Eurooppa Politiikka

Imaami siteeraa koraania, jossa kehotetaan murhaamaan juutalaisia keskellä parlamenttia

Kuvituskuva. Kuva Pixabay / CC0.

Koraanin lainaus kehottaa ”tappamaan ja vangitsemaan vihollisia”.

Viime viikolla belgialainen imaami lausui Brysselin pääkaupunkiseudun parlamentissa Koraanin kohdan, jonka uskotaan yleisesti kehottavan muslimeja tappamaan juutalaisia. Monet kansanedustajat ilmaisivat närkästyksensä imaamin läsnäolosta parlamentissa, ja Israelin Belgian suurlähettiläs oli järkyttynyt kuullessaan, että lainsäätäjille jaettiin tällainen jae.

Koraanista otettu lainaus viittaa Al-Ahzab-sauraan, luku 33:26, joka toimituksen suomennuksena kuuluu seuraavasti: ”Ja Hän syöksi alas ne Kirjan kansasta, jotka tukivat vihollisliittoa, heidän omista linnoituksistaan ja heitti kauhua heidän sydämiinsä. Te uskovaiset tapoitte joitakin ja otitte toisia vangeiksi.”

Koraanissa viitataan usein juutalaisiin ”Kirjan kansana”, ja tutkijat uskovat, että tämä katkelma kehottaa muslimeja tappamaan juutalaisia.

Tiistain tilaisuutta ei järjestänyt parlamentti, vaan sen järjesti sosialistipuolueen kansanedustaja Hasan Koyuncu, joka toimii myös Brysselin ranskankielisen parlamentin ja Brysselin ystävien yhdistyksen varapuheenjohtajana.

Tapahtuman järjestäjään kriittisesti suhtautunut europarlamentaarikko Theo Francken kirjoitti X: ssä (aiemmin Twitter): ”Tämä mies kutsui tämän imaamin. Tämä on parlamentin varapuheenjohtaja. Miten se voi jatkua näin?”

Kansanedustaja Darya Safai muistutti omasta pidätyksestään Teheranissa vastauksena imaamin läsnäoloon parlamentissa: ”Heräsimme joka aamu ajatollahien vankilassa samoihin huutoihin kuin täällä Brysselin parlamentissa, meidän piti rukoilla samoja sanoja selleissämme, ja samaan aikaan useita iranilaisia hirtettiin esimerkkinä muille.”

”Onnistuin pakenemaan tuosta vankilasta hengissä, toisin kuin monet muut, ja olen vieläkin järkyttyneempi kuullessani samaa täällä Belgiassa, 24 vuotta myöhemmin, länsimaisen demokratian sydämessä.”

Brysselin alueen valtiosihteeri Nawal Ben Hamou poistui tilaisuudesta välikohtauksen johdosta.

Israelin Belgian suurlähettiläs Idit Rosenzweig sanoi X:ssä olevansa ”täysin kauhuissaan” tapahtuneesta ja kirjoitti: ”Hän olisi voinut valita mitä tahansa muuta kuin pelottavan symbolisen viestin Koraania tunteville ihmisille suoraan parlamentin puhujakorokkeelta… Brysselin parlamentissa, 18 000 juutalaisen kaupungissa, joka kokee jo nyt lisääntynyttä antisemitismiä ja pelkoa”

Parlamentin puhemies Rachid Madrane reagoi tapaukseen X:ssä kirjoittaen: ”Parlamentti on vain demokratian temppeli. Muistutan tästä vierailun järjestäjää ja ryhmänjohtajia ja ehdotan, että puolueettomuuden kunnioittaminen sisällytetään nimenomaisesti parlamentin sääntöihin.”

Lähde: Remix

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kauko Aalto

Koraani, on sammuttanut lampun tämän verenhimoisen psykopaatin päästä, jos se on koskaan edes syttynyt. Ei tämä murhaan yllyttävä mielipuoli ole yksin mielipuolisuutensa kanssa loppupeleissä kaikki muslimit ymmärtävät tätä mielipuolta, tätä on idiotismi.

Thomas Carlyle (1795-1881) kirjoitti: ”On myönnettävä, että se on työläin lukutehtävä, johon olen eläissäni ryhtynyt. Puuduttava sotkujen, alkeellisuuksien, raakuuksien sekamelska; loputtomia korostuksia, sekavuutta …. perusteetonta typeryyttä! Vain velvollisuuden johdattaa eurooppalaisen Koraanin läpi!”

Avatkaa koraani ja lukekaa, miltei joka sivulla puhutaan vääräuskoisten tai islamista kääntyneiden (siis järkiinsä tulleiden) tuskallisesta kiduttamista ja annettaanpa ohjeita miten se on tehtävä. Esim. ihmisen kaulan saa katkaista jos tekee sen islamin ohjeiden mukaan. Jos tämä tekele julkaistaisiin tänä päivänä sitä ei julkaisisi yksikään kirjapaino, sen elämän ohjeet ovat sitä luokkaa, ettei ihmiset ymmärtäisi millaisella sairaalla mielikuvituksella se on kirjoitettu. On käsittämätöntä että tällä vuosituhannella elää 1,6 miljardia ihmistä (muslimia) jotka uskovat hurskaaseen elämään tämän käsittämättömän opuksen ohjeiden mukaan.

Islam on vaarallinen aivoja saastuttava kulkutauti, eikä islamia olisi saanut koskaan päästä pesiytymään Eurooppaan, saatika, että sen leviämistä tuetaan sokeiden hullujen myötävaikutuksella. Nyt tämän barbarian hävittäminen on likipitäen mahdotonta.

Teuvo Kauppi

Mitäs luulette tapahtuvan kun islamiin hartaasti uskovat rauhan ja rakkauden puolestapuhujat ottavat vallan?
Lukekaa koraania, sieltä ne käskyt, käyttäytymismallit ja muu löytyy.