Eurooppa Kulttuuri Maahanmuutto Muu maailma Politiikka Rikos

Ranskan terrorisminvastaiset yksiköt huolissaan kotiutettujen naisjihadistien profiilista :”Islamilaisen valtion pioneerien äärimmäistä radikalismia”.

Kuva: Flickr.

Tutkintaviranomaiset korostavat viimeisimpien Ranskaan palautettujen naisten äärimmäistä radikalismia, mukaan lukien ne 15 naista, jotka palasivat tällä viikolla 32 lapsen kanssa.

Profiilien kuvaukset ovat raskaita ja hälyttäviä, ja niitä ei yritetä enää kaunistella. ”Meidän on lopetettava se legenda, jonka mukaan Koillis-Syyrian leireiltä palaavat naiset ovat Da’eshin (Isis) tai Ranskan viivästyneen palautuspäätöksen uhreja”, sanovat nimettömänä pysyttelevät terrorisminvastaisen tutkinnan viranomaiset.

Heitä on pohjustettu tarkalla tiedolla: ”Ne, jotka palaavat, tekevät niin, koska he eivät enää kestä leirien elinoloja, jotka ovat äärimmäisen vaikeat. Koska he eivät näe, miten he voisivat jatkaa taistelua alueella. He ovat kuitenkin edelleen syvällä terrorismissa ja islamistisessa radikalismissaan. Kyseessä on korkean profiilin miehiä: pääasiassa niiden miesten vaimoja, joilla on ollut vastuuta Islamilaisessa valtiossa. Jotkut Islamilaisen valtion pioneerit osallistuivat aktiivisesti sen luomiseen ja puolustivat sitä loppuun asti. Nämä ovat niitä, jotka eivät antautuneet edes Baghuzin taistelun aikana. Nämä ovat valmiita taistelemaan kuolemaan asti, vaikka se olisi tarkoittanut omien lastensa kuoleman näkemistä, samalla kun heillä olisi ollut mahdollisuus joutua karkotetuksi.”

Ranska on nyt tekemisissä paatuneiden naisveteraanien kanssa, joiden persoonallisuus ja temperamentti tekevät vaikutuksen tutkijoihin. Naiset, jotka ovat vakaasti sitoutuneita, ja jotka lähtivät hyvin varhain – vuosina 2013 ja 2014 – ja jäivät alueelle hyvin pitkäksi aikaa. Heillä oli jäsentävä rooli Islamilaisen valtion rakentamisessa, sen hallinnoinnissa ja sen laajentamisessa leireillä vuoden 2019 jälkeen luomalla absoluuttisen terrorin politiikka.

”On olemassa lukuisia tiedostoja, joissa nämä naistaistelijat poseeraavat Kalashnikovien kanssa vauvat sylissään. Lopulta jotkut heistä syyllistyivät kotiorjiensa kidutukseen tai jopa pahempiin tekoihin. Heillä oli myös erittäin aktiivinen rooli ”kalifaatin leijonanpentujen” koulutuksessa ja indoktrinaatiossa ”hyvin varhaisessa iässä, erityisesti videoita katselemalla”.

Nykyään Ranskaan palaavat alaikäiset ovat myös Ranskan viranomaisten mielestä huolestuttavampia kuin aiemmin. Vuonna 2019 Ranskan politiikkana oli hyvin pienten lasten kotiuttaminen. Nykyään olosuhteiden pakosta kotiutetut alaikäiset ovat yhä useammin nuoria ja alle kouluikäisiä. Tämän vuoksi heihin on vaikuttanut Isisin aikainen elämä ja sen jälkeen leirit, joissa he ovat altistuneet väkivallalle ja islamilaiselle radikalismille. Viimeisimmästä paluumuuttajien joukosta kolme on yli 13-vuotiaita.

Lähde: FDS, Le Figaro

19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ene

Ranskakin on jo niin pitkällä itsetuhoisella tiellä, ettei paluuta ole. Olisivat panneet ajoissa stopin maahanmuutolle. Suomella on menossa yhdestoista hetki.

juha II

”Pisara meressä!”

Maantiejyrä

Ujopiimässä oli aikoinaan hyvä juttu siitä, miten Afrikassa tehdään asfalttia ja miten siihen saadaan katkoviivat. Vois vielä hyvin toimia marakattien maassa..

Myös natsismi oli ääriaate

Nälän, vilun ja pelon karaisemat sukupolvet ovat Suomessakin poistuneet näyttämöltä.

Pitkään jatkuneen hyvinvoinnin keskellä varttuneissa sukupolvissa on ilmeisesti liian paljon Taikaseinäuskovaisia, jotka eivät oikeasti ymmärrä sitä että alistuskulttuureista tuleva ihmisvirta heikentää täällä jo olevien vähäosaisten asemaa ja lisää kaikkien turvattomuutta.

Jokaisen puolueen johto kyllä oikeasti ymmärtää mikä on pelin henki ja tietävät että ne ”pelin” säännöt tulevat YK:n kabineteista, globalisaattoreilta ja telaketjuvasemmistolta.

Slatan tästä esimerkki Ruotsissa

Missä kehitysmaamuslimi, siellä ongelma.

Tästä kemusta tehdystä kirjasta tullut palautetta sanoilla ”täys m ulkku”..

