Kotimaa Rikos

Poliisi tutkii kahta tapon yritystä Kirkkonummella

Kahta henkilöä puukotettiin Kirkkonummen Tolsassa lauantaina 26.3. Tapahtumat sattuivat kello 13.00 ja 15.30 välisenä aikana. Teosta epäilty mieshenkilö on tavoitettu.

Epäillyllä on ollut teon aikana yllään tumma vaatetus ja mukanaan Jackrussellinterrieri-rotuinen koira. Pituudeltaan mies on noin 180 senttinen ja normaalivartaloinen.

Länsi-Uudenmaan poliisi pyytää Tolsan K-marketin, Tolsan aseman ja Tolsan asuinalueen suunnilla kello 10.00 – 15.30 välisenä aikana lauantaina liikkuneita henkilöitä tai asiasta muuten jotain tietäviä ilmoittamaan kaikista havainnoistaan poliisille. Havainnot voi välittää joko sähköpostilla vihjeet.espoo@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 438 050 arkisin 9−16 ja muina aikoina 0295 413 031 (vastaaja).

Koska tapauksen tutkinta on kesken, poliisi ei tiedota siitä tässä vaiheessa enempää.

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Forsten

Kun viimeksi tapahtui Kirkkonummella vastaavaa, sanoin jo silloin että kehitys on alkanut vierimään Espoosta kohti länttä. Joka paikka sotketaan samaan hanttiin, oliko yllätys ?

Asiasta viidenteen lueskelin uutisia aikani kuluksi, ja siellä pisti silmiin kirjoitus jossa alettiin jo petaamaan ajatusta hetkestä kun Venäjä sortuu taloudelliseen kaaokseen, jolloin kirjoittajan mukaan Suomeen vyöryy ennätysmäinen pakolaisvirta idästä. NYT sitten se järki käteen päättäjät. Ei yhtään venäläistä rajan yli, ei yhtään. Mitä lännen talouspakotteilla on virkaa, jos sallimme venäjän talousromahduksen koittaessa jokaiselle oikeuden päästä meidän maksettavaksi. Ajatelkaa nyt.

Putin nauraa selkäkeikkanaurua jos laskemme kenet tahansa länteen, sillä mukana tulee ihan muutakin populaatiota kuin ne tavikset, ja toisaalta, jos maan kurjistumisesta syntyvät haitat ohjataan suomeen, mehän siinä maksamme putinin aiheuttamia ongelmia. Raja kiinni, silloin kaduntallaajan on jäätävä sen keskelle minkä on puutarhatontu aiheuttanut, ja eikö silloin synny tarve muuttaa johtajaa. Jos venäläiset saavat tulla suomeen, ei mikään muutu venäjällä. Put-out:n valta vaan kasvaa ja meidän kykymme hoitaa venäläiset ” pakolaiset ” nousee mittakaavaan njet harasoo. Ja kun niin kävisi, saisi puutarhatonttu syyn aloittaa invaasio koska ” kohtelemme venäläistä vähemmistöä epäreilusti.”

Arkadianmäen vatipäät, muistakaa nyt tämä. ME EMME HALUA VENÄLÄISIÄ NAUKUMAAN SOSIAALITURVAA, NJET.

Kata

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000008712469.html

Tätä kaikkea on joka puolella,uusi normaali ja eipä enää juurikaan hetkauta,sillai me totutaan,ihka uuteen maailmaan.

Lieväasteinen

Ruotsin tie on tuhon tie.