Kolumnit

Raiskattu keskellä kaupunkia?

Kuva: Pexels.

Kuinkahan moni äänestää kansallismielisiä puolueita siksi, koska tuntee jonkun naisen, joka on raiskattu keskellä kaupunkia kirkkaassa päivänvalossa? Itse tiedän henkilökohtaisesti useita tällaisia tapauksia tai sellaisen yrityksiä (minulle hyvin läheisiin ihmisiin kohdistuneita), joten olisi aikamoinen sattuma, jos olisin ainoa.

Tuomituksi näitä rikollisia saadaan hyvin harvoin, mikä saa raiskausongelman näyttämään tilastoissa vähemmän vakavalta kuin se on. Tiedän, että varsinkin feministit valehtelevat työkseen joutuneensa ahdistelluiksi, kun taas puskaraiskausten uhrit eivät uskalla tehdä rikosilmoitusta kunniamurhan pelossa.

Kadut eivät ole yksinkertaisesti enää turvallisia. Tämän toteaminen ei ole rasismia, vaan tosiasia.

”Kyllä suomalaisetkin…”

Tähän voi sanoa vain, että kertoo sekin jotain kulttuurista, että suomalaisten tekemät raiskaukset eivät yleensä ole sitä, että tuntematon mies hyökkää yhtäkkiä keittiöveitsen kanssa. Mitenkään raiskausten uhreja vähättelemättä (silloin kun kyse oli oikeasti väkivaltaisesta teosta, eikä ”seuraavana päivänä kaduttaa”) – joissakin kulttuureissa naisella ei oikeutta kieltäytyä seksistä, ja tämä on yleisesti hyväksyttyä. Tietysti voi helposti muuttaa sellaiseen maahan, jonka kulttuurissa haluaa elää.

Ahdisteluista valehtelevat feministit (kun joku äänesti väärää puoluetta) puolestaan aiheuttavat suurta kärsimystä ja peräti oikeusmurhia niille naisille, jotka ovat joutuneet oikeasti väkivaltaisten seksuaalirikosten uhreiksi, koska heitä ei uskota.

Poliisin ja kriminologian tutkijoiden laatimat ja valtion julkaisemat tilastot eivät ole ”äärioikeistolaisia salaliittoteorioita”. Yliedustukset raiskaustilastoissa ovat monikymmenkertaisia, kun on puhe Lähi-idästä tai Afrikasta. Vai kuvitteleeko joku oikeasti valtiollisten virastojen väärentävän tilastoja saadakseen ”maahanmuuttajat näyttämään raiskaajilta”?

Samuel Alho,
teol.yo.

6 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Moktar.Gubta

Älkääpä pojat taas pää punaisen öyhöttäkö siellä. Ajatteleva ihminen kyllä huomaa että keskivartalolihavat persut ne taas keksivät kiemurrellen juttujaan, toki vallan sikasurkeasti. Naurellaan yhdessä.;)

juha II

Ruotsissa kaikki on kauheampaa. Myös se, että sille ei tehdä mitään. Parhaassa tapauksessa raiskaajalle maksetaan miljoona korvaukset, jonkin rikosteknisen muotoseikan takia. Raiskatun korvaukset? Ja HAH!!!

Jos poliittinen puolue tai sen edustaja kiinnittää huomiota asiaan. Olet natsi ja kaikki tämä on vain marssisaappaiden jyrinää 1930-luvulta!

Miksi

Miksi sitten seurakunnat haalivat näitä tänne yhdessä SPRN:n kanssa? Ja miksi kirkon ulkomaanapu auttaa näitä vaikka pienempi syntyvyys vähentäisi euroopan ongelmia?

Pojat tutustuu tyttöihin

Onhan näitä. Omaa kokemusta on ja syy miksi asia jäi ns puolitiehen, oli uhrin kova häpeä, syyllisyys omasta mielestään mukamas virheestään, pelko seurauksista yms. Siinä puolisona oli melkoisen hankalaa yrittää auttaa välillä. Hänen kohdalla oli törkeä kyseessä. Olihan se hirveätä seurata sitä vierestä. En muuten ole nähnyt yhtäkään juttua esim 2015 jälkeen tapahtuneista rikoksista, joita maahan päästetyt sotarikolliset ovat tehneet? Kaikkea muuta kyllä. Kantis sitä ja kantismies tätä. Sellaista valkopesua on tullut seurattua, että se on ollut suoraansanoen harhaanjohtamista.

Vasemmistolaiset on hulluja

Vasemmistolaisilla on todettu paljon mielisairauksia ja sen kyllä uskoo, kun tuevat tällaista sairasta toimintaa.

juu

Jo aikoja sitten ”ensimmäisessä somaliaallossa” Mun tuttu tyttö joukkoraiskattiin. Ne somalit saatiin kyllä kiinni mutta yhtään niistä ei tuomittu.
Tyttö sitten teki ratkaisun ja tappoi ittensä.

Uusimmat uutiset