Kotimaa Maahanmuutto Rikos

Maahanmuuttajamiehelle lisää vankeutta jo toisesta raiskauksesta Oulussa

Oulun käräjäoikeus tuomitsi tänään ulkomaalaistaustaisen miehen 1 vuoden ja 10 kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen raiskauksesta. Rangaistusta alennettiin miehen aiemman tuomion vuoksi, vankeuden pituudeksi jäi kahdeksan kuukauden tuomio.

Vuonna 1997 syntynyt Ali Qasim Abed on 28.6.2020 Oulussa ollut suojaamattomassa sukupuoliyhteydessä nukkumassa olleen ja lisäksi päihtymystilansa vuoksi puolustuskyvyttömässä tilassa olleen asianomistajan kanssa tämän asunnossa.

Ali Qasim Abed kiisti syytteen väittäen että asianomistaja ei ollut nukkunut tai päihtymystilansa takia puolustuskyvytön.

Syytettä tuki asianomistajan kertomuksen lisäksi kaksi lääkärinlausuntoa sekä henkilötodistajan kertomus siitä millaisia havaintoja hän oli tehnyt asianomistajasta tapahtumaa seuranneena päivänä. Lisäksi syytettä tukivat äänitiedostot, joihin vastaaja oli nauhoittanut asianomistajan kanssa käymäänsä keskustelua pian sukupuoliyhteyden jälkeen. Nauhoitteilta ilmeni, että vastaaja pyrki herättelemään nukkuvaa tai unen ja valveen rajamailla olevaa asianomistajaa ja saamaan tältä nauhoitteelle myöntävän vastauksen siihen, että sukupuoliyhteys olisi tapahtunut yhteisymmärryksessä. Nauhoitteen perusteella asianomistaja ei kunnolla ymmärtänyt mitä vastaaja häneltä kyselee ja miksi. Asianomistajan puhe oli hetkittäin varsin epäselvää.

Asia käsiteltiin käräjätuomarin ja kahden lautamiehen kokoonpanossa. Tuomio on yksimielinen.

Vankeusrangaistuksen alennettiin, koska Ali Qasim Abed oli tuomittu syyskuussa 2021 lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, yllytyksestä törkeään raiskaukseen ja törkeästä raiskauksesta 3 vuoden 6 kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen. Asiasta uutisoi Kansalainen.

Lähteet Oulun käräjäoikeuden julkinen seloste ja tuomio.

19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lieväasteinen

Nyt naiset ehkä raatelevat kappaleiksi, mutta miksi nuo uhrit vetävät viinaa ja ehkä kamaakin sekä pukeutuvat ja käyttäytyvätkin kuin lutkat ja vieläkin noiden tyyppien kanssa?

Jukka

En ummarra, miten tuomio alenee, jos alla on tuomio samanlaisesta rikoksesta. Eikö tuomio pitäisi olla rankempi? Mitähän seuraavista tulee? Ei mitään! Tämä maahan on raiskaajien ja rikollisten paratiisi.

Lieväasteinen

Värialennus taitaa olla.

Tassos

Se on Jukka kanta- asiasalennus.
Oulun käräoikeus on antanut kortin niinkuin S- Marketissa. Saa bonusta !

Hanski

Ottaisko joku suvakkinainen tämän raukkaparan hoiviinsa, hän kärsii nyt vainoa ja rasismia ja voi joutua ilman omaa syytä vankilaan?

Eka Kettunen

Oulu taitaa olla nyt Suomen raiskauskulttuuripääkaupunki.

miki

Sipilän Juhan ansiosta.

Ruupo Kustaa

Kokoomuksen kaipaama ammattimies tullut paikaamaan työvoimapulaa joka sokkelin kivittäjien ammattikunnassa on huutava

Ali

Minulla on dyslexi ja luin tuon tuomion, 6vuotta 3kuukautta! Mutta ei se niin ollutkaan ,pettymys oli katkera,se olikin vain 3vuotta täyshoitoa,ja me maksamme kaiken,”no,raiskaaja pääsee 3kuukaudella, ei tartte meidän maksaa koko 3v. Vikka minä kyllä oman osani maksaisin, vaikka olisi saanut 20vuotta 3kuukautta!!

Kata

”Rangaistusta alennettiin..” Siis mitä tämä käytäntö on?Eikö kaksinkertainen rangaistus olisi oikeudenmukainen?Eli siis jos ahmetti tekee joka päivä tämän ”vahingossa kaaduin ja töksähti sitten sinne…”niin loppujen lopuksi olemme jo velkaa hänelle ja pakko kustantaa loma Paratiisisaarilla tai jotain..ostaa omakotitalo..koska palkintohan tuo rankku on!
Minun oikeustajuni ei todellakaan hyväksy tätä!
Varmaan tikkitokkibiisi taas soitetaan…omg.
Aivan käsittämätöntä!Mutta Päivi se on paha…mikä alennustila oikeuslaitoksella.

Lieväasteinen
Kata

😀 Ei hälle kelepaa..joutuis jäätä hakkaamaan tehäkseen majan…ja kalastamaan ruokansa.No silti hyvä säilytyspaikka kunhan kerrotaan että se on ”paratiisi”.

Lieväasteinen

En tarkoittanut ihan vapaaehtoista lomaa.

Kata

Niinpä..”säilytyspaikka”,mutta kukaan ei elätä…se vaatii pikku ponnisteluja ja niin sen pitäisi ollakin.

jep

Ammattimiehiä. Tämä taitaakin olla ainoa ammatti, minkä eräät osaavat.

murre riepunen

Seuraavista raiskauksista Ali Qasimin tuomiot jäävät antamatta, aiempien tuomioiden vuoksi, näin toimii suomalainen järjestelmä, p…a juttu.

ike

Ai niin oikk…kkeusjärjestemä. Onko meillä sellainen.

Ali

On meillä,oikein toimiva oikeusjärjestelmä,,,,mutta se toimii vain tietyn väristen ihmisten hyväksi,ei Suomalaisten.
Ihan asiallinen kysymys sinulta Mr Ike.
Muuten,nyt kun corona on tasaantunut,niin Putinista tuli uusi ”corona” maailmalle!

Tassos

Seuraavassa oikeudenkäynnissä tuomitaan uhri ja raiskaajalle rahallinen korvaus mainehaitasta!