Kotimaa

Kansallismieliset kulkueet kuuluvat Suomen itsenäisyyspäivään

Tänä vuonna Helsingissä järjestetään kaksi kansallismielistä itsenäisyyspäivän kulkuetta, ensin klo 15 lähtee Rautatientorilta Suomi Herää -kulkue ja myöhemmin klo 18.30 kokoonnutaan Töölöntorille soihtukulkueeseen.

Suomi Herää

Suomi Herää -verkkosivuston mukaan itsenäisyyspäivänä 6.12.2021 isänmaalliset suomalaiset tulevat marssimaan poliittisen uudelleenitsenäistymisen ja kulttuurillisen uudelleenheräämisen puolesta. ”Suomi Herää -kulkue on isänmaallisten kansalaisten vastaisku globaalille rappiolle. Emme ole maailmankansalaisia tai harmaita ”ihmiskunnan” edustajia – olemme suomalaisia. Suomalaisuus ei ole sopimus eikä passimerkintä. Sen sijaan suomalaisuus on vuosituhansien saatossa ainutlaatuisessa ympäristössä jalostunut veren, kielen, luonnonmaiseman ja kulttuurin liitto.”

Tapahtuman järjestäjä Suomi Herää -kollektiivi on tähän mennessä julkaissut kolme puhujaa: kansalaisaktivisti ja Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru, etnofuturistisen Suunta-kulttuurikollektiivin johtaja Toni Jalonen sekä Kansalainen ry:n puheenjohtaja, Kansallismielisten liittouman puheenjohtaja ja Sinimustan Liikkeen sihteeri Terhi Kiemunki.

Suomi Herää -tapahtumaan kannustetaan kaikkia kansallismielisiä järjestöjä osallistumaan ja ilmoittamaan julkisesti osallistumisestaan marssiin. Järjestöjen omat liput ja bannerit saavat olla mukana.

Tiedotuskanavat: Twitter, Telegram, VK, Instagram.
Yhteydenotto: info@suomiheraa.com

612-soihtukulkue

612.fi-yhdistys tiedottaa järjestävänsä viime vuoden poikkeustilan jälkeen, edellisten vuosien tapaan perinteisen soihtukulkueen Helsingin Hietaniemen sankarihautausmaalle. ”Oman aikamme poikkeustilan jälkeen me haluamme erityisesti tänäkin vuonna korostaa kansaamme vuonna 1918 jakaneen aseellisen tragedian sijaan sitä kansallista yhtenäisyyttä, josta talvisodan henki ja sotien jälkeinen jälleenrakennus saivat voimansa.”

Töölöntorilla on perinteisesti pidetty juhlapuhe ennen soihtukulkueen liikkeelle lähtöä. Tänä vuonna sen pitää Simo Grönroos.

Poliittisten merkkien ja tunnusten esilläpitäminen ja käyttäminen on kiellettyä soihtukulkueessa. Myös kulkueen kärjessä liikkuva yhdistyksen asettama lippuairueen saattama Suomen lippu on ainoa sallittu banneri, viiri tai lippu.

Yhdistys tiedottaa Facebookissa.

Suomen Sisun itsenäisyyspäivä

Suomen Sisu on tiedottanut itsenäisyyspäivän tapahtumista Helsingissä seuraavasti:
klo 9 – Itsenäisyyspäivän valtakunnallinen lipunnosto (järj. Suomalaisuuden Liitto), Tähtitorninmäki
klo 9:45 – Kokoontuminen Itsenäisyyden kuuselle, Kaivopuisto
klo 11:00 – Kokoontuminen Hietaniemen hautausmaan portilla, Hietaniemenkatu 20
klo 11:15 – Suomen Sisun perinteinen hautausmaakierros, Sankariaukio

Mielenosoitus Suomi Herää -kulkuetta ja 612-soihtukulkuetta vastaan

Helsinki ilman natseja” järjestää itsenäisyyspäivänä äärioikeiston vastaisen mielenosoituksen. Kulkue lähtee Narinkkatorilta klo 17.15 ja jatkaa Taivallahden puistoon, jossa esiintyvät Laua Rip, Kuopus, Paleface ja Adikia.

