Eurooppa Maahanmuutto Uutiset

Kolmetoista junaa myöhästyi kerralla Saksassa – syynä junaraiteilla masturboiva afgaani

Kuva: Wikimedia Commons

Oletettavasti afgaanilla oli niin sanottu ”seksuaalinen hätätila.”

Saksassa nähtiin Kasselin kaupungin liepeillä erikoinen tilanne, joka johti 13 junan myöhästymiseen. Tapauksessa afgaanimies oli makoillut junaraiteilla masturboimassa, eikä lopettanut edes junan tullessa tätä kohti.

”Hänen takiaan Kasselin suuntaan ajanut RegioTramin kuski joutui tekemään äkkijarrutuksen,” poliisi oli kommentoinut.
Juna oli pysähtynyt miehen eteen mutta tämä oli jatkanut masturboimista. Silminnäkijöiden kuvaaminenkaan ei haitannut afgaania.

Kukaan ei loukkaantunut tapauksessa poliisin tultua hakemaan afgaanin pois raiteilta. Häntä epäillään junaliikenteen häiriköinnistä 13 junan myöhästyttyä hänen toimintansa takia.

Lähde: Remix News 

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Junakuskin huuto kun tilanne tuli päälle. ” Arvi paa käyriä puita pesään tulee kurvi.”

Peter Kreisler

Niin, olen kuullut useasti väitteen, että eri rotuiset ja eri kansoista olevat ihmiset eivät ole erilaisia älykkyydeltään ja henkisiltä lahjoiltaan. En ole koskaan uskonut tuota väitettä.
Tämä tapaus vahvistaa käsitystäni siitä, että väite on täysin perätön.

John Quiman

Kuvaa hyvin Saksan tilaa.

Ismo Meinander

Diogenes ”koira” Kyynikon jalanjäljillä on oltu vahvasti. Myös Diogenes harrasti julkisilla paikoilla masturbointia osoittaaksen vapautensa Poliksen laeista, säädöksistä ja tabuista. Lieneekö ollut sitten samanlaista motivaatiota taustalla tällä tyypillä, vai eikö hän vain kyennyt käsittelemään asiaa luovasti.
Diogenes oli myös maailmanhistorian ensimmäinen tunnettu Kosmopoliitti, joka sanoi koko maailman olevan hänen kotimaansa erityisen kaupungin tai valtion sijaan; myös näissä runkkaavissa arabeissa ja afgaaneissa elää voimakkaana usko siihen, että he omistavat koko maapallon.

Ilkka

Outo luulo, koska en ole vielä myynyt sitä heille.

Ismo Meinander

Koska Diogenes-imitaatio oli niin vahva kyseisen afgaanin kohdalla, niin määrään hänelle Euroopan Kuninkaana rangaistukseksi, että hänen tulee asua loppuikänsä tynnyrissä ja syödä raakaa pekonia kuten Diogenes teki.

Ismo Meinander

Tiedäthän Ilkka, että minä omistan sinutkin, sillä omistan ne korporaatiot joiden kanssa olet tehnyt vispilänkauppaa omaisuutesi kartuttamiseksi.

Ilkka

Minulla ei ole vispiläkauppaa, mutta omistan myöskin tiettyjen firmojen osakkeita joten saattaa olla että olemme samalla jaolla, En tosin muista nähneeni sinua, mutta väliäkö sillä.