Eurooppa Kulttuuri Muu maailma Uutiset

Korkea venäläinen virkamies: Chabad-Lubavitch on uuspakanallinen kultti

Chabad-Lubavitch rabbeja New Yorkissa (2016). Kuva: Flickr (CC BY 2.0) Eliyahu Parypa / Chabad.org.

Chabad on Venäjän ja Ukrainan hallitsevin juutalaisryhmä, ja tähän lausuntoon rabbit ja lähettiläät suhtautuivat erittäin kielteisesti.

Venäjän turvallisuusneuvoston apulaissihteeri Aleksei Pavlov on kirjoittanut mielipidekirjoituksessaan, että hän uskoo ”uuspakanallisten kulttien vahvistuneen Ukrainassa”, ja mainitsee yhdeksi niistä Chabad-Lubavitch -hasidiliikkeen.

Chabad on Venäjän ja Ukrainan hallitsevin juutalaisryhmä, ja syytös on tyrmistyttänyt rabbit ja lähettiläät.

”Lubavitcherin seuraajien tärkein elämän periaate on lahkon kannattajien ylivalta kaikista kansakunnista ja kansoista”, Pavlov sanoi.

Hän tarjosi esimerkin ja sanoi, että ”juutalais-ukrainalainen oligarkki Igor Kolomoisky on Lubavitcherin hasidi, ultraortodoksisen uskonnollisen liikkeen kannattaja”.

Hän lisäsi, että ”monet muutkin ukrainalaiset oligarkit kuuluvat tähän liikkeeseen, erityisesti Viktor Pintshuk, joka on Ukrainan toisen presidentin Leonid Kutšman vävy”.

Venäjän johtava rabbi tuomitsee ”mauttoman antisemitismin”

Venäjän johtava rabbi Berel Lazar tuomitsi jyrkästi Pavlovin lausunnot ja tuomitsi ne ”vulgaarina antisemitisminä”.

Lazar kirjoitti Pavloville vastauksena tämän lausuntoihin seuraavaa: ”Valitettavasti artikkeli sisältää kannanoton, jota on vaikea käsittää, muuta kuin loukkaus miljoonia juutalaisuskovaisia kohtaan, mukaan lukien Venäjän juutalaisten suuri enemmistö.”

”Pavlovin logiikkaa voidaan kutsua hölynpölyksi, vulgaariksi ja antisemitismiksi. Tämä on kuitenkin uudenlaista vanhaa veritekoa, ja jos niitä lausuu Venäjän turvallisuusneuvoston jäsen, se aiheuttaa valtavan vaaran juutalaisille”, Lazar korosti.

Hän sanoi vaatineensa ”välitöntä ja yksiselitteistä vastausta Venäjän yhteisöltä ja Venäjän viranomaisilta asiassa.”

”Lubavitch-hasidismi, Chabadin uskonnollinen liike ei ole lahko, vaan juutalaisuuden suuntaus”, Lazar kirjoitti.

”Nykyään se on suurin liike hasidien maailmassa, ja 90 prosenttia Venäjän juutalaisyhteisöissä työskentelevistä rabbeista kuuluu Chabadiin. Olen itsekin lubavitchilainen hasidi”, hän totesi.

Chabadin ideologiasta Lazar sanoi, että toisin kuin Pavlovin kirjoittamat ”kuvitelmat”, Chabad ”torjuu päättäväisesti epäjumalanpalveluksen ja tukee samalla kunnioittavasti kaikkia uskontoja, jotka opettavat uskoa yhteen Jumalaan”.

”Huomattava osa liikkeen yhteiskunnallisista, kulttuuri- ja koulutushankkeista on tarkoitettu juutalaisten lisäksi kaikille”, hän sanoi.

Mikä on Chabad-Lubavitch?

Chabad-Lubavitch (tai Chabad Lubavitch, joskus myös Chabad, Habad tai Lubavitch) on yksi hasidismi-juutalaisuuden suurimmista lahkoista ja yksi suurimmista ortodoksijuutalaisuuden hasidiliikkeistä maailmalla, erityisesti Yhdysvalloissa ja Israelissa. Päämaja on New Yorkissa.

