Kulttuuri Muu maailma Politiikka Uutiset

Juutalaistoimisto määrätty lopettamaan toimintansa Venäjällä

Kuva: Piqsels.

Venäjän viranomaisten väitetään määränneen Israelin Juutalaistoimiston (Jewish Agency for Israel) lopettamaan kaiken toimintansa maan sisällä, mikä voi vaikuttaa tuhansiin Venäjän juutalaisiin, jotka haluavat palata Israeliin, kertoi Jerusalem Post tiistaina.

Venäjän Juutalaistoimisto vahvisti saaneensa kirjeen Venäjän hallitukselta aiemmin tällä viikolla, mutta ei kertonut tarkempia yksityiskohtia.

”Yhteyttä Venäjän viranomaisiin pidetään jatkuvasti, jotta voimme jatkaa toimintaamme asianomaisten elinten asettamien sääntöjen mukaisesti”, toimisto kertoi Jerusalem Postille.

Venäjän RBC-uutissivustolle antamassaan kommentissa Juutalaistoimisto kiisti saaneensa tällaisia määräyksiä Venäjän viranomaisilta.

”Toiminnan välitöntä lopettamista koskevia pyyntöjä ei ole tullut”, toimisto sanoi.

Välikohtaus sattui keskellä Venäjän ja Israelin kasvavia jännitteitä, jotka johtuvat Israelin tuesta Kiovalle Venäjän hyökätessä Ukrainaan.

Moskovan päärabbi Pinchas Goldschmidt pakeni Venäjältä painostuksen vuoksi, koska häntä painostettiin tukemaan Venäjän sotaretkeä Ukrainassa, kertoi hänen miniänsä viime kuussa.

Goldschmidt kertoi brittiläiselle The Times -lehdelle, että häntä oli neuvottu olemaan palaamatta Moskovaan ja että hän ei voinut mennä pidemmälle sodan julkisessa tuomitsemisessa varmistaakseen Venäjän ”juutalaisyhteisön selviytymisen”.

Venäjän juutalaisyhteisöön kuuluu noin 500 000 ihmistä. Korkea-arvoiset lähteet Venäjän juutalaisyhteisössä väittivät, että ”he pelkäävät, etteivät pääse pakenemaan maasta, ja että he pelkäävät henkensä puolesta”, Jerusalem Post kertoi.

Juutalaistoimisto (Jewish Agency) tarjoaa apua juutalaisille, jotka haluavat muuttaa Israeliin. Tämä päätös tunnetaan myös nimellä ”aliyah.” Jos toimisto lopettaa työnsä Venäjällä, se on ensimmäinen kerta kolmeen vuosikymmeneen, kun tällaiset kotiuttamistoimet on kielletty maassa.

Israelin aliyah- ja kotouttamisministeri Pnina Tamano Shata kertoi Jerusalem Postille, että hän on ”vedonnut pääministeriin, jotta hän tekisi yhteistyötä Venäjän hallinnon kanssa ongelman ratkaisemiseksi”.

Lähde: Moscow Times, Jerusalem Post

21 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
pvh

Tainnu liikaa jutikoita lähteä rahoineen v..tuun 😀 Mutta eipä tuo nyt käytännössä mitään muuta, luulis että osaavat jättää uppoavan laivan ilman avustajiakin

juha II

J..talainen EI käy j..talaista vastaan olipa hän akateemisesti katsoen kuinka suuri ja vastenmielisimpiin rikoksiin syyllistynyt hyvänsä. J..talaisen Talmudin ja kaiketi myös Tooran mukaan mitä alhaisin ja kurjinkin j..talainen on korkeampi ja parempi kuin mitä ”pyhin” ja kunnollisin goyimi (valkoinen kristitty). Niin suuri on j..talainen rasistinen käsitys muista roduista, joita j..talaiset keimaavat erityisesti valkoisia ”rasismista”, joka on kuin ”Kainin merkki otsassa” eikä sitä saa pois mitenkään.

Lukuisat j..talaiset sarjapedofiilit ovat paenneet Yhdysvalloista saatuaan vuosikymmenien vankilatuomion Israeliin, jossa heidät on otettu avosylin vastaan. Eräskin suuteli maata saavuttuaan Israeliin ja sanoi virnuillen: ”Ettenpä taida mennä Yhdysvaltoihin enää.”

