Eurooppa Muu maailma Politiikka Talous

Joe Biden: Yhdysvaltojen on johdettava Uutta Maailmanjärjestystä

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden. Kuva: Youtube.

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on saanut aikaan hämmennystä väitettyään, että ”Uusi Maailmanjärjestys” perustetaan pian ja että Yhdysvaltojen tehtävänä on johtaa sitä.

 

Kommentti nostatti kulmakarvoja sekä Yhdysvalloissa että muualla maailmassa ja johti siihen, että ”uusi maailmanjärjestys” nousi maanantaina yhdeksi Twitterin trendaavista aiheista.

Maanantaina Valkoisessa talossa Business Roundtable’s CEO Quarterly Meeting -tapahtumassa pitämässään puheessa Biden väitti, että maailma on ”käännekohdassa”, joka ”tapahtuu joka kolmas tai neljäs sukupolvi”, ja että lopputuloksen määrittäminen on Yhdysvaltojen tehtävä.

Bidenin puhe on kokonaisuudessaan katsottavissa myös YouTubessa Valkoisen talon kanavalla. Biden puhuu “Uudesta Maailmanjärjestyksestä” videolla aikaleiman kohdassa 14:48.

”Kuten eräs johtavista sotilasviranomaisista sanoi minulle turvallisuuskokouksessa taannoin, 60 miljoonaa ihmistä kuoli vuosina 1900-1946. Ja sen jälkeen olemme luoneet liberaalin maailmanjärjestyksen, eikä sellaista ole tapahtunut pitkään aikaan”, Biden sanoi.

”Uskon, että olemme käännekohdassa maailmantaloudessa, eikä vain maailmantaloudessa, vaan koko maailmassa, joka tapahtuu joka kolmas tai neljäs sukupolvi”, hän jatkoi. ”Nyt on aika, jolloin asiat ovat muuttumassa. Maailmassa tulee olemaan uusi maailmanjärjestys. Meidän on johdettava sitä, ja meidän on yhdistettävä muu vapaa maailma siihen”, Biden julisti.

Termiä ”uusi maailmanjärjestys” on historiallisesti käytetty viittaamaan suuren globaalin muutoksen aikakauteen, ja sitä ovat käyttäneet sellaiset poliitikot kuin Yhdysvaltain entinen presidentti George H.W. Bush, Yhdysvaltain entinen ulkoministeri Henry Kissinger ja Ison-Britannian entinen pääministeri Tony Blair.

Ilmaisua on kuitenkin vuosikymmenien ajan käsitelty myös “laajana salaliittoteoriana”, jossa väitetään “salaisen, elitistisen salaliiton perustavan sortavan maailmanhallinnon”.

Keskustelussa käsiteltiin myös tarvetta ”lieventää amerikkalaisiin kuluttajiin kohdistuvia hinnankorotuksia” samalla kun puututaan energia- ja maatalousmarkkinoiden häiriötilanteisiin, Valkoinen talo totesi lausunnossaan.

Biden kehui viime vuoden aikana tapahtunutta talouskasvua ja työpaikkojen luomista. Hän kiitti yritysjohtajien ponnisteluja puhtaan energian edistämiseksi ja sähköajoneuvojen kehittämiseksi. Lisäksi hän kiitti heidän avustaan Venäjän vastaisissa pakotteissa ja toimitusten toimittamisessa ukrainalaisille.

”Nyt (Venäjän presidentti Vladimir) Putin on selkä seinää vasten”, Biden vakuutti. ”Hän ei osannut ennakoida yhtenäisyytemme laajuutta tai voimakkuutta. Ja mitä enemmän hän on selkä seinää vasten, sitä ankarampia taktiikoita hän voi käyttää,” hän jatkoi.

Biden varoitti, että Putin ”harkitsee kemiallisten aseiden käyttöä Ukrainassa”.

Presidentti kehotti myös yritysjohtajia ryhtymään tarvittaviin teknologisiin toimenpiteisiin kyberhyökkäyksiltä suojautumiseksi.

”Ehdotan kunnioittavasti, että on isänmaallinen velvollisuutenne investoida niin paljon kuin voitte varmistaaksenne, ja me kannustamme ja autamme kaikin tavoin, että teillä on rakennettu teknologiset valmiudet kyberhyökkäysten torjumiseksi”, Biden sanoi. ”Ensinnäkin suojellaksenne omia yrityksiänne. Toiseksi tarjota kriittisiä palveluja, joihin amerikkalaiset luottavat, kuten sähköä ja puhdasta vettä. Ja lopuksi roolinne, joka teillä on jokaisen amerikkalaisen ja heidän yksityisyytensä turvaamisessa,” hän listasi lopuksi.

