Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Hylätyksi tullut turvapaikanhakija hakkasi transsukupuolisen miehen kuoliaaksi LGBT-kulkueen aikana Saksassa

Kuva: Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0).

Epäilty on Tšetšeniasta kotoisin oleva Venäjän kansalainen, jonka olisi pitänyt jo poistua maasta.

Tšetšenialainen maahanmuuttaja hakkasi transsukupuolisen miehen kuoliaaksi sen jälkeen, kun tämä oli puolustanut kahta lesbonaista ”homofobisilta loukkauksilta” LGBTQ Pride -paraatin aikana Münsterin kaupungissa, kertoo poliisi.

Lauantaina 27. elokuuta yli 10 000 ihmistä kokoontui Saksan Münsterin keskustaan juhlimaan LGBTQ+-yhteisöä, kun tšetšeeniläinen siirtolainen, joka tunnistettiin nimellä Nuradi A., alkoi huudella ”homofobisia” solvauksia kahta lesbonaista vastaan. Hyökkääjä kutsui kahta naista ”lesbohuoriksi” ja huusi ”Haistakaa vittu”. Kun hyökkääjä lähestyi naisia uhkaavasti, transsukupuolinen Malte C. puuttui asiaan ja pyysi Nuradi A:ta jättämään naiset rauhaan.

Tämän jälkeen maahanmuuttaja hyökkäsi Malte C:n kimppuun, löi häntä kasvoihin, heitti hänet maahan ja hakkasi hänet tajuttomaksi, kertoo saksalaislehti Bild. Uhri vaipui aivoverenvuodon vuoksi koomaan, ja 25-vuotias kuoli perjantaina vammoihinsa.

Lauantaina Münsterin aluetuomioistuimessa pidettiin ensimmäinen kuulustelu Venäjän kansalaista Nuradi A:ta vastaan, jota epäillään transsukupuolisen miehen tappamisesta paraatissa tapahtuneen yhteenoton aikana. Pahoinpitelijän kerrotaan olevan kotoisin Tšetšeniasta, joka on pääosin muslimien hallitsema valtio, joka on edelleen osa Venäjän federaatiota.

Uutisten mukaan Nuradi A:n turvapaikkahakemus oli jo hylätty Saksan hallituksessa, ja hänet olisi pitänyt karkottaa takaisin Venäjälle, mutta Ukrainan sota esti karkotuksen. Saksalla oli kuitenkin jo kauan ennen Ukrainan sodan puhkeamista huono maine karkotusten suhteen – jopa rikoksista tuomittujen henkilöiden osalta.

Nuradi A. ei ollut kommentoinut asiaa sen jälkeen, kun hänet pidätettiin Münsterin päärautatieasemalla perjantaina, kertoi valtakunnansyyttäjä Dirk Ollech lauantaina. 20-vuotias esiteltiin tuomarille lauantaina iltapäivällä. Hän päätti, että mies määrätään tutkintavankeuteen. Häntä syytetään kuoleman aiheuttaneesta ruumiinvammasta.

Saksa on kärsinyt vastaavista tapauksista aiemmin, kun muun muassa syyrialainen maahanmuuttaja, joka otti kohteekseen kaksi homomiestä Dresdenissä vuonna 2020. Syyrialainen puukotti toisen heistä kuoliaaksi ja sanoi tehneensä sen ”islamin nimissä ja rangaistakseen vääräuskoisia”. Hän sanoi, ettei kadu hyökkäystä. Aiemmin kesällä, kesäkuussa, noin 30 uussaksalaismiestä hyökkäsi LGBT-kulkueeseen Karlsruhessa, pahoinpiteli useita osallistujia ja sytytti heidän LGBT-lippunsa tuleen.

Tänä vuonna Oslossa islamistit iskivät Norjan tärkeimpään Pride-kulkueeseen terrori-iskussa, jossa kaksi ihmistä kuoli ja 21 loukkaantui.

Viime helmikuussa Nuradi A., joka on koulutettu nyrkkeilijä, myös löi uhria, minkä seurauksena hänet pidätettiin. Kesäkuussa rikollinen tuomittiin niin sanottuun kasvatukselliseen pakkokeinoon tahallisesta vammantuottamuksesta; hänet määrättiin myös maksamaan 200 euroa sosiaalilaitokselle ja olemaan sosiaalityöntekijän valvonnassa kuuden kuukauden ajan.

Lähde: Remix

 

18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Eras Aasintuntia

”Hylätyksi tullut turvapaikanhakija hakkasi transsukupuolisen miehen kuoliaaksi LGBT-kulkueen aikana..”
Kyllä ehkä minäkin hakkaisin (mutta tuskin kuoliaaksi asti) jos joutuisin transsukupuolisen miehen hylkäämäksi LGBT-kulkueen aikana?
PS. Onko transsukupuolinen mies a) nainen joka vaihtanut mieheksi vai b) mies joka on vaihtanut naiseksi?

Kata

No nainen tottakai mutta transsitti mieheksi….ottamalla testosteronia mutta moni säilyttää kohtunsa ja sitten ”mies synnytti” ja lapset ja nuoret että no normaalia kai…kun tarpeeksi kahelit tätä tyrkyttää!

John Quiman

Seuraavaksi kertovat lapsille, että totta kai mies voi synnyttää, ihan siinä kuin pääsiäiskukkokin munii.

