Eurooppa Maahanmuutto Rikos Uutiset

Poliisi narautti kellonryöstelyliigan Lontoossa – katso epäiltyjen kuvat ja älä ylläty

Kuvituskuva. Kuva: Pixabay / (CC0)

Lontoota piinasi kellojenryöstelyepidemia, jossa humalaisilta kaduntallaajilta vietiin kädestä kellot, mikäli ne näyttivät arvokkaammilta malleilta. Poliisi laittoi ryöstöporukan toiminnalle stopin.

Poliisi oli havainnut, että kellot vaihtoivat omistajaa yleensä pubi-illan päätteeksi, minkä vuoksi vapaaehtoisia poliiseja laitettiin kulkemaan siviilivaatteissa kalliin näköiset kellot kädessä tiettyyn aikaan tietyille alueille.

Ei mennytkään kauan, kun peitetoiminnassa olleita poliiseja yritettiin ryöstää. Tässä kohtaa tilanteeseen puuttui kuitenkin suurempi joukko viranomaisia ja ryöstäjät lähtivät putkaan. Operaation seurauksena ryöstöjen määrä on puolittunut, kun aktiivisimmat ”tulevaisuuden veronmaksajat” ovat vankilassa.

Vain yksi Metropolin poliisin upseeri loukkaantui operaation aikana, kärsien kaulan ja ranteiden punoituksesta ja mustelmista.

Tilastot osoittavat, että 98 prosenttia Lontoon luksuskellojen uhreista oli miehiä, mikä poliisin mukaan johtuu todennäköisesti miesten kellojen korkeammasta hinnasta.

Julkaisemme kuvan ryöstäjistä emmekä päädy yllättämään ketään, joka sattuu seuraamaan yhteiskunnallisia asioita.

Lähde: Daily Mail

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jarno Tuominen

terävän näköistä porukkaa.noitahan voisi käyttää,viemärin puhdistusharjoina.olisi osaamistaitoon sopiva ulkomuoto.

Ilkka

Sokkelipensselien kokoontumisajot tuli mieleen. ÄO lienee yhteenlaskettunakin noin 60, kenties alle ? Kun suoraan sanon, en halua tuon näköistä sakkia suomeen mistään syystä. Ja nyt puhun pelkästään ulkonäöstä. Jos katukuvaa värittää noin möllin ulkomuodon omaavat käkkäräpäät, ollaan menty liian pitkälle suvaitsevaisuudessa. Mahdonko olla ainoa joka kokee näin ? Niin, ja äänestin eilen Jussi Halla-ahoa Presidentiksi että sekin vielä.