Puolustusvoimat peruu itsenäisyyspäivän valtakunnallisen paraatin

Vallitsevasta koronatilanteesta ja alueella voimassa olevista rajoituksista sekä suosituksista johtuen Puolustusvoimat peruu Lahdessa 6. joulukuuta toteutettavaksi suunnitellun itsenäisyyspäivän valtakunnallisen paraatin oheistapahtumineen.

Paraatin perumisella Puolustusvoimat haluaa turvata asevelvollisten, henkilökunnan, yleisön ja kaikkien paraatiin osallistuvien yhteistyötahojen terveysturvallisuutta ja estää osaltaan viruksen leviämistä.
Puolustusvoimat kiittää Lahden kaupunkia ja kaikkia paraatin valmisteluihin osallistuneita henkilöitä ja yhteistyökumppaneita erinomaisesta yhteistyöstä.

Perinteinen paraati on järjestetty viimeksi vuonna 2019 Tampereella.

Linnan juhlat peruttiin

Presidentin kanslian tiedotteen mukaan Presidentinlinnan juhlavastaanotto 6.12.2021 on peruutettu huonontuneen tautitilanteen ja koronapassisääntelyn yhteisvaikutuksen vuoksi. Myös veteraanien ja lottien kutsuvierastilaisuus on terveysturvallisuussyistä peruttu.

28 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
kulttuuriabsolutisti

Monikulttuurisuus olisi hyvä ja kannatettava asia, mikäli se ei vetäisi mukaan myös alistuskulttuureita joiden arvomaailma tärvelee koko idean.

John Quiman

Vähemmän kehittyneiden kulttuurien porukalla ei riitä kyky sopeutua ja elää kehittyneemmissä yhteiskunnissa. He eivät yksinkertaisesti käsitä länsimaista kulttuuria, eivät osaa tarpeeksi mitään ja ajatusmaailmakin on kaikin puolin alhaisella tasolla.

Jotkut poikkeustapaukset voivat sopeutua ja pärjätä, mutta enemmistö ei.

Jos arvostetaan monikulttuurisuutta, tulisi sitä vaalia siten, että kulttuurit elävät omilla asuinsijoillaan, koska jos ne sekoitetaan, katoaa se monikulttuurisuus ja kulttuurista tulee ajan kanssa saman kaltainen kaikkialla.

Maailmaa ei saada yhdistetyksi avaamalla rajat. Siitä seuraa ainoastaan barbaarien juhlat. Ainoa toimiva tie maailman yhdistämiseen on, että maailma kehittyy riittävälle tasolle kokonaisuutena. Ennen sitä ei rajojen avaaminen tuota muuta kuin harmia ja suunnattomasti barbaareja vauraammille alueille kasvattamaan sossujen jonoja ja rikollisuutta.

Kaikki ylös ja hereille!!!

Pitää koittaa osallistua, koska nää asiat rupee oleen ensiarvoisen tärkeitä. Tapahtumat saisivat vaan kestää vähän lyhyemmän aikaa, kun mielellään osallistun sekä Suomi Herää -kulkueeseen että soihtukulkueeseen, mutta siihen pitää varata aikaa useita tunteja.

Hh1488

Eipä nyt kerran vuodessa pari tuntia pitäisi kellekään olla ongelma.

Sitä tarkoitin

Ei se nyt ihan parii tuntii oo. Klo 15 alkaa eka ja klo 18:30 toka niin arviolta kuus tuntii pitää varata aikaa.

Ilkka Forsten

Herää aikaisemmin niin ehdit.

Kata

😀

Tuumailija

Vielä kun ottaa matkustusajan huomioon, niin alkaa päivälle tulemaan pituutta, ei vättämättä 10h riitä kun asuu reilusti kehä-3:n ulkopuolella.
Ja viimeisimpänä matkojen kustantaminen + jotain haukkapalaa edes kerran, ei riitä se viikon ruokaraha siihen (20€ itsellä).
Mutta silloin kun itse kävin noilla marsseilla, ei kaduttanut lainkaan hyvään asiaan investointi ja tekisin välittömästi saman jos talous kestäisi. Sieltä saa paljon ”voimaa” mukaansa vastavirtaan uimisessa, näkee, kuulee ja kokee että ei ole yksin asian kanssa.
Suosittelen ehdottomasti niille joilla on edes pieni mahdollisuus osallistua tapahtumiin ja marsseihin.