Liike on lähtöisin Venäjältä nykyisen Valko-Venäjän alueelta. Lubavitch on pienen valkovenäläiskaupungin nimi (tarkoittaa venäjäksi ”rakkauden kaupunkia”). Liikkeen perustajan Rabbi Shneur Zalmanin poika Dovber Schneuri (1773–1827) asettui kaupunkiin asumaan.

Järjestön Suomen osasto on toiminut noin vuodesta 2004, ja se muun muassa pitää Helsingissä päiväkotia. Järjestö omistaa Helsingissä Vanhan tulli- ja pakkahuoneen, johon se rakennuksen peruskorjauksen jälkeen perustaa näyttely- ja koulutuskeskuksen.

Lähde: Jerusalem Post

55 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Hh1488

venäjällä on näköjään järkeviä ihmisiä.

Markku Nieminen

Venäjä valmistelee kansaa toimimaan Hitlerin natsien tapaan, muita kansoja kohtaan.
Siitä tässä on kyse.

Ryssän munat

J–TALAISPIRUJEN TOIMINTA
J–talaisilla on synnynnäinen halu valtaan, muiden alistamiseen ja omaisuuksien keräämiseen. He muodostavat koko maailman kattavan verkoston, jota johtavat Siionin Viisaat. Venäjän vallankumoukset 1917 ja 1992 ovat malliesimerkkejä. Myös nykypäivän USA on heidän vallassaan.
Lopullisena päämääränä j–talaisilla on täydellinen maailmanvalta. Siihen he nyt pyrkivät Maailman Talousfoorumin (WEF) ja YK:n avulla. Venäjä on ollut aina kasaarij–talaisten kohteena. Nyt he ovat vahvistaneet maailmanvaltaansa lukemattomin keinoin. Sota Ukrainassa on j–talaisten sota Venäjää vastaan, mistään muusta ei tässä sodassa ole kysymys. Venäjästä pyritään tekemään j–talaisten orja, kuten USA:sta on tullut. Myös Eurooppa on yhä enemmän ja enemmän j–talaisten kontrollissa. Nyt Jumala on nostanut Vladimir Putinin valtaan Venäjällä. Putinin tehtävä on pelastaa Venäjä j–talaisten hyökkäyksiltä. Ukrainan presidentti ja pääministeri ovat j–talaisia ja oppositiopuolueet on kielletty. Ukraina on fasistinen valtio, jota eurooppalaiset luulevat ”demokratian eturintamaksi”. Ukrainan sota on myös kolmannen maailmansodan alku. Siihen osallistuu myös pikkuinen Suomi, jonka isänmaapetturit ovat saaneet mukaan j–talaisten sotaan. NATO on j–talaisten käsikassara, joka ajaa kaikessa USA:n sotilaallisia etuja. Nykyisin j–talaisia ei kukaan uskalla arvostella, koska pelkäävät tulla leimatuksi ”antisemitistiksi”. Kun suomalaisilta kysyy, mitä mieltä hän on j–talaisista, hän vastaa, että ”natsit murhasivat heitä kuusi miljoonaa”. Holokaustivalhe on syvään juurtunut ihmisten tajuntaan (lue Vesa-Ilkka Laurion hyvät artikkelit holokaustista: https://islam-radio.net/finish/index.htm#rev ). Kun ihmiskunnalle paljastuvat j–talaisten hirveät rikokset, jää heistä eloon tuskin ainoakaan. Heillä on turvanaan ydinasevaltio Israel, joka on aktiivisesti mukana Ukrainan sodassa, vaikka sitä ei yleisesti tunneta.
Vladimir Putin on suuren luokan johtaja, joka kukistaa Ukrainan USA:n proxy-armeijan ja pelastaa Venäjän ja saman tien koko maailman

Runtiti-pou

Niuvanniemen suurmies on taas äänessä

Jns. Man

’Lubavitch-hasidismi, Chabadin uskonnollinen liike ei ole lahko, vaan j–talaisuuden suuntaus”, Lazar kirjoitti.’

Eikös tuo ole sama asia? J–talaiset ovat Maailman rasistisin ja vaarallisin etninen ryhmä. Ainakin Talmudiin uskovat.

N. eekeri

Onko jootalaiset nyt r. y. ssille uhka? Kuulostaa neukku-a. atulle.

N--keri

Onko r. yssille nyt ukrainalaiset j–talaiset uhka? Kuulostaa ihan neukku-aatun touhuilta.

