Kulttuuri Muu maailma Politiikka

Presidenttiehdokas Robert F. Kennedy Jr.: ”COVID-19 kehitettiin erityisesti siten, että se ei vahingoittaisi juutalaisia”

Robert_F._Kennedy_Jr. Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 2.0) / Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America.

Demokraattien presidenttiehdokas väitti, että COVID-19 oli bioase, joka oli suunniteltu pitämään juutalaiset ja kiinalaiset turvassa.

Demokraattien presidenttiehdokas Robert F. Kennedy Jr. tallentui videolle, kun hän puhui lehdistötilaisuudessa ”antisemitistisiä COVID-19-salaliittoja koronapandemiasta ja juutalaisista”. New York Post sai kuvamateriaalin haltuunsa ja julkaisi sen 15. heinäkuuta.

Kennedy, Yhdysvaltain entisen presidentin John F. Kennedyn veljenpoika, väitti ”COVID-19 olevan bioase, joka oli erityisesti suunniteltu vaikuttamaan valkoisiin ja mustiin, mutta säästämään juutalaiset ja kiinalaiset”.

”On olemassa väite, että COVID-19 on etnisesti kohdennettu, virus hyökkää suhteettomasti tiettyjä rotuja vastaan. COVID-19 on suunnattu hyökkäämään valkoihoisia ja mustia vastaan. Ihmiset, jotka ovat eniten immuuneja, ovat aškenasijuutalaisia ja kiinalaisia”, Kennedy sanoo videolla.

”Emme tiedä, onko se tarkoituksellisesti kohdennettu vai ei, mutta on olemassa dokumentteja, jotka osoittavat rotuun tai etniseen alkuperään perustuvan eron ja vaikutuksen”, hän lisäsi.

Kennedy jatkoi väittämällä, että tulevaisuudessa voidaan odottaa pandemiaa, jonka 50 prosentin tartuntakuolleisuus saisi COVID-19:n näyttämään ”pikkujutulta”.

”Tiedämme, että kiinalaiset käyttävät satoja miljoonia dollareita etnisten bioaseiden kehittämiseen, ja me kehitämme etnisiä bioaseita”, hän sanoi. ”He keräävät venäläistä DNA:ta. He keräävät kiinalaista DNA:ta, jotta voimme kohdistaa ihmiset rodun mukaan.”

Kennedyn ”antisemitistinen yhteys” ei ole ainutlaatuinen, sillä Oxfordin yliopiston tutkimuksen mukaan joka viides britti uskoi, että juutalaiset loivat koronaviruspandemian taloudellisen hyödyn saavuttamiseksi.

Kennedyn ”antisemitistinen historia”

Kennedy on aiemmin herättänyt julkista huomiota esittämällä ”sopimattomia kommentteja juutalaisista ja COVID-19:sta”.

Tammikuussa 2022 Kennedy joutui pyytämään anteeksi esitettyään kommentin, jossa hän antoi ymmärtää ”holokaustin uhrin” Anne Frankin olleen paremmassa tilanteessa kuin rokotevastaiset pandemian aikana.

”Jopa Hitlerin Saksassa saattoi mennä Alppien yli Sveitsiin ja piiloutua ullakolle, kuten Anne Frank teki”, Kennedy oli sanonut tammikuussa 2022 Washington DC:ssä järjestetyssä tilaisuudessa. ”Tänään otetaan käyttöön mekanismeja, joiden ansiosta kukaan meistä ei voi paeta, eikä kukaan meistä voi piiloutua.”

Kennedyllä tiedetään New York Postin mukaan olevan ystävälliset suhteet Nation of Islam -liikkeen johtajaan Louis Farrakhaniin, joka on tunnettu antisemitistisistä näkemyksistään.

Lähde: Jerusalem Post

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Hurjia väittämiä koronasta. Vaikeaa olla mitään mieltä, koska periaatteessa olisi tuonkin suuntainen mahdollista, sillä eihän vallan huipulla ole mitään rajaa himoille.

Mikä kuitenkin on varmasti totta on, että pyrkivät saamaan sellaisen kontrollin kaikista ihmisistä, että ei voi piiloutua, eikä voi edes ostaa leipää ilman niiden lupaa. Sitten ne kertovat mitä saat haluta ja mitä tarvitset. Siihen nähden oli Neuvostoliitto vallan pikkujuttu totalitarismin saralla.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Manttari

Tuohon on vaikea ottaa kantaa muulla kuin yleisellä tasolla. On selvää että kaikki on mahdollista. Pimeän budjetin rahoitus vastaa niin suuresta osasta esim. USA:n sotilasmenoista. Kiinassa ja Venäjällä ei taida juuri pimeisiin budjetteihin olla tarvetta, ihmiset eivät siellä muutenkaan tiedä mitä heidän edustajansa puuhailevat.
Jotta asia ei olisi liian yksinkertainen täytyy ymmärtää että vaikka tietovuotoja tulisi korkealla tasolla olevilta henkilöiltä ei niitä välttämättä uskottaisi. Tämä näkyy selvästi esim. UFO-asioissa. (Nyk. UAP) Ei ole väliä kuinka korkea-arvoisilta upseereilta tulee kuinka suoraa puhetta tahansa, mielipidettä ei muuteta. Totuus on monelle liian vaikea mieltää.
Tuohon bioase asiaan vielä. Sotilastekniikka on kuitenkin vuosikymmeniä edellä siitä mitä virallisesti tiedämme, joten kaikki on mahdollista ja jokaisella suurella maalla on oma biologisen sodankäynnin laboratorionsa (tai useita) sanotaan kansainvälisissä sopimuksissa mitä tahansa.
Meillä on suomessa uskomaton määrä ammattiselittäjiä. En oikein vieläkään ymmärrä miten näin pienessä maassa heidän palkanmaksuunsa rahat riittää. Kai meilläkin sitten on jonkinlainen ”pimeä budjetti”. 😂

John Quiman

Ainakin on budjetti, jolla ostetaan pimeitä mielipiteitä tarpeen mukaan.

Uusimmat uutiset