Kata

https://www.foxnews.com/us/federal-judge-blocks-biden-vaccine-mandate-for-health-care-workers-nationwide
Hieno homma.Jospa tuosta lähtisi jotain liikkeelle laajemminkin.Myös meillä on Perustuslaki takanamme joka antaa meille vapauden valita mitä kehoomme tuikitaan.
Kiilusilmäiset ei sitä halua tietää…missään päin maailmaa.

John Quiman

Jos leftistien valta USA:ssa kaatuu, maailma muuttuu ja globalistit häivävät. Jos ei, sitten on vaikeampaa, mutta kyllä kansannousulla saa vallanpitäjät pois vallankahvasta kaikkialla.

Korkee aika ruveta vastustamaan

Joo ei oo oikeen muutakaan mahdollisuutta.

Ilkka Forsten

Olikohan se nyt Pfizer:n edustaja joka sanaili että kyllä uusi rokotus tarvitaan heidän uudella tehokkaalla aineella, jonka olemme kehittäneet..Niin mutta koska se ehdittiin kehittää kun omikron variantti ilmaantui maailmaan vasta viikko sitten ?

On se huimaa tuo lääketeollisuuden osaaminen. Uusi lääke on valmiina heti kun variantti ilmaantuu, ja jo nyt tiedetään ettei vanhat rokotukset tepsikään. Voi sentään.

Sekin on käynyt ilmi että hallitus kaavaili koronapassit ja niiden pakkokäytön jo silloin kun ensimmäinen korona-aalto oli lyövinään maailman polvilleen. Ymmärrän kyllä ettei sitä silloin voinut vaatia käytettäväksi, koska ei ollut vielä rokotteitakaan omikronia vastaan mutta onneksi se nyt on, ja saamme nauttia seuraavan erän kraanavettä muhkeaan hintaan. Jos lääketehtaan lupaus täydestä rokotesuojasta on totta, mihin tarvitaan sitä passia, ja sokerina pohjalla. Miksi armeijassa on niin tavattoman vähän ongelmia koronasta vaikka mennään tappituntumalla, eli kahden metrin turvaliä ei ole missään ja aina ylittyy se kahdenkymmenen hengen kokoontumisrajoitus ? Onko joukkuetupiin laitettu nykyään sermit sänkyjen väliin estämään pisaratartuntoja vai miten tämä on hoidettu. Ja miten sissiteltassa vältytään siltä ettei vääpelin räkä lennä päin nassua kun komentoja jaellaan ? Toimiko vääpeli etänä, vai onko varusmiehet etätöissä. Olkoon allahu taas akbar ja kertokoon meille vääräuskoisille kuinka tulee toimia, sillä maailma on vaarassa kaatua, etenkin talous jota päänsääntöisesti pyörittävät somalit somaliliiton omaan kantaan nojaten.

Vastaus saataneen pian, viimeistään silloin kun uusi pakolais-aalto ehtii välimeren pohjoispuolelle tai Puolan rajalle. Tämän jälkeen meillä ei ole hätää koska Frontex tarjoaa apuaan, ja kantaa laukut perille ihan EU:n toivomusten mukaan.

Kata

Niinpä!Just tossa ylempänä laitoin kivan jutun siitä omoni..eiku omicronista.Varsinkin k-passista ja lennoista….ja muutenkin omituista!
Homma on niin sekoa että taas immeiset hyppii hankeen kun näkevät jonkun tulevan polulla vastaan…

Tuumailija

Eipä tuolla valitulla kansalla mennyt kuin puoli vuotta, kun jo ensimmäinen ”rokote” oli myynnissä, joten aikajana lyhenee kun on ollut väliboostitkin kehiteltävänä varianteihin, elikkä nyt ollaan jo ihan kannassa kiinni kun viikossa saadaan troppi aikaiseksi. Tästä seuraa se että seuraavaan varianttiin ollaan jo tehty rokote muutamaa päivää aiemmin ennen kuin se havaitaan/ ilmoitetaan.
Eikö niillä nykyään intissä kulje känny mukana koko ajan, ei muuta kuin whatsuppiryhmä linkitettynä vääpelin kännyyn ja komento kulkee vaikka maastossa. Todella huomaamatonta toimintaa sissipartiossa kun yöllä yhtäkkiä puskassa syttyy 20 näyttöä 2m välein. XD

John Quiman

Avainsana on plandemia, ei pandemia.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=IP1BoVPV5SY

