Muu maailma Politiikka Uutiset

Israel: Lisää matkailijoita miehitetyille alueille

Kuva: Flickr.
Jordan-joen Länsiranta on ollut Israelin miehittämä vuonna 1967 käydystä Kuuden päivän sodasta saakka. Jordanian hallussa aiemmin ollutta aluetta ei ole liitetty Israeliin, mutta Länsirannalle on asutettu puoli miljoonaa juutalaista uudisasukasta. Kansainvälinen yhteisö on tuominnut asutukset laittomina. Länsirannan juutalaisista siirtokunnista tulevia tuotteita on tämän vuoksi boikotoitu eri puolilla maailmaa.

Israelin juuri virkaan astunut matkailuministeri Haim Katz aikoo laajentaa matkailua miehitetylle alueelle. Tähän saakka Länsirannalla käyneet matkailijat ovat olleet lähinnä juutalaisia, jotka ovat halunneet tukea siirtokuntia. Länsirannan siirtokunnissa asuu äärikansallismielisiä juutalaisia uudisasukkaita, joilla on suuri vaikutusvalta Israelin hallinnossa.

Ministeri Katz kutsuu Länsirantaa Israelin ”paikalliseksi Toscanaksi”.  Pyhänä Maana tunnettu Israelin ja Palestiinan alue on kolmen uskonnon pääpaikka, ja uskonnollinen matkailu on Israelille tärkeää. Myös maallinen turismi Välimeren ja Punaisen meren rannoille on juutalaisvaltiolle suuri tulonlähde.

Lähde SVT

13 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

KENENKÄÄN ei pidä mennä LÄNSIRANNALLE paitsi niiden, jotka näkevät silmissään vain DAAVIDIN TÄHDEN ja VARMAN Taivaspaikan!

NATSIT ovat saastuttaneet PYHÄN MAAN jo. Eikä maallisilla poluilla ole kristikansalle mitään MERKITYSTÄ, vaikka uskontokunnan perustaja onkin niillä ”RISTINSÄ” kantanut.

VALKOISET ovat maailman TYHMIN rotu, joka juuri siksi HÄVITETÄÄN pois maanpäältä YHDEN ainoan suuren agendan avulla, jolla ”pelastetaan” kokonainen planeetta ja sen KAIKKI ongelmat RATKEAVAT. Kuin pöytä pyyhkäistään kerralla tyhjäksi!!!

Se, joka suuttuu leikistä ja vallankin TOTUUDESTA. On varmin ja lyhyin tie tuhoon, koska: ”Ylpeys käy lankeemuksen edellä!”

Anomaster

Jordania osallistui arabimaiden yritykseen hävittää Israel, mutta epäonnistuivat. Turha vinkua, kun itse olivat sodan syy.

Runtiti-pou

Israel olisi pitänyt hävittää. Jordania oli oikeassa

Anomaster

Voit sanoa varmuudella ainoastaan sen, että Jordania oli mielestäsi oikeassa.

Runtiti-pou

Miski maata ei olisi pitänyt palauttaa rosvoilta oikeille omistajille?

Anomaster

Israel voitti hyökkäävän Jordanian. Ei Jordan kärsinyt mitään vääryyttä, vaan menetti oman toimintansa ansiosta vähän maata.

Oikeille omistajille? Arabit ovat valloittaneet alueet mm. siellä asuneilta j-laisilta aikoinaan. Millä perusteella he ovat oikeita omistajia?

Ei ole olemassa mitään palestiinalaista kansaa, joka olisi asunut siellä ikiajat. On valloittaja-arabeja, jotka levittivät uskontoaan ja sotimalla ottivat alueen hallintaansa.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Anomaster
Runtiti-pou

Ei Jordania ollut hyökkääjä. Koko kuuden päivän sodan historia on valehtelua. Hyökkäys olisi toki ollut oikeutettu. Alue o melkoinen rotusekoitus, kuten koko Arabian käsite. Si siellä ole ollut mitään rosvoja roomalaisten jälkeen ennen länsimaita ja niiden komentaaa Israleia
1948 arabeja murhattiin ja Palestiina tyhjennettiin.
Jos et muka ymmärrä, että arabit oikeita omistajia, niin on melkoset taikalasit päässä

Peter Kreisler

Matkailijat on tässä tilanteessa ymmärrettävä siviileistä koostuvana ihmiskilpenä.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Peter Kreisler
Kikka Mokkeli

Kuka viitsii ylipäätään tuollaiseen kusiaispesään matkustaa?

Tuomo

No Sionistisfeodaalisen Maailmanjärjestyksen saappaannuolija tietenkin.

Kuten esimerkiksi aivopesty evankelista.

Raimo Terhometsä

Kivaa bonusmateriaalia ”kristinuskosta” evankelistoille ja kaikille muillekin.

https://youtu.be/MXnsg17851M

Raimo Terhometsä

Historioitsijan oppitunti siitä, miksi se mitä ”jüü talaisuudesta” kerrotaan on hölynpölyä alusta lähtien:

https://www.youtube.com/live/vD5VmGkqfAg

Raimo Terhometsä

Miksi ”kristinusko” on hölynpölyä alusta lähtien:

https://youtu.be/mkBaDlw2LiA

Kansalaisen verkkokauppa