuutena. Vakuutusmatemaatikot tietävät nämä asiat hyvin, mutta koska itse ovat hyvää eläkettä nauttivia kuten esim.Olli Pusa eivät halua kertoa totuutta. Eläkkeen saajia ovat juuri nämä ”kultamunat” ja ”avaruusinsinöörit” joita erityisesti SPR:n naiset ja vihreä vasemmisto kokoomuksen avustuksella on tänne tuottanut ”paikkaamaan” työvomapulaa!

ike

👍

Ilkka Forsten

Sota-aikaan meitä oli noin 3.7 miljoonaa, josta riitti vielä porukkaa kaatumaan rintamallakin monen vuoden ajan, ja silti ei koittanut minkäänlainen katastrofi, mutta nyt asia kuvaillaan niin ettei ilman toppahuulista mobutua pystytä kehittymään.. Mobutu ei tuo mukanaan kehitystä, mutta ongelmia kyllä tulee.

Eikös sen pitäisi olla vihreällä logiikalla hyvä asia jos kantaväestö vähenee, eikä uusia tule, niin ei ole huolta ilmastohätätilastakaan. Miljoonat hottentotit ei ymmärrä asiasta mitään, jolloin on kysyttävä, miten heidän rahtaamisensa pohjoismaihin on pelastus ?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Maila Laukas

Sharia alkaa pomottamaan Pohjoismaissa. Naisten tasa-arvo oli huipuissaan jo ja tästä eteenpäin pelkkää alamäkeä, valitettavasti. Kannattaa alkaa ostamaan lapsille ja lapsenlapsille mustaa kaapukangasta valmiiksi…

Nationalisti

Valtamedia ja monet näkyvät poliitikot ovat vuosia hokeneet kuinka ”väestönvaihto on vain äärioikeiston levittämä salaliittoteoria”.
Kuvittelevatko he, että ihmiset eivät osaa tulkita tilastoja ja ymmärrä asian laitaa, kun vuodesta toiseen väkiluku kasvaa maahanmuuton takia?
Valtamedian harjoittama propaganda on nykyään entistä enemmän valkoisten vastaista, monissa mainoksissakin valkoisia korvataan muilla roduilla, kaikella tällä on tarkoituksensa.
Propaganda on tietoista ja ihmismieliä pyritään muokkaamaan, jotta väestönvaihdosta saataisiin hyväksytty asia, selvittäkää ketkä omistavat suurimmat mediat ja millaisia intressejä heillä on.

Äänestämällä perinteisiä puolueita, mikään ei tulee muuttumaan.
Persutkin jauhavat vain samaa mantraa ”maahanmuuton rajoittamisesta”.
Mitä tämä ”rajoittaminen” sitten on käytännössä?
Se on sitä, että väestö ei vaihdu niin nopeasti kuin vaikkapa Kokoomuksen ja Vihreiden ajamassa politiikassa, mutta pidemmällä tähtäimellä lopputulos täysin sama.

Itse näen, että ainoa vaihtoehto, jos haluaa aidon muutoksen tähän sekopäiseen touhuun, on antaa ääni SML:lle!

Nationalisti

Tai kuvitteleeko poliitikot, etteivät ihmiset huomaa tätä väestönvaihtoa konkreettisesti omassa elämässään kun monen suomalaisen ennen valkoiset kotikulmat ovat muuttuneet etnohelvetiksi?

Jussiboy

Juurikin sinunlaistesi mielikuvituksessa ne muuttuvat sellais

yltiöpositiivista

Suunta on oikea mutta yltiöpositiivinen, eli vääristelty. Nuo lukuarvot voivat kertoa esim. Suomen ja Ruotsin kansalaisista mutta eitä ruotsalaisista tai suomalaisista (rotu).

Suomessa on vuonna 2075 noin 1.7 miljoonaa suomalaista. Siis sellaista jonka molemmat vanhemmat ovat suomalaisia. Ja jo silloin Suomi on muiden rotujen hallussa oleva maa. Villi veikkaus on että valtauskonto on islam.

Suomessa pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla hedelmällisyys on ollut jo monena vuonna alle 1.3. Jo se varmistaa että ko. rotu kuolee sukupuuttoon. Ja jos hedelmällisyys on tuota luokkaa ja alueella asuu muitakin rotuja niin mitä se kertoo suomalaisten lisääntymsestä?

Ilkka Forsten

Ei tarvitse lisääntyä jos osaa harventaa ongelmien määrää.

Kukavaan

”Suomessa pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla hedelmällisyys on ollut jo monena vuonna alle 1.3. Jo se varmistaa että ko. rotu kuolee sukupuuttoon.”
Matalaa hedelmällisyyttä edistetään homoutta ja lesboutta sekä sukuelinten silpomista eli sukupuolen ”korjaamista” tukevalla joukkoviestinnällä.
Huomattavaa on, että edellämainittua viestintää ei kohdisteta neekereihin eikä etenkään muslimeihin.
Cui bono?

RahoitusEusta

Muslimit tulevat ottamaan vallan heti kun heitä on tarpeeksi ja perustavat islamilaisen kalifaatin.
Siinä on mullistusta kun sateenkaarip..ka häviää, voisi sanoa positiiviseksi asiaksi.

ville vallaton

Typerimmät ihmiset myös Suomessa eivät ole edes tämän luettuaan ymmärtäneet mikä etninen ryhmä joka hallitsee massamediaa ja globaalia valtioiden rahoitusta on tämän väestönvaihdon takana. Katso ja seuraa mistä rahat, niin tiedät kuka ja ketkä ovat kaiken takana!

Veikko

Asia on juurikin näin!

Ilkka Forsten

Kyllä se tiedetään, mutta kysymys kuuluu, miten ajattelit sen estää ?

John Quiman

Eipä tuo ole edes salaisuus
https://www.youtube.com/watch?v=VpUv5S1k0VM

Kata

Selevästi seonnut alien…naama sen kertoo.

ike

😊

Otto Kannan

J..talaisethan ne ovat tämän p..kan takana. Ovat sen ihan avoimesti sanoneetkin jo moneen kertaan.
Suu auki ja rohkeasti vaan sanomaan totuus, hyvät ihmiset (mukaanlukien Kansalaisen toimitus). Ei tämä meno muuten tästä ala paranemaan.

Nationalisti

Kyllä, j..talaisilla on merkittävä rooli Euroopan väestönvaihdossa, monissa videoissa he ovat avoimesti kertoneet kuinka heillä on iso rooli Eurooppaan suuntautuvan ”pakolaisuuden” taustalla.
Esimerkiksi Yhdysvalloissa j..talaisilla on todella iso rooli poliittisissa asioissa.

Valtamedia tekee myös kovaa työtä yleisen mielipiteen muokkaamisessa, selvittäkää mistä rahat ja ketkä omistavat suurimpia medioita, niin alatte ymmärtämään miksi median toiminta on tuollaista kuin se tänä päivänä on, rehellisten uutisten tuottaja se valtamedia ei ole ollut vuosikymmeniin.

Ihmettelijä

Joo, niin on että joka valtamediaa vain seuraa, on täysin asioista pihalla. En ole n pariin vuoteen enää katsonut niitten ”uutisia”, joten tiedän aika paljon asioista, mitä menossa.