Minervan Pöllö

Tämä on ehdottoman varma keino saada turvapaikka {lue loisintapaikka} lopuksi elämää. Ensiksi täytyy kuitenkin oleskella vankilaksi kutusutussa hotellissa täysihoidossa. Jos tämänkin jälkeen joku ääliö ehdottaa sällin maasta karkotusta, niin sama kepponen tehtynä uudestaan, saa valtion ymmärtämään, ettei tämä ulkoisesti ihmistä muistuttava entiteetti maasta tule poistumaan, ainoastaan vain lomailemaan kotimaahansa, jahka älyävät antaa kansalaisuuden. Hän on lähtemättömästi valtiossa kiinni, kuin p..ka Junttilan isännän navetan seinässä.  Kuinka Euroopasta on tullut tällainen idiotismin kehto?

Totuutta kehiin

Pikku keppostelua taas, suojaväri estää taas yleisen ilmoittelun asiasta. Olkoonkin uhri seksuaali vähemmistöön kuuluva. Ylemmällä asteikolla oleva oikeauskoinen puukkohiplaaja varmistaa hyssyttelyn.

juha II

No, tuohon voi lisätä niin monta lieventävää syytä, että ne maankuulut lampaatkin loppuvat kesken.

Sanonpa, näin aivan perstuntumalta ettei sikäläinen valtamedia liiemmälti tapahtuneesta revitellyt, sillä sateenkaariväki on ”ravintoketjussa” muslimiehiä alempana. Ja itse kaltoinkohdellun viiteryhmä on lähinnä vaivaantuneen oloista, sillä he itse ylpistelevät rasismin vastaisuudella teräväkielisesti syyllistäen ”jälkeenjääneitä” fossiileja.

Toki kaikki olisi heittänyt nautaoletetun häränpyllyä, jos murhaan syyllinen olisi ollut valkoiunen mies, joka olisi automaattisesti ollut ”äääärrrrioikeistolainen” MAGA natsi ja mitä nyt kaikkea muuta hauskaa onkin..

Ilkka Forsten

Kumma kun hylätyksi tulleet vanhukset ei koskaan mukiloi ketään.

Eka Kettunen

Se on aina mukavaa kun monikulttuurisuus ja suvaitsevaisuus kohtaavat käytännössä.

Ilkka Forsten

Miten Nuradia ei muka voi palauttaa Venäjälle, Niskasta kiinni ja potku pers***le. Käteen lappu jossa kehotetaan Putinia suvaitsemaan paremmin muslimeita, tai palkkaamaan nuradin rintamalle jossa agressionpurku on sallittua ? Joskin siinä piilee mahdollisuus että vastapuolikin purkaa omaansa, ja nuradi kasvaa horsmaa muiden ”työn sankareiden ” rinnalla siinä Hersonin sillan kupeessa.

Eri kulttuurit

Kaksi erillistä kulttuuria kohtasivat jälleen. No, se on lähes västämätöntä aina kun mennään riekkumaa pramille ja koitellaan toisten hermojen kestävyytttä.

KEENERI

Ullatuus! Ja Suomen valtamedia ei meinaa millään uutisoida asiasta, saati kertoa terroristin kemu-taustaa.

Ilkka Forsten

” Saksalaismies ” hyökkäsi pridekulkueeseen, äärioikeistoa epäillään syylliseksi.. Nyt vaan copy paste peliin ja vot, Hesarilla on jymyuutinen käsissään.

John Quiman

Tottahan tällaisia tapahtuu, kun suvakit kutsuvat ja suorastaan raahaavat maahan oikeauskoisia, joille tuollainen toiminta on hyve ja siitä heidän jumalansa palkitsee.

Ministeri-Pekkakin suosii noiden maahantuontia, joten hän kasvattaa itsensä ja kaltaistensa riskiä kokea tuo kohtalo.

Marakatti

Ja vajakki-suvakeilla herahtaa pikkupöksyt kosteiksi tällaisista matuista, valitettavasti.

Kata

No turvapaikkaa haki ja vankilaan pääsee,toivottavasti pitemmäksi aikaa mutta tuskin karkoitetaan kuten ei meilläkään.
Ja ihmettelen ettei alettu joukolla tullut äijää monottaan kun kerran kulkue oli menossa!?Vain yksi sekaantui juttuun ja näin kävi…siis hävetkää joukoissanne kun ei tuolla setseenillä ollut kuin nyrkkinsä!
Ja tuota HV juttua kuulee jo kaupan edessä jos sanoo että älä heittele pusseja ja tölkkejä maahan….sanoin että ”se” voi kasvaa suupieleen jos ”sitä” hokee koko ajan!Nassikka ei tiennyt mitä sanoa….

Ja kyllä oli ainakin aiemmin kauheeta kirkumista eli varmaan luultiin että nasset siinä nasseili…nyt sitten katsellaan takavasemmalle…

Nationalisti

Heh. Tämä lgbt-väkihän ajaa avoimia rajoja, nyt kolahti omaan nilkkaan.
En ainakaan muista nähneeni valtamediassa juttua tekijän taustoista, sen sijaan he antoivat ymmärtää tämän olevan ”vakava saksalaismiehen tekemä viharikos”.

A.Vipunen

Edellinen jallitus oli se, kun espanjalaismies ajoi väkijoukkoon ja pakeni paikalta .

Ilkka Forsten

Kerrankos sitä kameli karkaa lapasesta.