Muu maailma Politiikka Terveys ja hyvinvointi

Kansas haastaa Pfizerin oikeuteen koronarokotteiden riskien peittelystä ja toimivuuden valheellisuudesta

Kuva: Wikimedia Commons.

Teksas aloitti kanteen Pfizeriä vastaan jo viime vuonna ja useamman muun osavaltion oletetaan aloittavan omansa.

Yhdysvaltojen Kansasin osavaltio on haastanut lääkeyritys Pfizerin oikeuteen syyttäen yrityksen johdattaneen kansaa harhaan Covid-rokotteensa tehokkuudesta ja sen mahdollisten sivuvaikutusten peittelemisestä.

Thomas Countyn piirikunnan käräjäoikeudessa kirjatussa kanteessa väitetään Pfizerin valheellisten lausuntojen rikkoneen Kansasin kuluttajansuojalakia, ja nyt osavaltio hakee tästä määrittelemätöntä rahallista korvausta.

Kanteen mukaan pian koronarokotteiden ilmestymisen jälkeen vuonna 2021, Pfizer salasi todisteita, että rokotteella olisi yhteyksiä raskauskomplikaatioihin, kuten keskenmenoihin, sekä sydäntulehduksiin.

”Pfizer antoi lukuisia harhaanjohtavia lausuntoja huijatakseen kansaa rokotteestaan aikana, jolloin amerikkalaiset tarvitsivat totuutta,” Kansasin republikaaninen oikeusministeri, Kris Kobach, oli kommentoinut.

Kobach oli lisäksi kertonut toisten osavaltioiden tekevän yhteistyötä Kansasin kanssa tutkimuksissaan ja näiden oletetaan myös nostavan kanteita Pfizeriä vastaan. Teksasin oikeusministeri Ken Paxton aloittikin samankaltaisen kanteen lääkeyritystä vastaan viime vuonna, joka on vielä ratkaisematta. Pfizer itse väittää kanteiden olevan perusteettomia.

Lähde: New York Post

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Ihan eu parlamentissakin on pfizerin edustaja naureskellen todistanut että eivät edes tutkineet estääkö ”rokote” yhtä ainoaa tartuntaa.
Suomessa media uutisoi jopa samanpäivän sisään että se estää 94% teholla tartunnan saamisen, ja heti perään uutisoitiin että ”uudella rokotteella” jopa kolminkertainen teho estää tartuntaa. Miten se edes olisi mahdollista?
Myöskään koronapasseille ei olisi ollut mitään perusteita, jostain syystä yksikään toimittaja ei halua siitä kirjoittaa. Se varmaan johtuu siitä kun toimittajat olivat koko ajan painostamassa ihmisiä ”rokottautumaan”, ja suorastaan lynkkasivat ja loivat vihaa rokottamattomia kohtaan kirjoituksissaan.

Peter Kreisler

Suomi toimi Pandemia asiassa kuin jokin alusmaa, toistettiin isäntien lausumia ja jopa ylitettiin näiden vaatimukset, aivan kuin Neuvostoliitossa Stalinin aikaan. Kansa uskoi yhteen totuuteen ja syrji sekä pilkkasi omilla aivoillaan ajatelleita, aivan kuten Stalinin aikaan Neuvostoliitossa.
Jos jotain hyvää asiasta voi löytää niin sen, että rokotukset Darvinistisesti harventavat älyllisesti heikompaa ainesta.

Ruoste Iskee

Mrna tappoi myös syyttömiä vanhuksia hoitolaitoksissa ja satoja. Heidät rokotettiin käytännössä rikollisesti sillä omaisille ei ilmoitettu mitään. Oma äitini käytännössä murhattiin noilla myrkyillä, tuli vain soitto että kuolema on tullut. Selvisi myöhemmin että laitoksessa on pari päivää aiemmin rokotettu mrna piikeillä joka vanhus. Äitini kuoli siis 2 vuorokaudessa räjähtävän kovaan keuhkokuumeseen joka ei ole edes normaalisti mahdollista ko taudissa. Tuolloin selvisi että tuo on laillistettu murha missä omaisilla ei ole mitään oikeuksia vaatia päitä vadille teoistaan.

Viimeksi muokattu 27 päivää sitten by Ruoste Iskee
Peter Kreisler

Kyllä, murhaaminen on eri asia kuin mainitsemani Darvinilainen harventuminen, valitettavasti näissä tapauksissa oikeuden vaatiminen on mahdotonta sillä juuri oikeusviranomaiset ovat toimillaan murhaamisen mahdollistaneet.