Biden matkustaa tällä viikolla Eurooppaan keskustelemaan Ukrainan sodasta ja sen aiheuttamasta humanitaarisesta kriisistä.

 

Lähde: Forbes, YouTube, White House

38 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Peter Kreisler

Möläyttikö ”Dementia Biden” NWO:n vahingossa vai oliko tämä jokin virallinen julkistaminen. Aikaisemmin Bidenin lausumat ovat olleet sekaista höpinää, joka on ollut hyvänlaista huumoria, mutta tämä kyllä kuulostaa aika vaaralliselta.

Tomppa

https://rumble.com/vy8vwd-the-nazification-of-the-west.html
Pitkä marssi kohti tavoitetta jatkuu.

juha II

No, niin onko ”New World Order” vielä ”salaliittoteoria”, jota ei saanut missään menemään läpi.

Kiva, että ukolla kieli taipui juuri siinä tärkeimmässä asiassa! Muutoinhan vaalipuheessaankin voi kertoilla vuolaasti ”karvaisista sääristään”!

John Quiman

J.F. Kennedy nosti jo 60-luvulla esiin hämäräperäiset, salaiset seurat.

https://www.youtube.com/watch?v=zdMbmdFOvTs

Kauan on noita kuvioita rakenneltu. Eivät kai pitäneet siitä, että joku USA:n presidentti kertoo kansalle heidän salaseurojensa vaarasta.

Kata

Olipas hyvä puhe!
Noin varmaankin kävi…Lee-parka se vaan meni lankaan…

Runtiti-pou

Jos puheen kuuntelisi kokonaan, selviäisi, että kyse oli kommunismin vastaisesta puheesta ja Kennedy puhui kommunistien salaseuroista.
Syy Kennedyn murhaan oli omapäisyys eli ei halunnut antaa Israelille ydinasetta ja Kiinallekaan ja uhkasi Israelia kaiken tuen menettämisellä, jos se ei lakkauta ydinpommihankettaan ja salli tarkastuksia. Muutenkin ajoi kaikenlaista muuta kuin mitä eliitti halusi eli ne, joilla on todellinen valta (ja joiden nimeä ei voi täällä esittää automaattisensuurin vuoksi). Cia:n puhdistusta väläytteli ja ilmeisesti antoi ymmärtää jossain golfseurassa, että kaukotavoitteena saattoi olla rahanluonnin ottaminen pois pankeilta

John Quiman

Nämä New World orderityypit ovat kommunisteja uudessa paketissa. Eihän kommunistisia maita väkisin perustaneet välittäneet ideologiasta, vaan ainoastaan heidän omasta hirmuvallastaan totalitaristisessa valtiossa. Sama ydinajatus on näillä vihervassujen wokettajilla ja muilla NWO:n himoitsijoilla.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kolmossivun tyttö

Biden siis tavallaan myönsi todeksi sen, mikä on tähän asti leimattu salaliittoteoriaksi.

Sinänsä maailmanjärjestyksessä ei ole mitään uutta. Niin kauan kuin ihmiset ovat muodostaneet järjestyneitä yhteiskuntia, joiden välinen voimatasapaino, keskinäinen suhde ja vuorovaikutus ja on vaihdellut, on ollut maailmanjärjestyksiä. Maailman järjestäytyminen on kuitenkin ollut spontaania. Kulttuurit ovat kehittyneet tai taantuneet, valtiot ovat vallanneet toisia, muodostaneet valtioliittoja tai itsenäistyneet. On syntynyt uusia valtioita ja osa on kokonaan kadonnut maailman kartalta.

Ranskan suuri vallankumous ja sitä seuranneet Napoleonin sodat merkitsivät päätepistettä tälle automaattiselle maailmanjärjestykselle. Ensimmäinen ohjattu maailmanjärjestys luotiin Wienin tanssivassa kongressissa 1814-15, jossa Eurooppa jaettiin Napoleonin sotien ja valloitusten jäljiltä. Jakajina eivät olleet enää kuninkaat tai keisarit, vaan enemmän tai vähemmän ”demokraattisesti” valitut pää- ja ulkoministerit.

Toisin kuin kuvitellaan Ranskan suuri vallankumous ei merkinnyt siirtymistä demokratiaan, vaan demokratiaksi naamioituun plutokratiaan. Tosiasiallista valtaa käyttävät suurrikkaat, jotka voivat ostaa vaalit. Ja kun he ostavat vaalit, he ostavat valtioiden polittisen päätöksenteon. Ja kun heillä on valtiot, he voivat päättää sodasta, rauhasta ja rauhan lopputuloksesta.

