Muu maailma Politiikka

Israel tuomitsee Lavrovin Hitler-kommentit ja vaatii Venäjän suurlähettilään ankaraan puhutteluun

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov. Kuva: Flickr.

Israel tuomitsi maanantaina Venäjän ulkoministerin Sergei Lavrovin vihjailusta, jonka mukaan natsijohtaja Adolf Hitlerillä olisi juutalaiset juuret, ja vaati Moskovalta anteeksipyyntöä.

 

Israelin ulkoministeri Yair Lapid sanoi, että Venäjän suurlähettiläs kutsutaan kuultavaksi ”ankaraan puhutteluun” Lavrovin sunnuntaina Italian television haastattelussa esittämien kommenttien vuoksi.

”Se on anteeksiantamaton, skandaalimainen lausunto, hirvittävä historiallinen virhe, ja odotamme anteeksipyyntöä”, Lapid julisti YNet-uutissivustolle.

Venäjän suurlähetystö ei kommentoinut asiaa heti.

Lavrovilta kysyttiin italialaisen Rete 4 -kanavan haastattelussa, miten Venäjä voi väittää, että se haluaa ”denatsifioida” Ukrainan, kun maan presidentti Volodymyr Zelenskiy on juutalainen.

”Kun he sanovat: ’Mitä denatsifikaatiota tämä on, jos me olemme juutalaisia’, niin mielestäni Hitler oli myös juutalaista syntyperää, joten se ei merkitse mitään”, Lavrov sanoi puhuessaan italialaisen tulkin välityksellä.

”Olemme jo pitkään kuulleet ”viisaiden juutalaisten” sanovan, että juutalaiset itse ovat niitä oikeita antisemitistejä”, hän lisäsi.

Israelin holokaustissa kuuden miljoonan juutalaisen muistomerkin, Yad Vashemin, puheenjohtaja Dani Dayan kutsui Lavrovin lausuntoja ”loukkaukseksi ja vakavaksi iskuksi todellisen natsismin uhreja kohtaan”.

Israelilaisella Kan-radioasemalla puhunut Dayan sanoi Lavrovin levittävän ”antisemitististä salaliittoteoriaa, jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa”.

 

Lähde: Reuters

44 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Runtiti-pou

Presidentti Vladimir Putin pyysi anteeksi Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin viikonloppuisia Hitler-puheita. Asiasta uutisoi uutistoimisto Reuters. Israelin pääministeri Naftali Bennettin mukaan Venäjän presidentti Vladimir Putin on pyytänyt anteeksi maan puolustusministeri Sergei Lavrovin Hitler-puheita. Pääministeri hyväksyi Putinin anteeksipyynnön.Lavrov laukoi viikonloppuna italialaismedian haastattelussa, että natsi-Saksan johtaja Adolf Hitler olisi ollut syntyperältään j..n. Lausahdus tuli sen jälkeen, kun italialaismedia oli kysynyt, miten Venäjä oikeuttaa hyökkäyksensä Ukrainaan väittämällä, että maa yrittää Ukrainassa denatsifikaatiota, eli kaataa natsihallinnon Ukrainassa, samalla, kun maan päämies presidentti Volodymyr Zelenskyi on j…n.Israelissa Lavrovin puheet otettiin järkyttyneinä vastaan. Bennett kertoi Putinin anteeksipyynnöstä sen jälkeen, kun oli keskustellut Putinin kanssa puhelimitse tänään torstaina. Venäjä ei ole puhelinkeskustelun jälkeisessä lausunnossaan maininnut anteeksipyyntöä. 

Runtiti-pou

Presidentti Vladimir Putin pyysi anteeksi Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovin viikonloppuisia Hitler-puheita. Asiasta uutisoi uutistoimisto Reuters. Israelin pääministeri Naftali Bennettin mukaan Venäjän presidentti Vladimir Putin on pyytänyt anteeksi maan puolustusministeri Sergei Lavrovin Hitler-puheita. Pääministeri hyväksyi Putinin anteeksipyynnön.Lavrov laukoi viikonloppuna italialaismedian haastattelussa, että natsi-Saksan johtaja Adolf Hitler olisi ollut syntyperältään j..talainen. Lausahdus tuli sen jälkeen, kun italialaismedia oli kysynyt, miten Venäjä oikeuttaa hyökkäyksensä Ukrainaan väittämällä, että maa yrittää Ukrainassa denatsifikaatiota, eli kaataa natsihallinnon Ukrainassa, samalla, kun maan päämies presidentti Volodymyr Zelenskyi on j..talainen.Israelissa Lavrovin puheet otettiin järkyttyneinä vastaan. Bennett kertoi Putinin anteeksipyynnöstä sen jälkeen, kun oli keskustellut Putinin kanssa puhelimitse tänään torstaina. Venäjä ei ole puhelinkeskustelun jälkeisessä lausunnossaan maininnut anteeksipyyntöä. 

juha II

Israel ei tiedä itse mitään anteeksi pyytämisestä!

