Eurooppa Kulttuuri

Itävaltalaista NS-rap -artisti Mr. Bondia vastaan nostettiin kymmeniä syytteitä

Mr. Bond ja hänen tekemänsä parodiaversiot valtavirtaisista rap-kappaleista kansallismielisillä sanoituksilla tulivat tunnetuksi 4chanin ja 8chanin /pol/ -osioissa sekä nk. ”alt-rightin” piirissä 2010-luvun puolivälistä alkaen.

Mr. Bond (oikealta nimeltään Philip Josef Hassler) pidätettiin vuosia kestäneen viranomaisten ajojahdin pääteeksi asunnossaan Itävallan Kärntenin osavaltiossa 20. tammikuuta 2020, ja on ollut vangittuna jo lähes vuoden ajan ilman oikeudenkäyntiä. Häntä vastaan nostettiin 32 syytekohtaa sisältävä rikossyyte 14. lokakuuta 2021, jonka haastehakemuksen sisältö julkistettiin Mr. Bondin vapauttamista vaativan FREE MR BOND -ryhmän toimesta hiljattain.

Mr. Bondille vaaditaan tuomiota mm. Itävallan rikoslainsäädäntöön kuuluvan Verbotsgesetz 3 § g-alankohdan mukaisesta kansallissosialismin ihannoimisesta ja elvyttämisyrityksistä, josta maksimirangaistukseksi on säädetty 20 vuotta vankeutta.

Haastehakemuksessa mainittiin myös Mr. Bondin vankilaan saaman fanipostin suuri määrä sekä se, että Hallen kaupungissa Saksassa synagogaan yrittänyt ampuja oli soittanut livestriimillä Mr. Bondin ”Power level” -kappaletta. Syytekohdissa siteerataan kymmenien kappaleiden kansallismielisiä lyriikoita. Oikeudenkäynnin ajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Kansallismielinen Free Mr. Bond -ryhmä on ollut yhteydessä Mr. Bondiin ja hänen juristeihinsa. Ryhmä kerää kryptovaluuttojen muodossa lahjoituksia jotka tullaan käyttämään Mr. Bondin oikeuskuluihin ym. Ryhmän aktiivi julkaisi 13. joulukuuta tiedotteen jonka suomennettu versio kuuluu seuraavasti:

13. Joulukuuta, 2021

Päivitys Mr. Bondiin liittyen:

Kuten monet teistä nyt tietävät, Mr. Bond pidätettiin tammikuun 20. päivä 2021, kotonaan Itävallan Kärntenissä. Kirjoitushetkellä hän odottaa edelleen oikeudenkäyntiä. Haluaisin onnellisena tiedottaa kaikille, että olemme saaneet yhteyden sekä Philipiin (Mr. Bond) sekä hänen oikeudellista puolustustaan hoitaviin juristeihin. Hänen tietojensa hankkiminen löytääksemme hänet ja luottamuksen varmistaminen siitä että vilpitön tarkoituksemme on auttaa häntä ei kuitenkaan ollut helppo tehtävä.

10 kuukautta myöhemmin, olen kirjoittanut Philipille sekä saanut vastauskirjeen häneltä. Luottamussuhteemme on niin hyvä kuin se vain voi olla, ottaen huomioon hänen puolustusasianajajansa olosuhteet.

Emme suhtaudu tilanteeseen kevyesti, ja harkinnan tekeminen siitä, mitä tietoa julkaisemme ei ollut myöskään helppoa. Useiden Free Mr. Bond -tiimin jäsenten ja Philipin asianajajan kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen saimme haltuumme 32 sivua pitkän PDF-tiedoston, joka on Philipiä vastaan nostetut syytteet sisältävä haastehakemus. Kaikki se, mitä tätä miestä vastaan vaaditaan oikeudessa on todella hirveää luettavaa.

Ymmärrämme että monet teistä jotka ovat halunneet auttaa ja jopa lahjoittaa varoja, olette epäröineet koska ennen tätä päivää emme ole voineet tarjota mitään todisteita siitä, että olemme olleet yhteydessä Philipiin tai hänen puolustustaan hoitaviin juristeihin. Epäröinti on ollut ymmärrettävää, mutta tämän tiedotteen tulisi lopettaa epäilykset ryhmämme aikeiden vilpittömyyteen liittyen.

