Muu maailma Rikos

Musta nainen puukotti ilman mitään syytä 3-vuotiaan valkoisen pojan kuoliaaksi parkkipaikalla Yhdysvalloissa

Kuva: Kuvakaappaus/Youtube.

Poliisi ei ole saanut selville teon motiivia, sillä epäilty ei ole puhunut heille mitään.

3-vuotias Julian Wood istui ostokärryissä äidin laittaessa ostoksia auton takakonttiin, kun hänen valkoinen elämänsä päättyi mustan puukottajan käsissä.

Julian oli hetkeä aiemmin ollut Margot-äitinsä kanssa ostoksilla paikallisessa supermarketissa kotikaupungissaan Clevelandissa, kun kaupassa heitä vastaan käveli lihava musta nainen keittiöveitsi kädessään. Äiti ei huomannut veistä naisen kädessä, eikä varonut häntä sen enempää kuin vain väistämällä heitä suoraan päin kävelevää Bionca Ellis nimistä tulevaa lapsen murhaajaa.

Valvontakameramateriaalissa näkyy, kun Ellis kääntyy ympäri nähtyään Woodin perheeseen kuuluneet ja seuraa heitä parkkipaikalle. Margotin laittaessa ostoksiaan takakonttiin, Ellis yhtäkkiä ja ilman mitään syytä alkaa puukottamaan kärryissä istuvaa lasta sekä hänen äitiään. Silminnäkijät riensivät pian avuksi, jolloin Ellis lopetti puukottamisen ja lähti kävelemään pois paikalta. Eräs mies seurasi mustaa ja ilmoitti poliisille hänen sijaintinsa, joka hetkeä myöhemmin otti tämän aseella osoittaen kiinni.

Margot selvisi puukotuksesta hengissä mutta hänen poikansa kuoli hetkeä myöhemmin pelastustyöntekijöiden elvytysyrityksistä huolimatta.

Ellisin motiivi verityölle on jäänyt hämärän peittoon, sillä hän ei ole suostunut puhumaan mitään poliisille. Hänen sosiaalisen median päivityksetkin olivat koostuneet lähinnä meemeistä ja kuvauksesta: ”Olen kuningatar, palvokaa minua.”

Lähde: Daily Mail

Tilaa
Ilmoita
4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ruoste Iskee

Kuuma öljy 100 litran pönttöön kiehumaan ja tuo ihmisoletettu sinne elävänä.

Viimeksi muokattu 3 päivää sitten by Ruoste Iskee
John Quiman

Jos on kostonhimoinen, sitten tuo varmaan tuntuu hyvältä.

Marko Kristian

Kyllähän tässä syy tiedetään.
Se syy on poliitikkojenkin jo BLM mellakoista asti lietsoma viha valkoisia kohtaan.
Demokraatit sanoo ihan suoraan että joka ainoa valkoinen on syntymästään asti rasisti, ja syyllinen kaikkeen pahaan mitä mustaihoisille on ikinä tapahtunut.

John Quiman

Tuossa tuli se merkittävin syy. Kun suorastaan suositaan valkoisten polkemista ja vihaa valkoisia kohtaan, tuota siitä sitten seuraa. Demokraatit eivät taatusti halua ottaa touhuistaan mitään vastuuta, vaan syytävät vihaa ruokkivia tarinoitaan edelleen.

Musta mies kertoo, että useimmat mustat ovat rasisteja valkoisia kohtaan:
https://www.youtube.com/watch?v=aRdhkiWZWOc

Viimeksi muokattu 3 päivää sitten by John Quiman

Uusimmat uutiset