Muu maailma Rikos Uutiset

FBI: antisemitistisistä rikoksista pidätys Tukholmassa

Pixabay

Tukholman lähiössä pidätettiin keskiviikkona 35-vuotias mies, Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n pyynnöstä. Hänen uskotaan olevan kytköksissä terrorismirikoksiin ja murhapolttoihin Yhdysvalloissa. Rikosten kohteina olivat juutalaiset rakennukset.

Miehen edesmenneen veljen epäillään sytyttäneen juutalaisia kiinteistöjä Bostonissa. Nyt pidätetty mies on FBI:n mukaan antanut vääriä tietoja, piilottanut todisteita ja muokannut asiakirjoja veljensä rikoksiin liittyen.

Pidätetty on ollut etsintäkuulutettu, ja Yhdysvaltain viranomaiset aikovat pyytää häntä luovutettavaksi.

Massachusettsilaismies voi saada 20 vuoden tuomion. Tapauksen käsittelyyn osallistui myös Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo.

Lähde: SVT

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
ike

Pitäisikö meidän nyt todellakin alkaa käyttämään sanoja kantasuomalainen, kantaruotsalainen. Mielestäni näistä ihmisistä ei koskaan olisi tarvinnut alkaa käyttää sanaa suomalainen tai ruotslainen. Tätä se vihervasemmiston häivepolitiikka tietää. Suosittelisin sitten sanoja kantakansanedustaja ja kantasuomalinen ministeri. Ehkä se jotenkin selventäisi linjoja joissa mennään. Noin eduskuntavaalien edellä neuvoksi.

Ilkka Forsten

Massachusettsilaismies, joka on Ruotsalainen ja todennäköisesti tummahko tai ruskea, voi joutua tuomiolle, mistä YLE kertoo oman version ja muokkaa tekijän Håkaniksi jolla on kytköksiä äärioikeistoon. Todennäköisesti vieläpä Perus-Suomalaisiin. Ja oikein pahassa tapauksessa hänet todetaan Olli Immosen pitkään kateissa olleeksi velipuoleksi, joka heilasi Eugen Schaumanin haudalla skinien kanssa, ilmentäen näin syvää rotuennakkoluuloa ja ihailua valkoista ylivaltaa kohtaan.

Jos tämä tarina ei sitten uppoa kansaan on myöskin toinen syy yhteys kyhäelmä jo valmiina, jolloin tekijä oli ainakin lähellä, tai kenties osallisena, kun fatwantarkistaja Vehanna Johkoota väijytettiin Oulun tummenevassa illassa, hänen oltuaan matkalla kulttuurillisesti tärkeään kiroiluiltamaan joka voimannuttaa naiset ja karkottaa miehet.

Tuumailija

Ja Putin on rahoittanut sukupolvien ajan tätä äärioikeistolaista toimintaa Pietarin trollitehtaiden kautta, toteaa eritysaisantuntija, nobel kohokas Jessica Aro.

Tuumailija

Yritäppä löytää Bostonista kiinteistöä (yleensäkään isoista kaupungeista usassa) jota ei j-lainen omistaisi, toinen vaihtoehto on kiinalaiset ja kolmas japanilaiset.

TJL

Voiko rakennus olla j….n.

Runtiti-pou

Oli kai vain kertonut totuuden holokaustista netissä

Ilkka Forsten

Totuus on vaihdellut uskomattoman paljon tässä vuosikymmenten saatossa, ollakseen vain totuus. Ensin uunitusluku oli 6 miljoonaa itäisessä Puolassa. Sitten se muuttui muotoon 1,6 miljoonaa ja nyt kerrotaan että peräti 0,9 miljoonaa on fakta. Laskusuhdanne on lienee inflaaton syytä, mene ja tiedä.

John Quiman

Muistan lukeneeni, että Saksassa oli nelisen miljoonaa j-laista, niistä kuusi miljoonaa menehtyi k-kammioissa ja sodan jälkeen niitä oli enää viisi miljoonaa jäljellä Saksassa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Esimerkki siitä että kun jotakin asiaa aletaan käyttämään keppihevosena sille ei tule loppua, ja jos se onnistuu röyhkeys vaan lisääntyy. Täytyy tietysti ymmärtää että elävät vihamielisen arabikulttuurin keskellä. Sekään ei ole helppoa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Ilkka Forsten

Olisiko syytä tutkia mitä perimää oikeasti ollaan, siis ne kipapäätkin ?

Tuumailija

Täysin aukotonta j-laista aritmetiikkaa.
Tuossa ennen plandemiaa ilmoittivat ihan Jerusalem Postissa, että myös ”uunitettujen” ja selvinneiden jälkeläiset 4:een sukupolveen luetaan holekaustiselviytyjiksi. Näin saadaan lukema pysymään narratiivin eduksi tulevaisuudessakin.
Viime vuonna ”saksa” taisi maksaa ”eloonjääneille” korvauksia yli miljardin, summa on noussut joka vuosi muutamalla sadalla miljoonalla, vaikka saajat loogisesti vähenee.

ei yllättänyt

Näin ne cab…..t, as….zi-j…..ten jälkeläiset, hallitsevat koko maailmaa.