Eurooppa Kulttuuri Muu maailma Politiikka Uutiset

Gaza: Israel ulos Euroviisuista?

Kuva: Flickr.

Viime kuussa alkanut Israelin ja palestiinalaisjärjestö Hamasin sota Gazassa on saanut aktivistit vaatimaan Israelin boikotointia. Israel halutaan sulkea ulos vuoden 2024 Euroviisuista. Boikottia ovat vaatineet useat eri aktivistit eri puolilla Eurooppaa.

-Minusta on kaksinaismoralismia sulkea Venäjä ulos Euroviisuista, ja samaan aikaan sallia Israelin osallistuminen, sanoo boikottia ajava ruotsalainen aktivisti Ida Helen Benonisen.

Euroviisut pidetään 2024 Ruotsin Malmössa.

Malmön kaupunki aikoo panostaa Euroviisujen turvallisuuteen, mutta sanoo että kaupunki ei päätä, kuka laulukilpailuun saa osallistua.

Kisajärjestelyistä vastaava projektipäällikkö Karin Karlssonin mukaan mahdolliset protestit Euroviisujen aikana tulee sallia.

Lähde SVT txt-tv

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Gazasta hyökättiin Israeliin, joten on luonnollista, että Israel pyrkii tuhoamaan Hamaksen, joka on vuosikymmeniä ampunut raketteja Israeliin ja nyt viimeksi hyökkäsivät raa’asti siviilejä tappaen.

Gazalaisia pitävät jopa arabimaat ongelmallisina tapauksina, niin ongelmallisina, että eivät halua laskea niitä omiin maihinsa. Bahrainin ministeri sanoi, että eivät ota niitä vastaan, koska ne ovat ongelmallisia. Näitä ongelmapesiä, joita ei edes toiset arabit huoli, haluavat jotkut rahdata Eurooppaan suuria määriä. On ideologia sekoittanut eurooppalaisten päät oikein perustelelisesti, jos tulevia terroristeja hankitaan Eurooppaan satoja tuhansia.

Marko Kristian

Eipä kyllä tommoset homoviisut kiinnosta muutenkaan.

Marko Kristian

Vähän sivusta asiaa..
Voiko demarit alemmas vajota.
Ehdottavat että jokaisesta Suomeen tulleesta ”juhlapaikanhalijasta” maksettaisiin 100 000 euroa Ukrainalle.
Mä oikeasti toivon näkeväni pahaa unta.
Onko meillä muka rahaa liikaa, miksi mun tilillä ei näy senttiäkään?
Jokainen maahan päästetty nokinaama tuo veronmaksajille miljoonan laskun, sen lisäksi annettaisiin vielä läpeensä korruptoituneeseen Ukrainaan sata tonnia.
Prkl että meillä on tyhmiä poliitikkoja.