Minusta olennaisin kysymys ei ole itse maailmanjärjestys, vaan se, kuka tämän maailmanjärjestyksen päättää ja onko se sellainen, minkö me ihmiset haluamme?

Pike

Maailman talousfoorumi, Klaus Schwab, Soros, Pankkiirisuku ROTHSCHILD it ym. konnat ja Illuminaatit.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=ZI67FluDnX0

Tämä köppänä ei johda mitään vaan lukee jos löytää kohdan mitä pitää lukea.Siksi hänet valittiin(tai vaalikoneet ”huollettiin”) ja taustalla häärii aivan muut tahot,megalomaanit muumiot joilla on hilloa niin että ei p****lle taivu.(Palvelijat hoitaa…) 😀
Niiden perässä sitten Young Leaders uskossaan että hekin johtavat sitten….ei, heitä ei sinne valita koska ovat niitä hyödyllisiä hölmöjä ja myyvät mummonsakin jos tarpeen….
Kamalasti kaklattaen vp kikattaa….Joe edessä köpöttää.
Narripari.

Kata

Vain viiskytneljätuhatta about kattonu ja tykänny jotain 342….USAn pressan puheesta….paljonkohan lie piilotetut peukku alas-luvut…Ja sitten hää on niinku maailman suuri johtaja…. 😀

ike

😊

Hh1488

Toivottavasti ydinsota tai joku muu katastrofi palauttaa meidät takaisin metsästäjä keräilijöiksi.

Ilkka Forsten

Ei onnistu, Kauko-Idästä tulee marjanpoimijat ilman ydinsotaakin.

Kata

😀

Hh1488

Tulee yhdysvaltalais korporaatioiden johtama maailma, jossa toisinajattelija vaiennetaan canceloimalla. Taitaa olla edessä kaikkien aikojen surkeimmat ajat.

Sensuroimaton Totuus

Lähdetään siitä ettei tule. Taistelemme vastaan, kaikin mahdollisin keinoin!

Nimetön

Pikemminkin ’kasaariliittolaisten’ johtama maailma. Joka tapauksessa Yhdysvaltalaisia ne ovat vain nimeksi ja heillä on linnakkeensa eri maissa.

Kristiina

Noita ”Putin aikoo käyttää kemiallisia aseita” tai ”Putin suunnittelee kemiallisten aseitten käyttöä” on näkynyt sen verran että tulee väistämättä mieleen suunnitellaanko nyt sitten tosiaan ns. false flag iskua kemiallisilla aseilla. Ainakin venäläiset ovat idiootteja jos he tuon toitotuksen jälkeen tosiaan käyttävät kemiallisia aseita antaen lännelle hyvän syyn eskaloida konfliktia, mikä, kieltämättä, vaikuttaisi olevan jotain mitä Natossa ehkä jostain syystä halutaan.

Eipä siellä taideta pahemmin ukrainalaisista välittää, jos välittäisivät tuskin olisivat antaneet vuosia turhaa toivoa jäsenyydestä tai isommasta avusta, mitä ei ole sitten juurikaan tippunut kun sota lopulta alkoi. Pidän hyvin paljon Yhdysvaltojen perustuslaista ja niistä ideaaleista mihin perustuen se aikoinaan kirjoitettiin, mutta maata ei ole hallittu enää vuosikymmeniin, ellei yli vuosisataan, niiden mukaan, ja varsinkin kumppanina se on hyvin epäluotettava – apua luvataan, ja ehkä annetaankin jos hallinnossa sattuu istumaan sillä hetkellä sopivaa poppoota, mutta heti seuraavien vaalien jälkeen kelkka voi taas tehdä täyskäännöksen. Ja koska Yhdysvallat on se iso koira Natossa sen porukan apuun ei ehkä juurikaan kannata laskea mitään. Jos Suomen jäsenyyshakemuksesta puhutaan ainoa järkevä aika yrittää liittyä olisi ehkä ollut heti Neuvostoliiton hajottua, viimeistään siinä vaiheessa kun Baltian maat liittyivät, mutta siitä puhuminen nykytilanteessa ei kyllä tunnu kovin järkevältä, ärsyttää itänaapuria ilman että jäsenyydestä tai kunnon avusta on mitään varmuutta tai edes todellista toivoa missään mitassa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Kristiina
Ilkka Forsten

Juuri tuota ajattelua Putin haluaa suomeen. Älä trollaa puutarhatontun puolesta, se voi olla myöhemmässä vaiheessa syy joutua oikeuteen maanpetoksesta.

