Kolumnit Politiikka

Moskovan terrori-isku ja ”based Venäjä”

Kuvituskuva. Kuvat: Wikimedia Commons / Public domain / kuvakaappaus Youtube.

Venäjällä tapahtui viime viikolla terrori-isku, jossa kuoli toistasataa ihmistä. Syylliset ovat radikaali-islamisteja.

Se nyt ei yllätä ketään, että sotaa käyvässä maassa tapahtuu terrori-isku. Mutta niin Euroopasta kuin myös Suomesta löytyy viides kolonna, joka kuvittelee Venäjän olevan maa, jossa eurooppalaiset arvot jylläävät ja Eurooppaa vaivaava monikulttuurinen ja liberaali tyrannia olisi ratkaistavissa päästämällä Venäjän armeija sisään ilman vastarintaa.

Kuva on kuitenkin täysin väärä. Venäjä on yhtälailla globalistinen ja monikulttuurinen valtio kuin Euroopan valtiot. Maa ylpeilee monikulttuurisuudellaan, sulkee kansallismielisiä vankilaan, pakottaa näitä maanpakoon ja vastikään eräs Venäjällä koraanin polttanut henkilö lähetettiin Tšetšeniaan tuomiolle, missä häntä kidutettiin.

Maan väestökehitys on negatiivinen ja pienenevää väestöä korvataan halpatyövoimalla Aasian maista. Alkoholiongelmat, rikollisuus, korruptio, HIV, huoraaminen ja köyhyys ovat aina olleet yleinen vitsi Venäjästä puhuttaessa, eikä vitsi ole syntynyt tyhjästä. Konservatiivista?

Putinin valtakaudella maahan on rakennettu 8000 moskeijaa, mikä on moninkertainen määrä verrattuna vaikkapa Ranskaan, joka tunnetaan läpimustana entisenä sivistysvaltiona.

Tästä huolimatta viides kolonna puolustaa maan ”konservatiivisuutta”, mikä on vain markkinakikka ulkomaiselle yleisölle, mutta ei perustu mihinkään todelliseen. Jokin aika sitten nämä hyökkäsivät myös Kansalaista vastaan, kun lehdessä julkaistiin Toni Jalosen Venäjä-vastainen kolumni.

Venäjä ei ole maa, jota konservatiivisten ja maahanmuuttovastaisten kannattaisi katsoa ylös päin. Emme me katso avoimesti liberaalia länttäkään ylöspäin, vaan pyrimme muuttamaan kehityksen suuntaa. Ja samaa suuntaa tulisi yhtä lailla muuttaa Venäjällä, mikäli he haluavat olla kärsimättä islamilaisista terrori-iskuista.

Nina Metsälä, Sinimustan Liikkeen eurovaaliehdokas

 

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
S. “seant” A

”Syylliset ovat radikaali-islamisteja.” Ei pidä paikkansa, jonka osoittaa kolme selvää syytä, että he oli palkattuja.tai muuten houkuteltu.He nostivat väärän käden pystyyn, oikea käsi on oikean muslimin osoitus
He olivat naamioituneet, isis eivät ole koskaan naamioituneet
He lähtivät karkuun, oikeat isis ihmiset ei tee niin vaan ottavat marttyyrikuoleman. joita odottaa 72 neitsyttä

Ruoste Iskee

Tuon ”faktan”Luit mv ryssäpainoksesta. Jos nyt et tiennyt, siellä haisee mahorkka kärpäsiä pörräten. Koko ylläpitäjä pitäsi telottaa kansan edessä.

n/a

Näitä fasisteja löytyy, jotka uneksivat toista mieltä olevien teloittamisesta. Tätäkin palstaa luet koska et usko valtamediaan, paitsi kun kyse on venäjästä. Vaihtoehtoisen median tehtävä on niistä asioista käsitellä josta valtamedia ei puhu, jota Putkonen teki jo silloin kuin sinä opit vielä lukemaan vaippaikäisenä varhaisteininä. Fasismia pahempaa ei oli kuin itse fasisti.

John Quiman

Putkosuutimet on Kremlin äänitorvi, täysin venäjämielinen ja Kremlin tarinoita levittävä propagandalehti. Eniten niitä fasisteja löytyy Venäjältä, Putin mukaan lukien.

Ruoste Iskee

Minä olen ryssäputkosta vanhempi joten kukahan se vaippaikäinen on. Ei ole päivääkään kun ryssän nuolija putkonen ei olisi ulostanut venäjän ulostetta.
Taidat olle ite tuo putkonen joka joutaisi lihamurekkeeksi sioille. Luulet totuudeksi täyttä satua mitä naurettava venäjän mielinen tollo kirjoittelee. Ei uskalla Suomeen tulla, sillä tuota odottaa elinikäinen vankilatuomio. Luulee vielä rotta itseään Suomalaiseksi.

Viimeksi muokattu 21 päivää sitten by Ruoste Iskee
Ruoste Iskee

Lisätään nyt vielä, että ryssän tietämys ei tule minulle mistään nettipainoksista vaan ihan sieltä missä tapahtuu. Sinulle ei ole tietoakaan mitä sinun kultainen ryssälä on tehnyt historiansa aikana saati nykyaikana.
Fasisteja tässä on kaltaisesi putinistit ja joka ikinen venäjällä.