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Slatan tästä esimerkki Ruotsissa
Yrjö

Kirjoitan tähän: Lukekaa hyvät ihmiset MV-lehdestä Sinikka Tyynelän mielipidekirjoitus ”Eurooppa valitsi poltetun maan taktiikan”. On paras mielipidekirjoitus vuosiin missään mediassa. Ja ajatelkaa.

Piikkilampaat

Ei ryssän media kiinnosta.
Ensinnäkin venäjä petaa oman maansa täyden tuhon uhoilullaan, sen tulette joka putinisti vielä näkemään.

Letunviuhake

Taitaapa Venkut mennä seuraavaksi Saksaan kysymään että mikä v. ttu teidän ulkoministerirotalla on oikein hätänä!! ”Ihan vaan veikkauksena😂”

Piikkilampaat

Eipä ryssät taida mennä kohta enää mihinkään, tietävät kyllä sen jo itsekkin mutta esittävät ihan muuta. Korkeintaan venut menee haagiin sotatuomiota saamaan, ei muuta asiaa ole kohta eurooppaa n tuolla maalla.

Runtiti-pou

Venäjä on poltettava tuhkaksi, niin maailma pelastuu

Kaverin Puolesta

Mitä voisi mennä pieleen?
Suomesta lähti määrällisesti ENITEN terroristeja ISIS joukkoihin muslimeista. Miettikää miten radikalisoituneita muslimit suomessa siis itse asiassa ovat. 90% muslimeista uskoo koraanin olevan jumalansa muuttumaton sana ja tiedätte kyllä mitä siellä koraanissa lukee meistä vääräuskoisista.

Sari Saarela

IS: ”Helsingissä poliisin ankkuriryhmän vastuulla on tarkkailla palanneiden henkilöiden mahdollista radikalismia. Heikki Porola Helsingin poliisin ankkuriryhmästä kertoo, että poliisilla ei ole ollut tämän suhteen tarvetta toimenpiteille.
– He eivät ole näyttäytyneet poliisille paluunsa jälkeen, Porola sanoo.”
Tässä tulee käymään aivan samoin kuin niiden maahanmuuttajajengien kanssa: ensin niitä ei poliisin mukaan ollut olemassakaan, ja seuraavaksi homma jo räjähtää silmille. On se riemullista olla helsinkiläinen veronmaksaja, kun kotikaupungissa kytee terroristien pesiä.

Olette kyllä ansainneet kaiken tämän basan

ONNEA HELSINKI, ESPOO, VANTAA, TURKU, OULU, LAHTI, JYVÄSKYLÄ, LIEKSA!

pertsa

Naiset terroristeina ovat äärimmäisen raakoja samoin rikollisina joten naisten pitäminen jollain tavoin erittäin suojelua tarvitsevina soveltuu ainoastaan ”Vanhan Hyvän Ajan” naisiin. Nykyisin naiset pystyvät äärimmäisiin veritekoihin ja sen näemme joka päivä seuratessamme oman hallituksemme naisten toimia jättää suomalaiset vanhukset heitteille ja suojella ”alaikäisinä” tänne tulevia terroristeja! Kaikki se raha ja sotamateriaali mitä hallituksemme on työntänyt Ukrainaan ilman halua rauhan neuvotteluihin on esimerkki naisten raakuudesta sillä sodan jatkaminen lisää tavallisen kansan kärsimyksiä! Näille naisille sopii hyvin George Soroksen jo 1993 kirjassaan esittämä ajatus siitä, että entisten itäblokin maiden ihmiset on saatava taisteluun Venäjää vastaan ja he voivat täyttää Lännen puolesta ruumispussit, tätä politiikkaa kannattaa verenhimoinen Ursula von der Leyen joka päivä, samoin Saksan ulkoministeri!

matti mainio

Niinpä. Suomessa Pekka Haavisto, muut ministerit ja korkea-arvoiset virkamiehet hakivat näitä isis-naisia Suomeen oikein tilauslennoilla. Suomeen tultua heille on järjestetty asumiset, täysi ylläpito ja poliisin suojelu loppuelämäksi.
Pari viikkoa sitten tuli esille että jonkun noista maista ja kulttuurista tulleen yhden naisen suojeluun oli palkattu Securitacselta henkilöitä ympäri vuorokauden 7 päivää viikossa. Suojelun kustannus yhdelle vuodelle (2021-2022 aikana) oli 3 miljoonaa. Eli tämän kallisarvoisen naisen suojeluun oli laitettu noin 10.000 euroa per päivä. Kalliiksi on tämäkin yksi naishenkilö tullut suomalaisille veronmaksajille. Mutta se on kaikki sen arvoista, 3 miljoonaa per vuosi per henkilö!

Jussiboy

Olisit nyt kertonut senkin, että tuo suojeluhankinta on rikostutkinnan kohteena. Hankinta on tehty lainvastaisesti. Älä jätä tärkeitä seikkoja kertomatta. Vai oliko ihan tarkoituksenhakuista valehtelua.

Piikkilampaat

Niin varmaan on, ja näet joka hetki sikoja taivaalla.

Jussiladyboy

Mieti vähän. Tuokin case kuitenkin osoittaa, että marakattien piikki on TÄYSIN auki. Saa maksaa ihan mitä tahansa, vaikka miljoonia per marakatti per vuosi.

Piikkilampaat

Eli täydellisiä työkaluja euroopan uuden maailman tekijöille tuhota kehittynyt maailma ja tehdä sontamaailma jossa ei omisteta mitään ja ollaan niiiin onnellisia että…