”Philip H” eli Philip Hassler (eli Mr. Bond) vietiin ensin Klagenfurtin vankilaan, mistä hänet siirrettiin 10 päivää myöhemmin 30. tammikuuta 2021 Josefstadtin vankilaan Wienissä. Hänen syntymäpäivänsä on myös tulossa tässä kuussa, 28.12.

Pidit hänen musiikistaan tai et, hän on veljemme. Mies, joka ei ole syyllistynyt mihinkään todellisiin rikoksiin, ainoastaan tehnyt parodiamusiikkia ja käyttänyt siinä satiristisia alavireitä monien muiden muusikkojen tapaan. Paitsi että nämä muut muusikot eivät istu vankisellissä ja odota oikeudenkäyntiä syytettynä rikoksista, joista voidaan Itävallan lain mukaan tuomita jopa 20 vuotta vankeutta, eli rangaistuksen jota edes jotkin murhaajat eivät saa. Voit yrittää kuvitella hetken sitä.

Jotta tämä tiedote ei muuttuisi liian pitkäksi, pyydämme apuasi. Emme itseämme varten vaan veljellemme, jolla on nimi, perhe ja koti. Joka ei ole syyllistynyt muuhun kuin itsenäiseen ajatteluun ja sen humoristiseen ilmaisuun musiikin kautta. Oliko hän tietoinen siihen liittyvistä riskeistä? Kyllä. Ansaitseeko hän silti niihin liittyvät seuraukset? Ei. Hän asetti rakkautensa musiikkia ja omaa kansaansa kohtaan oman elämänsä ja vapautensa yläpuolelle. Hän uskoi että se oli tämän kaiken arvoista, mikä korostaa hänen kunnian ja uskollisuutensa määrää.

Uskollisina faneina ja tukijoina toivomme että et vain lahjoita sitä mitä pystyt, vaan myös autat tämän viestin levittämisessä niin laajalle ja niin monelle ihmiselle kuin vain voit.

Vaikka jotkut eivät pitäisi Mr. Bondin musiikista, toivomme että he tukisivat sananvapautta, taiteellista ilmaisua ja oikeutta itsenäiseen ajatteluun.
Jos sinulla on kysyttävää tai muita huolenaiheita, voit ottaa meihin yhteyttä alla mainittujen osoitteiden kautta.
”Hyökkäys yhtä vastaan, on hyökkäys meitä kaikkia vastaan”

Kiitos
Shill-Killa Linney
Teknein
Sekä monet muut Free Mr. Bond ryhmän jäsenet
https://www.freemrbond.com
https://www.t.me/freebond
https://www.t.me/shillkilla
https://www.t.me/teknein
shillkillalinney[at]gmail.com
teknein[at]teknein.com

Linkit Mr. Bondin syyteasiakirjoihin (saksan kielellä) alla:

https://mega.nz/folder/XYMGRBCY#jCyNehk5D2NZ8DlteGCpDA
https://drive.google.com/folderview?id=1efq7fSZmNNV-WA2runNEaap9SLRuEblN
https://www.dropbox.com/sh/fj6j6547qit20zb/AABQipuX7SH2xtRqvnVBef3xa?dl=0

18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Shill-Killa Linney

Thank you for this, it’s nice to see an article that isn’t vilifying him. Much appreciated, friend!

Lieväasteinen

Je suis Charlie… Ich bin Mr. Bond.

Kata

Moi aussi.

Lieväasteinen

Siis 20 vuotta kansallissosialismin ihannoimisesta. Entä kommunismin ihannoimisesta? 0 vuotta.

John Quiman

Kommunismin ja sen kaltaisten aatteiden ihannoimisella voi päästä hallitukseenkin.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Eka Kettunen

On se merkillistä, bilettävät poliitikot ovat aiheuttaneet toimillaan Euroopan turvallisuustilanteen romahtamisen, raiskauksia, murhia, raiskauksia, tappoja, raiskauksia, rikollisuutta ja raiskauksia, mutta joku lauluntekijä luokitellaan pahantekijäksi ja passitetaan vankilaan.

John Quiman

Sananvapauden rajoittamiseen ei väärä mielipide ole pätevä syy, mutta näinpä tuo nykyhallinto pitkin Eurooppaa ja EU:ssa katsoo, että väärien mielipiteiden esittäjät ovat suurrikollisia, jotka tulee hävittää.

