Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Italia: Pääministeri Meloni lähettää laittomat maahantulijat vasemmistolaisiin kaupunkeihin

Italian vasemmistolaiset ovat raivoissaan siitä, että pääministeri Giorgia Meloni on määrännyt kansalaisjärjestöjen ”meritaksit” jättämään maahanmuuttajia vasemmistopormestareiden johtamiin kaupunkeihin.

Melonin hallitus on hiljattain antamassaan turvallisuusasetuksessa säätänyt siirtolaisten ”meritakseja” koskevista uusista säännöistä. Lisäksi se on alkanut ohjata siirtolaisia Välimerellä poimivia aluksia satamiin, jotka sijaitsevat kauempana etsintä- ja pelastusalueesta (SAR), usein vasemmistopormestarien johtamiin kaupunkeihin.

Uusi politiikka on herättänyt vastalauseita vasemmistolaisessa demokraattipuolueessa (PD) ja kaupunkien pormestareissa, joiden mukaan toimenpiteet ovat ”rankaisevia” huolimatta monimuotoisuuden ja maahanmuuton oletetuista eduista, Il Giornale kertoo.

Italian sisäasiainministeriön alivaltiosihteeri Wanda Ferro vastasi vasemmiston protesteihin sanomalla: ”Vasemmisto protestoi, koska kansalaisjärjestöjen alukset nousevat vihdoin maihin myös muilla alueilla Keski-Italiassa eivätkä enää vain etelässä. Ilmeisesti vasemmisto haluaisi muuttaa Calabrian ja Sisilian Euroopan pakolaisleiriksi, mikä on täysin tuomittava ajatus.”

Ferro lisäsi, että Etelä-Italian turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksiin on kohdistunut jo vuosia jatkuvaa painetta ja hallituksen toimet paineen lieventämiseksi olivat oikea lähestymistapa.

Hän torjui myös valitukset laittomien siirtolaisten ”taksi”-järjestöiltä, jotka joutuvat matkustamaan päiviä SAR-alueelta. Hän totesi, että ”kukaan ei järkyttynyt, kun samat alukset pitävät siirtolaisia merellä viikkokausia odottamassa, että ne ottavat lisää uusia siirtolaisia kyytiin”.

Alukset pyrkivät myös viemään siirtolaisia mieluummin eurooppalaisiin satamiin kuin lähempänä sijaitseviin Pohjois-Afrikan satamiin.

”Ehkä vasemmisto kärsii eräänlaisesta NIMBY-syndroomasta (not in my back yard, suom. ’ei minun takapihalleni’), jossa se julistaa tervetulleeksi niin kauan kuin ongelma on poissa heidän takapihaltaan”, Ferro vihjasi.

Samanlaisia valituksia vasemmistolaiset esittivät Yhdysvalloissa viime syyskuussa sen jälkeen, kun Floridan kuvernööri Ron DeSantis lähetti maahanmuuttajia Martha’s Vineyardin varakkaalle liberaalille asuinalueelle.

Italian uudet siirtolaisten ”meritakseja” koskevat määräykset tulivat voimaan aiemmin tässä kuussa, ja ne voivat johtaa suuriin sakkoihin ja mahdollisesti niiden kansalaisjärjestöjen alusten takavarikointiin, jotka eivät noudata niitä.

Useat kansalaisjärjestöt ovat ilmaisseet tyytymättömyytensä uusiin sääntöihin ja kehottaneet Euroopan unionia ja muita tahoja haastamaan Italian hallituksen. EU on toistaiseksi kuitenkin kieltäytynyt puuttumasta asiaan.

”Muiden sääntöjen ohella Italian hallitus edellyttää, että siviilipelastusalusten on jokaisen pelastustoimen jälkeen suunnattava välittömästi Italiaan. Tämä viivästyttää muita pelastustoimia, sillä alukset suorittavat yleensä useita pelastustoimia useiden päivien aikana”, kansalaisjärjestöt väittivät yhteisessä lausunnossaan.

Siirtolaisten ”meritaksit” jättivät pelkästään viime vuonna yli 10 000 laitonta maahanmuuttajaa Italiaan. Kaikkiaan maahan saapui yli 100 000 laitonta maahantulijaa, mikä on korkein luku sitten vuoden 2017.

Lähde: Breitbart

25 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

EU:n ihanteen mukaan EU-kansalaistensa pitäisi olla tasa-arvoisia.

Emme ole!

Italiassa kansalaiset nauttivat Meloonin mehevyydestä ja viisaudesta. Meidän pitää tyytyä Mariinin kuivuuteen ja typeryyteen!

Terppa

Helpointa olisi lähettää kaikki suomeen, täällä suvakkiakat jo kutoo villasukkia ja lämmittää petejä.

Jukka

Tänne kelpaa kaikki tulijat. Pääsyvaatimuksena: ahavoitunut pigmentti, tumma ja mieluimmin kähertynyt kutri mutta suorempikin plaatu kelpaa, tarinan kertojan taidot, laiskuus plussaa, veitsitaidot keittiössä ja kadulla, tuputtaminen luvalla ja varsinkin väkisin, taksitaidot plussaa. Pahaat pääsevät töihin aivokirurgiosastolle!

