Muu maailma Politiikka Terveys ja hyvinvointi

Maailman talousfoorumi valmistautuu uuteen pandemiaan

Kuvituskuva. Kuva: Pixabay / (CC0)

Tällä viikolla Maailman talousfoorumi (WEF) kokoontuu Sveitsin Davosissa, ja asialistalla on muun muassa väitetty uusi pandemia. Maailman terveysjärjestö (WHO) on varoittanut ”Disease X” -taudista, jonka väitetään voivan tappaa 20 kertaa enemmän ihmisiä eri puolilla maailmaa.

Kokouksen otsikko on ”Preparing for Disease X”, ja siinä käsitellään WHO:n ”uusia varoituksia”, joiden mukaan uusi ja tappavampi pandemia voisi olla tulossa.

Puhujina olivat muun muassa WHO:n pääjohtaja Tedros Adhanom Ghebreyesus ja AstraZenecan puheenjohtaja Michel Demaré.

Tauti X:n tarkka luonne on epäselvä, ja WEF:n kokousta on arvosteltu voimakkaasti erityisesti konservatiivien taholta. On pelätty, että hypoteettista pandemiaa käytetään tekosyynä rokotevelvoitteiden asettamiselle ja sananvapauden rajoittamiselle edelleen pakkorokotteiden ympärillä.

Lanseerattu vuonna 2018

Termiä ”Disease X” käytettiin ensimmäisen kerran WHO:n maailmanlaajuisen valmiuden seurantalautakunnan raportissa vuonna 2018 keinona korostaa, että on tärkeää olla valmis uusien tartuntatautien ilmaantumiseen, jotka voivat levitä nopeasti ja joilla voi olla vakavia kansanterveydellisiä seurauksia.

Käsitteen sanotaan korostavan tarvetta jatkuvaan tutkimukseen, seurantaan ja valmiuteen mahdollisten tulevien pandemioiden tunnistamiseksi ja niihin vastaamiseksi.

Lähde: Samnytt

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Tauti on vain vapauttamista ja levittämistä vaille plandemia.
Päästään taas piikittelemään ja johtamaan lampaita pelolla.

Ilkka

Ja taas alkaa holhoaminen..Ei sitä ei tätä, olkaa nyt kotona, pysykää loitolla muista ihmisistä, mutta muistakaa, tämä ei estä avoimien rajojen politiikkaa. On ihmisoikeus tulla mistä tahansa ilman ensimmäistäkään henkilöllisyyden todistavaa proopuskaa. Sen sijaan kantaväestön käyminen baareissa ja julkisissa tiloissa on luvallista estää, ellei ole osoittaa olemassa olevaa todistetta rokotuksesta. Tilanne on äärimmäisen vakava, oletuksellisesti kuolleita on miljoonia rokotuksista huolimatta ( tai juuri sen takia, ) mutta tätä ei ääneen sanota. Pandemia saa alkunsa jostain Afrikasta, tai Kauko – Idästä josta se leviää alle viikossa koko maailmaan. Outoa mutta totta, sitäkään ei sanota että miljoonien laittomien ” siirtolaisten ” myötä sen tulo vaan nopeutuu mikäli mitään on edes olemassa. Astra Zenecan suunnitelmana on myydä jälleen satoja miljoonia rokote-eriä länsimaihin, sillä vieläkään ei väestönvaihto suju toivotulla vauhdilla. Kun mummot ja papat on raivattu pois, on saatava nuoret valkoiset pois pelistä, loppu hoituukin sitten kuin itsestään. Asian kritisoiminen on viharikos josta EU säätää ankarat sanktiot. Yhtään EU:n virkamiestä ei kuole pandemiaan, vaikka heitä ei ole rokotettu, mutta rokotetut valkoiset heterot menehtyvät kuin ihmeen kautta. Silti media väittää puheita salaliittoteoriaksi kuten tähänkin asti. Vielä kun saataisiin Sanna Marin pääministeriksi ja Pekka Haavisto Presidentiksi, olisi lääkevalmistajien ja valtion koaliittio täydellinen.

Ismo Meinander

Niin siis suunnitellaan uusia keinoja joilla ajaa sisään globalistinen, totalitaarinen tyrannia ja diktatuuri. Eipä siitä kyllä olla kovin kaukana nytkään enää.
Suosin yleensä suomea, mutta tämä kuulostaa paremmalta englanniksi: Planning the new Plandemia.
Yhtäkään rokotetta en ole ottanut tai tule ottamaan, tulkoon vaikka minkälainen tauti.

John Quiman

Koronarokote on suuri haitta, mutta olematon hyöty. Silti sitä Suomessakin tyrkytettiin lapsille, jotka edes rokottamispakkomielteisten mielestä ei ole riskiryhmä lainkaan. Sitä perusteltiin sillä, etteivät tartuttaisi isoäitiin virusta. Tosiasia on, että rokote ei estä levittämästä virusta, eikä se paljoa suojaa taudiltakaan edes tekijöidensä mielestä. Koko homma on ollut suurta kusetusta.

Ei ole pienintäkään syytä olettaa, että nämä nykyiset suunnitelmat olisivat muuta kuin kusetusta,