Mutta misäpä se olisi siihen oppinut? Toki onhan olemassa 10-käskyä, mutta ne on tarkoitettu kaikille muille!

Ilkka Forsten

Venäläiset sitten päättivät kaivaa itselleen vieläkin suuremman kuopan, ja varmistavat että alkaa olemaan enää tietyt banaanivaltiot kavereina. Tuskin sieltä Afrikan savannilta tulee uutta Hi-tec kamaa jota eliitti kuitenkin hamuilee itselleen.

Natoon

Historia toistaa itseään. Melkein tasan 80 vuotta sitten oli Harkovan toinen taistelu, jossa ryssien tappiot olivat lähes 300000. Nyt näyttää tulevan uudestaan takkiin. Ukrainalaiset löytäneet ryssien suutareiksi jääneistä ohjusten hakupäistä 80-luvun alun elektroniikaa eli ei ihme jos osumapisteen koko on 100ha. Softakäyttisten päivitykset voi olla kiven alla ja uudempi elektroniikka pakotteiden piirissä, joten osumapisteet voi laajeta entisestään.

Anonyymi

Sadan hehtaarin tarkkuus tarkoittaa, että ohjus osuu kohteeseen enintäin 564 metrin virheellä. Tämä sillä edellytyksellä, että osuma-alueeksi oletetaan ympyrä, jonka keskipisteenä on kohde. Tarkkuus sopinee taktisen ydinaseen käyttööön.

Runtiti-pou

Lavrov valehtelee:
https://carolynyeager.net/fake-legends-adolf-hitler%E2%80%99s-%E2%80%9Cjewish-grandfather%E2%80%9D
Venäjä levittelee natsien vastaisia salaliittoteorioita. Hitle oli täysin arjalainen

Natoon

Ryssät ryssii kaiken oikein olan takaa. Lännen propagandaa ei tarvita. Ne onnistuu pilaamaan maineensa ihan itse. Ryssien propaganda ampuu samalla tavalla pahasti yli kuin puna-armeijan aseetkin.

Ilkka Forsten

Paitsi ettei ollut, koska arjalaisuus oli myytti jostakin mitä ylläpidettiin propagandamielessä. AH oli Itävallan Saksalainen, siis sitä mitä muutkin siellä olleet saksalaiset.

Runtiti-pou

No joo mutta termiä käytetään usein vastakohtana j..talaiselle

Runtiti-pou

No termiä kuitenkin käytetään vastakohtana juutinraumalaiselle

Tuumailija

Realimaailmassa arjalaisuus on lähtöisin intian ja Iranin välimaastosta, siellä puhutaan vieläkin arjalaisia kieliä.

Propagandamerkityksessä on tullut selkeäksi että AH ei ollut arjalainen, koska hän oli juuri kaikkea muuta mitä arjalaisuudeksi (fyysisesti) kuvattiin, päinvastoin. Tästä on joku laittanut huhun liikkeelle AH:n juutalaisuudesta, joka on kumottu moneen otteeseen, mutta se elää edelleen myyttinä tietyissä piireissä.
Myös arjalaista sotilasta esittänyt propagandajulisteen henkilö oli oikeasti j-lainen sotilas (näitähän palveli saksan armeijassa reilu 200.000 ja heillä oli myös oma rabbi yms.). Saksan valtakunnan tuomari joka päätti työ-/koontileireille lähetettävistä kuljetuksista oli myös valittua kansaa, samoin kuin näillä leireillä toimineet kapot. Ketään näistä ei tuomittu näytösoikeudenkäynnissä Nürnbergissä eikä Haagissa.

Voi olla että Lavrov saa Putelta hieman pyyhkeitä, koska tämä on yrittänyt pitää jonkinlaisia suhteita yllä israeliin sekä venäläisiin oligarkeihin (eli j-laisiin koijareihin) ympäri maailmaa.
Muutama vuosi sitten Putin kiersi palloa, palkitsemassa ja onnittelemassa juuri näitä olikargeja menestyksestä elämässä ja busineksessa.

