Eurooppa Kulttuuri Maahanmuutto

Muhammed-vauvan nimi valloittaa nyt myös Irlannissa

Kuva: Pixabay / (CC0).

Muhammed-nimi jatkaa yleistymistään Euroopassa. Viime vuonna Muhammed nousi kaikkein suosituimmaksi syntyneille poikavauvoille annetuksi nimeksi irlantilaisessa Galwayn kaupungissa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun islamilainen nimi nousee vauvojen nimissä kärkeen Irlannin tilastoissa.

Jack, Noah ja James olivat muualla Irlannissa suosituimmat poikien nimet toista vuotta putkeen. Emily, Grace ja Fiadh olivat suosituimmat tyttöjen nimet koko maassa.

Ilmiö seuraa kuitenkin samaa trendiä, jota on päästy jo todistamaan Isossa-Britanniassa ja muissa Euroopan valtioissa, joissa islamilaiset nimet ovat tilastojen kärjessä. Esimerkiksi Isossa-Britanniassa se on ollut kaikkein suosituin pojan nimi jo kuusi vuotta putkeen ja Alankomaissa viime vuonna toiseksi suosituin nimi. Vuonna 2021 Muhammed oli koko Irlannin tilastoissa 109. sijalla suosituimpien nimien listalla. Vuonna 2022 se oli noussut sijalle 86. Nimi esiintyy myös useissa muissa eri muodoissa kuten Mohamed ja Mohammed.

Nimi oli myös suosituin Belgian Brysselissä, on noussut kärkeen Saksan Berliinissä, Ruotsin Malmössa sekä Pariisin lähiöissä viime vuosien aikaan. Ranskan tilastojen mukaan vähintään 20 prosenttia kaikista syntyneistä vauvoista vuonna 2021 saivat islamilaisen etunimen.

Lähde: Remix

 

16 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Pekka j

Se Mohammed tms on muslimin ns moskeijanimi joka yleensä on tietysti profeetan nimi.

Hane

Mielikuvituksetonta sakkia, sama jos kaikkien kristittyjen poikalasten suosituin nimi olisi Jeesus.

Tapsa

No ei siellä Espanjassakaan kyllä automaatisesti anneta poikalapselle nimeä Jesus.

Jak-C

Kyllä ovat homogeenistä kansaa .. Paljon ideoita löytyy.

stetsonlogi

Mukavaa maailman valloitusta, ei tarvise henki katkolla höökiä kohti vihollista joka paahtaa kuulaa päin näköä. Menee vaan taikasanan avulla mihin maahan tahansa ja alkaa panemaan kuin punasilmäkani. Samalla kantaväestö tarjoaa luksusluokan täysihoidon. Panee aikansa ja katso kohta on jo mukava enemmistö omaa heimoa. Enemmistöllä onkin sitten oikeus muuttaa asiat haluamaansa suuntaan. Suvaitsevaiset luulevat olevansa turvassa, mutta saavat arvata uudelleen

Ilkka Forsten

Miten omaperäistä, voi sentään. Kukaan ei osaa valita mitään muuta nimeä vastasyntyneelle. Toisaalta siinä on järkeä. Kun keppostelijoita on paljon ja kaikkien nimi on muhammed ei poliisi pysty todistamaan kuka muhammedeista oli suurin keppostelija. Aletaan mekin laittamaan jokaisen pojan nimeksi Kunto, jolloin mitä tahansa poika tekeekin, ei myöskään pojan isä joudu hankalaan välikäteen. Aina on sanottava että hän on kunnon isä.

Maria Matupatjasalo

Väestö vaihtuu muslimeihin. Tilastot puhuvat puolestaan. Tätä ei ymmärrä vajakki-suvakkipatja vihervasemmisto ja sutki-koksut, valitettavasti.

Ilkka Forsten

Päin vastoin, ne ymmärtää sen oikein hyvin, ja siksi sitä kiihdytetään. Se mitä he eivät ymmärrä on, että muhammedit pakottaa jossakin vaiheessa suvakkilan tantat kulkemaan mustassa säkissä ja D vitamiinin puute on ainainen ongelma.

kasimir

Ei Irlantiakin! Tää on niin surullista. Irlanti on niitä viimeisiä homogeenisiä kansallisvaltioita läntisessä Euroopassa. Irlanti on hyvin omanlaisensa maa, jolla on todella rikas historia ja maailmankuulu kulttuuri. Varmaan jokaisen ensireaktio on, että irlantilaiset ovat Iloista ja harmitonta väkeä. Se on näitä maita, josta tykkää kaikki, vähän kuten joku Kanada.
Pieni suurvallan ikeessä elänyt kansa, jota on sorrettu ja kampitettu niin kauan kun historiaa muistan. (Kuulostaako tutulta?) Nyt vielä tämä islamisaatio ja omintakeisen kansan tuhoaminen. Jos britit kolonialisoisivat Irlantia nykypäivänä pakkoasuttamalla englantilaisia saarelle ja vieläpä irkkujen kustannuksella näiltä kysymättä, niin suvakit huutaisivat kurkku suorana. Mutta tämä uuskolonialismi nimeltä islamisaatio ei näemmä ole mikään ongelma, vaikka se tuhoaa pienen Irlannin oman persoonallisuuden ja karaktäärin.

