Eurooppa Kulttuuri Maahanmuutto

Ranskassa asuva algerialaismies: ”Aiomme miehittää ranskalaiset kuolemaan ja aikojen loppuun asti”

Kuvakaappaus: Youtube, Rebel news.

Ranskassa asuva algerialaismies sanoo, että hänen kansansa on tullut miehittämään Ranskan.

Eräs ranskalais-algerialainen mies kertoo viraaliksi levinneessä haastattelussaan asuvansa Ranskassa, vaikka se on hänen mukaansa rasistinen. Hän selittää olevansa siellä valtaamassa maata ja varoittaa, että hän ja hänen kansansa tulevat miehittämään Ranskaa ”kuolemaan ja aikojen loppuun asti”.

”Rasistit kolonisoivat meitä 132 vuotta. Ja nyt on meidän vuoromme tulla tänne. Miten voisin selittää sen teille? En löydä sanoja. He ovat kolonisoineet meitä 132 vuotta, ja nyt me aiomme miehittää heidät eliniäksi, kunnes kuolemme. Aikojen loppuun asti.”

Videota on katsottu lähes 4,5 miljoonaa kertaa. Monet sosiaalisen median käyttäjät pitävät sitä todisteena monien Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan saapuvien uusien tulokkaiden taustalla olevasta ideologiasta, sillä merkittävä osa heistä suhtautuu vihamielisesti maihin, joihin he saapuvat.

Haastattelun suoritti Ezra Levant Rebel News -lehdestä, joka toimii Kanadassa. Levant matkusti Ranskaan viikon kestäneiden mellakoiden aikana, jotka aiheuttivat yli miljardin euron vahingot. Niissä pidätettiin yli 4 000 ihmistä ja poltettiin tuhansia rakennuksia ja ajoneuvoja, mukaan lukien historiallisia maamerkkejä, kuten Alzacarin kirjasto Marseillessa. Mellakat syttyivät, kun poliisi ampui ja tappoi ranskalais-algerialaisen, 17-vuotiaan tunnetun rikollisen, joka kieltäytyi tottelemasta poliisin käskyä ja ajoi kaahasi pakoon paikalta.

Alkuperäinen Rebel Newsin haastattelu keräsi Youtubessa vain muutamia tuhansia katselukertoja, mutta Wall Street Silver -tili teki haastattelusta videoleikkeen, joka lähti välittömästi leviämään.

Monet sosiaalisen median käyttäjät reagoivat videoon kielteisesti.

Ranskan poliittiset toimijat ja tiedotusvälineet ovat myös käyneet kiivasta keskustelua mellakoiden syistä. Monet kommentaattorit, tutkijat ja poliitikot ovat huomauttaneet, että maan erittäin suuri maahanmuuttoliike on aiheuttanut turvallisuuskriisin. Vasemmisto taas väittää, että köyhyys, rasismi ja poliisiväkivalta ovat motivaatiotekijöitä mellakoissa, joissa tuhoutui koteja, kauppoja, ajoneuvoja ja jopa kouluja.

On kiistatonta, että Ranskassa on käynnissä nopea väestörakenteen muutos. Remix News on aiemmin uutisoinut, että lähes 20 prosentilla kaikista Ranskan vastasyntyneistä on muslimien etunimet, ja monet maahanmuuttajayhteisön jäsenet ovat ranskalais- ja valkoihoisten vastaisia. Ranskaan on myös tullut ennätysmäärä maahanmuuttajia vuonna 2022. Monet heistä tulevat Lähi-idän maista, myös entisistä siirtomaista, kuten Algeriasta.

Jo vuonna 2020 Ranskan suurlähettiläs Etienne de Gonneville väitti Emmanuel Macronin toimikaudella, että ”Ranska on muslimimaa”, koska maassa asuu 4-8 miljoonaa muslimia. Hän esitti kommenttinsa sen jälkeen, kun ranskalainen historianopettaja Samuel Paty oli mestattu islamistin toimesta, koska hän oli näyttänyt profeetta Muhammadin pilakuvaa sananvapautta käsittelevän oppitunnin aikana.

Kyse ei ole myöskään vain Ranskan muslimiväestön pienestä vähemmistöstä, jolla on äärimielipiteitä. Itse asiassa 36 prosenttia Pew Research -tutkimuslaitoksen Ranskassa tekemän tutkimuksen muslimeista sanoi, että itsemurhapommitukset voivat olla oikeutettuja joissakin tapauksissa vuonna 2006, jolloin kysymys viimeksi esitettiin.

Vuonna 2021 julkaistussa Ranskan parlamentin raportissa todettiin myös, että radikaali islam on laajalle levinnyt koko maassa. Raportissa todettiin, että islamin uskonnollista ideologiaa noudattavat ääriainekset vaikuttavat koko Ranskassa maan länsiosaa lukuun ottamatta.

