Kotimaa Videot

Kansalaisen videoreportaasi itsenäisyyspäivältä

Kuva: Matias Rantala

Itsenäisyyspäivä on kansallismielisen työväen juhla. Suomalaisia ympäri maan saapui 6.12.2021 Helsinkiin osallistuakseen kulkueisiin jäätävästä säästä huolimatta.

Verkkolehti Kansalainen seurasi itsenäisyyspäivän tapahtumia ja tunnelmia. Video on nähtävissä alta.

Lue myös: Mitä itsenäisyyspäivästä jäi käteen?

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
uljas
Nacjonalista.pl
Ilkka Forsten

Se miten henkilöiden lukumäärä halutaan ilmoittaa, kulkee suoraan sen kautta mitä viherkommunistit haluavat kerrottavan. Niin ikään olen miettinyt kuinka poliisi onnistui saamaan luvuksi 300 kansallismielistä, sillä jo pelkän striimin kautta voi helposti laskea todellisen lukumäärän moninkertaiseksi Marssijoita oli kolme tai neljäkin rinnakkain, joten ei tarvita kuin kaksi tai kolme riviä niin ollaan kymmenessä osallistujassa, ja jono oli hieman pidempi kuin valomerkin jälkeen nakkioskilla perjantai-iltana.

Sitä paitsi on aivan eri asia puhutaanko siitä kulkueesta joka päätyi pitämään puheita eduskuntatalon rapuille, vai siitä mikä oli niin sanottu soihtukulkue.

John Quiman

Poliisin ilmoittamista määristä tietää, minkälaisia käskyjä sisäministeriöstä on annettu.

Kata

Oli ihan hyvä kokonaisuus ja kuinka tuo Estonian mies puhui…se pitää muistaa vaikka johtajamme ovatkin romuttamassa maatamme.
Ylen mukaan 300 henkilöä ja noita punalippu-rääkyjiä 1500…hahahahaaaa!
Ketkähän ovay niitä faskisteja????Mie vaan kysyn!

Tuumailija

Tuolla eestin henkilöllä on ollut hyviä puheita (itse kuullut 2 kertaa) aikaisempina vuosina tapahtumissa, nyt ei millään saa hänen nimeään mieleen.
Kyllähän suhde oli toisin päin, antifan ydinryhmä oli siinä yliopistotalon portailla ja edestä kulki satoja marssijoita, saati sitten soihtukulkue johon osallistui varmasti enemmistö. Vasemmiston vastamarssihan oli kuulema kutistunut kuin pyy maailmanlopun edellä, mutta leftistien media….

Uusimmat uutiset