Ilkka Forsten

Marinin käytös oli sitä parempaa räppiä, ei huomautettavaa.

Nationalisti

Jos et ole vielä kuunnellut Mr.Bondin kappaleita, niin kuuntele viimeistään nyt, niissä on sanoma kohdillaan.
Toivottavasti Mr. Bond selviää mahdollisimman vähällä, on käsittämätöntä, että tällaisesta nostetaan edes syytteitä!
Globalistinen eliitti pitää kansallismielisyyttä kaikista pahimpana asiana.

Tuumailija

Nämä ovat aivan helmeä, oikeaa räppiä sanomalla.

Kata

Niinpä.Tuo viimeinen lauseesi on kaiken ydin tällä hetkellä.Eli tiktaattorit asialla.

Ilkka Forsten

Meillä on vaan TIK-TOK taattoreita, eli vanhoja äijiä kyttäämäsä alaikäisiä ” perheen ” ketkuttajia. Mehän tiedämme että sivistyssana traktaatti, tarkoittaa vanhaa miestä ja traktoria. TIK-TOK taattori on siis vanha kääpä joka tumputtaa nuorisoa nähdessään. Yleensä tämä ryhmä edustaa lähtökohdiltaan välimeren takaista periferiaa, jossa ” aishan ” kannattajat ovat melko suuri ryhmä viitekehyksineen.

En siis viittaa mihinkään etnisyyteen, ainoastaan syntymäseutuun, sekä syntymäseudun vaikutteisiin yleisen käytöksen osalta yhdessä ja erikseen.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Ilkka Forsten
Pah

Jep! Ei ole helppoa olla muukalaisena ”tietyn” mafian omistamassa maailmassa. https://strangerinajewishworld.com/2021/11/21/dr-thomas-jendges/
Oikeat ”juutalaiset” olivat tämän niinsanotun ”juutalaisuuden” ensimmäisiä uhreja. Nyt, vapaamuurariuden kautta, koko Kill ’Em All- shottiaan jonottava ihmiskunta on.

John Quiman

Moskovassa, vallankumouksen jälkeen, miettivät, että miksi läntisessä Euroopassa ei yhdytty työväen vallankumoukseen. Päättelivät, että esteenä toimivat mm. kansallismieli, perhekäsitykset ja uskonto. Siitäpä sitten päättivät, että nuo on tuhottava.

Nuo pohdiskelijat päätyivät lopulta pitkän kehittelytyönsä myötä Frankfurtiin ja sinne sitten kotiutuivat. Siksi heidän tuotoksensa tunnetaan nimellä Frankfurtin koulukunta, tai toisella nimellä kulttuurimarxistit.

Ilkka Forsten

Mutta ei silloin kun sitä haluaa Palestiinalaiset tai Kurdit.

Jane T.k

Globalistien ydin ja rahavoimat ovat palestiinalaisia vastaan. Heidän ihan oikeutettuja ihmisoikeuksista ja kansan oikeuksia puolustaa vikisten pilitikot joilla ei todellista valtaa ole.

Kurdit ovat erilainen kansa. Nomadikansa. Kuulemma nykyisen Iranin alueilta alkujaan.

Itse näen heidät kuten esim. romaneina. Kurdit ovat menneet muiden hallitsemille maille, asutetuille ja ei asutetuille jne. Sitten ajan myötä ja lisääntyessään alkaneet vaatimaan näitä muiden hallitsemia maita itselleen.

Rohingyat ovat vastaavia. Bangladeshista muuttaneet Burmaan/Myanmariin, sitten lisääntyneet ja asettuneet ja nyt haluavat lohkota maan itselleen.

Asiat ovat varmasti monimutkaisia, mutta lähtökohta kurdien suhteen on tämä: Syyttäkää esi-isiänne tai/ja muuttakaa takaisin mistä kansanne tuli. Ette edes suostu assimiloitumaan.

John Quiman

Eräänä päivänä Suomessakin eräs ihmisryhmä alkaa pitää joitain alueita ominaan.

Kata

Niin johan ne kertoivat rakentaneensa kaikki talot joita voi sitten hajoitella…. 🙁

Uusimmat uutiset