Ranskassa asuvan algerialaismiehen retoriikka ei myöskään ole tavatonta myös tiedotusvälineiden ylistämän Euroopan muslimiyhteisön keskuudessa. Esimerkiksi Saksan siirtolaisyhteisön uudenvuoden joukkomellakoiden jälkeen saksalais-iranilainen kirjailija ja kommentaattori Behzad Karim Khani puhui etnisten saksalaisten kuolemisesta sukupuuttoon ja väitti, että heidät korvattaisiin ulkomaalaisilla:

”Mielestäni olemme nyt pisteessä, jossa meidän pitäisi tarkastella tilannetta rehellisesti. Aloitetaan siitä yksinkertaisesta toteamuksesta, että me – maahanmuuttajat, ulkomaalaiset, ihmiset, jotka… kutsukaa meitä miksi haluatte – emme lähde niin helposti. Ettekä te, rakkaat luomu-saksalaiset, myöskään lähde, vaikka väestörakenteellisesti olette varmasti lähdössä pois. Olette kuolemassa sukupuuttoon, ja maanne tarvitsee noin 400 000 uutta työntekijää (joka vuosi) seuraavien 15 vuoden aikana, eli noin miljoona maahanmuuttajaa vuodessa. Me maahanmuuttajat todennäköisesti perimme tämän maan. Voisimme siis pelata täällä aikaa, jota teillä ei ole”, Khani sanoi.

Lähde: Remix

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Vappu Simanen

Miksi sodalla pitää aina olla jokin narratiivi oikeuttamaan toiminta? Eikö riitä tieto, että ihminen on väkivaltainen eläin ja hyökkäilee lajitovereidensa kimppuun joka tapauksessa, riippumatta siitä onko hyökkäys «oikeutettu» tai ei? Miten «itsepuolustuksena» aloitettu sota poikkeaa «hyökkäyssodasta»?

Eläähän luonnossa apinarotuja, jotka syövät toisia apinoita, onhan se proteiinipitoista ravintoa sekin. Kun liharuokaa on yllin kyllin kohdistetaan väkivalta niihin, joilla on arvokkaita resursseja, mineraaleja kaivoksia, öljyä, timantteja, …

Ilkka Manttari

Siksi että olemme lajipyramidin huipulla (siis maassa). Ei siihen tarvitse olla syytä, näin on päässyt käymään, eli on jotakin ominaisuuksia joita kannattaa vaalia. Yksi niistä on että omien lajitoverien tappaminen, vaikka sitä jatkuvasti tapahtuu, ei ole hyvä juttu.

Viimeksi muokattu 2 kuukautta sitten by Ilkka Manttari
Marko Kristian

Eihän tuossa ole mitään uutta.
Somali sanoi jo aikanaan YLEn ohjelmassa, että me valtaamme kaikki länsimaat ja se tapahtuu kohtujen kautta. Ja helppoahan se on kun vielä maksetaan siitä että synnyttävät.

Kauko Aalto

Maapallolla on 1,6 miljardia muslimia, jotka uskovat, että tulevaisuudessa me kaikki käännymme islamin ikeen alle. Tai meidät eliminoidaan, jos emme hyväksy ja usko tähän autistiseen kehityksen vastaiseen uskomusjärjestelmään, joka on kopioitu j-talaisuudesta ja kristinuskosta, mausteena on vain lisätty suvaitsemattomuutta, väkivaltaa ja obskurantismi, joka on islamin säilymisen ehdoton edellytys. Ihmiset, joilla on rohkeutta ja tervettä arvostelukykyä puhua islamin eurooppalaiselle yhteiskunnalle aiheuttamasta uhasta, leimataan rasisteiksi ja fasisteiksi. Mihin tämä maanosan itsesuojeluvaisto on kadonnut. Ollaanko rakentamassa etuoikeuksia nauttivaa herrakansaa, jota eivät normaalit lait koske ja jota suojelevat sivilisaatiomme poliittiset johtajat, sivilisaation, jota he ovat tuhoamassa.

Ilkka

Onneksi kyseessä on vain myytti, eihän kukaan usko että etnisyyttä oltaisiin vaihtamassa eihän siitä ole olemassa mitään todisteita, ja jopa suomen oppositio on sanonut ettei mitään näyttöjä ole väitteen tueksi,Purra on saatava pois virasta ja korvattava Eva Biaudet:n suurella tietämyksellä jakamattomista ihmisoikeuksista. Presidentimmekin on lausunut painavat sanansa ja tuominnut niin rasistiset väitteet, mutta on sen verran vielä tolkuissaan että lisäsi perään jotakuinkin tällaisen lauseen. ” Maahanmuuttajien tuomat ongelmat on käsiteltävä omana asianaan, rasismille ei ole sijaa suomessa, ja näitä asioita ei saa yhdistää.”

