Kotimaa

Neuvostoliittoa ei ole, mutta kommunismi elää vasemmiston keskuudessa

Kuva: Kansalainen

Äärivasemmisto heilutteli entisen Neuvostoliiton lippuja häiriköidessään kansallismielisen Sinimustan Liikkeen vappumarssia Tampereella. Nykyisin lippu tunnetaan erityisesti sosialismin ja kommunismin tunnuksena, sen punainen väri merkitsee myös vallankumouksellisuutta.

Kuva: Kansalainen

Tampereen keskustassa oli paljon ihmisiä vappua viettämässä kauniissa säässä, ja monia heistä ihmetytti kovaäänisesti möykkäävä joukko katujen varsilla. Kommunismin tunnukset heilumassa avoimesti kaduilla etenkin aikana, jolloin Venäjän hyökkäys Ukrainaan on tuomittu laajasti, herätti kummastusta ja paheksuntaa.

Kuva: Kansalainen

 

Äärivasemmiston Varisverkosto yllytti vappuviikolla ihmisiä vastustamaan Sinimustan Liikkeen vappumarssia ja ilmoitteli järjestävänsä Näsinpuistossa perheystävällisen vapputapahtuman samaan aikaan. Kutsuun oli vastannut kourallinen punalipun heiluttelijoita.

18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Evplasse

Onhan se hienoa olla työtön köyhällistökokoomuslainen, oli aika jolloin vasemmisto oli työläisten asialla nykyisin on sateenkaarilipun alla.

Jipi

Kaikki on sekopäitä laidasta laitaan. Onhan tätä mielipuolisuutta ollut jo pitemmän aikaa ilmassa, mutta tuo koronarokotekko se sai ihmiset lopullisesti näin sekaisin?Tuhon tietä kuljetaan jos näin jatketaan.

Irma

Kommunismi on mielensairaus kuten esim. skitsofrenia. Se on sairaus joka pitää kitkeä ja hävittää kokonaan ja lopullisesti tästä maailmasta. Kommunistien olemassaololle ei ole olemassa minkäänlaista oikeutusta.

Totuus esille

Psyykkisesti pahasti kieroutunutta joukkoa,

jjt

kommunismi elää nykyisin,eu.ssa ja liberalismissa.

Rudi

Kyllä. Täytyy olla umpisokea jos ei näe yhtäläisyyksiä NL:n ja EU:n välillä. EU:ssa ei ole vielä mahdollista toteutaa samalaista totalitarismia kuin NL:ssä, mutta se on pikkuhiljaa luonut sisälleen samalaisia instituutioita joita NL aikanaan käytti pitäessään erilaisia kansoja ns. yhtenäisinä. Korona ja Ukrainan sota tulivat ”Euroopan neuvostoliittoa” suunnitteleville ja ajaville tahoille niin lottovoittona, että joku salaliittoteoreetikko saisi näistä rakennettua mehukkaita juonen käänteitä. Mutta tämä näistä, nyt täytyy mennä jatkamaan saappaiden kiillottelua. Slava slava mikä tahansa.

Natoon

Sosialismi on kommunismin esiaste ja vasemmistoliiton nuorten puheenjohtajakin totesi taannoin, että sosialismi on prosessi, jonka päämäärä on kommunismi.

Tommy the Who

Kommunismi on haimasyöpääkin pahempi sairaus.

John Quiman

Tuo saa haimasyövän kuulostamaan aikamoiselta helvetiltä.

Kulttuurimarxilaisuus on lännen ongelma

Kommunismi on loikannut länteen.

John Quiman

Suvakismin kaikki muodot perustuvat ns. kultturimarxismiin, jonka juuret ovat 20-luvun Moskovassa, siis sadan vuoden takana. Siellä joukko kommunisteja pohti sitä, että miksi eurooppalaiset työläiset eivät yhtyneet vallankumoukseen. Päätyivät siihen, että syynä oli mm. uskonto, liian hyvät olot ja perhe. Vastakkainasettelu työläiset ja porvarit ei purrut riittävän hyvin. Siksipä ryhtyivät pohtimaan toimivampia ristiriitoja ja keksivät vähemmistöjen ja enemmistöjen välille luotavat ristiriidat.

Sieltä nämä siirtyvät Eurooppaan, sittemmin Yhdysvaltoihin ja lopulta palasivat Eurooppaan, Franfurtiin, josta syntyi nimitys Frankfurtin koulukunta, jolla se paremmin tunnetaan.

Ovat olleet kärsivällisiä levittäytyeswsään avainasemiin koulutuksessa, viestinnässä ja politiikassa. Nyt vaan sekoittavat länsimaita ja keräilevät kypsyneitä hedelmiään aina niin kauan kuin kansat siihen suostuvat.

Kommari

Fasismi elää nykyään kommunismissa

Hh1488

😂😂Et taida tietää mitä fasismi on, se on antikommunismia, joten tuskin elää kommunismissa.

Pulteri

Vasureiden huutelu oli heikko ja ponneton esitys. Yksi tai kaksi huusi kovaan ääneen mutta muut olivat hiljaa.

paleokastro

Dimmu vastaisi tuohon että Natsi-Saksaa ei ole mutta fasismi elää äärioikeiston keskuudessa.

finne igen

Kommunismi elää edelleen hyvin Kiinassa, joten heilutelkoon lippujaan. Kansallassosialismi ei ollut vientitavaraa kuten fasisimi ja kommunismi, mutta sitä eivät huonosti historiansa lukeneet tiedä. Neonatsi ei ole kansallismielinen vaan ainoastaan väärinajattelija!
finne igen

Runtiti-pou

Neonatsi ajattelee oikein. Muut väärin

Tuumailija

Dimmu ei itsekkään tiedä mitä oma suu puhuu ja pää ehkä ajattelee. Mutta slaavilaisen verenperinnön omaavana on luonnollisessa turpeassa olotilassa soittamassa poskeaan.

Nykyvasemmistolaiset eivät käsitä, että ovat globalisteille juuri niitä hyödyllisiä idiootteja, jotka luulevat asioita, eivät ole osallistuneet millään tavoin yhteiskunnan rakentamiseen, eivätkä arvosta toisten arkipäiväisiä uhrauksia (työksikin kutsutaan).

Partisaanin videolta kuvastuu hyvin juuri eräiden haastateltavien taso, selkärangatonta nillitystä ja besserwisseröintiä jota juuri yliopistoilla levitetään muun hömpän lisäksi tänä päivänä, ei ole rahkeita vastata sanoistaan mutta ollaan toisilta viemässä ilmaisun ja mielipiteen vapaus sen suuremmitta ajatuksitta, silti ei tajuta että juuri itse ollaan käyttämässä sitä fasismia.