Aivan kuten muslimitkin. Valkoisen naisen / lapsen häpäisy ei ole mikään synti j..talaisen katsantokannan mukaan sillä valkoinen nainen on ”Siksa” eli valkoinen huora ja murrosikäisiä valkoisia neitoja suvaitaan kutsua ”Liskoiksi”!

Mutta tuo mokoma EI siionisti-kristittyjä (hurahtaneita) haittaa vaan heille kerenttiläinen kristinusko merkitsee yksinomaan j..talaisten palvontauskontoa, joka on kuin suvakismia, jossa unohdetaan murhaajan rikos ja samalla rienataan rikoksen uhria eli Jeesusta. Tälläiset ”kristityt” kuvittelevat omaavansa jotain yhteistä j..talaisen uskonnon ja maailmankuvan kanssa ja tulenvan voidelluksi Jumalan silmissä fanittaessaan sokeasti j..talaisia.

Mutta todellisuudessa j..talaiset vihaavat syvästi kristittyjä ja tuntevat enemmän lukkarin rakkautta muslimien kanssa, koska molempien usko on Yksi Jumalinen ilman Jeesusta Kristusta. Lisäksi j..talaiset pitävät Jeesusta ”Huoran penikkana” ja ”Taikurina”, joka palaa syvimmässä helvetissä ja jopa suurin ja arvostettavin teko pyhittää Mooseksen uskoa on tappaa kristitty pahentamasta ja saastuttamasta pyhää maata. Lisäksi se, että kristinusko julistaa sanassaan törkeällä tavalla syyttämällä j..talaisisia Jeesuksen Kristuksen murhaamisesta. Ei voi enää olla suurempaa loukkausta ja suoranaista häpäisyä pyhää j..talaista kansakuntaa vastaan, joka sentään on Pyhällä Liitolla Jumalan kanssa nostettu tämän maailmanpiirin kansakuntien joukossa korkeimmalle paikalle.
Kaiken lisäksi heidän näkemyksensä mukaan kristinusko vertautuu mikkihiiri uskonnoksi, joka perustuu Walt Disneyn luomiin tarinallisiin seikkoihin, jotka ovat täyttä mielikuvitusta.

Eli valkoisten on enemmän kuin syytä pitää jalkansa kovalla maalla tässä maailmassa eikä antaa pettää itseään kuin Jeesus Getsemanen puutarhassa. Ei edes tarkoituksella, sillä Jeesus on jo kerran kärsinyt Ristinkuoleman kaikkien niiden puolesta, jotka ymmärtävät olevansa vajavaisia ja haavoittuvia ihmisiä eikä TÄYDELLISIÄ!

Ilkka Forsten

Ihan änkyrä kipapäät ei laske Jeesusta messiaaksi lainkaan, ja heille kristinusko on harhaoppisuutta. Näin se todellakin on vaikka monet uskonnolliset tahot ylistää kipapäitä kristinuskon esitaistelijoina. Typerimmät lahkolaiset matkustaa Israeliin kumartelemaan itkumuuria, ja olettavat että käynti jossakin kolkassa sitä maata liittää heidät syvästi taivaalliseen autuuteen jota kipapäät ovat todistaneet. Fakta on että sikäläiset nauravat näille hurahtaneille, eikä vähiten silloin kun oli meneillään Irakin sota ja Saddam ampui ohjuksia israeliin. Tuolloinhan meikäläisiäkin meni muka lähemmäs jumalaa ja jeesusta, vaikka paikalliset sanoivat että ellei ole pakko olla pommisateessa, niin mitä te täällä teette ?

Totuus esille

Nuo itsensä Jumalan valitsemiksi ylentäneet.
Kuka sanoikaan, että ne jotka itsensä ylentävät, ne alennetaan?
Keitä Jeesus tarkoittikaan, kun hän sanoi, että te olette isästä p..keleestä?! (Johanneksen evankeliumi 8:44)

Ilkka Forsten

Ja taas tuli mieleen vitsi. Jeesus kuljeskeli ikivanhan muurin sivustalla iltahämärissä, ja samalla hän kuuli muurin toiselta puolen askelia. Jeesus pysähtyi ja huusi, ” Kuka siellä ”. Vastaukseksi tuli ” täällä vaan vanha puuseppä etsii kadonnutta poikaansa.” Jeesus ilahtui kovasti ja huusi takaisin, ” Isä ” ja muurin takaa vastattiin yhtä iloisesti ” Pinokkio.”

ike

😂

Sensuroimaton Totuus

Venäläiset kyllästyneet toimimaan j..talaisten juoksupoikina. Hyvä! 👍

pvh

missä vaihtoehtoisessa todellisuudessa oikein elät?