Ilkka Forsten

Kuvassa on maailman suvaitsemattomimman ryhmän edustajia. Nimen omaan tuo käkkäräkihara / partajengi on halukkaita hävittämään kaikki muut keinoja kaihtamatta.

Eino Heikkinen , Israelin ystävä

Tämä ja allaolevat vastaavat antisemitistiset moukkamaiset asiantuntemattomat j–talaista kansaa demonisoivat kommentit poistaa minut nyt lopullisesti tämän median lukijoiden joukosta! On käsittämätöntä, että natsisaksan j–talaisvihasta voimansa ammentava perintö elää edelleen vahvasti myös suomessa? Sivistykää!

Tré

Moi Eino.
Mulla on israelilaisia ystäviä.
He kiroavat syntyneensä israelilaisiksi kun vielä kaiken lisäksi vedetään aina vähän väliä tahdonvastaisesti arneijaan palestiinalaisia ampumaan.
Koska heillä on sydän ja sielu tallella eikä väärälle jumalalle myytynä,
heitä v***ttaa ja surettaa niin paljon ettei Israelin ystävä Eino pysty tajuamaankaan.
Kaikki ”j-talaiset” eivät suinkaan ole pahoja. Hyvin monet juuttilaiset tajuavat että se valtio on oikealle Jumalalle kammotus.

Hh1488

ei kaikki j–talaiset pahoja ole,mutta j–talaisten johto on ,ja ne tavoittelevat maailman herruutta,me goyimit tullaan hävittämään.j–talaisten etu on että.,ei ole vahvoja kansallisvaltioita,paitsi israel.

Runtiti-pou

Vovoi. Jäämme niiiin kovasti kaipaamaan sinua….

John Quiman

Hylkäät median artikkelien kommenttien vuoksi? Yhtä hyvin voisit jatkaa artikkelien lukemista samasta syystä kuin ennenkin ja jättää kommentit väliin. Maailmassa on kaikenlaisia mielipiteitä kaikista mahdollisista asioista, jopa useammista asioista kuin mitä on olemassa. Ei voi lukea mitään mediaa, jos jokin satunnainen teksti kommenteissa saa aikaiseksi pakenemisen.

Ilkka Forsten

On yhtä käsittämätöntä ettei asioista saa puhua niiden oikeilla nimillä, vaikka avoimuutta julistetaan joka käänteessä. Tiedätkö mitä se mainitsemasi antisemitismi oikeasti on, vai käytätkö termiä noin yhteen ryhmään sidonnaisena. En halua pahottaa mieltäsi, mutta mietitkö koskaan kuinka paljon siitä natsisaksan jutusta ammennetaan yhä vihaa eurooppalaisia kohtaan. Ei nykyisellä euroopalla ole enää mitään velvollisuutta myötäelää liki sadan vuoden takaisia tapahtumia. Japanin pääministeri muuten sanoi saman heidän osaltaan, kun kiina valitti japanilaisten sotarikoksista toisen maailmansodan ajalta. Vastaus nillitykseen oli lyhtyt ja ytimekäs. ” Minulla ei ole mitään tarvetta tuntea syyllisyyttä isiemme teoista, en ole niistä takautuvasti vastuullinen. ”

Sivistys on myöskin sitä että osaa käsitellä kyseistä aihetta ilman kallistumista yhden osapuolen näkemyksiin. Oletko koskaan ajatellut että asia mikä puhuttaa yhä, saattaa olla sellainen josta on yhä aihetta puhua ? Mikä toinen kansa on saanut uhriutua yhtä tasapuolisesti toisen maailmansodan tapahtumista, ja mille toiselle kansalle on sen myötä suotu erillis-oikeus syyttää ketä tahansa antisemiitiksi ? Venäläisiä lasketaan menehtyneen noin 20 miljoonaa. Ovatko he yhä käsi ojossa vaatimassa tuntuvia korvauksia, entä Puolaiset, Slovakit, Romanialaiset, Ranskalaiset, Virolaiset, Liettualaiset, Latvialaiset tai mustalaiset jne ? Listasta tulisi miltei loputon, jos kaikki vainotut hakisivat yhtä tarmokkaasti ” oikeuksiaan. ” He ovat käsittäneet ettei historia muutu siitä miksikään vaikka syyllistäisi muita loputtomiin.