Ymmärrän vielä, että Englanti, Ranska ja Saksa paskotaan mokutuksen alttarille, koska nämä maathan ovat jo pitkään ollut monietnisiä ja näillä on pitkä historia afrikkalaisten ja muhisten kanssa. Sekä näiden tuomien ongelmien kanssa. Toki sympatiani menee tavallisille briteille, ranskalaisille ja saksalaisille, joilta vietiin yhteiskuntarauha kysymättä mitään. – Mutta nyt pieni vihreä kaikkien rakastama Irlantikin! Viimeisiä alkuperäisiä ja yhtenäisiä kansakuntia ja sekin pitää nyt globalistien tuhota. Irkuiltahan ei tietenkään kysytty mitään.
Seuraavaksi varmaan Islannin vuoro ottaa satatuhatta partamuhista rikastuttamaan tylsää junttikulttuuriaan. Arabit ja afrikkalaiset ei tästä maailmasta lopu ja ei se nyt ehkä olisi niin hirveä menetys maailmalle jos somalit ”loppuisi”. Mutta (Irlannin) irlantilaisiakaan ei ole siellä saarella kuin se viitisen miljoonaa ja heidän menetys olisi menetys koko maailmalle. En osaa ehkä pukea kunnolla sanoiksi tätä. Mutta on kyllä surullista. Irlantilaiset jos ketkä, eivät ansaitse tätä. Ja kaikki edellä mainittu pätee myös Suomeen.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by kasimir
ike

Laitan kaiken toivoni Irlantilaiseen Leprechaun tonttuun, millään muulla ei tätä järjettömyyttä saada lopetettua.Monilla mailla on toki vastaavia hahmoja. Nyt olisi aika astua esille.Loppu eduskuntatonttujen toilailuille.

murre riepunen

Suomess syntyneelle murjaanille nimeksi vain, lauri, mikko jne, perisuomalainen nimi, myös kyösti-nimi käy, tosin eri hakemuksesta, jos täyttää suomalaisuuden kriteerit…

Jussiboy

Etkö sitten keksinyt muuta nimeä kuin murjaanit? Nimittely on sivistymätöntä, puolin ja toisin.

Anomaster

Mitäs nimittelyä murjaani on? Se on vanha sana, joka on tullut ranskasta, tarkoitaen Mauritanian asukasta, mutta sittemmin yleistynyt tarkoittamaan ylipäätänsä tummaa.

Nimittelyfiilis syntyy mielikuvituksessasi, joka on varmaan suvakkien ideologian synkentämä ja siksi reagoi poliittisesti oikeaoppisesti kaikkeen lukemaansa, näkemäänsä tai kuulemaansa. Taidat olla niitä, joille sana rasisti on ideologinen leimakirves, eikä sanojalla ole hajuakaan siitä, mitä se sana tarkoittaa. Hän kuvittelee ideologisen määrittelyn olevan totta.

Noin muuten on tuo asenne kukkahattutädin puolella, koska on kamala halu holhota toisia ja valvoa toisten puheita, ikään kuin se kuuluisi sinulle.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Anomaster
Ilkka Forsten

Menee samaan kategoriaan kuin pari muutakin sanaa. Ne***ri, joka tulee sanasta Niger koska he olivat sieltä kotoisin ennen puuvillapelolle työllistymistä, ja Ryssä joka tulee sanasta Rus, jota inänaapuri itsestään käyttää.

Ilkka Forsten

Tiernapoikien veisussa puhutaan murjaaneista, pitääkö se muuttaa muotoon ” työvoimapulan paikkaajien maasta.”

Eetu

Tilanteen hirvittävyys tulee vastaan, kun muistetaan, että Mohammed, tai joku sen muunnoksista, yleensä annetaan vain ensimmäiselle pojalle. Joten samasta tuutista tulee sitten lisääkin ikielättejä, omistajiamme ja valtiaitamme.

Tämä tapahtuu aivan suunnitelman mukaan, ja itsehän oman tuhomme rahoitamme.

”One day, millions of men will leave the Southern Hemisphere to go to the Northern Hemisphere. And they will not go there as friends. Because they will go there to conquer it. And they will conquer it with their sons. The wombs of our women will give us victory.”

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Eetu