Kotimaa Politiikka

Junnila vaatii katujengejä kuriin

Nuorista ja alaikäisistä koostuvat väkivaltaiset katujengit aiheuttavat ongelmia suurissa kaupungeissa. Perussuomalaisten kansanedustaja Vilhelm Junnila vaatii hallitukselta toimia yhä pahenevan nuorisojengiongelman kitkemiseksi.

Aiemmin on uutisoitu Helsingin keskustassa liikkuvista ulkomaalaistaustaisista nuorisojengeistä, jotka ovat syyllistyneet muun muassa ryöstelyihin ja väkivallantekoihin. Helsingin Sanomat uutisoi tänään saman ongelman rantautuneen Turkuun.

Samanlainen kehitys on saapunut Turkuun, jossa ydinkeskustan kauppakeskuksen liepeillä rehottaa nuorten ja alaikäisten nöyryyttävä jengiväkivalta, Junnila kertoo.

Kuten Helsingissäkin myös Turun tapauksia yhdistää useamman henkilön yhteen uhriin kohdistama väkivalta. Väkivallan lisäksi uhria pyritään nöyryyttämään samalla kun yksi tai useampi jengin jäsen videokuvaa teon puhelimellaan. Uhreilta on joissain tapauksissa varastettu esimerkiksi merkkivaatteita sekä puhelimia. Lisääntynyt häiriökäyttäytyminen ja väkivallan uhka on aiheuttanut yleisen turvallisuudentunteen alentumisen. Kaikki nuoret eivät enää uskalla viettää aikaa Hansakorttelissa.

Ruotsissa yleistynyt jengirikollisuus on rantautunut Suomeen. Asiaan on puututtava välittömästi ja jämäköin ottein. Kenenkään ei pidä tulla ryöstetyksi tai muutoin väkivalloin kohdelluksi kulkiessaan kadulla, kauppakeskuksessa, puistossa tai joukkoliikenteessä, jyrähtää Junnila.

Junnila jätti asiasta sisäministerille kirjallisen kysymyksen tänään.

13 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Totuus esille

Ohisalo viherkommunistijoukkoineen vaan poskelle taputtelemaan noita lempilapsiaan. Kyllä ne siitä kilteiksi muuttuvat.
Ohisalon mukaan turvapaikanhaku on perusoikeus – taikasana asylum avaa takuuvarmasti aina portin Suomen anteliaan sosiaaliturvan saajaksi ainakin muutamaksi vuodeksi ja monissa tapauksissa loppuiäksi. Eikä se maksakaan kuin muutaman miljardin euroa vuodessa kantasuomalaisten veronmaksajien piikkiin otettua ulkomaanvelkaa, runsaat 3 miljardia talousasiantuntija Pauli Vahteran laskelmien mukaan. Petturipäättäjämme ja niitä tukeva valheellinen valtamedia vain eivät ole uskaltaneet kertoa sitä kansalle.

unto

Missä on poliisien Kolehmainen ja Tapola vastuu?

Ali

Suomi ja Ruotsi uhittelee venäjää vastaan urheasti,mutta miten ne luulee pärjäävänsä venäjälle,kun eivät saa näitä moni-osaajia kuriin.
Saahan sitä vaatia,mutta ei taida paljon auttaa, se vaatiminen!

Alfred Eikstein

On puututtava mutta ei kukaan tule tekemään mitään KOSKA SE OLISI RASISMIA

Ikivanha Jippo

Minä taas luulen että kyse on laiskudesta. Persut vaatii sitä, Junnila vaatii tätä, vihreät vaatii jotain muuta. Mutta kukaan ei vahingossakaan sano kenen pitäisi tehdä jotain. Kaikki on pelkkää abstraktia teatteria.

Ja mikä pahinta, kukaan ei tee mitään asoiden muuttamiseksi. Ja tämän ne tietää eduskunnassa. Nyt kun vaalit on tulossa niin on helppo turuilla ja toreilla sanoa että ”minä olen vaatinut sitä/tätä”. Mutta kun ei ole osoittanut kenen pitäisi tehdä tai itse näyttää esimerkkiä niin kaikki on pelkkää tuulen huuhtomaa persusta. Tuuli liikuttaa huulia. Tyhjiä puheita.