Ei tarvitse olla antisemiitti eikä vihata ketään jos puhuu asioista mitä ylläpidetään. Normaaliin elämään kuuluu oikeus nähdä asiat omaa tavallaan. Älä siis ota liian henkilökohtaisesti jokaista mielipidettä, ne ovat mielipiteitä koska ihmiset haluavat sanoa mitä ajattelevat yhtä lailla nykyisyydestä kuin menneisyydestäkin. Jos niillä on yhtymäkohtia, kuten yleensä on, mitä haittaa syntyy pohdinnoista ?

Kata

Canceloijat kautta länsimaailman eivät vain tajua että emme ole mihinkään takautuvasti syyllisiä!
Mutta ei,pittää repiä patsaita ja muistomerkkejä ja jopa kiviä ja puita.Hulluus on vallalla.

Ilkka Forsten

Niin sitä halusi Helsingissäkin kommunistien nuorisoliiton puheenjohtaja ( Somali lähtökohdiltaan, ) että Mannerheimin patsas on hävitettävä, se muistuttaa kolonialistisesta menneisyydestä jossa valkoinen mies ratsasti mustien mailla. Ihan kiva ajatus, mutta sillä ei ole mitään tekemistä somalian kanssa, joten ehdotan että puramme Linnanmäen lapsille tarkoitetun karusellin, koska siinä olevat hahmot ovat mykkiä tomppeleita ja muistuttavat ostoskeskuksissa pyöriviä somalimuijia.

Jns. Man

Joo, somalit voisivat ensin lopettaa Somaliassa bantujen pitämisen orjina. Entä se somalien suvaitsevaisuus ja vieraanvaraisuus? Mogadishun katolinen tuomiokirkko poltettiin ja viimeiseltä piispalta (italialainen) vedettiin kurkku auki. Mistä muuten johtuu että ’holokaustin’ kiistäminen ja vähättely kriminalisoitiin vasta 1990-l. Alussa (Ranska 1992,Saksa1994)? Syynä oli se että pelättiin mitä NL:n arkistoista löytyy kun valtio oli kaatunut. Löytyihän sieltä, mm. Auschwitz kuolinkirjat 🙂 Kannattaa tutustua aiheeseen.

Kata

Jälleen hyvä pointti! 😀

Jns. Man

’Eino Heikkinen’
Olet saman kusetuksen uhri kuin miljoonat muut suomalaiset jotka kuvittelevat että ’j–utalaisilla’ oli oikeus perustaa Israelin valtio 1948 ja ajaa/tappaa siellä asuvat palestiinalaiset. Nämä ’j–talaiset’ ovat 90% mongoli-turkkilaisen kasaarikansan jälkeläisiä jotka kääntyivät j–talaisuuteen v. 842.Tätä ennen he palvoivat siitintä. Mitä jos suomalaiset olisivat kääntyneet myös j–talaisuuteen…? Olisimme ainakin rikkaampia.

Zardex

Ja on Ukrainan natsien takana Venäjää vastaan.

Aatu H.

Niin ja alunperin Chabad-Lubavitch -hasidiliike on lähtöisin Venäjältä. Molokin Tähtien sotaa molemmin puolin.

Runtiti-pou

Kannattaako suomalaisille heittää tuollaista roskaa? Ammut vain itseäsi tai siis työnantajaasi nilkkaan. No ajoihanne taistolaisuuttakin kuin käärmettä pyssyyn vuosikymmeniä. Edustat imperialismia

Peter Kreisler

J–talainen uskonto on aina ollut harhaoppisen taikauskoista, esimerkkinä tästä on poikalasten silpominen ympärileikkaamalla. Tätä sekopäistä rituaalia vastustavat tavalliset j–talaiset yleisesti, esimerkkinä englanninkielinen sivusto J–talaiset ympärileikkausta vastaan, sivustolla järjissään olevat j–talaiset perustelevat ympärileikkausta vastustavan kantansa ja lääkärit kertovat toimenpiteen tuskallisuudesta ja vahingollisuudesta.