Siinä on kyllä oikeassa että j-laiset ovat pahimpia antisemiittejä, hehän ovat keskenään tukkanuottasilla alvariinsa, siellä kuppi(kipa)kunnat tappelevat tosissaan vallasta ja mammonasta.

Täysin ilman perusteitahan nämä uskonhenkilöt on karkoitettu 1047 kertaa monesta maasta.

Kata

Sarjassa ”Shtisel” minullekin selvisi tuo monien suuntausten uskomaton vyyhti.Oli kyllä hieno sarja ei siinä mittään.

Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”, kun taas lännessä on käytetty kreikkalaisilta periytyvää Persia-nimitystä. Vuonna 1935 šaahi Reza Pahlavi vaati kansainvälistä yhteisöä käyttämään Iran-nimeä.

Anonyymi

Jerusalem Posti julkaisi 2019-08-18 uutisen ”Study suggests Adolf Hitler’s paternal grandfather was Jewish”.
https://www.jpost.com/Diaspora/Study-suggests-Adolf-Hitler-was-a-quarter-Jewish-597966 ”However, a study by psychologist and physician Leonard Sax has shed new light supporting the claim that Hitler’s father’s father had Jewish roots.”
Saxin haastattelu on nähtävissä täällä:
https://www.leonardsax.com/who-was-hitlers-grandfather-why-should-you-care/
Oma mielipide. Todennäköisesti Adolf oli neljäsosa-j..talainen.

John Quiman

Minun puolestani on yhdentekevää, oliko vai eikö ollut. Molempiin suuntiin löytyy ”tutkimuksia” ja ”todisteita”.

Kussakin tapauksessa henkilö on itse mitä on. Joillain sukujuurilla ei ole merkitystä. Mitkään sukujuuret eivät automaattisesti tee pahemmaksi tai paremmaksi.

Tuumailija

Etenkään ideologisilla. Tulevat sukupolvet eivät voi kantaa isiensä taakkaa vaan tekevät omat ratkaisunsa omassa ajassa.

Runtiti-pou

Kyllä nuo jutut kumosi jo Werner Maser 70-luvulla aukottomasti. Hitlerin isänäiti ei olisi voinut olla Grazissa tai Wienissä tuolloin eikä sille olisi mitään syytä. Lnkittämissäni artikkeleissa selvitellään myös, kuka juttuja on levitellyt

Varmistuslaukaus

Tämän mukaan saattoi olla:

https://www.history.com/news/study-suggests-adolf-hitler-had-jewish-and-african-ancestors

En tiedä, miten luotettava ko. lähde on. Kiistaton fakta on kuitenkin se, että Hitlerin Y-haplotyyppi on E1b1. Tämä ei sinänsä tarkoita, että Hitlerin suvussa oli j-laisia. E1b1-taksoni on liian yleinen, tarvitaan subklaadi (alaryhmä) eli ns. loppuosa. Hitlerin Y-haploryhmän subklaadista olen lukenut ristiriitaisia tietoja. Toisten mukaan se onkin ominainen aškenaseille, toisten mukaan italialaisille ja jonkin verran eteläsaksalaisille (itävaltalaiset ml.). Hitlerin haplotyyppi viittaa joko tapauksessa sen välimeriläiseen alkuperään eikä Hitler ilmeisesti olisi kovin iloinen DNA-testituloksestaan, jonka mukaan hän ei ole mikään ns. nordilainen. Fenotyypiltäänkin Hitler muistuttaa pikemmin eteläeurooppalaista (mustatukka, grasiilisuus ym.) kuin vaaleaa ja massiivista pohjoiseurooppalaista.

Runtiti-pou

Miten niin kiistaton fakta? Voi olla ihan tavanomainen holohoax-tutkimus. Tai kuten Saksan poliisi väitti dna-testin osoittaneen ”Zwickaun terrorisolun” miehet syylliseksi Peggy Knoblochin kaappaukseen ja murhaankin. Kuka uskoo? Samanlainen joulupukkitarina tämäkin. Linkkini artikkelin mukaan on moderni tutkius olemassa, jok aosoittaa päinvastaista. Tämä snun haplotutkimuksesi holokaustitahojen tekemä antinatsistinen propagandaveto, johon on kalasteltu väitetysti dna-näytteitä ties mistä. En usko rehellisyyteen missään vaiheessa. Liekö koko tutkimus huuhaata. Pystyisikö edes muualta sukuunnaitujen perimää seulomaan pois?

Runtiti-pou

Ei vaaleuteen aina liity vaaleaa tukkaa. EI Hitlerin tukka musta ollut. Alppirotu ei ole Välimeren rotu.
Tuosta vielä uutisoitiinkin kuin tilaustutkimuksesta.

