Kulttuuri Muu maailma Rikos

Floridassa drag show’n tutkinta: On rikos altistaa lapset seksuaalisesti loukkaavalle toiminnalle

Kuvituskuva: Unsplash (CC0-lisenssi).

Floridan elinkeino- ja ammattialojen sääntelystä vastaava osasto (DBPR) tutkii Fort Lauderdalessa 26. joulukuuta järjestettyä seksuaalisesti avointa drag-show’ta, jossa yleisön joukossa oli lapsia.

Drag-show, ”A Drag Queen Christmas”, näyttää olevan sama show, johon Knoxvillen demokraattinen pormestari osallistui omassa kaupungissaan ja jossa esitettiin näyteltyjä seksiakteja ja paljastettuja tekorintoja sekä muuta paljastavaa materiaalia ja tilanteita:

Floridan kuvernöörin Ron DeSantisin (R) lehdistösihteeri Bryan Griffin sanoi tiedotusvälineille lähettämässään viestissä, että hänen toimistonsa työskentelee parhaillaan DBPR:n puolesta. Hän lisäsi, että osasto vastaa jatkokysymyksiin sitä mukaa, kun yksityiskohtia on saatavilla.

Lausunnon mukaan DBPR sai tietoonsa ”useita valituksia Fort Lauderdalessa 26. joulukuuta pidetystä lapsille markkinoidusta seksuaalisesti avoimesta esityksestä”, ja se ”tutkii asiaa aktiivisesti”. Tutkinnassa on mukana ”videomateriaalia ja valokuvia tapahtumasta”.

”DPBR ryhtyy muiden tapausten tapaan toimenpiteisiin”, lausunnossa todetaan ja tehdään selväksi, että ”lasten altistaminen seksuaalisesti ilmeiselle toiminnalle on rikos Floridassa, ja tällainen toiminta rikkoo osaston lupastandardeja, jotka koskevat liiketoiminnan harjoittamista ja anniskeluluvan hallussapitoa.”

”Osasto jakaa kaikki kerätyt todisteet Floridan lainvalvontaministeriön (FDLE) kanssa mahdollista rikosoikeudellista vastuuta varten.”

Lausunto jatkui:

”Kiitämme yleisöä siitä, että se on edelleen kiinnittänyt huomiota näihin tapauksiin. Tällaisia syytöksiä koskevat tutkimukset ovat jatkossakin osaston ensisijainen tavoite, ja ne todellakin jatkuvat.”

Kuten Breitbart News kertoi show’n kansallisella kiertueella:

Kansalliselle kiertueelle lähteneessä show’ssa esitettiin seksuaalisia eleitä, riippumaton toimittaja Tayler Hansen kertoi. Hansen osallistui show’hun Austinissa, Texasissa ja raportoi siitä sekä kuvasi tapahtuman videolle.

Hansenin videolla drag queenin nähdään puhuvan yhdeksänvuotiaan kanssa ja kehuvan äitiä lapsensa tuomisesta ennen kuin sanoo: ”Hei! Kurottaudutko tisseihini? Onko sinulla nälkä?” Drag-esiintyjällä oli yllään erittäin sopimaton asu, joka paljasti tekorinnat.

Toisessa klipissä kaksi paljastaviin poropukuihin pukeutunutta miestä simuloivat seksikontaktia keskenään. Hansen arvioi, että tilaisuudessa oli paikalla noin 20 lasta.

DBPR teki kesällä valituksen miamilaiselle baarille, joka tarjoaa drag-esityksiä lapsille.

Lähde: Breitbart

15 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juu

Ja tähän niukasti liittyen..
Eu tukee syntyvyyttä Turkissa sadoilla miljoonilla.
Voisi kysyä että miksi? mutta veikkaan että syy löytyy siitä väestönvaihdoksesta.
Me oikeasti rahoitetaan itsemme tappamista koko ajan.

Anomaster

Maahanmarssijoiden elättäminen on sitä samaa oman tuhon maksamista, vieläpä niin, että maahanmarssijoille annetaan harkinnanvaraisen nimissä reilusti lisää tukia, kokonaisuutena reilusti enemmän kuin kanta-asukkaille, joiden rooli on vain kaiken maksaminen.

Suomalaiset ovat poliitikkojensa orjia. Suomalaisille ei kerrtoa totuutta, vaan totuus tieten tahtoen salataan ja kansalle syötetään sopivia tarinoita, jotta kansa ei alkaisi vastustaa hullutusta. Poliitikot eivät arvosta, eivätkä kunnioita suomalaisia, vaan ainoastaan käyttävät hyväkseen.

juu

Tässä USA:n hallinnon ydiasevastaava 😀 pitäskö olla huolissaan?
Tyyppi on niin pervo että pölli muiden laukkuja saadakseen heidän alusvaatteitaan :DD
https://www.rollingstone.com/politics/politics-news/sam-brinton-biden-nuclear-waste-official-luggage-theft-1234644687/

Peter Kreisler

Siis tällä alusvaatevarkaalla oli ydinaseiden laukaisukoodit ja toiset ”Dementia Bidenillä” ja sitten vielä kerrotaan että Venäjän ydinaseita pitäisi pelätä.

juu

Ei tuolla nyt kai mitään koodeja sentään ole, mutta sairasta silti 😀

Ilkka Forsten

Kuvassa selvää missiainesta, ainakin miss Helsinki kisaan.

Anomaster

Näin nykyään. Miss Helsinki, ehkä miss joku muukin.

Ennen missikisat olivat kauneudesta, nykyään politiikasta.

kullerw0

alkaa vihdoin järki voittamaan… sairaat pedari lqbtxyzåäö-mielisairaat h-lvettiin lasten kimpusta

Munat giljotiinille

Toivottavasti tuo johtaa pitkiin tuomioihin. Sama roti saatava tänne Suomeenkin ja nämä pedarit kuriin, kiitos!

Peter Kreisler

Kuten sanotaan ”Rikoksentekoväline tuomitaan menetetyksi valtiolle”, tämän jälkeen vouti huutokauppaa rikoksen tekovälineen. En tosin ymmärrä kuka haluaisi sen ostaa, ehkäpä ostaja olisi potentiaalinen seuraava epäilty.

Observer

Floridan kuvernööri Ron DeSantis on tehnyt ennenkin erittäin järkeviä päätöksiä ja on osoittanut olevansa mies paikallaan. Järjen ääni tämän sairaan nykymenonn keskellä. Presidenttiainesta.

juu

Nyt muuten kun mediat tajuaa että trumppi ei olekaan seuraava presidenttiehdokas, vaan desantis, niin kattelehan kuinka alkaa Suomessakin kohta tulemaan mediassa oikeen kunnolla desantisia vastaan 😀

Anomaster

No, aika näyttää, onko Trump vai Santis, mutta ennustuksesi on luultavasti oikea, mikäli se on Santis. Trumphan on jo raatelun kohteena ollut pitkään.

Etsikää tietoa Deep Statesta

Toi sairaus on Deep Staten tekosia. Haluavat sekoittaa ja hajoittaa maailman kaikin puolin.

Anomaster

Jos tutustuu kulttuurimarxismiin tai toisella nimellä Frankfurtin koulukuntaan, selviää mitä nykyään tehdään ja mihin kaikenlaisten suvakkien ideologia perustuu. Itse tuskin tietävät ideologiansa perimmäisiä tarkoituksia, mutta ovat niitä hyödyllisiä itiooteja.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster

Kansalaisen verkkokauppa