Tré

Moi Peter.
Mulla on israelilaisia ystäviä.
He kiroavat syntyneensä israelilaisiksi kun vielä kaiken lisäksi vedetään aina vähän väliä tahdonvastaisesti arneijaan palestiinalaisia ampumaan.
Koska heillä on sydän ja sielu tallella eikä väärälle jumalalle myytynä,
heitä v***ttaa ja surettaa niin paljon ettei Israelin ystävä Peter pysty tajuamaankaan.
Kaikki ”j-talaiset” eivät suinkaan ole pahoja. Hyvin monet juuttilaiset tajuavat että se valtio on oikealle Jumalalle kammotus.

Minä vaan kysyn

Onko tuo J-sana juuutalainen?

John Quiman

Juutaitaaolla.

Ilkka Forsten

Juukyllävarmaan.

Peter Kreisler

Juuri sitä minä kommentissani tarkoitin, vain taikauskoiset sekopäät ovat, ehkä jopa tahtomattaan, pahoja. Tavalliset j–talaiset yleensä tajuavat realiteetit ja oikeudenmukaisuuden.

Tré

Eikun anteeksi, se olikin yhtä kommenttia ylempänä olevalle Einolle kenelle piti vastata.
Pahoittelen mokaani.

Ilkka Forsten

Saat anteeksi, kerrankos sitä ylempänä oleva jätettäisiin huomioimatta.

Ilkka Forsten

Ugh ! Pavlovin koira on ulissut.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
gameover

Ihan hyvä artikkeli. Pavlov taitaa saada kenkää aika pian. Niin vähintään yleensä käy jos j–talaisvaikutusvaltaa arvostelee tai edes nimeää. Toki kuten jutustakin käy ilmi, j–talaisilla on omatkin ns. paikalliskisat menossa.
Siltikin, kun tulee kysymys eurooppalaisista niin heillä on yhteinen selkeä linja. Goyimien tulee alistua ja palvella valittua kansaa. Shiksojenkin eli vapaasti käännettynä kielletyn eläimen lihan kannattaa myös muistaa se. Toki, mikään yksinoikeus tällaisiin näkemyksiin j–talaisuus uskonnolla ei ole. Muutkin maailman uskonnot ja niiden eri lahkot osaavat pistää asiat tiukkaan tärkeysjärjestykseen. Eli me aina ensin ja muiden pitää alistua meille ja palvella meitä on se vakio kaava. Turha muuten edes unelmoida että koskaan saadaan suomalainen korkea-arvoinen joka arvostelee j–talaista ylivaltaa. Suomalaisten korkea-arvoisten päät ovat nimittäin todella syvällä juurikin siellä ja ovat totaalisen jumissa. Ehkä kolmannen maailmansodan jälkeen sitten jos super hyvä tuuri käy.

Sensuroimaton Totuus

On kahdenlaisia j–talaisia. Pahoja ja vielä pahempia. Pavlov on lausunnoissaan täysin oikeassa mutta tyypilliseen tyyliin ei kuitenkaan kerro miten saatanallisesta porukasta todellisuudessa on kyse.

Keeneri

Voisiko moderaattori selventää miksi sana jootalainen on bannissa tällä palstalla. Eikö jootalainen ole ihan virallinen sana ja löydy esim. nyky-Suomen sanakirjoista? Vai onko kyseessä epävirallinen olemassa olematon sana (fake news) tai harvinaisen ruma kirosana?

Aatu H.

WordPress alustan omistaa j##talaiset, ei Kansalaisen toimitus. Kysy siis (((pikkuhatuilta))) heidän vihapuhe-algoritmeistaan.

Taasko karkoitetaan?

Ilmankos se Helsingin seutu ei niin kiinnstakkaan. Koukkunkkia joka puolella.

Mutta miettikääs sitä, mitä tapahtuu jos kukknokat lähtevät pois Venäjältä. Ne ovat lisääntyneet sielä vuosikymmeniä ja jos se väki lähtee vaellukselle eurooppaan niin euroopalle käy huonosti. Kaikki tuhoutuu.

J–talaisethan on karkoitettu euroopan maista… muistanko oikein, 139-kertaa, iljttävien rituaalisensa vuoksi. Ja Jack The Ripperin aikoina aina kun tapahtui jotain pahaa, siitä syytettiin ”ulkomaalaista”. J–talaiset olivat tuon ajan Iso-Britaniassa halveksittu ja vihattu rotu, koska ne tekivät vastemielisiä ja lainvastaisia asioita. Kuten Jack The Ripperkin.