Varmistuslaukaus

Ei olekaan. Alppirotu on alarotu (subrace) ja siirtymärotu, joka kuuluu keskieurooppalaisiin alarotuihin. Alpiidi ei ole enää nordiidi eikä vielä välimeriläinen, hieman yksinkertaistettuna.

Runtiti-pou

Hitlerin näytettä ei saada eikä vanhempienkaan, kun haudat on sopivasti tuhottu

Varmistuslaukaus

Hitlerin todennäköisin Y-DNA-näyte on saatu Hitlerin 39 miessukulaiselta, joilla pitää olla sama Y-haplotyyppi kuin Hitlerillä.

”In 2010, journalist Jean-Paul Mulders and historian Marc Vermeeren publicised analysis of samples taken from 39 patrilineal relatives of Hitler…”

Tutkimuksesta selvisi, että Hitlerin todennäköisin Y-haplotyyppi on E1b1b1 (E-M35).

”Citing Family Tree DNA’s own data that shows that more than 9% of the German and Austrian population belong to E-M35, and that about 80% of these ARE NOT Jewish, Hammer concluded, ”[t]his data clearly shows that just because one person belongs to the branch of the Y-chromosome referred to as haplogroup E1b1b, that does not mean the person is likely to be of Jewish ancestry.”

Eli summa summarum. Hitlerillä on todennäköisimmin suht harvinainen (yli 9 % Saksan ja Itävallan väestöstä) E-M35-haploryhmä, joka viittaa etelään, muttei j-laisiin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Varmistuslaukaus
Runtiti-pou

Voivat silti valehdella joka käänteessä ja jopa kaiken. Nyt siis tiedetään Hitlerin Y-haplo ja sitten se onkin todennäköinen. Just joo

Runtiti-pou

Mediahan räyhäsi sukujuurien viitanneen poikkeuksellisen vahvasti Afrikkaan ja j..talaisiin….

Runtiti-pou

Mediahan julisti tutkimuksen osoittavan Hitlerin geenien olleen poikkeuksellisen afrikkalaiset ja j**set. Tuokin voi olla vain veistelyä tuo etelä. Siis se toienn uusi tutkimus osoittaa, että kaikki juuret olivat Etelä-Saksan maaseudulla eli ihan sydänsaksalaisilla alueilla ja nimenomaan paikallista väkeä

Kata

Lavrov näyttää kyllä tuhmalta pojalta,ilmeettömät silmät aina…nauraakohan tuo koskaan jotain todella hassua juttua eikä vain kolkkoa virnuilua.Sitä mie täsä mietin….
Ai niin mutta satiiri ja poliittinen huumorikin on pannassa nykyään…
Lost boi.Oivoi….

jep

Eiköhän ne puhdistukset tulisi suorittaa jossain muualla kuin Ukrainassa…

Totta se on

No niinhän Aatu oli, se oli 1/4-osa juutalainen.

Anonyymi

Kiitos hyvästä huomiosta. Postitin tänne asiaa koskevan viestin, joka ”katosi”. Onhan tämä kiusallinen asia sekä j..talaisille että viralliseen totuuteen uskoville.
Tässä uudestaan linkki sivulle, jolla on myös videohaastattelu.
https://www.leonardsax.com/who-was-hitlers-grandfather-why-should-you-care/

Runtiti-pou

Ei se ole kiusallinen heille, koska heidän taholtaan näitä juttuja on aina laskettu liikeelle. Venäjän johtohabn edustaa heitä myös.
Tuohan on sitäpaitsi jo lähes virallinen valhe. On ajateltu, että saa aikaan hämminkiä uusnatsien keskuudessa ja vastaavien. Sen vuoksihan Nürnbergissäkin Hans Frankin suuhun pantiin yksi satutarina. Samasta syystä jo 30-luvulla Heiden teki häväistyskirjoituksensa

Lieväasteinen

Siis aškenatsi.

juu

Täällä lännessähän nämä käsitteet sanasta ”natsi” vaihtelee aina sopivasti tilanteen mukaan.
Meidiassa voidaan leimata natseiksi tavallisia perheitä jotka osallistuvat itsenäisyyspäivän kulkueeseen.
Islamilaista massamaahanmuuttoa vastustavat on natseja, vaikka heillä ei olisi mitään j..talaisia vastaan. Vastaavasti maailman rikkaimmat j..talaiset ajaa vimmatusti ja sadoilla miljoonilla islamilaista massamaahanmuuttoa länsimaihin.
Ja ne islamistit ja j..talaisethan ei ole koskaan tullut toimeen keskenään, suurmurffikin oli ihan hitlerin lähimpiä kumppaneita, niin heitäkin voisi kutsua natseiksi.
Ja onhan länsimediakin vielä joitain kuukausia sitten kirjoittanut kuinka Ukrainan parlamentissa on natsipuolue, ja hallitus tukee avoimesti uusnatsi azov pataljoonaa.
Niin hyvin sotkettu taas termit ja asiat, että sovitaan ettei kukaan ole natsi ja kaikki on natseja..

