Eurooppa Muu maailma Politiikka

”EU uhkaa tuhota Unkarin talouden”, varoittaa yhdysvaltalainen ulkopoliittinen asiantuntija

Yhdysvaltain ulkopolitiikan ja kansallisen turvallisuuden asiantuntija Shea Bradley-Farrell. Kuvakaappaus: YouTube / Counterpoint Institute.

EU:lta vuotanut paljastava asiakirja, jossa kuvataan suunnitelmaa sabotoida Unkarin taloutta, on viimeisin todiste siitä, että EU ei ole kiinnostunut demokratiasta.

Financial Times -lehti julkaisi dramaattisen vuodon, jossa kerrottiin yksityiskohtaisesti suunnitelmasta sabotoida Unkarin taloutta, jos Unkari veto-oikeudellaan kieltäytyy myöntämästä 50 miljardin euron tukea Ukrainalle, ja kritiikki jatkuu, muun muassa Yhdysvaltain ulkopolitiikan ja kansallisen turvallisuuden asiantuntijan Shea Bradley-Farrellin taholta.

”EU uhkaa tuhota Unkarin talouden, polkee sen suvereniteettia ja jättää huomiotta Unkarin kansalaisten selkeän tahdon”, asiantuntija kirjoitti sosiaalisessa mediassa julkaistussa lausunnossaan.

”Valitettavasti tämä ei ole mitään uutta: Unkarin kieltäytyminen omaksumasta äärivasemmistoliberaalia sosiaalista agendaa on suututtanut EU:n lisäksi myös Bidenin hallinnon ja sitä myötäilevän mediaeliitin, joista yksikään ei ole antanut totuuden tai terveen järjen muokata käyttäytymistään EU:n ja Naton liittolaismaata kohtaan”, yhdysvaltalainen asiantuntija kirjoitti lausunnossaan.

”Siitä huolimatta Unkari on päättänyt suojella lapsiaan radikaalilta sukupuoli-ideologialta, turvata rajansa laittomalta siirtolaisuudelta ja vaatia rauhanneuvotteluja Venäjän ja Ukrainan välisessä sodassa.”

Bradley-Farrell on kirjoittanut Unkarista aiemminkin kirjassaan ”Last Warning to the West: Hungary’s Triumph Over Communism and the Woke Agenda”, jossa hän ilmaisi uskovansa, että ”Unkari on onnekas, että sillä on Viktor Orbánin kaltainen johtaja, joka on tarpeeksi rohkea ’pitääkseen kiinni aseistaan’ äärimmäisen globaalin painostuksen edessä”.

Bradley-Farrell on yhdysvaltalainen ulkopolitiikan ja kansallisen turvallisuuden asiantuntija ja Counterpoint-instituutin johtaja, joka tutkii yhdessä Center for Fundamental Rights -järjestön kanssa Unkarin poliittista tilannetta, josta hän on myös kirjoittamassa kirjaa.

Lähde: Remix

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

ja jättää huomiotta Unkarin kansalaisten selkeän tahdon”

Näinhän se on ollut jo pitkään.
Täällä sanotaan että Unkari ei ole demokratia haukutaan että siellä poljetaan kansan oikeuksia kun ei suostuta avoimiin rajoihin ja siihen LBTGQ+++ propagandaan lapsille.
Enemmistö ei näitä vasemmiston hulluuksia halua, mutta vähemmistön takia ne pitäisi tehdä.
Suomihan esimerkiksi ei ole enää itsenäinen, vaan tehdään ihan kaikki mitä eurostoliitto vaatii, oli asia mikä tahansa.

Kääpä

Järjen köyhyyttä, kun on niin paha mieli, niin voihan tuosta eu syöpkasvaimesta erota.