Eetu

Sepä ei Vennään Vasili enää muistakaan aikaisempia vekkuleita kertomuksiaan, että natsejahan siellä (j–talaisen presidentin hallitsemassa) Ukrainassa piti olla, ei j–talaiskultteja.
Venäjän sodankäynnin täydellinen surkeus selittyy sillä, millä kaikki muukin venäläisen perseensuristimet: huolimattomalla, lyhytmuistisella, osaamattomalla rostoi-roiskimisella. Kun eivät osaa edes kunnolla kansallisurheiluaan, valehtelua, miten ne sitten osaisivat mitään muutakaan?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Eetu
Juha

Ääri-islamistit pilaavat koko muslimiyhteisön maineen. Samoin pätee muissakin uskonnoissa. Lisäksi nämä ääriliikkeet ovat monesti ympäröivälle yhteiskunnalle vaarallisia, jopa tuhoisia. On hienoa että Kansalainen pystyy käsittelemään tätä tunteita herättävää tabu-aihetta viileän asiallisesti.. neutraalisti.

Tyrsky

Ääri-islam perustuu Koraaniin, siloiteltu ei. Sellaista muslimia ei olekaan, joka ei antaisi arvoa Koraanille.

Piikkilampaat

Joka juutainen on maapallon tuhoaja.

Kata

https://www.instagram.com/p/CkRuwmzN0MF/?utm_source=ig_web_copy_link

Asiasta toiseen vai eikö sittenkään…turvatoimet petti nänsin talossa?Miten yöpukuinen menee heille hammerin kaa?
Just ennen välivaaleja…..juupasejuu.

Jäitä hattuun

Tyypillinen vaalitemppu tosiaan.

Gallupit lupaavat demokraattipuolueelle rökäletappiota, joten heidän on sitten yritettävä tämmöiselläkin tempulla kerätä itselleen säälipisteitä…

Kata

https://www.foxnews.com/video/6314540462112

Juu nyt demsut ottaneet jo ”6th january” käyttöön mutta noita muita juttuja rebsejä kohtaan ei niin väliksi.On todella hätä ja ihme jos ei talossa ollut turvamiestä…..

Jussiboy

Jassoo vai vwielä tällai

Jussiboy

Piti olla, että jassoo vai vielä tällainen vaalitemppu? Kaikkea se katamummo uskookin. Sinä varmaan uskot kaikki pizza-gatetit ja muut Trumpin kannattajien typeryydet, mutta pidät valehtelija trumppia uutena jeesuksena, joka pelastaa maailman s–tanalta ja kaikelta muulta pahalta. Mutta niinhän se on, että kun ummistaa silmänsä faktoilta, niin pysyy oma mieli jotenkuten selvänä. Senaatin ja kongressin jäsenien perheenjäsenille ei ole erikseen järjestetty turvamiehiä. Ja onhan se raukkamaista käydä perheenjäsenten kimppuun. Siihen ei pysty kuin fanaattisimmat magaimmeiset.

Kata

😀 Ei sulle jaksa vastata.. no varmaan hilleri valheineen meni sulle täydestä hahahahahaaaa!Ja Joe ei muista kuin jäätelön…mutta ei miten WH:een mennään sisään tai podiumilta pois…mutta ole sokea ihan rauhassa !
Nuo keksii mitä vain kun vaalit pelottaa näitä komukoita.

Ilkka Forsten

Juu. USA:n demokratia on kuulemma nyt suuressa vaarassa jos valta vaihtuu. Sanoisin että lause on väärin. Pitää sanoa että USA:n demokraatit ovat vaarassa KUN valta vaihtuu. Jenkit voi muuten olla mitä tahansa sekopäitä, mutta yksi hyvä ominaisuus niillä on. He eivät ole puolue tai ehdokas-uskollisia jos näyttää ettei asiat tule hoidettua.

Kata

No ainakin nyt on moni muuttanut mieltään mutta on niitä ideologian syömiä vielä…Niitä joiden mielestä miekkarit oli rauhallisia…aoc heristää heille nääs sormeaan koko ajan ja huutaa.Kiesus mikä ”#¤%&¤!