Puolueeton

Käännösvirheitäkö pitää pyydellä anteeksi?
”Kun he sanovat: ’Mitä denatsifikaatiota tämä on, jos me olemme j..talaisia’, niin mielestäni Hitler oli myös juutalaista syntyperää, joten se ei merkitse mitään”
Ukrainalaiset, jotka pitävät samanlaisia symboleja kuin natsit, sanovat olevansa j..talaisia. Tähän Lavrov toteaa venäläiseen puhetapaan, syntyperä ei merkitse mitään. Samantekevää oliko Hitler j..talainen vain ei, hän oli mikä oli.
Länsimaissa syntyperä on merkittävä ominaisuus, jotta voidaan syyttää kansalaisia rasismista. Venäjällä on monen laatuista etnistä väestöä, joten syntyperä on merkityksetön. Israelissa etninen j..talaisuus on ylpeyden aihe kansalaisille, joten syntypeä tästä syystä on arvokas ominaisuus.

John Quiman

Venäjällä kuohuu muukin kuin Lavrovin ja Putinin päät.

Huomasinpa, että siellä on jo merkkejä aiemmin ennustamastani Venäjän hajoamisen riskeistä.

https://www.youtube.com/watch?v=IaXrG6_Qs6Q

Königsberg, Kaliningrad haluaa irtautua Venäjästä.

finne igen

Voiko kukaan enää luottaa youtubeen sitä ihmettelen? Hyvä provo Lavrovilta!
finne igen

John Quiman

Luottamuksesi juutuupiin kärsi ilmeisesti siksi, että video ei sopinut ”paremmin tietämääsi totuuteen”.

Juutuupihan ei noita videoita tee, joten turha syyttää juutuupia siitä videosta. Juutuupia voi kyllä aiheesta syyttää monesta.

Eipä kai mikään putkosnäköistä totuutta hievauttava kelpaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
finne igen

Youtube videot joita voit katsella on nyt tarkoin rajattu kuten Facebook käsittelemään ainoastaan laajaan narratiiviin sopivia aiheita. ”Juutinraumalaiset” antavat sitä ainoaa oikeata tietoa! Luepa Petteri hiienkosken viimeisin Okea media sivuilta niin saattaa silmät aueta. Magneettimedia on myös aivan mainio, kuten Pertisaani, kummatkaan eivät paljon arvosta näitä ”juutinraumalaisia” jaarittelijoita!
finne igen

John Quiman

Kuinka tuo liittyy linkin videoon? On ihan yhdentekevää, että missä se näytetään. Ei juutuupi sen sisältöä ole tehnyt. Se nyt vaan sattumoisin ei sisällä sellaista, että olisi bannattu. Onko mielestäsi totta vain sellainen, minkä juutuupi bannaa?

On noita nähty, mitä mainitset. Niiden varassa oleminen kasvattaa mahdollisesti uskoa omaan narratiiviin, jota ehkä rakastaa niin paljon, että on jo sokea.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Natoon

Muistanko oikein, että mainitsemasi juutinraumalaiset eivät osallistuneet ihannevaltiosi pakotteisiin? Vielä!

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Natoon
Ilkka Forsten

Johan sitä ennusteltiin aiemminkin että tämä tilanne voi poikia sisällis-sodan venäjälle. Kun Putinin tekee koko ajan yhä surkeampia päätöksiä, ja kansan elintaso romahtaa, voi alkaa putininkin jakkara keikkumaan. Jotkut on sitä mieltä ettei mitään voi tapahtua, koska kaikki media pelaa putinin peukalon alla. Mutta tarvitaanko siihen mediaa jos kiehumispiste saavutetaan. On niitä lähtenyt suurempiakin tekijöitä ikuisuuteen vaikka on uskoteltu ettei niin voi tapahtua.

Jukka

Venäjä ehkä romahtaa sisältä päin. Ja sitten meille koittaa kauheat ajat. Rajoilla on tunkua.

John Quiman

Romahti se Neuvostoliittokin, mutta ei tullut pelättyä tunkua rajoille.