Ilkka Forsten

Onko putinilta jo soltut niin vähissä että pitää estää puolen miljoonan poislähtö taas jollain typerällä tekosyyllä ?

Lieväasteinen

Neljä miljoonaa Venäjän kansalaista on lähtenyt maastaan 24.2. jälkeen. Nykyään siellä pohditaan maastapoistoviisumeiden ym. rajoitusten käyttöönottoa. Eli kaikki keinot kelpaavat mm. Sohnutin (=ko. toimiston) sulkeminen, koska darkonin (Israelin passin) saa ei ainoastaan etninen j-lainen, vaan myös hänen perheenjäsenensä.

Timppis

Vai olisikohan syynä jatkuvat ohjusiskut syyriaan.

Ilkka Forsten

Ahaa, nyt on sitten kaiketi ajateltava että ”denatsifikaatio” tarvittaisiin Venäjällä kun der führer putin osoittaa vihaa J*******sai kohtaan.
Ukrainassa ei ole vainottu seemiläistä kansan-osaa, vaikka se on kuulemma täysi natsivaltio, joku tässä ei nyt täsmää, mikähän se voisi olla ?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
ike

Katsellut tuota venäjän valtion ”kehitystä” n. 70 vuotta (aloitin jo lapsena 😊) ja tullut siihen tulokseen että se on suurinpia ”natsivaltioita” (kun niin tykkäävät käyttää tuota sanaa) nykyään. Aina leimaamassa muita mutta toimivat täysin diktatoorisesti. En nyt syytä venäläisiä taviksia mutta aivopesu tekee tehtävänsä jos se toimii 24/7.

Jns. Man

Nykyjuutalaiset ovat 90% turkkilaista kasaarikansaa joka asui aikoinaan nykyisen Ukrainan alueella, yllätys, yllätys! J….isuuteen kasaarit kääntyivät v. 842. Ennen sitä palvoivat fallosta. Kaikki Itä-Euroopan j….laiset ovat tuota perua. Että se siitä ’valitusta kansasta’.
Ajatelkaa jos suomalaiset olisivat 900-luvulla (kun ortodoksinen usko tuli Suomeen) valinneetkin j….laisuuden?!
Kyllä voi aivan hyvin olla ’natsi’ ja ’j….lainen’ yhtä aikaa. Israel on nykyajan kansallissosialistisin valtio.

Jälleenrakennukseen vaan

Jos tämä on totta niin ”There is a God!!”

Toivottavasti tässä nyt ei vaan käy niin kuin kävi Saksalle joka hyvää hyvyyttää antoi noiden tulla maahansa kun ne oli muualta eroopasta karkoitettu. Taikka, olisihan tässä nyt mahdollisuus laittaa ne Ukrainaa jälleentakentamaan. Sielähän on niiden aateveljiä eikä kielikään ole este.

gameover

”he pelkäävät, etteivät pääse pakenemaan maasta, ja että he pelkäävät henkensä puolesta” Kas kun eivät jo väitä että venäläiset tappavat heitä masturbaatiokoneilla ja sähkölattioilla.

Ilkka Forsten

Kuolleet ei yleensä ole kertomassa mitä tapahtui.

Tuumailija

Mutta j-laisilla on tämä kollektiviinen näkemisen taito, he kertovat asioista joita eivät ole kokeneet tahi olleet edes lähellä ja tietyille tahoille nämä sadut menevät läpi aivan täydestä sekä ”historiallisena totuutena” ilman konkreettista todistusaineistoa.

taistelija

Kollektiivinen näkemisen taito on ainutlaatuinen ihmiskunnan historiassa ja sen hallitsevat nämä kasaarikansasta n.700 luvulla käännynnäiset talmudin oppiin.

Jegros

Vähän samanlainen taito kuin ”Juha II”, ”puolueettomilla” ja ”nationalisteilla”, ym. täällä?

Runtiti-pou

Totta. Jos Venäjä’ä eivät johtaisi juutinraumalaiset, Länsi olisi jo tuhonnut Venäjän. Nyt muka pelätään maailmansotaa, joita Länsi on jo kaksi kertaa halukkaasti suunnitellut ja käynyt