Eurooppa Politiikka

Lontoon muslimipormestari palkannut naamioituneita korstoja suojelemaan hiilidioksidipäästökameroitaan

Kuvituskuva. Kuva: Flickr.

Pormestari ei ole suostunut kertomaan kameroita vartioivien miesten tuottamaa hintalappua veronmaksajille.

Lontoon pormestari Sadiq Khan on palkannut ryhmän kasvonsa huiveilla peittäviä korstoja suojelemaan hänen vihattuja hiilidioksidipäästökameroitaan.

Khan on julistanut osan Lontoota ULEZ (Ultra Low Emission Zone) -vyöhykkeiksi, joissa saa ajaa matkoja yksityisautoilla vain jos maksaa tästä ensiksi hiiliveron. ULEZ- kamerat lukevat autojen rekisterikilpiä ja maksamattomasta hiiliverosta tulee lasku postissa. Kamerat ovat luonnollisesti nostattaneet vihaa ja kameroita on jatkuvasti vandalisoitu ja varastettu ilmastotyranniaa vastustavien kansalaisten toimesta.

Esikaupunkialueiden asukkaat kertovat usein mustiin pukeutuneiden ja naamioituneiden ULEZ-vartiomiesten partioivan nykyään kotialueellaan kuvaten ympäristöä kehokameroillaan.

Turvattomuuden tunnetta jo muutenkin aiheuttavat, aggressiivesti käyttäytyvät korstot ovat tähän mennessä pahoinpidelleet yhden ULEZ-vastaisen kampanjoijan Heather Wattsin ajamalla häntä päin virka-autollaan, mikä aiheutti mustelmia hänen jalkoihinsa ja hän joutui käyttämään väliaikaisesti kyynärsauvoja apunaan kävellessä. Transport for Londonin (TfL) kirjoilla työskentelevät ULEZ-vartijat ovat Tfl:n mukaan ”Pätevöityneitä ja korkean ammattitason turvallisuushenkilökuntaa.”

Khan ei ole suostunut kommentoimaan miten paljon ULEZ-vartijoiden palkkaaminen maksaa Lontoon veronmaksajille.

Lähteet:  Dailymail, The European Conservative

 

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Koronatyrannialla ihmiset vain opetettiin tottelemaan, nyt on sitten helpompi siirtyä esimerkiksi ilmastotyranniaan.

John Quiman

Vähitellen saadaan ihmiset ideologian määrittelemään häkkiin ja totalitarismi on valmis.

Monet suvakit uskovat pääsevänsä eliittiin, mutta eivät pääsekään, vaan joutuvat yhteiskunnan pahnanpohjimmaisten seuraksi.

Ilkka

Alikersantti Antero Rokkaa lainatakseni. ” Mut paina tää nyt piähäis, eli yläpiähäis, jot mie en lähe yksin, siin lähtee muutama muu ukko samas.”