Vanha sananlasku sanoo:”Tyhjän saa pyytämättäkin”. Ja se korostuu politikoissa.

Juha

Punaiset kommunistikaupungit, Tampere, Turku ja Tsadi, ovat menetettyjä kaupunkeja. Muuttakaa äkkiä kauas niistä jos satutte vielä asumaan jossain niistä.

Ilkka Forsten

Joku, kun vaan muistasi kuka esitti Oulun kaupunginvaltuussa ratkaisua antamalla rahaa äärioikeistolaisille kuolemanpartioille. Jostain syystä näen sen hyvänä ratkaisuna nyt, kun maailmalla tuntuu muuutenkin olevan hyväksyttävää käyttää väkivaltaa nimikkeellä ” erikoisoperaatio.”

Kata

Niin mutta ko pirsikiha ei uskalla nytkään kattoa ikkunasta..aina vaan klaneja marssilla…oivoiii…

https://nyheteridag.se/efter-tortyren-pa-kyrkogarden-tva-man-begars-haktade-for-valdtakt/

Miten lie pojat henkisesti selvinneet…päälle on k**tu ja muut fyysiset vammat..järkyttävää.

Minervan Pöllö

Mitä tälle ongelmalle voidaan tehdä, kun ei siitä edes voi puhua sen oikealla nimellä. Tähän ei ole rauhanomaista ratkaisua, puhumisen ja neuvottelun aika on ohi. Jollei tähän käytetä riittävän tehokkaita menetelmiä, jotka todella vaikuttavat, niin asiasta on turha valittaa, hyväksytään tapahtunut tosiasia. Kuvottavinta koko asiassa on se, että sen on aiheuttanut humanitaarinen maahanmuutto ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen niiden osalta, jotka eivät näitä oikeuksia kannata, ymmärrä tai eivät halua ymmärtää. Oleskelu syöttökaukalolla on annettu etuus joka tulisi voida myös poistaa niiltä, joilla ei ole mitään annettavaa [ellei rikollisuutta lasketa] tälle yhteiskunnalle.

Omaan pesään paskantaminen

Jo vuonna 2016 eräässä pt mediassa tästä uutisoitiin ruotsin puolelta, minkä nyt tiesivät kaikki, joilla oli yhteyksiä Ruotsiin tai asuivat siellä tai olivat asuneet. Sama juttu Britanniaan, Saksaan, Belgiaan sekä Ranska että Tanska. Että p..ka on tulossa Suomeen. Suomessa sensuroitiin valtamedian puolelta, sekä valtion osalta sekä syyllistettiin ja herjattiin roskasakiksi kantasuomalaisia. Marssille lähdettiin ja idioottimaisesti polvistuttiin sekä mentiin rähmälleen tuomiokirkon edessä, kiljuen blm paskaa ja valhetta. Tämä Turun tapaus on vain ns jäävuoren huippu. Groomingia yms p..kaa on esim Tampere täynnä. Puhumattakaan PK seudusta. Allekirjoittanut lähti sieltä Martinlaaksosta ajoissa. Eli 15 sitten. Oli jo tuolloin kehittymässä preiäksi. Onnea vaan PK seutu. Jne.

murre riepunen

Tämän maan sisäisestä turvallisuudesta ei saa puhua, myös naapurimaan ongelmista puhutaan kuin kantasvensonit ne siellä ammuskelee, sama peli täällä, natsin leima otsassa sinun kulkeman pitää mikäli tästä asiasta suusi avaat julkisesti.

Hdkduy

Poliisijohto pitää vaihtaa kokonaan.

Heidän prioriteettinsa tulee ohisalojen ja orpojen tussuista.

Ja kuten esim. poliisirikokset blogista tiedetään, he ovat haaskanneet riittävät resurssit omiin palkankorotuksiin ja ns. Poliisipalatsien rakentamiseen sun muuta korruptoitunutta toimintaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Hdkduy
jep

Sosialistihallintoamme tuskin kiinnostaa puuttua asiaan. Taponen kohta taas twiittailee, että löyhä kaveriporukka se vaan vähän keppostelee. Jos Odinit muodostavat katupartioita näihin kaupunkeihin, niin silloin kyllä ns. suvaitsevaisto ryhtyy parkumaan ja vaatii, että peli on puhallettava heti poikki.