Rudi

Ai sinäkö olet sulkemassa ihmisten vapautta ilmaista mielipiteitään? Kaikki eivät ehkä ole yhtä raskaasti jenkkien aivopesemiä kuin sinä ja siten muitakin mielipiteitä voi olla. Mitään maanpetossyytteitä ei ole kenellekään keskustelujen perusteella tulossa ja siitä sinäkin voit olla huoletta.

John Quiman

Hupaisaa tuo, että jos ei ole venäläismielinen tai jotain muuta sen tapaista, sitten on ”jenkkien aivopesemä”. Tuo on ihan samassa linjassa kuin aikoinaan stalinistien ja taistolaisten kiihkeä sanoma, että ”pitää saada oikeaa tietoa” ja Neuvostoliitto oli ihannevaltio, jossa luonnonsuojelukin oli mitä korkeimmalla tasolla. Hiljenivät tosin, kun lopulta totuus paljastui.

Tuskin on tiedossa mielipiteiden esittämisestä syytteitä, paitsi jos vihervassut tai erityisen venäläismieliset saavat liian paljon valtaa.

Rudi

No kyllä joo. Aivopesu tosi huono ilmaus. Tänään en kirjoittaisi niin.

seant

Tulee yhden totuuden järjestelmä, kuka väittää vastaan, niin menettää mm. työpaikan, pankkitilin, lapset, lemmikit jne kuten Kanadassa tapahtui. Tästä on esimerkkejä usan vaalit, siellä nyt vaalitulosten tonkijoita uhkaa rikostuomio, työpaikka hallinnossa. Korona liittyvät kaikki muu kuin hallinnon tieto on väärää, vaikka tiedon levittäjä on kuinka arvostettu tutkija, lääkäri ym. Ilmastomuutos, jossa nyt on tutkijoiden tiedot evätty, vaikka on kuinka kauan tutkinut ilmastoa kun tieto ei oikean laista. Sähköautot mitään kielteistä ei julkaista. Ukraina, mitään kielteistä ei sallita, siitä sai tuta eräs brittiprofessoria. Kaikki tämä tehdään some jättien avustuksella mm youtuben ym avustuksella. Ne maat eristetään suuri nollaus maailmasta, jotka sallivat itsenäisiä somekanavia.

Hh1488

Tulee

John Quiman

Yrittävät, mutta tulevat epäonnistumaan.

Nationalisti

”Uusi Maailmanjärjestys” näkyi jo hyvin feikkipandemian ollessa käsillä.
Perusteettomasti poljetaan ihmisten perusoikeuksia, sekä lisätään valvontaa. Digitalisaation edistäminen toimii kontrolliyhteiskunnan luomisena erittäin näppärästi.

Ilmastohömppä on yksi uuden maailmanjärjestyksen työkalu, sen varjolla saadaan ihmisten elämää kurjistettua radikaalistikin ja ihmiset luopumaan muun muassa liikkumisen vapaudesta mitä tulee esimerkiksi omiin autoihin.
Rotumuukalaisten massiivisella invaasiolla saadaan kansakunnat sotkettua ja murrettua kansallista yhtenäisyyttä.

Nykypäivää kun katsoo, niin tämähän on lähestulkoon kuin Orwellin käsikirja, jota poliitikot lukevat esimerkkinä harjoittamalleen toiminnalle.

Kannattaa huomioida, että presidentti Niinistö käyttää myös mielellään termiä ”tässä Uudessa Maailmanjärjestyksessä”, maailmaa johtaa täysin läpimädät poliitikot.
Todella toivon, että suunta muuttuisi piankin, mutta se vaatisi erittäin suurten ihmismassojen silmien aukaisua ja aktiivisuutta tutkia asioita, sekä katseen suuntaamista tulevaisuuteen.

Ilkka Forsten

Jäikö huomaamatta kuka sitä ilmastohömppää on puolustanut henkeen ja vereen. Vihreät, joiden entinen keulahahmo Ville Niinistö julisti vielä virassa ollessaan että ” meidän tulee kääntyä vielä enemmän vasemmalle.”

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Ilkka Forsten
Hannele Korpela

Eipä nuo jenkit ole venäläisiä kummempaa sakkia. ”Kaikki meille, tänne, heti, nyt”-asenteella käytännössä ovat jo nimittäneet itsensä maailmanvaltiaiksi. Kannattaa lukea Noam Chomskyn kirja ”Maailmanvalta vai maailmanloppu?” Yhdysvaltain globaali valtapolitiikka. Silmiä avaava teos, joka pistää ajattelemaan onko tälle planeetalle ja sen ihmisille millään mittarilla hyväksi USAn, Kiinan ja Venäjän kaltaiset suurvallat.