Ilkka Forsten

Niin, onneksi BLM aktiivit ei hyökänneet koskaan kenenkään kimppuun, valitsematta tarkoin perheettömät suuresta joukosta. Siitä seurasi että muuan Rittenhouse siirsi painopistettä enemmän etusormen varaan, ja jo olikin kausti valmis. ” Väkivallattomia ” mielenosoittajia ei saa teloa, mutta he saavat teloa kenet tahansa, koska sehän ei ole väkivaltaa kun julistaa valkoisille maailmanlopun tulleen ja toimii sen mukaisesti. Rittehouselle ostettiin NRA:n toimesta uusi torrakko, ja sekös kismitti vastapuolta. Jos sama järjestö olisi hankkinut luikut kaikille mustille, se olisi sankarien teko joka vietäisiin aikakirjoihin kokokirjaimin painettuna.

Vaalitempuista USA tunnetaan, ja nykyään myöskin Venäjä. Mutta ei hätää, kyllä EU osaa ihan saman sävelen ja mikä vieläkin parempaa, siellä ei äänestetä siitä kuka valtakuntaa johtaa, se sovitaan kaverien kesken. Näin ei tarvitse vasaroida ketään, eikä keksiä tarinaa vainotuksi tulosta.

Kata

Onko tuo ”vwielä” tällai siis merkityksellinen vai piilosana?

Nänsihän seisoi palavien autojen ja talojen edessä ja toivoi että miekkarit leviäisi muuallekin ja Kamala kaklatti että peaceful riots.
Jos herra nänsi olis ollu lusimassa DUI-juttuaan ei olis näin käyny…karma.

Hassunkuriset perheet…..

otto suni

Jäi odottamaan hyväksymistä eli moderaattori on näiden hasidi-hemmojen käsissä, joten näillä mennään!

Tré

Miten voi olla kultti jos seuraa Tooraa ja Talmudia?
Se miten eri suuntaukset _tahtovat_ tulkita/selitellä tai ei selitellä tekstejään on jokaisen oma asia. Mutta se, että kun niitä tekstejä nimenomaan ei rupea ylitulkitsemaan, vaan ottaa ne sellaisenaan ja lopputulos on ruma, paljastaa uskonnon _todellisen pohjan_ , sen _todellisen luonteen_.

Selittelijät selittelee ettei juuttisuus ole ylivaltaideologia samalla kun sen kuitenkin voi todeta lukemalla ihan itse.

Pavlov on täysin oikeassa sen vaarallisuudesta, paitsi että vähättelee sen vaarallisuutta.
Ne siihen kytkeytyvät ihmiset ovat niitä ketkä vaikuttavat internationalistien pyramidin huipulla.

otto suni

Aihe on äärimmäisen tulenarka sillä hasidi-j–talaisten valta myös tiedotusvälineissä on kasvanut todella merkittäväksi. Suomen j–talaiset olivat vielä 1970-luvulle asti osa suomalaista yhteiskuntaa ja heidän taloudellinen valtansa on kasvanut Israelissa ja USA:ssa olleiden suuryritysten kautta nyt myös Suomessa. Black Rock ja City Con ovat jättiläismäisiä valtioita valtioissa, siksi kiinteistöjen omistuksen kautta valtiot menettävät itsenäisyytensä.
Igor Kolomoisky on Ukrainan sodan eräs päämestareista ja hänen nukketeatterissaan Zelensky on tärkein näyttelijä! On hyvin uskaliasta Pavlovin tuoda asia esille Venäjällä, mutta samalla kyseessä on irtiotto myös Israelin vaikutusvallasta Venäjän politiikaan! Useimmat historiaa huonosti tuntevat eivät tiedä, että Romanovien valtakunnassa tiedettiin hyvin hasidien ja heidän heimolaistensa vallanhimo ja siksi esim. Rotschildit eivät pystyneet valtaamaan pankkilaitosta Venäjällä. Nykyisin sitä on yrittänyt Bill Browder, Rotschildin edustaja!

Runtiti-pou

Chabad on siis myös Venäjällä pällepäsmäri. Kyllä ne sodan arkkitehdit ja mestarit löytyvät nimenomaanVenäjän ja koko maailman Chabadista

Runtiti-pou

Tarvitsee siis irtiottoa Israelin vaikutusvallasta sinun mukaasi? Siis tähän asti on oltu siinä? Minusta Rothschildit ovat vallinneet Venäjää vuodesta 1917 ja myös pankkeja sieltä saakka