Ja omonis–eiku siis omicronista jännä juttu ja lentomatkustajista..full vaxx!Niin on pelleilyä kuin Joe ilman maskia kaupassa mandaatista huolimatta. 😀

Lieväasteinen

Noitako omoneja tarkoitat?

https://archive-media-2.nyafuu.org/bant/image/1525/96/1525964219411.jpg

Special Queer Forces. Kyllä itänaapurissakin osataan.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Lieväasteinen
Tuumailija

On tullut oltua niin 612 kulkueissa kuin Turussakin uhrien muistomarssilla. Nyt parina vuonna jäänyt väliin ja valitettavasti joutuu passaamaan tämänkin, mutta hengessä mukana.
Tuli muistettua tänäänkin (30.11) talvisodan alkamispäivää.

Kata

Kyllä muistan aina.Vanhempani oli vihitty toukokuussa -39 ja kaunis kesä eikä ihmiset uskoneet että se sota syttyy..hienoja kuvia muistona.
Ja sitten …äitini odotti vanhinta sisarustani joka syntyi välirauhan kesäkuussa..ja mies oli jo Itsenäisyyspäivänä ”siellä jossain” ei äitini tiennyt missä.
Mitä kaikkea he joutuivat kestämään noina vuosina,myös nuo sisarukseni joista toinen syntyi -43.. Mitä äitikin kertoi myöhemmin…kyllä siinä tippa tuli silmiin.Ja tulee kun katsoo niitä vanhoja valokuvia.
Suuri kunnioitus noita ikäpolvia kohtaan!
TÄNÄ päivänä… hilluu hepulit joille nämä ajat ei merkitse mitään.. 🙁

Kata

Palliface se taas on mukana…mitä surkeaa sakkia!
Kansallismielisyys kuuluu todellakin Itsenäisyyspäivään!Ei noiden antifanttien remuaminen..Ne voi mennä Kenoshaan.Siellä on samanmielisiä…

Minuhe Kerettiläinen

Kenoshassa voi saada luodista, kun taas hölmölässä voi turvallisesti olla eloapinallinen tai tiesminkä sekopääaatteen riehuja. Kansallismieliset,  Kristityt , ja muut ”äärioikeistolaiset”, sekä ”populistit” joutuvat sen sijaan olemaan varuillaan, koska eihän sitä voi koskaan tietää, koska mummeli komentaa pamppulanssin hakemaan polpon koppiin iloiselle kyselytuokiolle.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Minuhe Kerettiläinen
Kata

Näinpä!

Ilkka Forsten

Ei ne uskalla mennä, siellä on muuan Rittenhaus joka voi ” ampuva ” ja saa armahduksen joka järkyttää kaikkia ” voke ” henkilöitä.

Kata

Joo taas on niitä ”turvapaikkoja” järjestetty ko ovat niin ahdistuneita,siis Kylestä ei Brooksista…Ja se kiltti pikkupoikien h***jä,oli aina ilona.
Kun Trump valittiin niin wokeille tuotiin rauhoittumispaikoille alpakkoja(meilläkin haha)ja yksi huusi naama punaisena,siis woke ei alpakka,että kohta on hiamerkit…oli se propaganda mennyt luihin ja ytimiin kun ajattelee missä nyt mennään….aussiparatkin…

John Quiman

Wokettajille oikeus on sitä, että oikeus päättää kuten he haluavat. Heidän mielestään oikeuslaitos on mätä, jos sen päätökset eivät miellytä heitä. Eivät lait ole tärkeitä, vain aate on tärkeää. Todisteetkin ovat vain päämäärää haittaavia tekijöitä.

Viha Voittamaton

Miksi tämä ns. Helsinki ilman natseja piti mainita myös? Eivät ole kansallismielisiä, päinvastoin suomalaisvastaisia ja useimmiten se ehdottomasti huonoiten käyttäytyvä porukka. Särkevät paikkoja ja töhrivät yms… Tuolle porukalle ei pitäisi antaa mitään palstatilaa, huono käytös ei ole hyväksyttävää!

Lieväasteinen

Natsi-käsite on kärsinyt niillä aikamoisen inflaation. Jokainen, joka ei ole 100 %:sesti samaa mieltä tuon lauman kanssa, joutuu ko. kategoriaan.

Ilkka Forsten

Välitämmekö siitä, emme.

Uusimmat uutiset