Kata

No ei ”jenkit” ole kaikki sitä mieltä,aina vaan ne kahelit joilla valta kulloinkin on.Amerikkalaiset,ne kunnon jenkit, ei halua lähettää yhtään nuorta ihmistä sotimaan minnekään mutta nuo Soroksen ym oppipojat haluaa sekasortoa.
Kahdessa osavaltiossa perheenjäseniä että jotain muutakin kuulen kuin mistä kyse tässä.

Ilkka Forsten

Sama täällä, Sukua Yhdysvalloissa ja ei yksikään kannata maailmalla käytäviä sotia tai USA:n hegemoniaa.

Kata

Totta!Uskoisin että noista 340 miljoonasta vain Joen ”81 miljoonaa”- ehkä-kannattaa.
Veteraaneja kaduilla eläen,jopa 6 vuotta yksilö… järkyttävää ja sitä ei haluta!Huonosti on heitä kohdeltu.
https://www.youtube.com/watch?v=o_l4Ab5FRwM

Tämä biisi on rankkaa mutta totta…

John Quiman

Tavallinen tallaaja ei ole kiinnostunut maailman valtaamisesta. Häntä kiinnostaa oma elämä ja omat tekemiset, oma perhe ja oma kylä.

Ilkka Forsten

Vastahan tuo kävi selväksi kun kysyttiin Presidentti Niinistön vierailun jälkeen mitä tietävät Suomesta. Kukaan ei tiennyt niinistöstä mitään, eikä suomikaan ollut edes samalla kartalla. Tämän pitäisi todistaa ituhipeille, miten tyhjää horinaa on esittää ilmastokysymyksen edelläkävijää, ja esimerkkiä isoille maille. Jenkki on nurkkapatriootti, tai korkeintaan Kanada ja Meksiko löydetään kartalta.

Se tiedon määrä mitä suomesta on ylipäätään maailman hallussa liikkuu promilleluokassa, kuten kansamme kokokin. Periaatteessa jenkit osaa sijoittaa Kiinan kohdalleen, ja varmaan Venäjänkin, mutta sitten loppuu tietämys.

Muistan aikoinaan kun APU – Lehti julkaisi artikkelin Anne Pohtamosta, tämän tultua valituksi missikisojen ykköseksi. Pohtamo kävi USA:sa ja lööppinikkarien mukaan New Yorkin lentoasemalla kävi kohahdus kun meidän annemme astui näkyviin… Niin varmaan kohahtikin ? Nyt meille uskotellaan, että saman kaupungin kaduntallaajat aloittaa ympäristötietoisuuden uuden tason, kun Emma Kari vaatii ilmastohätätilan varjolla bensalitran hinnaksi kolme euroa. Sivumennen sanottuna litra bensiiniä maksaa tuossa itänaapurissa noin 67 senttiä. Missä nyt käy kohahdus, suomalaisten lompakolla. Kiitos Putin, olet sinä hieno ihminen emmakin tykkää sinusta.

juu

Taas yksi esimerkki että kun media sanoo jonkun asian ”salaliittoteoriksi” niin se on todellisuudessa tosiasia.

Nimetön

”Joe Biden: Yhdysvaltojen on johdettava Uutta Maailmanjärjestystä”
Ja Israelin etuja ajavat johtavat Yhdysvaltoja, kuten Netanyahu ja monet muut ilmeisenä asiana ovatkin todenneet.
Jotkut Suomen ja ihmiskunnan petturit vieläpä haluavat mukaan siihen kansainväliseen Uuden Maailmanjärjestyksen liittoon ja sotakoneeseen, koska ”Mörkö tulee muuten ja ottaa sinut”.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Nimetön
Runtiti-pou

Mörkö eli venäjä on todellinen ja varmasti osa tätä uutta järjestystä, koska j**soligarkit johdossa. Putinia käytetään nimenomaan kuin lammaskatraan ajokoiraa ajamaan meidät Natoon ym. Mutta mitä me voimme muutakaan?

Rudi

Viisaalla politiikalla Suomi nousi sodan tuhoista ja kehittyi agraariyhteiskunnasta hightech-yhteiskunnaksi, mobiilitietotekniikan jättiläiseksi. Kaikki tämä tapahtui erittäin vaikeissa poliittisissa oloissa-kylmässä sodassa-, ja koirat haukkui mutta karavaani kulki.

Uusimmat uutiset