Runtiti-pou

Eikö tämä Meloni halua lopettaa tätä väestönvaihtoa? Laivat muualle tai upoksiin. Taitaa Israel olla tärkeämpi tällekin kuin mikään oma isänmaa. Kuten persuille

Joksa

Vallanhimoinen feministi jolle Italian kansa ei merkitse loppupeleissä yhtään mitään.

Anomaster

Se, että ”pelastusalukset” ottavat jonkin ”pelastettavan” porukan kyytiin ja sitten odottelevat päiväkausia uusia ”pelastettavia” paljastaa touhun luonteen, joka on järjestettyä ihmissalakuljetusta salakuljettajien apurina.

Jos merellä jotkut joutuvat hätään ja heidät pelastetaan, ei sinne jäädä odottelemaan uusia pelastettavia, koska onnettomuudet merellä eivät ole jatkuvia, vaan kertaluontoisia kussakin paikassa. Kukaan ei tiedä etukäteen, missä tulee uusi pelastamisen tarve ja koska, paitsi nämä ihmissalakuljettajien asiakkaiden ”pelastajat”.

Hätätila tai väärinymmärrys

Tulijoissa on paljon korkeakoulutettuja ja jokainen tulijaan sijoitettu euro tuplaantuu. Nämä todellakin osuvat ja totuudenmukaiset tiedot ja ohjeet Suomesta vuodelta 2015-2016 olisi saatava levitettyä myös Italiaan.

Anomaster

Niin, mutta emmehän vielä tiedä kuinka moninkertaisena sijoitettu euro tuplaantuu, koska eihän niitä ensimmäisiä on elätetty kuin muutamia vuosikymmeniä ja nyt elätellään vasta toisen sukupolven vesoja. Katsotaan tuota tuottoa uudestaan joskus myöhemmin. Kyllä se vähintään tuplaantuu, kunhan olemme kärsivällisiä muutaman sukupolven verran.

Olkaamme uskossa vahvoja, älkäämme epäilkö poliitikkojen lupauksia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Jukka

Hyvä lantakin kypsyy ja muhii pitkään!

Ilkka Forsten

No eikös se nyt sovikaan vasemmistolle että heidäkin kaupunkinsa kuhisee ja värisee niin ihanaa ja eksoottista rikkautta ? Voi hyvänen aika, minä olen syvästi järkyttynyt että proletariaatin vankat kannattajat ovat rasisteja ?

Saunavihta

Vasurien touhu tuollakin on oksettavaa, joutaisivat saunan taakse…

Mummo

Ihanaa. Tykkään, kun Meloni tekee juuri asiaan sopivia ja kunnollisia ratkaisuja näin tärkeään asiaan. 👍

"Ei laaksoa, ei kukkulaa.."

Juu, olisipa meilläkin tuollaiset Melonit. Ei mitään kompentenssia eikä substanssiosaamista. Mut ku on vaan tyhjä kaula-aukko, jossa ei sielläkään mitään ”substanssia”…🤦🏻‍♂️

Runtiti-pou

Ai? Matuvirta vain jatkuu. Matkaavat Saksan nyt toisten kaupunkien kautta. Ja Suomeen

Jukka

Tämähän on ennenkuulumatonta, kun pakoloiset eivät kelpaakaan vassareille! Hehän niitä ovat vinkuneetkin!

Toni Lajos

Vasemmisto älinä nousee hyvä niin, saavat maistaa omaa läkettää, murjaanit mukavia kommareiden pippaloissa

juu

Ei ne matut edes pääosin ole missään merihädässä, järjestöt sopii ihmissalakuljettajien kanssa mistä he ne noukkivat.
Voisivat hinata sen lautan tai veneen takaisin sinne mistä on lähtenyt, niin loppuisi aika pian se ”merihätään” hakeutuminen.
Kyllähän siellä välillä hukkuu ihmisiä, kun heittävät kristityt laidan yli.
https://prnt.sc/c59Kiej520oX

Letunviuhake

Siitäs saivat Italiaano KOMMUNISTIROTAT!!!😂GO MELONI GO!!!!👍👌

ike

Eikö vihervasemmisto enää kannatakaan periaatetta että saastuttaja (aiheuttaja) maksaa.

McFart

Kumma jos ei kommunisteille rikkaus kelpaa?!?

Osman Käämi

Olisi mielenkiintoista tietää mitä vihervasemmiston kellokkaat kuvittelevat seuraavan, jos Suomeen alettaisiin ottaa vaikkapa satatuhatta ”kemua” vuodessa.

Vai eivätkö he vaan välitä seurauksista ?

Juha

Suomessakin on tätä politiikkaa noudatettu. Maahantulijat punakaupunkeihin.. kuten Espooseen jossa jo 20 %a asukkaista ulkomaalaistaustaisia. Alkavat jo ghettoutua ja levottomuudet lisääntyvät.. tuo lisää jännitystä kommunistien elämäänm

jukka

mikä takaisi ääniä persuille.

Juha

https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000009315832.html

Esim Paimio ja Mynämäki olisivat olleet parempi valinta ex-espoolaisille

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Juha
Eka Kettunen

Vasemmisto saa sitä mitä tilaa, joten ei valitusoikeutta.

Uusimmat uutiset