Mutta kun ne ovat käsi kädessä jo valmiiksi. Jos ongelmia on, ne tulevat maahanmuuuttajien toimesta, ja kun kantaväestö kyllästyy hyysäämiseen eikä enää sulata lässytystä, on tuloksena rasistista ajattelua sanokoon presidentti mitä haluaa. Perus-Suomalaisia äänesti noin 162 000 kansalaista, eikä se tarkoita etteikö samoja ajatuksia ole jakamassa suurempikin joukko. Jos tämä kansa halusi miltei yksimielisesti muutosta politiikan tekoon, sitäkin pitäisi kunnioittaa eikä selitellä demokratian vaarantuvan. Jos demokratia vaarantuu heti kun hallituksessa istuu viherkommunistien sijaan muita, on demokratia pelkkä sana vailla mitään tarkoitusta.

John Quiman

Ei se ole rasistista ajattelua, koska se ei perustu rotuun tms., se vastustus perustuu oikeauskoisten loisimiseen ja valheellisiin syihin turvapaikan tai muun oleskeluluvan hankinnassa. Jo tullessaan nämä tulokkaat keskustelivat netissä ihan julkisesti kysellen mitä tarinoita kannattaa kertoa ja mistä saa parhaat edut. Suuri määrä lapseksi ilmoittautuneita aikuisia ei taatusti kohentanut kuvaa heistä.

Kun heistä halutaan eroon siksi, että tuovat paljon ongelmia tullessaan, ei siis ole kyse rasismista, vaan heidän käyttäytymisestään.

Jos kuvittelisimme, että Suomeen tulisi 30.000 ruotsalaista ja kertoisivat netissä toisilleen, miten saa loppuiäkseen elatuksen Suomen sossusta, syntyisi siihen välittömästä vastareaktio ja saisivat ruotsalaiset kuulla kunniansa. Eikä se perustuisi hurrivihaan, vaan käytännössä ilmenevään hyväksikäyttötarkoitukseen.

Vasurit vaan huutavat aina rasismista, jota tosiasiat eivät pääsisi esille ja jotta kukaan ei uskaltaisi arvostella loisimaan tullutta porukkaa. Vasurit eivät taida edes tietää mitä on rasismi ja mitä tarkoittaa se, että on perutellut syyt vastustaa jonkin ihmisryhmän maahan ottamista ja elättämistä.

Viimeksi muokattu 2 kuukautta sitten by John Quiman
John Quiman

Viherkommunisteille ja muille vassuille sekä suvakeille ainoaa oikeaa demokratiaa on kansandemokratia, joka tarkoittaa heidän diktaturiaansa, jossa kansa on heille alisteinen joukko orjia.

Toni Lajos

Kas siinäpä Ylen änkyttäville toimittelijoille jutun tynkää.

John Quiman

Ne peittivät silmänsä ja sulkivat korvansa jo tuollaisesta videosta kuullessaan.

Ilkka Manttari

Olisiko aika palata sivistyksen pariin ja heittää tuo porukka ulos ranskasta. Mitä pidemmälle tilanne päästetään sitä vaikeampaa siitä tulee. On muuten edessä kaikilla mailla jotka ovat alkaneet noudattamaan tuota ”rajat auki” politiikkaa. Sivistyksellä on rajansa, siis jopa maantieteellisesti.. Noita rasismi-asioitakin ehkä alkaisin harkita uudelleen kun näkisin edes muutaman mustan tuomittavan rasismista valkoisia kohtaan. Tuomiota voisi harkita myös noille kotimaisille ”ajattelijoille” joiden mielestä valkoisia kohtaan ei voi käyttäytyä rasistisesti.

Ilkka

Säälikäämme Maria Veitolaa, hän on ahdistunut koska tietää että joka päivä maahanmuttajat kokevat käsittämätöntä rasismia, kuten KELA:n luukulla jonottaminen, ja pelko siitä että sosiaaliturvaa heikennetään jos Riikka Purra saa olla valtiovarainministerinä. Onhan nämä hyvin koskettavia asioita. Miten selittää lapselle olevansa itse niin lapsellinen että uskoo kaiken mitä punavihreä propaganda tarjoilee suurina totuuksina. Jostain syystä kukaan ei ole vielä keksinyt julistaa, että muhamad tai abdullah olisi todellisuudessa nainen joka voi synnyttää, vaikka ne kääntelee parrakkaana kebablettuja tuhannen ja yhden yön basaarissaan. Voisiko olla että siitä syntyisi kova huuto, sillä heillä on oikeus olla miehiä kuukautistenkin keskellä. Valkoisten miesten on suvaittava, olemmehan olleet tervanpolttajia ja kolonialisteja. Veimme Aslakeiltakin kaikki hyvät laidunmaat Hangosta noin miljoona vuotta sitten.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa